صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: تو رو خدا کمکم کنيد موندم تو گل....

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط dppictuer
    تو ریویی سایت دی پی ریویو نوشته این دوربین خیلی کنده و همه هم روش تاکید کردن که در فوکاس و زوم و همچنین ذخیره عکسها سرعت کمی داره .از نویز این دوربین هم خیلی گلایه شده .شما نظرت چیه بعد از این همه کار کردن ایا تونستی وقایعی که سریع اتفاق افتاده رو بخوبی باش ضبط کنی ؟؟؟
    سلام دوست عزيز
    از شما خواهشي داشتم . اگر ممكن است كمي حوصله كنيد و بيشتر بررسي كنيد .نميدانم توان مالي شما چقدر است و حداكثر چقدر ميتوانيد هزينه كنيد .بهتراست اين مسايل را براي دوستان ديگر روشن كنيد تا بهتر بتوانند شما را راهنمايي كنند . در ضمن نميدانم آيا قيمت لنز ماكرويي كه بتواند نيازهاي شما را براورده كند پرس و جو كرده ايد يا نه .به هر حال اگر سراغ دوربين slr برويد بايد هزينهاي جانبي آن را نيز بپردازيد همان طور كه دوست و استاد گرامي آقا آرش فرمودند.

كاربر همراه dppictuer آواتار ها
    تشکر کرده
    37

ممنون دوست خوبم از راهنماييتون از جهات مختلف بررسي کردم و صحبتهاي ارش و نعما رو هم مورد توجه قرار دادم تصميم اينه که يه کولپيکس بگيرم چون واقعا نسبت به قيمتش مي ارزه و اون توقعاتي که من دارم رو براورده ميکنه .نمونه عکسهاي اين دوربين رو در فتو بيس ديدمو يه دل نه صد دل عاشقش شدم .همون چيزيه که ميخواستم .

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

يك چيز ديگر هم من خدمت دوستان عرض كنم: امسال 2005 مگر دوربين بد هم توليد مي شود؟ پس بيائيد كمي در مورد تعريف و تمجيد يا انتقاد از دوربين ها، لا اقل حالا كه در نيمه هاي 2005 هستيم، كم كم تعديل كنيم. چون واقعا دوربين هاي هم رده، همه عالي هستند و اگر يكي برتري خاصي بر ديگري داشته باشد، رقبا نيز در جواب حتما برتري دارند. امسال را ميتوان سال انتخاب دوربين با شرايط خوب، و قيمت مناسب ناميد.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر همراه dppictuer آواتار ها
    تشکر کرده
    37

اقا امير .اين دوربيني که من انتخاب کردم مال سال 2002 هستش و من به اين اعتقاد دارم که از خيلي از دوربينهاي سال 2004 هم بهتره .خودتون يه بررسي بفرمائيد حتما تائييد ميکنيد. البته از نظر رقابت حرف شما رو قبول دارم.

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

قربان منظور بنده كلي بود و خطاب به شخص يا دوربين خاصي نبود، دوربين انتخابي شما هم حتما مدل موفقي بوده كه توليدش تا به حال ادامه داشته يا در بازار موجود است.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2