:;) پا برهنه پریدم وسط کیفیت بدنه و ساخت 60دی پایینتر از دی7000 هست خصوصا در دکمه ها کیفیت عکس ودینامیک رنج پایینتری هم دارد کلاس دی7000 بین 60دی و 7دی هست که دی7100 با قیمتی نزدیک به 7دی جایگاه بالاتری قرار داره
Printable View
:;) پا برهنه پریدم وسط کیفیت بدنه و ساخت 60دی پایینتر از دی7000 هست خصوصا در دکمه ها کیفیت عکس ودینامیک رنج پایینتری هم دارد کلاس دی7000 بین 60دی و 7دی هست که دی7100 با قیمتی نزدیک به 7دی جایگاه بالاتری قرار داره
ال سي دي متحرك بسته به كاربر و نيازهاي اون داره. در صورت عدم نياز، ال سي دي ثابت حتي سيلينگ بهتر را در پي دارد.
در مقوله خوش دستي، باز هم بسته به نظر كاربر و فيزيك بدني او (مانند دارا بودن انگشتان بزرگ و كشيده يا ...) مي تواند نظرات متفاوت باشد.
از جهت كيفيت ساخت بدنه، D7000 با بدنه آلياژ منيزيوم نسبت به بدنه پلاستيكي 60D استحكام و سيلينگ بسيار بهتري را داراست.
سلام دوست عزیز
7 دی اصلا فول فریم نیست و تازه کراپش 1.6هستش که دی7000 نیکون کراپ 1.5داره.
والا خودم بین 7دی و دی 7000یه مدت گیر داشتم که بعضی مسایل فنی منو باز برده سمت دی 7000
راجب 60دی هم بگم که نمیخوام برند پرستی کنم اما یقینا دی7000بهتر از 60دی تو فیلمبرداری عمل میکنه و این عمل کاملا واضحه
دوربینهای عکاسی هم قانونا برای عکاسی ساخته شدن چه بسا که مثلا1DXیه دوربین عکاسیه اما همه برای فیلمبرداری ازش استفاده میکنن.
پوزش بابت خط رو خط شدن با آقا شیرزاده
موفق و پایدار باشید
بنده با هر دو اندکی کار کرده ام در گام اول 60D Bitrate بالاتری در فیلم برداری دارد همچنین کنترل روزنه ی دیافراگم در Live view قابل دسترسی هست
که ضعف تمامی مدل های نیکون به غیر از D800 و D4 هست.
60D تنظیمات Level بهتری دارد.
Magic Lantern برای 60D وجود دارد.
LCD چرخان برای فیلم برداری مزیت مهمی هست.
میزان نویز ویدئو در 60D کمتر هست.
در کل به شخصه دلیل محکمی نمیبینم شخصی که قصدش فیلم برداری با DSLR است یا حداقل فیلم برداری و عکاسی برایش 50 ، 50 باشد
D7000 رو انتخاب کند مگر به دلایل شخصی یا موارد دیگه.
سلام دانشمند جان
امیدوارم خوب باشی
من میخواستم بینویسم یقینا D7000تو عکاسی بهتر از 60Dعمل میکنه اشتباهی نوشتم فیلمبرداری..بابت این موضوع معذرت خواهی میکنم.
والا اینجوری که از بروبچ فروم شنیدم و حتا منوهای 7000رو تو نت دیدم گویا این دوربینم کاملا در مود فیلمبرداری به این عواملی که ذکر کردین دسرسی داره.
ال سی دی چرخان برای منم یه مزیت بزرگ محسوب میشه اما سیلینک دوربینم ضعیف تر میشه و اینم باید در نظر داشته باشید(اگه بخاطر داشته باشید منم همین مشکلو داشتم و یه تایپیک برای این مشکل ال سی دی چرخان زده بودم)
شاید تو نمایشگر کامپیوتر این چنین باشد اما در ال سی دی یا ال ای دی های بزرگ قضیه برعکس هستش و نویز دی7000طبق شواهد بهتر هستش(اگه اشتباه میکنم اصلاح کنین)
این حرف شما کاملا صحیح هستش و هر کس یه نظری داره
اما طبق اطلاعات من که راجب این دو دوربین از دید عموم نگاه کردم واقعا 7000بهتر هستش.
حالا هر کسی یه سلیقه ای داره
الانم یه سوال برام پیش اومده که دنبال تایپیک شایعات یا واقعیات میگردم که سوالمو توش مطرح کنم پیدا نمیکنم!!!
اگ امکانش هست براتون لینکشو برام پ خ کنین آقای دانشمند
موفق و پایدار باشید
محمد جان
یک مشکل اساسی در برند نیکون وجود دارد چه برای عکاسی و چه برای فیلم برداری
این رو هم بر اساس تجربه خدمتتون میگم هم اینکه کافی هست در یک شبکه ی ویدئویی مثل یوتیوب این مورد رو جستجو کنید.
شما هنگامی که در Live View هستید به دلیل مکانیزمی که نیکون جهت تغییر دادن Aperture استفاده میکند قادر نیستید میزان رو تغییر بدید
یا حداقل قابل مشاهده نیست ، برای دیدن تغییر باید از Live View خارج شوید و دوباره برگردید تا دوربین دوباره Aperture رو تنظیم کند.
