سلام
قیمت لنز Canon EF 85mm f1.8 ...؟
قیمت لنز Canon EF 85mm f1.8 ...؟
با ما شدی ناسازگار!
درود خدمت تمام دوستان عزيز
عزيزان لنز 100-400 ال اف 4.5-5.6 رو قيمت فوريش رو مي خواستم. و اينكه كسي ميتوني پيش بيني قيمت كنه براي بعد انتخابات؟ شايعه هاي زيادي هست حالا مي خوام بدونم چي ميشه؟ ممنون
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
سلام
جناب آقای حسینی
در جمع عرض می کنم که جای گله ای باقی نمونه. یک بار بر خلاف میلمان بعد از چند بار اخطار ناچار به مسدود کردن موقت آی دی شما شدیم. برایمان جالب است که پس از بازگشت مجدد همان رویه را پیش گرفته اید. دوست عزیز ارسال پست فروش فقط در بخش خرید و فروش و آن هم در صورت داشتن شرایط ذکر شده در مقررات بخش خرید و فروش مجاز است. شما اینجا پست فروش گذاشته اید پس از حذف، دوباره گذاشتید پس از حذف مجدد، اسپم برای تعدادی از کاربران در پیام خصوصی فرستادید. خواهش می کنم لطف کنید و قوانین را مطالعه و رعایت بفرمایید.
فرهاد حسيني
آقای حسینی
فکر می کنم هممون آدمای عاقل و بالغی هستیم پس بهتره به شعور همدیگه توهین نکنیم.
فرهاد حسيني
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان ، اینجا کسی قیمت Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM و یا Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM رو داره ؟
درود
یک سوال از دوستان با تجربه و آشنا به وضعیت بازار محصولات عکاسی داشتم
بنظر شما دلیل گرانتر بودن لنز های نیکون نسبت به معادل کنونی آنها چیست؟ (جدا از اختلاف دلاری)
آیا نسبت عرضه و تقاضا لنز های نیکون در ایران باعث این گرانی شده یا فاکتورهای دیگری هست ؟
ممنون
اینجا که تقاضا برای تجهیزات کنون بیشتر از نیکون هستش و خیلی ها دوربین رو به اسم کنون میشناسند، ولی لنزهای نیکون تنوع کمتری هم دارندبه نسبت لنزها کنون و مسئله بعدی مانت نیکون هست که روی خود کنون و دوربین های فیلمبرداری و بدون آینه بسته میشه و از لنزهای دهه 60 میلادی تا الان قابل استفاده روی همه مانت ها هست که من فکر می کنم این مهمترین دلیل بیشتر بودن قیمت نیکون به کنون هستش...