سلام
دوستان براي بار شونصدم خواهش مي كنم از بردن نام فروشندگان خودداري فرماييد.
با تشكر
سلام
دوستان براي بار شونصدم خواهش مي كنم از بردن نام فروشندگان خودداري فرماييد.
با تشكر
فرهاد حسيني
سلام
امروز (7/9/91) مجتمع كامپيوتر ايران:
كارت هاي SD كلاس 10 به ظرفيت 16 گيگا بايت از برند هاي معتبر و معمولي (ترنسند و SP و امثالهم) -------------- 32 تا 35 هزار تومان
كارت هاي SD كلاس 10 به ظرفيت 32 گيگا بايت از برند هاي معتبر و معمولي (ترنسند و SP و امثالهم) -------------- 67 تا 69 هزار تومان
گران نخريد!
فرهاد حسيني
sandisc 16g extereme از جمهوری به فیمت 50 تومان خریداری شد
دوستان من باید 4 تا کارت SD با ظرفیت 64 گیگ خریداری کنم و مورد استفاده هم عکاسی راو و پرسرعت هست و گه گاهی فیلمبرداری اچ دی نه بالاتر ، از بین برندهای موجود در بازار که قیمت مناسب و کیفیت خوب داشته باشه چی رو پیشنهاد میکنید حتما باید کلاس 10 بگیرم یا کلاسهای پایین تر هم جواب میده و اگر حدود قیمت هم از برندهای مختلف این ظرفیت دارید لطف کنید و اینکه از کجا بگیرم بهتره . خیلی ممنون
با سلام
۶۴ گیگ هنوز در بازار به اون صورت زیاد نیست که شما انتخاب کنید!شاید ۲ مغازه بیشتر نداشته باشند!من پاتریوت کلاس ۱۰ گرفتم راضیم.مدل ترانسند هم هست که کلاس ۱۰ هست و حدود ۲۰ هزار تومان ارزانتر ولی یرعت انتقال دیتا در پاتریوت بیشتر بود که من ترجیح دادم این برند رو خریداری کنم.
Canon 5D MIII - 8-15L Fisheye - 24-105L- 70-300L - Speedlight580II
ممنونم از توضیح تون این پاترویت کلاس 10 که گرفتید 64 هست دیگه ؟ چه قیمتی گرفتید و چه تاریخی یعنی جدیدا خرید کردید ؟
تو کارت های SD هنوز سن دیسک بهترینه دیگه؟ برای فیلمبرداری کدوم یکی از کارتهای سن دیسک(چه کیفیتی) بهترینه؟منظورم چند مگ در ثانیه؟
آره دوست عزیز به شرطی که اصلش گیرتون بیاد . سندیسک تقلبی خیلی زیاد داره .تو کارت های SD هنوز سن دیسک بهترینه دیگه؟ برای فیلمبرداری کدوم یکی از کارتهای سن دیسک(چه کیفیتی) بهترینه؟منظورم چند مگ در ثانیه؟
من 45mb بر ثانیه دارم و خیلی راضی ام و هیچ مشکلی ندارم .