در برند کنون مکانیزم متفاوت هست و ساده تر که لازم نباشد دوباره وارد Live view شوید، بنده خودم نیکونی هستم منتهی دلیل نمیشود مکنر این موارد باشم.
این مشکل در D4 وجود ندارد (ظاهرا D800 هم به همین منوال هست منتهی اطمینان ندارم)
اینکه ویدئو رو در چه نمایشگری ببینید بحث متفاوتی هست ، سوای این قضیه که LED ها همگی دارای ویژگی Enlarge هستند که تصویر رو بزرگتر بدون افت کیفیت نشان میدهند
این روند مشکلات زیادی در پی دارد که به همین دلیل هست در استدیو ها و لابراتور ها از مانیتور استفاده میشود.
نویز در آن حدی نیست که به خاطر آن اقدام به خرید کنیم بحث در این جاست که کدام دوربین مناسب تر برای شرایط فیلم برداری میباشد.
چون هر دو از لحاظ وضعیت نویزی نزدیک هستند ، فقط D7000 به دلیل کنتراست بیشتر نویز مشهودتری تولید میکند.
خود من اگر قصد خرید داشته باشم در این بین D7000 رو انتخاب میکنم منتهی موارد بالا نیز در نظرم هست.
http://forum.akkasee.com/f56/t1084.html
یا حق
ممنون ازشما دوست عزیز.من حدود 2.100 می خوام هزینه کنم.عکاسی برام خیلی مهم تر هستش .علاقه به طبیعت و عکاسی ماکرو دارم (که طی تحقیقات لنز ماکرو خیلی گرون هست) .حالا بعضی از مواقع هم که پیش می آد عکس خانوادگی.طی تحقیقاتم با این بودجه 650d با لنز 18-55 بود که طی راهنمایی دوستان که عرض کردم بعدا لنز 55-250 رو بخرم.ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
امیدوارم که خوب باشین
شما انتخاب خوبی کردین و دوربینی بسیار خوب رو در این رنج قیمت انتخاب کردین
اما تو برند همسایه هم انتخاب خوبی دارین و اون نیکون دی5200هستش که قیمتش 200ارزونتر از اون دوربین مد نظرتون هستش و این اختلاف قیمت میتونه برای شما یه حسن داشته باشه که بتونین باهاش لوازم جانبی بخرین یا حداقل با 250 تومن دیگه لنز 55-200نیکون رو با دوربین یک جا بخرین که دیگه کارتون به ماه ها و یا هفته های بعد نکشه برای خرید مجدد لنز
اگر فیلمبرداری هم براتون مهمه خب 650دی کنون براتون خیلی بهتره
اما اگه عکاسی سرگل کارتون هستش که بنظرم دی5200 کمی بهتر از اون دوربین عمل میکنه(این تفاوت خیلی کمه اما بازم تفاوته)
و یه سوال من از شما داشتم اگه ناراحت نمیشین و فضولی نیستش جواب بدین و اگه امکانش نیست براتون هم میتونین جواب ندین و اصلا از این بابت ناراحت نمیشم
از اونجایی که نام کاربریتون امیر اسکویی هستش این سوال برام پیش اومده
اسمتون که امیر هستش...فامیلتون اُسکویی یا اِسکویی؟
بعد این اُسکویی اسم یکی از محل های توابع شهر آمل نیستش؟
چون اونجا چن تا آشنا داریم این سوالو پرسیدم
موفق و پایدار باشید
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.خواهش می کنم .نه عزیز اسکو یک روستا نزدیک به تبریز هستش که البته متاسفانه خودم هم اونجا رو ندیدم و مادر بزرگ و پدربزرگم زاده اونجا هستن.
اگه به نظر شما این تفاوت خیلی تأثیر به سزایی نداره ترجیح می دم کنون بخرم.البته نمی دونم دلیلش چیه ولی از کنون بیشتر خوشم می آد1
یک سوالم داشتم این مدل های متاوت کنون 650 که مدل اروپایی (ریبل ای 4) و ژاپنی (کیس ایکس 6 آی ) هستش فرقی در کیفیت دوربین می کنه ؟
آخه شهرستان آمل هم یک روستا به اسم اسکو داره.
پیشنهاد میکنم زادگاه پدربزرگ و مادربزرگ و کلا زادگاه اجدادتونو حتما ببینین(دیدتون راجب اقوام و زندگی کاملا دگرگون میشه)
خب اینم نظریه و هر کس از یه نوع دوربین خوشش میاد...اما پیشنهاد میکنم قبل خرید دوربین رو در دست بگیرین و بعد خرید کنین.
راجب سوالی که کردین دقیق اطلاع ندارم چون خودم کنونی نیستم و از دوستان کنونی میخوام که به شما راجب این سوال راهنمایی کنن
اما از نظر کلی هر چیزی اصلیش بهتره...چون شرکت کنون در اصل ژاپنی هستش شما هم همون ژاپنی رو بخرین بنظرم بهتره.
