بله ٬ نو هست. خودم هم از قیمت تعجب کردم !
چک کردم لنز کاملا نو به نظر میرسه و هیچ گونه اثری از استفاده شدن نیست ٬ نه خط نه خشی روی بدنه ٬ مانت و یا قسمت فیلتر نیست. فوکوس و ... هم سالم بود تا اونجایی که چک کردم. لنز هم ساخت نوامبر سال ۲۰۱۲ هست ٬ سریال رو چک کردم.
یا این دوستان خیلی با انصاف هستند یا دوستان دیگر خیلی بی انصاف هستند در هر صورت من خوشحالم
من هم 16-8 خودم رو از همین ها خریدم که با داخل 600 تومان اختلاف داشت.
چند روز پیش هم یک دورست کنونی لنز 35-16 جدید اف 2.8 کنون رو خریدند 4.100 که اختلاف معنی داری با داخل داره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
nikkor 70-200 f2.8g vr ll
قیمت می خواستم
فقط اگه میشه تو خود تهران قیمت بدید. تو سایت ها قیمت با تو تهران فرق داره
ممنون
سلام
قیمت 15-85 کنون رو توی بازار تهران کسی خبر داره؟یکی از دوستان چند وقت پیش 1820 خریده بود و توی یکی از سایت های فروش آنلاین هم 1870 زده هردو با گارانتی دوساله ایده آل.میخواستم بدونم قیمت روز بازار تهران چقدره و اختلاف قیمت ارزش این رو داره که بیام تهران؟خرید اینترنتی رو دوستان توصیه می کنن یا نه؟
لنز ١٥-٨٥ كانن 1,700,000 تومان از بندرعباس قيمت گرفته شد.
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
سلام بنده یه بار پست زدم تایپکم پاک شد مدیر محترم این سوال رو هم بنده در قسمت مربوطه قراردادم.قیمت یک لنز 24-105 در بندر چقدر هست؟اگر بنده خودم با اتوبوس برم مثلا یه 6دی با لنز بخرم آیا در راه بابت اینکه دوربین خریداری کردم برام مشکل ساز میشه؟میخوام با اتوبوس های ترمینال این راه رو طی کنم