سلام من تازه کارم یعنی تازه می خوام شروع کنم و احتمالا این اولین و اخرین دوربینیه که پول دارم بخرم کدومو بخرم ؟
sony dslr-a230
canon g11
دوربین سونیش مشکلی داره؟
سلام من تازه کارم یعنی تازه می خوام شروع کنم و احتمالا این اولین و اخرین دوربینیه که پول دارم بخرم کدومو بخرم ؟
sony dslr-a230
canon g11
دوربین سونیش مشکلی داره؟
G11
DSLR اوله خرجه اگه نمیتونی بعدها براش لنز تهیه کنی محصور لنز کیتش میشی
دوما اگه قرار DSLR بگیری بهتره معتبرتر از سونی باشه تا تویه ذوقت نخوره
دوست عزیز هر وقت تصمیم به خرید یک دوربین میگیری چند نکته بسیار مهم رو درنظر بگیر:
1- چقدر از عکاسی اطلاعات داری؟
2- چقدر علاقمندی به عکاسی؟
3- چه مدت میخواهی وقت صرف این علاقه کنی؟
4- چه میزان بودجه درنظر داری که خرج کنی تا به علاقه ات برسی؟
5- چقدر تحت تاثیر نام تجاری قرار میگیری؟
اگر اطلاعات عکاسی خوبی داری و از یک آماتور کارکرده به یک آماتور پیشرفته نزدیک شده ای حتماً DSLR بخر.
اگر به عکاسی آنقدر علاقه داری که مدت زیادی را به عکاسی اختصاص میدهی و هزینه مناسبی هم برای رسیدن به علاقه ات حاظری بپردازی حتماً DSLR بخر.
و اگر فقط تحت تاثیر نام تجاری میخواهی دوربین بخری و مطالب فوق مهم نیست حتماً Sony Cyber-Shot DSC-HX1 بخر و بنظر من اصلاً سراغ DSLR نرو که حتماً پشیمان میشی.
والبته اگر نام تجاری برایت اهمیت ندارد و مصر به خرید DSLR هستی مسایل مهم دیگری وجود دارند تا نوع دوربین خود را انتخاب کنی. چند نمونه از آنها را سریع فهرست میکنم: نوع فلاش اکسترنال مورد استفاده/ نوع، فراوانی و قیمت لنز های مورد نظر برای آن دوربین/ امکان لوازم یدکی مانند باتری/ گارانتی واعتبار/ کیفیت های مورد بحث عکس در تاپیکها که باید مطالعه کنید/ نوع حافظه های مورد استفاده در دوربین/ آپشنهای موجود مانند لایو ویو ، فیلم برداری، قطر ال سی دی، سایز سنسور ؛ کیفیت سنسور، میزان نویز عکس؛ و ....... دهها شاید صدها مورد دیگر که از نام سونی مهمتر است لطفاً تاپیک زیر را مطالعه کنید http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11517
موفق باشی.
ویرایش توسط hooshmand shokoohi : Wednesday 7 April 2010 در ساعت 01:13
[QUOTE=Vahid;158937]سنجش اعتبار سونی بر چه مبنایی؟
اگر مدل بهتری (از لحاظ امکانات و خروجی) از دیگر مارکها در همان قیمت سراغ دارید بفرمایید![/QUOTE
این نظر شخصیه و میتونه غلط باشه.
به نظر من 1000 دی کانن خیلی بهتر از سونی است و قیمتش با اون برابره