: ----------------------------
جناب نعمت اللهی ؛
سلام و با تشکر . نظر شمادر مورد نقاط سفید کاملا" صحیح است و من پس از تهیه چند نمونه از چند دوربینهای دیگر در ایزو های بالا متوجه این مطلب شدم ، ( البته کم وزیارد دارند ) بهرحال من فکر نمیکنم حتی ایزوی 800 هم برایم چندان کاربرد داشته باشد ،شاید بعلت شغلی که داشته ام در این موارد حساسیت دارم ....اما انحراف کروماتیک مسئله لنز به تنهایی نیست البته لنز جدید کانن ( 200-18 ) واقعا" بد عمل کرده است و دوربینی مثل دی 50 را در این مورد تقریبا" تبدیل به اس 5 میکند در سایت دی پرویو در گالری دی 50 تصویری از یک اتوبوس وجود دارد انرا ببینید متوجه میشوید مخصوصا" بالای تصویر
- در دی 50 تنظیمی جهت این مشکل لنزها وجود دارد که نشان میدهد قبلا" این اشکال پیش بینی میشده اما گویا زیاد موء ثر نیست ؟
....... من فکر میکنم نظر شما در مورد تهیه دوربین ارزانتر و در عوض تهیه لوازم بهتر عاقلانه تر است چون در عمل بسیاری از امکانات این دوربینها برای اکثر افراد از جمله من بی استفاده میباشد یا حداقل آن اندازه که لوازم بهتر مخصوصا" لنز مرغوبتر اهمیت دارد مهم نیستند . لطفا" دوستان کمی هم در مورد لنزهایی که بهترین و بیشترین کاربرد را جهت این دوربینها دارد را نیز معرفی فرمایند البته فعلا" نظر من روی دی 40 بیشتر است ضمنا" اگر امکان داشت بوسیله پیام خصوصی محلی که شما از آن دوربین تهیه نموده و از آنها راضی بودید را نیز به من معرفی کنید زیرا مشکلترین قسمت کار باقی مانده ! بر آمدن از پس فروشندگان .:cool: .... در تهران
از راهنماییهای خوب شما متشکرم و امیدوارم ادامه داشته باشد .
( ضمنا" در مورد قلبم تقریبا" جدی گفتم البته نه به خاطرمادیات :::big grin::: )
با تشکر
--------------
جناب کسری تشکر از لینک خوب شما کاش زودتر راهنمایی میفرمودید .سایت بسیار مفیدی است .متشکرم
-------------
جناب حسینی ما گویا ( یول داش ) هستیم شما هنوز دوربین مورد علاقه تان را تهیه نکرده اید ؟ از کمکهای شما هم متشکرم تصاویر و راهنماییهای ارزنده ای فرمودید . تشکر