فک نکنم تفاوتی بین این دو مدلی که گفتین باشه مگر لوازم جانبی ای که همراه دوربین میدن که شاید متفاوت باشه(مثلا نوع شارژر و یا....)
موفق و پایدار باشید
ممنون محمد خان.آره حق با شماست خیلی دوست دارم برم و لی متاسفانه گرفتاری ها اجازه نداده.انشاا... بتونم با راهنمایی دوستان عکسهای خوبی بگیرم.من اماتور را دریابید.
دوستان عزیز سلام.بالاخره دیشب 700Dکنون رو خریدم.با لنز روی خودش که 18-55 STM بود.1 رینگ معکوس کننده لنز هم خریدم که می شه باهاش عکس ماکرو گرفت.
قربونت عزیز.2.170 با لنز 18/55 STM- با گارانتی 2 ساله ایده آل
رینگ معکوس : 35000
بیمه 15 ماه : 87000
کیف وینگارد : 72
مموری 32 اسکن دیسک 100000
مشهد
سلام خدمت همگی دوستان و اساتید
بنده خیلی وقته علاقه به عکاسی داشتم و الان میخوام بصورت حرفه ای این کار رو دنبال کنم.
بعد از کلی پرس و جو کردن ولی واقعا دیگه گیج شدم...
من میخوام حدود 2 تومن هزینه کنم ولی واقعا بهترین استفاده رو برای کاری که میخوام ببرم.
اونقدر نظرات متفاوت و مدل های مختلف که هر کدوم مزایا و معایبی دارن زیاده که دیگه گیج شدم...
فقط چند تا نکته که ممنون میشم اگر کسی جواب بده:
نیازها و کاربردهای من:
عکاسی منظره و گاها خانوادگی
عکاسی ماکرو
فیلم برداری اصلا واسم مهم نیست
سایز خیلی بزرگ فقط به خاطر مگاپیکسل هم برام مهم نیست
مدل هایی که در این حدود بودن:
canon 600D
canon 650D
Nikon 5200
Nikon 3300
اگرم بخوام یکم گرونتر بگم:
Nikon D5300
canon 700D
بچه ها فقط چند تا نکته ی مهم:
1-شنیدم لنز هم خیلی تاثیر داره تو عکاسی و بعضی میگن یه بادی متوسط و در کنارش لنز خوب هم بگیر حالا پیشنهاد شما چیه؟
2-لوازم جانبی و بنزهای کنون ارزونتر هست و من رو ترغیب میکنه برای اینکه در آینده بخوام خرید کنم کنون بگیرم
3-از جهتی کیفیت عکس نیکون و واقعی بودن رنگ ها هم دیدم بعضی دوستان که گفتن بهتر جواب میده و عکاسی بهتری داره
4-مطمئنم بزودی میتونم عکاسی آماتور رو بگذرونم و نیاز دارم تا عکاسی حرفه ای کنم و ترجیح میدم یه دوربین متوسط DSLR داشته باشم تا یک دوربین مبتدی
5-از لحاظ ادیت و نرم افزاری مهارت خوبی دارم و با توجه به کارم میتونم ادیت خوبی رو عکسها داشته باشم
6-عکاسی ماکرو خیلی علاقه دارم حالا بنظرتون با اون لنز معکوس اینا میشه کاری کرد یا باید الان فکر اساسی کنم؟ جریان رینگ معکوس کننده چیه همون اول بخرم؟
ضمنا چه وسایل جانبی باید برای گوشی بگیرم؟
کیف مناسب
تمیز کننده لنز
و دیگه چی؟ هر نکته خاصی اگر سراغ دارین بگین.
ضمنا من میخوام برم از یه مغازه که نمایندگی ایده آل هست خرید کنم تا مطمئن باشه.
همش با هم بشه حدود 2.5 موردی نداره.
ممنون از همگی
سلام دوست عزیز
شما با بودجه فعلی تون فقط می تونید لنز 18-55 رو داشته باشید. البته 600D با 18-135 رو هم میتونید ولی نظر من اینه حالا که علاقمند به پیشرفت هستید به احتمال فراوان در آینده نیاز به لنز بهتر خواهید داشت. پس الان بادی بهتر (700D یا D5300) رو انتخاب و کارتون رو شروع کنید تا ان شاء الله بعدها لنز بهتر رو هم تهیه کنید.ضمن اینکه همونطور که خودتون هم اشاره کردید با همین 18-55 هم میتونید با روش لنز معکوس، ماکروگرافی کنید.
ببخشید که در حضور اساتید اظهارنظر کردم.
تاثیر لنز در کیفیت تصویر آنقدر زیاده که ممکنه یک دوربین SLR خیلی خوب با یک لنز بد از نظر کیفیت تصویر با یک دوربین بریج برابر بشه!
پس لنز را اصلا دست کم نگیرید! تازه نظر شخصی بنده اینه که اول تکلیف لنز را مشخص کنید و بعد به فکر بادی باشید!
بنظر من اگر شده یک بدنه کارکرده یا حتی 1100D تهیه بفرماید ولی لنز خوبی براش بخرید خیلی بهتر از اینکه حتی یک 70D با لنز معمولی تهیه کنید.
