درود
دوست عزیز Transcand 16G C10مموری خوب وقابل اعتمادیه و قیمت اون 33تا35
ساخت تایوان
از دوستاني كه اين مموري ها رو گرفتند (مخصوصا ترنسند) براي فيلمبرداري (حالا خيلي فرق نميكنه ولي بيشتر در 60D و 7D ) مشكلي بوجود نمياد؟ منظورم اينه كه لگ ندارن؟
این طور که دوستمون آقا مجید فرمودن ظاهراً خوب جواب داده تو انتقال اطلاعات. اما چطور می تونم تو حالت های مختلف مموری تستش کنم؟ منظورم تو وضعیت فیلم برداری، عکاسی و البته انتقال اطلاعات هستش. در ضمن دوربینی که استفاده می کنم Fujifilm HS20 هست و برای انتقال اطلاعات از Slot کارت خوان لپ تاپ استفاده می کنم. یا از کابل USB دوربین. لطفاً شرایط تست کردنش رو بهم بگین، با توجه به این که نمونه دیگه ای هم برای مقایسه ندارم.
اتفاقاً من هم می خواستم Transcend یا Silicon Power بخرم، اما اینجا موجود نبود و از طرفی ظاهر این مموری نظرمو جلب کرد. البته الان هم بدبین نیستم بهش، در شرایط عادی داره خوب جواب میده، اما چون یه کم وسواس دارم می خوام از قابلیتش مطمئن بشم حتماً.
مموری 16 گیگ سیلیکون پاور 200 ایکس به قیمت 45 هزار تومان خریداری شد.(شیراز.خیابان داریوش)
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مبارک باشه عقیل جان. Toshiba 16GB SD کلاس 10 رو من از همین خیابان گرفتم 47 تومان. انقافا سرعتش هنگام عکس برداری پیاپی و فیلم برداری حرف نداره.
البته مموری بنده سی اف هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مموری SD 8GB کلاس 10 با مارک team به قیمت 16000 امروز در کرمانشاه خریداری شد.
سرعتش خوب بود . یک فایل 3 گیگا بایتی رو ریختم توش با سرعت حدود 17MB/S کپی میکرد. احتمالاً برم یکی دیگه هم بخرم!
امروز CF مارک ترنسند 8 گیگ از تبریز به قیمت 27000 تومن برای یکی از دوستان خریداری شد. جالب گارانتی مادام العمر هدم داره .
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1