-
Wednesday 17 August 2005, 00:45
در انتخاب به من کمک کنید
سلام
من می خواستم بین دوربین canon a95 و canon IXUS 40 یکی رو انتخاب کنم.شنیدم a95با همه قابلیت هایی که داره ساخت چین هست.در ضمن چرا IXUS 40 ازa95 گرونتره؟
متشکرم
-
Wednesday 17 August 2005, 09:05
Moderator
ساخت چین بودنش مشکلی نیست . چون شرکتهای بزرگ خودشان کارخانه هایشان را برای کاهش هزینه در چین تاسیس می کنند و تمام قطعاتاصلی مثل برد و چیپ الکترونیکی و لنز از سازندگان اصلی است و در کشورهایی مثل چین واندونزی یا مالزی فقط حداکثر بدنه و قطعات جانبی ساخته می شود، ضمن اینکه در همین ها هم استاندارد شرکت اصلی باید رعایت شده باشد و با نام و بسته بندی شرکت اصلی به بازار عرضه می شود. حتی در اروپا و امریکا هم همین محصولات عرضه می شود.
در مورد تفاوت دو دوربین ، A95 بخاطر داشتن سنسور بزرگتر نویز بسیار کمتری دارد. ixus 50 دارای شرایط نویزی خوبی نیست و بخصوص در ایزوی 200 و 400 نویز آن خیلی بیشتر از دوربینهای هم رده خود است. ضمنا مانیتور متحرک a95 و داشتن کنترلهای بیشتر و در دسترس بودن کنترلها روی بدنه و راحتی کار بیشتر از مزایای a95 است. کیفیت تصاویر a95 به وضوح بهتر است.
داشتن امکاناتی شبیه فوکوس دستی، اولویت شاتر و دیافراگم، امکان استفاده از مبدلهای لنز اضافی را نیز به محاسن A95 اضافه نمایید.
مقایسه دو دوربین:
http://www.dpreview.com/reviews/comp...sd400&show=all
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Wednesday 17 August 2005 در ساعت 09:11