من حدود 100 تومن دارم و دیدن فاروم های مختلف باعث شد تا پولم بیشتر نشده دوربین نخرم.حالا این چندوقته که یه ذره در موردشون خوندم اول به سرم زد که Canon A70 بگیرم؛ بعد دیدم که مدل A60 با A70 فرقشون تو وضوح و طبیعتا اندازه ی عکسشون هستش.و اندازه ی عکس دوربین A70 لااقل بره من خیلی بزرگه. ولی چون دیدم اکثرا پیشنهاد میکنن که حداقل دو مگا پیکسلی بگیرم رفتم سراغ A60 اما الانم فکر میکنم که ابعاد عکس های اونم بره من زیاده! حالا من کارمو میگم خودتون قضاوت کنید؛ من میخوام تو مهمونی ها و مسافرتها و مثلا کوه رفتنام عکس بندازم که البته بره هر کدوم از این موارد راهنمای digitalcamera-HQ رو خوندم اما نمیدونم چرا اکثرا رو 2 مگاپیکسل تاکید میکنن. همونطور که احتمالا اکثرتون میدونین کوچکترین عکسی که میشه با A60 گرفت با ابعاد Pixle: 640x480 هستش که من وقتی عکسایی با این ابعاد رو نگاه کردم دیدم بره کار من میتونه بزرگ هم باشه و قطعا هیچوقت از این اندازه(small) بیشتر عکس نمیگیرم.چون اصلا حرفه ای نیستم که بخوام عکس های آنچنانی بگیرم.اگه باز دلیلی می بینید که من دوربین 2 مگا پیکسل بگیرم بفرمایید!!!
اما حالا مشکل من اینجاست که از تمام خصوصیات Canon A60 خوشم اومده غیر از رزولیشن بالاش.اگه میشه چند تا دوربین که امکاناتش مثله همین باشه و سقف رزولیشنش عکس هایی با همون ابعاد Pixle: 643x480 بندازه بهم معرفی کنین.قیمتش هم اگه لطف کنین ممنون میشم.
خودم خاستم برم دنبالش که دیدم فقط digitalcamera-HQ دوربین هارو با مگا پیکسل طبقه بندی کرده که اونم زیر 2 مگاپیکسل نداره!
راستی من یه لیست از قیمت دوربین ها تو بازار ایران پیدا کردم که بعضی از دوربین های کانن رو زده بود ساخت مالزی! اینا تقلبین؟!
راستی 4 تا باتری NiMH مناسب با شارژرش تقریبا چند تومن میشه؟!
ممنون :D