با سلام .............
راستش موضوع از اين قراره كه يكي از آشنايان در سوئد هستش و يك نمايشگاهي برگزار شده كه تخفيف خوبي براي خريد وسايل الكترونيكي ميده ! به همين دليل تصميم دارم يك دوربين ديجيتال از سوئد خريداري كنم !
اما قبل از هر چيزي بايد بگم كه اصلا تجربه ي عكاسي حرفه اي ندارم ! ولي به اين موضوع علاقه دارم !
مورد مصرف دوربين بيشتر در مناسبت هاي خانوادگي (( مسافرت و ........ )) هستش ! به همين دليل دنبال دوربين هايي هستم كه حجم زيادي رو اشغال نكنند ! دوربين هايي كه از لحاظ ظاهر و مشخصات شبيه CANON IXUS 210 و يا .samsungPL150 باشند
ولي در عين حال دوست دارم كه براي عكاسي از سوژه (( طبيعت )) هم مناسب باشه ! و در حد آماتور كيفيت خيلي خوبي ارائه بده !
مشخصاتش هم حداقل اين ها باشند :
12 پيكسل به بالا
قابليت فيلم برداري HD
خروجي تلويزيون
داشتن LCD نسبتا بزرگ
لازم به ذكره كه من تاپيك هاي انجمن رو مطالعه كردم ! ولي دوستان بيشتر مدل هايي از سال هاي 2008 و اونطرف ها رو معرفي كرده بودند ! از اونجايي كه از خارج كشور دارم خريداري ميكنم مهم نيست كه در بازار ايران موجود باشه ! به هيمن دليل ترجيحا دوربين هايي كه معرفي ميكنيد جديد و مال سال 2010 باشه بهتره
تا حدود 600 تومن هم ميتونم هزينه كنم ولي اگه انتخاب خوبي وجود داشته باشه بيشتر هم ميتونم بزارم
در كل بهترين دوربين ديجيتال واسه يك كاربر آماتور ؟
با تشكر