کارت حافظه SanDisk SD 32GB Extreme Pro 95MB/s از آمازون با قیمت ۶۰ دلار خریداری شد.
کارت ریدر ترنسند USB3 مدل RDF8 هم با قیمت ۱۵ دلار خریداری شد.
کلا قیمتهای امازون تو اینجور چیزها خیلی می صرفه به خصوص که همین کارت SanDisk 32GB منتها مدل extreme که سرعتش پایینتر است را در تهران می دهند ۲۵۰
(Nikon D750 + Nikkor (14-24 f2.8 + 50 1.8G) + Tamron G2 (24-70 + 70-200 + 150-600
خیلی خوب گرفتین
s.jpg
من این کارت رو دارم و الان قیمتش تو تهران 450 هزار تومنه
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای دوربین d7100 میخوام کارت حافظه بخرم،هدف من بیشتر عکاسی هست تا فیلم برداری ولی میخوام تو فیلم برداری هم بهترین حالت رو داشته باشم و هم تو عکاسی.برای عکاسی حداقل سرعتی که کارتم باید داشته باشه چقدر باید باشه؟ و فیلم برداری چطور؟
قیمت هارو که تو سایت ها میدیدم به این فکر افتادم که یک کارت خیلی خوب برای فیلم برداری بگیرم و یک کارت نسبتا خوب برای عکاسی که هم تو هزینه ام صرفه جویی کرده باشم و هم بهترین کار رو انجام داده باشم،این کار، کار درستیِ؟ مثلا برای عکاسی از کارت سیلیکون پاور 32 گیگ کلاس 10 که حداکثر سرعت 20 مگ بر ثانیه داره استفاده کنم(اصلا این کارت بدرد عکاسی من میخوره؟؟،هم تو فرمت راوو و هم جی پی جی) و از سندیسک اکستریم پرو 16 گیگ که 95 مگ بر ثانیه سرعت داره برای فیلم برداری هام استفاده کنم!! لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟ این روش ، کارِ درستیِ؟ اینجوری با قیمت تقریبی 300 هزار تومن هر دو کارت رو میتونم بخرم!
و اینکه اگر کسی جای مطمعنی رو سراغ داره که با خیال راحت میتونم سندیسک اصل رو برم بخرم راهنماییم کنید. پخ کنید. ممنونـــــــــم
بنام خدا سلام دوستان
دیروز سه عدد کارت SD با مارک Sandisk Etreme pro با سرعت رایت 95 مگا بایت بر ثانیه وx 633 به قیمت هر عدد 290 هزار تومان خریداری شد.
با سلام 92.12.25
یک عدد مموری ترنسند Class 10 SDHC UHS-I 16GB 600X به قیمت 54 تومن خریداری شد
روش زده UP to 90MB/S که البته فکر کنم سرعت خوندنش هست
ادیت : سرعت رایت 42 مگ در یکی از سایت ها ذکر شده
ویرایش توسط amir_dre : Sunday 16 March 2014 در ساعت 19:00
رم sandisk مدل extreme حجم 16 گیگ سرعت 45Mbps به قیمت 52 هزار تومان از بازار ایرانیان ( فوشگاهش که ازش خرید کردم کلا رم و فلش میفروشه و قیمتش بخاطر عمده فروش بودنش خیلی کمه میگفت مشتری داری که فروشنده دوربینه و این رمهارو از عمده می میخره و تا 2 برابر قیمت می فروشه . . . !!!!! )
قیمت رم Sandisk 16GB Extreme SDHC در یکی از فروشگاههای ایترنتی 120 ذکر شده آیا باتوجه به قیمتی که دوستمون در پست 839 اشاره کردند امکان تقلبی بودنش هست یا اینکه قیمت 52 برای این رم منطقیست؟