اتفاقا این اشتباهه!
لنز با تغییر سال ارزشش رو از دست نمی ده ولی بدنه دوربین ها با گذشت سال و تغییر تکنولوژی قدیمی می شوند.
من خودم اولین اشتباهم این بود که زمانی که 30D دوربین روز بازار بود اون را با یک لنز سیگما 200-18 خریدم به همین استدلال شما!
حالا که لنز خرید احساس می کنم چه ظلمی به لنز دوربین کردم :-(
اگر منظورتون از بنزهای، لنزه! اینطور که شما می فرمایید نیست!نقل قول:
2-لوازم جانبی و بنزهای کنون ارزونتر هست و من رو ترغیب میکنه برای اینکه در آینده بخوام خرید کنم کنون بگیرم
در تمام برند ها لنز خوب و با ارزش و لوازم قیمت بالایی دارند و اختلاف بین لوازم دو برند فکر نمی کنم آنقدر زیاد باشه که می فرمایید.
در این خصوص که باید بصورت کلی بحث کرد!نقل قول:
3-از جهتی کیفیت عکس نیکون و واقعی بودن رنگ ها هم دیدم بعضی دوستان که گفتن بهتر جواب میده و عکاسی بهتری داره
ببینید در برخی مدل ها ممکنه دوربین های کنون بهتر عمل کنند و در برخی دیگر نیکون! شما برای خرید باید دوربین های مورد نظرتون را با هم چککنید و از بین آنها مدلی را که شما را بیشتر ارضا می کند تهیه بفرمایید. (ممکنه شارپی یک مدل از نیکون برای کسی بهتر از زنده بودن رنگ های یک مدل از نیکون باشه!)
بهتره با این شرایط لنز حرفه ای داشته باشید تا بدنه حرفه ای تر و دلیلش را هم بالا خدمتتون عرض کردم!نقل قول:
4-مطمئنم بزودی میتونم عکاسی آماتور رو بگذرونم و نیاز دارم تا عکاسی حرفه ای کنم و ترجیح میدم یه دوربین متوسط DSLR داشته باشم تا یک دوربین مبتدی
با این حال اگر بدنه براتون مهمه می توانید بدنه های مدلهای قدیمی تر مصل 40D و یا 50D را در حد نو با کمی صبر و حوصله به قیمت های مناسبی تهیه بفرمایید.
تکنین لنز معوکوس دردسر های خاص خودش را داره که با مراجعه به تاپیک مربوطه می توانید با آن آشنا شوید ولی در کل هیچ چیز برای عکاسی ماکرو جالی لنز را نمی تواند پر کند!نقل قول:
6-عکاسی ماکرو خیلی علاقه دارم حالا بنظرتون با اون لنز معکوس اینا میشه کاری کرد یا باید الان فکر اساسی کنم؟ جریان رینگ معکوس کننده چیه همون اول بخرم؟
گوشی؟؟!!:?نقل قول:
ضمنا چه وسایل جانبی باید برای گوشی بگیرم؟
منظورتون دوربینه؟
برای دوربین باید حتما در مرحله اول به فکر تهیه یک حافظه مناسب، کیف مطمئن و سه پایه باشید که هرکدام را باید در تاپیک های خودشون پیگیری بفرمایید.
در مورد نمایندگی در تاپیک براساس قوانین نمی شود نظری داد
ولی در مورد هزینه با 2.5 شما هم می توانید بدنه و لنز مناسب و هم لوازم جانبی عمومی را تهیه بفرمایید.
شاد باشید
صد البته همینطور که شما می فرمائید لنزها ماندگارتر از بادی ها هستند. کلیت فرمایش شما کاملا صحیحه. اما به محدودیت بودجه دوستمون هم توجه کردین؟ اگه بنا به پیشنهاد باشه مشخصا چه لنزی رو به همراه چه بادی پیشنهاد میدین؟ به فرض که اصلا دوستمون همون 1100D رو انتخاب کنه، با بودجه باقیمانده چه لنزی میتونه روش ببنده؟
در صورتی که با خرید یه بادی به روز، میشه بعدها پس از تامین بودجه لنز بهتر از 18-55 رو هم تهیه کرد.
مشکل دقیقا همین بودجه هست!
من شخصا بدنه دوربین خودم را 6 سال پیش خرید 700.000 تومان! و لنز خوب نخریدم! چون اطلاعاتش موجود نبود وگرنه لنز 200-18 سیگما برای من 500.000 تومان هزینه داشت! و تازه به راهنمایی اساتید فروم هم علی رغم همین تاکید در آن زمان توجه نکردم!
4 سال بعد لنز 50-17 را خریدم به قیمت 500.000 تومان (یادش بخیر چه قیمت هایی بود که قدر ندانستیم) در صورتی که همان سال لنز قیمتش حدود 300.000 تومان بود! و الان 1.200.000 !!!
ببینید در کل باید لنز را مثل دوربین دید و هیچکدام را فدای دیگری نکرد!
