سلام....
پوزش....بنده فاصله ی کانونی دیدم و نه برند کنون ( این هم از معایب فارسی نویسی کلمات انگلیسی و خارجی )
سلام....
پوزش....بنده فاصله ی کانونی دیدم و نه برند کنون ( این هم از معایب فارسی نویسی کلمات انگلیسی و خارجی )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان :)
کسی قیمت 18-200 نیکون و 18-70نیکون را داره
اگه دارید لطف کنید همراه با درس بدهید
با تشکر
:)
اسدالله مداح
سلام70-200 f4 is
قیمت این دو لنز کنن رو می خواستم
ویک سوال این ها در ایران گارانتی دارند ؟
17-55 f2.8 is
canon 350D & 7D & 18-55 & 17-55
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
تاریخ 9/5/86
ناصر خسرو - فقط نیکون
50 مم اف 1.4 330 تومان
18 -70 280 تومان
18-135 330 تومان
18-200 800 تومان
24-120 وی ار 560 تومان
55-200 وی ار 270 تومان
70-300 وی ار 590 تومان
70-200 وی ار 1.650.000 تومان
10-20 سیگما 495 تومان
محمد علی توفیق
سلام
می خواستم ببینم که آیا لنز fish eye ، کلوز آپ و نیمه کلوز آپ در بازار هست:cool:؟ اگر هست کجا می فروشند (اصلاً من نمی دونم که تجهیزات عکاسی در کدام بازار هست:confused:!؟؟) قیمتشون را هم اگر بگید ممنون میشم...
شما اصلا نفرمودید که برای چه دوربینی و چه بودجه ای. اگر اینها را مشخص بفرمایید خیلی از دوستان حرفه ای و مقیم ایران هستند که کمکتان خواهند کرد.
امیر
فتوبلاگ
سلام
حقیقتش من اصلاً رنج قیمت ها دستم نیست. یعنی نمی دونم که لنز خوب یا متوسط چقدره. برای همین بودجه فعلاً معلوم نیست!
دوربین هم مینولتا(دیجیتالی) و یاشیکا (آنالوگ).
برای قطعات کامپیوتر بازارها معلومند ولی برای خرید تجهیزات عکاسی نمی دونم باید به کجا مراجعه کرد
سلام
دوست عزیز وقتی شما خودتون نمی دونید دقیقن چی می خواین چطوری از دیگران انتظار كمك دارین ؟
1- ما لنزی به اسم كلوزآپ نداریم شاید منظورتون فیلتر كلوز آپه ؟
2- تا جایی كه یادمه مینولتا تا قبل از ادغام با كونیكا دوربین Dslr نداشته پس دوربین شما یا كونیكا مینولتاست و یا اصلن Dslr نیست و در نتیجه امكان تعویض لنز نداره. اگه مدل رو بگید می شه بیشتر كمك كرد.
3- بورس لوازم عكاسی یكی ناصر خسرو است و دیگری پاساژ حافظ ( مصطفا) در خیابان جمهوری و سایر مغازه های خیابان جمهوری به علاوه ی یك سری شركت های فعال در نقاط مختلف شهر.
فرهاد حسيني
سلام...
من كه گفتم چي مي خوام:confused:... اگر همه چيز را بدونم كه ديگه دليلي نداره بيام اينجا بپرسم!:cool: بگذريم...
1- همون فيلتر كلوزآپ منظورم بود:::big grin:::
2- كونيكا مينولتا slr هست
3- ممنون... همينو مي خواستم بدونم:cool:
فكر كنم برم از نزديك مغازه ها را ببينم بهتر باشه