دوستان سلام
من هفته گذشته يكcoolpix 4200با گارانتي نيكونگرش خريدم به قيمت 260000تومن به نظر شما خوب خريدم وآيا دوربين خوبي هست ؟
متشكرم
دوستان سلام
من هفته گذشته يكcoolpix 4200با گارانتي نيكونگرش خريدم به قيمت 260000تومن به نظر شما خوب خريدم وآيا دوربين خوبي هست ؟
متشكرم
مبارک باشد. بله دوربین خوبی است.منتظریم عکسهای شما را بااین دوربین ببینیم.
aghaye shahbazi aya vaghean in dorbin az A520 canon behtareh??
تا حدودي بله ولي نميدونم چرا 4500 رو بررسي نميکنيد واقعا عاليه.يه چيزي فوقالعادس با اين قيمت و گارانتي.
مقایسه مشخصات دو دوربین در کنار هم:نوشته اصلی توسط srfarzaneh
http://www.dpreview.com/reviews/comp...p4200&show=all
دراین رده از دوربینهای خیلی نمی توان بهتر و بدتر را معرفی کرد، هر کدام نقاط قوت و ضعف خودشان را دارند و سلیقه استفاده کننده نیز نقش زیادی در انتخاب دارد. اصولا دوربینهای کانن از لحاظ مشخصات و امکانات بیشترین را دارا می باشند و کار کردن با آنها راحت و رنگهای زنده و کیفیت خوبی دارند. کیفیت نیکون ها از لحاظ لنز و دقت و نیز تصویر عالی است ولی بیشترشان (در رده کامپکت) در فوکوس در نور کم مشکل دارند و نیز کار کردن با آنها به راحتی کانن ها نیست. از لحاظ کیفیتی عکسهایشان با هم برابری می کند و هیچکدام مشکل کیفیتی در تصاویرشان (نسبت به هم) ندارند. در این میان همانطور که گفتم سلیقه و راحتی مشتری است که تعیین کننده است. در مورد 4200 دو کنترل مهم نوری (اولویت شاتر و دیافراگم) و نیز فوکوس دستی را ندارد که ضعف بزرگی نسبت به امکانات A520 محسوب می شود.
سلام آقای شهبازی آیا امکانش هست که بشود با شما در yahoo mesenger قرار چت گذاشت ؟ چون من هنوز در انتخاب دوربین دچار مشکل شدم و با اینکه دیروز دوشنبه به جمهوری رفتم نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم هم از نظر قیمت که بسیار اختلاف در یک جنس وجود داشت و هم از نظر خود دوربین با تشکر
نوشته اصلی توسط Forum Manager
در جدول مقایسه این دو دوربین که شما معرفی کردین این مدل نیکون حدود 50 دلار از آ520 گرونتره در حالی که قیمتهای ارائه شده در سایتهای ایرانی مثل http://www.shop.ir/compare.jsp?action=0&productId=10084 قیمت آ520 گرونتره ار collpix 4200
شما دلیل این تفاوت قیمت رو در چی می بینید؟
قیمت های ذکر شده در سایت dpreview تقریبا شباهتی با قیمت های موجود در اینترنت و بالطبع قیمت های موجود در بازار ایران ندارند.
ظاهرا تغییر قیمت ها در این سایت دیر به دیر update میشوند و البته علت آن هم مشخص است چون سایتی است که بیشتر فنی و علمی است تا بازاری.
.S.M.E
PowerShot A95