من شخصا اگر شرایط ایشان را داشتم دو راهکار پیش می گرفتم
1- Canon 1100D + 18-135 حتی با هزینه اضافی
2- خرید یک بادی کارکرده از رنج 500 تا 600 و اگر پیدا می کردم یک بدنه 1100D یا 1000D کارکرده به همراه لنز 135-18 (چه نو چه کارکرده!)
اینطوری هم در هزینه صرفه جویی شده و هم لنز مناسب تهیه شده!
مشکل گرد و غبار در عکس زمانی خودش را نشان می دهد که شما یک تصویر خیلی مهم و یا زیبا ثبت کرده باشید و بعد قصد چاپ در ابعاد بزرگ را داشته باشید! در این حالت هزار بار به خودتون را سرزنش می کنید که چرا لنز داخل گرد و غبار بوده (یه حسی مثل زمانی که سنسور دوربین غبار گرفته است)
برای کار ماکرو با لنز معکوس که البته در این تاپیک جای بحثش نیست، الزام به استفاده از لنز سالم و نو وجود نداره! و می شود با کمی هزینه یک لنز کارکرده و حتی اسیب دیده برای معکوس تهیه کرد!
با سلام مجدد خدمت همگی دوستان و تشکر از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین
دوستان احتمالا الان میتونم با همه وسایل و لوازم جانبی تا 3 تومن هزینه کنم، حالا با این شرایط واقعا ارزش داره برم لنز 18-135 بگیرم؟
یا همون فعلا 18-55 برای شروع کارم کفایت میکنه؟
ضمنا یکی از دوستان بنده دو تا لنز داره از کنون یکی 80-200 و یکی هم 17-45 و میگه چون بادی من قدیمی شده بیا اشتراکی با هم عکاسی میکنیم که من ترجیح دادم فعلا اول کارمه خودم تنهایی عکاسی کنم تا کمی با تکنیک ها آشنا بشم و در آینده شاید این کارو کردم...
ضمنا نظرتون در مورد همون 700D با لنز 18-135 و با قیمت 2800 چیه؟ که بقیشم برا لوازم جانبی و کیف و ....
اگرم نتونستم بودجه رو زیاد کنم و همون 2 تومن بود که مجبورم همون 700D یا 650D رو با لنز 18-55 بخرم
در مقام مقایسه دو لنز، این لینک را مشاهده بفرمایید!
گفته شما درسته! از 55-18 لنز تا حدودی هم سطح هستند ولی امکان در اختیار داشتن فاصله کانونی بالاتر در حالی که کیفیت تصویر با فاصله کانونی 55 لنز 55-18 برابری می کنه ارزش این را داره که یک بار هزینه در این زمینه شود. وگرنه می شود با استفاده از لنز های شرکت های دیگر مثل سیگما 70-17 نتیجه بسیار بهتری بدست آورد و تازه ممکنه قیمت لنز هم مناسب باشه!
دوست عزیز در اینکه لنز 135-18 لنز خوبیه شک نکنید! حالا ممکنه طبق فرمایش دوستمون کیفیت این لنز با 55-18 نزدیک باشه!(البته در فاصله کانونی های مختلف و دیافراگم های متفاوت باید دو لنز چک شود)
ولی فکر این را بکنید که با خرید 55-18 بعدا دوباره برای خرید فاصله کانونی بیشتر (مثل 300-70) باید نزدیک 1.000.000 تومان هزینه کنید!
پس بهتر نیست بجای یک لنز 300 یا 400 هزار تومانی مبلغی را به هزینه لنز اضافه کنید و در عوض یک لنز با فاصله کانونی بالاتر بخرید؟!
در کنار این انتخاب شما می توانید یک بدنه تنها را تهیه بفرمایید و بعد هم یک لنز sigma 17-70 تهیه کنید. فکر می کنم از نظر قیمت، این دو لنز با هم فرقی نمی کنه!
در مورد خرید 700D و 135-18 انتخاب خوبیه ولی شاید همون 650D با لنز را تهیه کنید بتوانید لوازم جانبی را با کیفیت بهتر تهیه کنید (کیف، مموری و سه پایه را فراموش نکنید!)
معمولا فروشنده ها در هنگام فروش دوربین به شما پیشنهاد می کنن که لنز استاندارد را با یک لنز بالاتر مثلا یک لنز 18-135 عوض کنید مابه تفاوت قیمت رو هم از شما می گیرن و البته نیت اونها اغلب فقط کمی سود برای جیب خودشونه! با مقایسه خروجی بین 55-18 و 18-135 که من با دوربین نیکون5200 انجام دادم تفاوتشون اونقدر نیست که مثلا اشک تو چشماتون جمع کنه و بگین چه کار خوبی کردم. شاید در جاهایی که کمی به زوم بیشتر نیاز داشته باشین بدرد بخوره ولی اونقدرا نیست.
از نظر بنده یا از همون لنز استاندارد55-18 استفاده کنید و مابقی رو برای یه لنز زوم و یا فیکس با کیفیت حتی از برندهای دیگه کنید بهتر هست. یا اینکه بادی خالی خرید کنید و یک یا دو لنز بسته به موارد استفاده خرید کنید.
