درود.چه دوربین عکاسی دیجیتالی می تواند مستقیما به PC وصل شود و فیلم را بطور زنده بر روی PC ضبط کند؟.سپاسگذارم
درود.چه دوربین عکاسی دیجیتالی می تواند مستقیما به PC وصل شود و فیلم را بطور زنده بر روی PC ضبط کند؟.سپاسگذارم
شما می توانید با استفاده از EOS Camera Movie Record
تمامی دوربین هایی که قابلیت لایو ویو دارند رو به کامپیوتر متصل کرده و رکورد انجام دهید
کد:http://valexvir.narod.ru/
البته از اسمش اینطور بر میاد که "تمام دوربینهای کانن که قابلیت...." را شامل میشود.
یک برنامه ای به اسم EOS Utility همراه دوربینهای کانن عرضه میشد (حتی کامپکتها) که امکان ریموت شوتینگ را فراهم میکرد, حالا درست یادم نیست که فقط شامل عکسبرداری با کامپیوتر میشد یا فیلمبرداری هم میشد انجام داد
EOS Utility فقظ برای ریموت شوتینگ هست
مشخصات برنامه :.کد:his personal page is devoted to virx program gives an opportunity to record short video clips directly to your computer using digital SLR cameras Canon EOS support LiveView. 450D - 848x560, 40D, 50D, 5D Mark II и 1Ds Mark III - 1024x680, на 1000D - 768x512. Video is recorded without audio codec - MJPEG, framerate around 22 fps (depending on computer), the resolution depends on the camera, the 450D - 848x560, at 40D, 50D, 5D Mark II and 1Ds Mark III - 1024x680, at 1000D - 768x512 . The resulting file - it's easy recruitment LiveView without treatment (and / or conversion) in container avi, so we obtain such large files. Purpose of this program - capture video with the SLR cameras Canon ® support mode LiveView.: Canon EOS 450D, Canon EOS 1000D, Canon 40D, Canon 50D, Canon 5D Mark II и Canon 1Ds Mark III. At the moment, aware of the work the following cameras: Canon EOS 450D, Canon EOS 1000D, Canon 40D, Canon 50D, Canon 5D Mark II and Canon 1Ds Mark III
برای دوربین های نیکون هم نرم افزاری است برای کنترل عکاسی و فیلمبرداری از طریق کامپیوتر؟
http://www.nikonusa.com/Nikon-Produc...rol-Pro-2.html
Price: 180.00$ *MSRP
به لینکهای زیر هم سر بزنید
http://www.bernd-peretzke.de/index.p...tware&Itemid=3
http://thephotogeek.com/choosing-nik...ting-software/
.
بله نام نرم افزار هم nikon camera pro است که البته فقط روی دوربینهایی کار میکند که لایو ویو دارند مانند D90 و .... خیلی برنامه خوبی است با یه سرچ تو گوگل پیدا میشهبرای دوربین های نیکون هم نرم افزاری است برای کنترل عکاسی و فیلمبرداری از طریق کامپیوتر؟
هر چند به واسطه وجود LCD در دوربینهای دیجیتال، امکان بررسی آنی نتیجه کار فراهم است اما این LCDها، هر چند بزرگ و با کیفیت، نمیتوانند اطمینان 100% را ،حداقل در پروژههای مهم، به ارمغان بیاورند. در برخی شرایط نیز اصلا LCDها بعلت تنظیم نبودن خود و یا پرنور بودن محیط، عملا غیرقابل استفاده می شوند.
یکی از روش های عکاسی دیجیتال، عکاسی با دوربین متصل به کامپیوتر است که علاوه بر عکاسیهای استودیویی، در برخی شرایط دیگر نیز انجام میشود. علاوه بر مزیت فوق الذکر که همانا اطمینان از کم و کیف کار است، در این روش عکسها مستقیما به کامپیوتر منتقل شده و میتوان به سرعت مراحل بعدی روندکاری را ادامه داد. بررسی سریع و دقیق فوکوس، شارپنس و نوردهی و نیز امکان رویت پیشنمایش عکس ها توسط مشتری، از جمله مزایای مهم این روش عکاسی محسوب میگردد.
در این مقاله می خواهم نکاتی راجع به روش عکاسی در وضعیت اتصال دوربین به کامپیوتر بگویم و نیز Lightroom را در این فرآیند دخیل کنم تا از مزایای آن در این نوع عکاسی حداکثر استفاده را ببریم.
تجهیزات لازم
- دوربین : در این مقاله در مورد اتصال دوربینهای Canon و Nikon صحبت میکنیم. روش کار، بجز نرمافزارمربوطه، در مورد سایر دوربینها مشابه است.
- کابل USB : برای اتصال دوربین به کامپیوتر (که جزو تجهیزات همراه دوربین است)
- نرم افزار مخصوص عکاسی در وضعیت اتصال دوربین به کامپیوتر
- نرم افزار Lightroom
مراحل کار
- نرم افزار مخصوص عکاسی در وضعیت اتصال دوربین به کامپیوتر را نصب کنید. در سیستم Canon این نرمافزار به نام EOS Viewer ( و یا EOS Capture) جزو نرمافزارهای همراه دوربین میباشد. در سیستم Nikon نرمافزار مورد نیاز Nikon Camera Control Pro است که بایستی جداگانه ابتیاع شود.
- حال بایستی لایتروم را طوری تنظیم کنیم که به طور خودکار عکسها را وارد کاتالوگ خود نماید. برای این منظور بایستی از مسیر
File >Auto Import > Auto Import Setting اقدام نماییم.
موفق باشیییییییید
برای دوربینهای سونی سری الفا و تمام دوربینهای سونی که قابلیت tethering داره رو میشه به این روش به کامپیوتر وصل کرد.
ابتدا برنامه ی مورد نظر رو از سایت سونی از این ادرس دانلود کنید.
اسم برنامه Remote Camera Control هست. برای مک هم از این ادرس این برنامه رو دانلود کنید.
بعد از نصب برنامه نوبت به دوربین میرسه. تو تنظیمات دوربین روی اون ایکون جعبه اچار برید و قسمت USB connection رو بر روی PC Remote Mode قرار بدید. بعد با کابل میکرو یو اس بی دوربین رو به کامپیوتر وصل کنید. نکته ایی که خودم تجربه کردم این هست که حتما کابل میکرو یو اس بی همون کابلی باشه که با دوربین خریدید. کابلهای متفرقه کار نمیکنه. من دوربین کامپکت سونی دارم که رفتم مسافرت و کابل میکرویو اس بی متفرقه رو برداشتم و نتونستم باطریشو شارژ کنم چون فقط با کابل خود دوربین وصل میشه.
بعداینکه کابل رو وصل کردید دوربین رو روشن کنید و برنامه رو رو کامپیوتر اجرا کنید.
با این برنامه میتونید به تنظیمات دوربین دسترسی داشته باشید