دوستان رم من sd hc 10 هستش 16 گیگ. بعضی اوقات احتمالا به علت سرعت پایین رم هنگام فیلمبرداری اتوماتیک فیلم برداری متوقف می شود. این اتفاق شاید هر 10 بار یکبار رخ دهد. سوالم اینه با این شرایط فیلمبرداری با چنین رمی برای خود دوربین مشکلی ایجاد نمی کند؟
دوستان رم من sd hc 10 هستش 16 گیگ. بعضی اوقات احتمالا به علت سرعت پایین رم هنگام فیلمبرداری اتوماتیک فیلم برداری متوقف می شود. این اتفاق شاید هر 10 بار یکبار رخ دهد. سوالم اینه با این شرایط فیلمبرداری با چنین رمی برای خود دوربین مشکلی ایجاد نمی کند؟
ببخشید منظور این نوع است؟
SDXC-T1A-64GB(S)-392x515.jpg
شما فرمودید 16 این که 64 هستش. من این مموری منظورم بودtoshiba-sd-t16gjbl4;imagen;foto=1;s=380.jpg
دوستان بهترین رم برای فیلمبرداری با دوربین 550d چه مارکیه و از کجا می شه تهیه کرد. قیمتش مهم نیست. من یه رم silicon power sdhc10 16gig دارم بعد از چند ثانیه متوقف می شه فیلمبرداری.
مارک خیلی مهم نیست، مهم اینه که چه سرعتی (چه کلاسی) داشته باشه. از سرعت 6 به بالا با مدت فیلم برداری معمول مشکلی نبایست پیش بیاد، اما برای اطمینان و اینکه ممکنه زمان فیلم برداری طولانی تر بشه و بافر کم نیاد بهتره از کلاس 10 (حداقل سرعت نوشتن 10 مگابایت بر ثانیه) استفاده کنید. باز هم فاکتور وضوح فیلم برداری (HD یا Full HD و ...) هم روی مقدار بافر تاثیر داره.
ویرایش توسط ye_nafar_dige : Monday 12 September 2011 در ساعت 20:54
یک عدد مموری CF با ظرفیت 32 گیگ با مشخصات 60MB/s , 400X با مارک SanDisk Extreme خریده شد به قیمت سیصد هزار تومان.این مموری طبق توضیحات تولید کننده در بازه دمایی منفی 25 تا مثبت 85 درجه سانتیگراد به خوبی کار خواهد کرد.
همه چیز تا وقتی برای دیگران اتفاق می افتد شوخی و تفریح است.
با سلام
امروز یک عدد کارت حافظه SDHC Class10 برند Silicon Power از نورنگار به قیمت 20000 خریداری شد.