موفق باشید
اردشیری
اصولا تجهیزات عکاسی بخاطر ترکیب الکترو اپتیک و مکانیکی بودن از حساسیت زیادی برخودارند و بنده شخصا ترجیح می دم تجهیزات شخصی خودم را داشته باشم تا اگر فردا آسیبی به یکی از تجهیزات وارد شد دعوی بر سر اینکه تجهیزات دست کی بوده که آسیب دیده رخ ندهند!
در ضمن اصولا معدود عکاسهایی را سراغ دارم که تجهیزات شخصی خودشون را حتی برای مدت کوتاه یک الی دو ساعته در اختیار دیگران قرار دهند!
سلام خدمت همگی دوستان
بنده بالاخره با تحقیقات زیادی که بین دوربین های مختلف و کاربردی که برای خودم داره انجام دادم تصمیم گرفتم یکی از مدل های 650d یا 700d از کنون رو خریداری کنم،
این دو تا مدل بسیاااااار شبیه به هم هستند و میشه گفت یکی از ایراداتی که همه بهش گرفتند این بوده که چرا تغییر خاصی نداده و بعضی معتقدند اصلا ارزش مبلغ بیشتر نداره،
اختلافاتی که من تو انجمن های مختلف و ویدئوهای یوتیوب دیدم چند تا مورد کوچیک بیشتر نیست:
1-چرخش 360 درجه پیچ حالت های دوربین
2-اعمال فیلترهای مختلف قبل از عکس در مود live view
3-لنز 700d از نوع stm می باشد که در هنگام زوم بی سرصدا و ... است و تفاوتی رو برای کیفیت بهتر مشاهده نشده.
4-جنس 700d تا حدود کمی بهتر شده ولی خوب بعضیام میگن همون 650d هم دست کمی از این نداره.
دوستان اختلاف دیگه ای داره که من ندونم؟
همونطور که دیدین واقعا اختلافات خیلی کم و انتخاب رو دشوار کرده،
نظر شما چیه؟
شما اگر بودین کدوم رو پیشنهاد میدین؟
ضمنا من اصلا فیلم برداری برام مهم نیست،
فقط میخوام عکاسی حرفه ای از طبیعت و پرتره و گاهی هم خانوادگی رو دنبال کنم،
ممنون میشم نظر شما رو هم در این مورد بدونم.
با تشکر
سلام
نظر من اينه كه اگه مشكل بودجه وجود نداره به خاطر يه اختلاف نسبتا كم خودتون رو از قابليت هاي لنز STM محروم نكنيد. گفته ميشه اين لنزها علاوه بر كارايي مناسب براي فيلمبرداري، از نظر اپتيكي و سرعت فوكوس هم بهبود يافته اند.
نظر بنده 650D يا 700D با 18-135 STM هست و در صورت كمبود بودجه 700D با 18-55 STM.
با سلام و تشکر از پاسختون
میشه یکم بیشتر در مورد قابلیت های لنزهای stm و تفاوت هایی که با لنزهای معمولی دارن توضیح بدین؟
ممنون
سلام
تفاوت اصلي در سيستم فوكوس است. در لنزهاي stm از استپر موتور براي انجام عمليات فوكوس بهره گيري مي شود كه از ميكروموتورهاي استفاده شده در لنزهاي ارزانقيمتي مانند لنزهاي 15-55 ة 18-135، 18-200 و 55-250 و حتي از لنزهاي سري USM (كه به مكانيزم اولتراسونيك براي انجام فوكوس مجهزند) سريعتر ، دقيقتر و بي صداتر هستند كه اين لنزها با تركيب دوربين هاي با سنسور هيبريد (مانند 100d، 650d و 700d) يا با سنسور دوال پيكسل (70d) باعث مي شود عمل فوكوس در حالت Live View (خصوصاً هنگام فيلمبرداري) بسيار سريع؛ دقيق و بي صدا انجام شود.
تفاوت بعدي در بهسازي كيفيت اپتيكي است كه شركت كانن در لنزهاي 18-55 و 18-135 STM انجام داده است به نحوي كه كيفيت تصوير اين لنزها نسبت به نسل قبلي افزايش چشمگيري داشته است.
ممنون از راهنماییتون،
بله درست میفرمایید.
میشه اگر کسی از دوستان عکسی با دوربین 700d گرفته همینجا بزاره ، البته نمونه عکسهای سایت های خارجی رو دیدم ولی خیلی نمیشد روش تحلیل کرد؟
ضمنا دوستان قیمت دوربین 700d در دیجی کالا اختلاف زیادی با یکی دیگه از فروشگاه ها داشت و گرونتر بود، حدود 170 تومان گرونتر، کسی قیمت دقیق این مدل با گارانتی معتبر رو داره؟
با تشکر
این نمونه عکسهای 700D در سایت dpreview هست:
Canon EOS 700D Review Samples: dpreview review samples: Galleries: Digital Photography Review
منظورتون چه تحلیلیه که نمیشه انجام داد؟ این sample ها میگه در صورت رعایت قواعد عکاسی (البته با استفاده از لنزی که همراه اون استفاده شده) می تونید تصاویری مشابه اینها ثبت کنید.
