اما به هر حال این نظر یه کابر عادی بود نه یه Developer !
از طرفی شما هم حق دارید . شاید تبلیغات ضعیف برندهای دیگه تو ایران باعث میشه مردم فکر کنن کانون حرف اول و آخر رو میزنه .
اما به هر حال این نظر یه کابر عادی بود نه یه Developer !
از طرفی شما هم حق دارید . شاید تبلیغات ضعیف برندهای دیگه تو ایران باعث میشه مردم فکر کنن کانون حرف اول و آخر رو میزنه .
ویرایش توسط PHA : Sunday 4 September 2005 در ساعت 19:27
به نظر من با همان قيمت finepix s5500 بهترين انتخاب است.
براي ديدن نمونه عکسهاي به فوتوبلاگ من سربزنيد همهاش با همان دوربين گرفته شده. درست است من عکسهاي را براي نويز گاهي فيلتر ميکنم اما کاري بيشتر از فيلترهاي سختافزاري کانون روي خود دوربين نميکنم. البته اگر تغييرات عمده در عکس داده باشم ذکر کرده ام.
فوتوبلاگام: VISIBLE TRACK
نوشته اصلی توسط Amir A
آقای محبی میشه بفرمایید تو این رنج قیمت(380000)حتی کمی بالاتر و چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید که از fz5 چیزی کم نداشته باشه و کیفیت فیلمبرداریش هم 640*480 باشه؟ نهایتا 420 30 تومن
سوني H1 (قيمتش رو نميدونم) ، پاناسونيك fz5 , fz20
اگر ميتوانستيد 630 هزينه كنيد، A200 رو توصيه ميكردم.
دوستان عزیز 5500 توی رنج دوربین های هم رده و هم قیمت خودش به نظر من بهترین انتخابه
با احترام به نظر باقی دوستان عزیز
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
سلام
من تو اين بازه قيمت همين دوربين رو خريدم و ازش هم راضي هستم.
يه سؤال دارم.
وقتي دوربين رو روشن كرده ام و بي هدف توي دستم تكون مي خوره، هر نقطه اي كه توي لنز مي افته دوربين اتوماتيك روي اون فوكوس مي كنه و تنظيمات شاتر و ديافراگم مناسب رو نشون ميده.
1 آيا واقعا دوربين بايد اين كار رو بكنه و اين كار عاديه؟
2 تجهيزات دوربين اينطوري مستهلك نميشوند؟
3 آيا ميشه دوربين رو طوري تنظيم كرد كه ديگه اين عمل رو اتوماتيك و بي هدف انجام نده؟
متشكرم
با سلام.
ميشه در مورد EV كمي توضيحح بديد.
Canon S1 IS: -2 EV to +2 EV in 1.3 EV steps
Fuji FinePix S5500: -2 EV to +2 EV in 0.3 EV steps
ممنون – موفق باشيد.
منظور، جبران نوردهي (كم يا زياد) از منفي 2 تا مثبت 2 با گامهاي 3/1 (يك سوم يا تقريباً سهدهم) است. ضمناً در مورد Canon S1IS هم گامها يكسوم است كه تقريباً برابر سهدهم Fuji است. به نظر ميرسد در صدد مقايسه دو دوربين هستيد. در اين صورت بايد بگويم اين دو دوربين و تقريباً همه دوربينهاي ديجيتال از اين بابت يكسانند.نوشته اصلی توسط d3_soft
با سلام.
لطفا اين رو بخونيد. ممنون ميشم.
موفق باشيد.
سلام به دوستان
نظر من هم نظر اقاي شهبازي است چون با اين كه هدفم خريد دوربين كانن بود ولي با تحقيق يك ماهه در مورد قابليتها و معايب ومحاسن وقيمت مناسب در تمام سازندگان دوربين ديجيتال سر انجام پاناسونيك fz5 رو خريدم و ميشه گفت بيشتر از پولي كه دادم (اش) خوردم ولي به نظرم واسه دوربيني كه تمام انتظارات رو براورده كنه ميبايست بيش از يك ميليون تومان پول داد.