اینم چنتا نمونه با 700D+18-135 STM ولی ممکنه خوب تنظیم نکرده باشم:
f6.3
http://img.overpic.net/thumbs/r/r/w/...y74sdxau_s.jpg
f7.1
http://img.overpic.net/thumbs/6/l/p/...xk7orl71_s.jpg
f16 با نوردهی 3.2s
http://img.overpic.net/thumbs/f/c/2/...wbhraqnt_s.jpg
f16 با نوردهی 3.2s
http://img.overpic.net/thumbs/f/c/2/...wbhraqnt_s.jpg[/QUOTE]
سلام عکسها زیبان
این عکس رو متوجه نشدم چیه شبیه حیوانات جهش یافته هست تو فیلم پسر جهنمی هم یه نمونه از این بود
یه سوال دیگه این عکسها پردازش شده توسط دوربین هستند یا شما با نرم افزار خاصی پردازش کردین
با سلام خدمت همگی دوستان و ممنون از همگی
بالاخره بعد از تحقیقات فراوان میخوام تا آخر همین هفته دوربین کنون 700d روبخرم، البته فعلا بدلیل بودجه با لنز 18-55
خوبیش این بود تو این مدت کوتاه که پیگیر خرید دوربین بودم مثلا همین مدل که انتخاب کردم داره قیمتش کاهش پیدا میکنه و الان رسیده به 2040 در صورتی که حدود 2420 بود همین دو ماه پیش....
دوستان اگر نکته خاصی میدونن لطف کنن راهنمایی کنید؟
1-وسایل جانبی رو از همون فروشگاه بگیرم یا یه فروشگاه دیگه؟
2-میخوام کیف خیلی خیلی جنس مقاومی داشته باشه ولی کوچک و نهایتا جای دو تا لنز، ضمنا بشه روی کمر نصب بشه و مزاحم لپ تابم نشه،پیشنهادی دارین؟
3-کیف لب تاپم قدیمی شده و تو فکرمه عوض کنم ولی ترجیح دادم یه کیف بزرگ که مخصوص لب تاپ و دوربین هم باشه نگیرم چون خیلی جاها فقط دوربین لازمه و هردوش کم پیش میاد همرام باشه، نظر شما چیه؟
4- در مورد فیلتر uv،دستمال نانو، رم دوربین و دمنده و... چه پیشنهاداتی دارین؟ (راستش هنوز نمیدونم دقیقا اون فیلتر uv چه کاری میکنه؟ یا برای تمیز نگه داشتن دوربین و لنز باید چه کنم؟)
5-ضمنا همین ابتدا 3پایه بخرم(توجه داشته باشین که هنوز اولین باره دوربین dslr میخوام کار کنم)؟
1- ترجیحا وسایل جانبی را از یک فروشگاه نگیرید ولی تا آخرین لحظه خرید چیزی به فروشنده نگید که بخواد قیمتتون را افزایش بده!
در ضمن اگر گفت رم نگید نمی خوام! بگید دارم!!! (بگید نمی خوام مثل این هست که کارد بزنید تو قلب نفر):-)
2- کیف را در بخش مربوطه خدمتتون توضیح خواهم داد
3- مطمئنا اگر همیشه نمی خواهید دوربین را حمل کنید (کارتون عکاسی نیست) بهتره مجزا خرید کنید! چون هم از نظر وزن و هم قیمت دستتون بازتر خواهد بود!
4- من پیشنهاد می کنم فعلا فیلتر نخرید! (لنز شما خیلی لنز با ارزشی نیست و فیلتر بی کیفیت هم در خروجی تصویر اثر می گذاره!)
دستمال هم ماکرو فایبر برای تمیز کرد لنز خوبه! بخصوص اگر بزرگتر هم باشه که بهتره ولی بیشتر 15000 تومان ازتون نگیرند!
رم دوربین هم پیشنهاد می کنم SanDiskتهیه بفرمایید! ترجیحا کلاس Ultra به بالا و حتما کلاس 10 یا بالاتر و اگر فیلم برداری هم می خواهید بکنید، حتما در هنگام با فروشنده صحبت کنید و بعد هم روی دوربین تست کنید تا مشکلی در فیلم برداری نداشته باشه! (برخی رم ها روی دوربین ها مثلا 60D بیشتر از 1 دقیقه و یا نهایتا 5 دقیقه فیلم نمی گیرند که بخاطر سرعت پایین رم هست! در ضمن به گارانتی دار بودن رم دقت کنید!
دمنده هم تهیه کنید بد نیست ولی بنظرم یک pen lens برای تمیز کردن لک چربی روی اپتیک براتون کاربردی تره!
5- من جای شما باشم حتما سه پایه می خرم! (حالا اگر دنبال خرید مارک هستید که حتما به تاپیک مربوطه مراجعه بفرمایید تا ضرر نکنید! چون این بخش هم یکی از محل های کور برای سود جویان هست!
ممنون از پاسخ کامل و جامعی که دادین
فقط سه سوال دیگه پیش اومد:
1-بالاخره برای همون ابتدا چه چیزایی کنارش بخرم؟ هرکسی نظری متفاوت داره!!! (کیف، رم دوربین، دستمال و دمنده) همین دیگه؟
2-اون pen lenss که فرمودین چی هستش؟ تفاوتش با بقیه چیه؟
3-چرا پیشنهاد میکنید سه پاییه رو همون ابتدا بخرم؟
1- از مواردی که نوشتید کیف و رم جزو ملزومات هستند!
دستمال و دمنده و همین Lens Pen (البته بنده اشتباهی تایپ کرده بوده که اصلاح کردم) جزو ابزار تنظیف هستند
پیشنهاد می کنم یک کاور برای LCD هم بخرید تا از خط افتادن روی LCD جلوگیری کنه!
همچنین حتما یک ram Reader ترجیحا با مارک های شرکت های سازنده کارت حافظه معروف مثل (Sandisk, Lexar و اگر توان هزینه بالا ندارید مارک هایی مثل Hama و یا Transcend تهیه بفرمایید که بیشتر رم ها را پشتیبانی کند. چون در صورت نبود این وسیله برای انتقال اطلاعات از از دوربین به PC با مشکل روبرو خواهید شد.
وسایل تنظیف را شاید بتوانید دی یک کیت کامل با هم تهیه کنید (یک زمانی Hoya و Vanguard ست هایی داشتند)
2- Lens Pen وسیله ای برای تمیز کردن لک های چربی روی سطح لنز و عدسی هاست که یک سر آن از گرافیت ساخته شده و با کشیدن روی سطوح چربی را جذب می کنه بدون اینکه احتمال خط افتادن روی لنز وجود داشته باشی
این هم عکسش
فایل پیوست 60728
در مورد نحوه کارش هم این لینک را مشاهده برفرمایید.
3- یه پایه جزو لوازم بسیار مهم در عکاسی هست که متاسفانه معمولا نادیده گرفته می شود تا زمانی که در شرایط بهش نیاز پیدا کنید!
تقریبا تمام عکاسان حرفه ای عکس های خود را با استفاده از سه پایه ثبت می کنند و به این ترتیب حداقل احتمال لرزش دوربین را که منجر به افت کیفیت تصویر می شود از بین می برند!
شاد باشید
با سلام بنده تازه دارم مقالات عکاسی رو برای فراگیری مطالعه میکنم اگه میشه من رو هم در مورد خرید یه دوربین حرفه ای با لنز تا حدود 2 میلیون راهنمایی بفرمایید.ممنون
درود
از نظر سنسور نیکون قوی تره و 24MP هست
نقاط فوکوس نیکون 11 در برابر 9 نقطه فوکوس در کنونها
LCD با کیفیت در کنون نسبت به نیکون
LCD تاچ در 700D نسبت به دو مدل دیگر که فاقد این امکان هستند
قابلیت عکاسی پی در پی در 700D 5fps در مقایسه با دو مدل دیگه
سیستم فوکوس جدید در 700D
کلا تفاوت های این مدل ها آنقدر نیست که بشود گفت کدام از دیگری بهتره!
از نطر قابلیت و امکانات فیلم برداری 700D بهتره و از نظر عکس D3200
اما در خصوص لنز و کیت های موجود، خودتون را محدود به سایتهای عمومی فروش نکنید!
دنبال سایت شرکتهای فروش دوربین در اینترنت باشید کم نیستند، در ضمن تمام این مدل هایی که براتون نوشتم بصورت کیت و بسته بندی با همین لنز هم عرضه می شوند! پس مراقب باشید سرتون کلاه نگذرند.
و در نهایت بعنوان تذکر: حتما دوربین را حضوری و از شرکت های معتبر تهیه بفرمایید! نه از سایت های معلوم الحال و غیر قابل اعتماد.
سلام.خدمت تمام دوستان . در قسمت خرید دوربیت DSLR پرسیدم ولی کسی جواب من نداد.اگر دوستان لطف کنند و کمکم کنند ، ممنون میشم. دوربین DSLR می خوام بخرم جهت عکاسی منظره و پرتره ، دوربینی که مد نظر من هست NIKON D5300 هست .دوستان اگر در رنج قیمتی و کیفیتی دوربین بهتر از این سراغ دارن ،یا هرگونه پیشنهاد دیگه ممنون میشم راهنمایی کنند. پیشاپیش ممنون از کمکتون.
دوستان سلام
اول از همه اینکه من اطلاعات و سطح عکاسیم در حد آماتور هست و شما در نظر بگیرید صفر
بعد از خوندن این تاپیک و یکی دو تاپیک مربوطه، خودم بین 3 انتخاب مونده ام
Nikon D5300 kit 18-55 VR II قیمت حوالی 1.9میلیون
Nikon D5300 kit 18-140 VR قیمت حوالی 2.5 میلیون
Nikon D7000 + 18-105 kit قیمت حوالی 2.6 میلیون
من علاقه ی زیادی به عکاسی دارم و واسم مهمه تا یکی دو سال بعد دوربینی که الان میخرم، هم نیازگوی جوابهام باشه
علاقه ام بیشتر به مناظر بیرون و عکس از محیط اطراف هست، بعدش آدمها (ببخشید اینقدر آماتور گونه صحبت میکنم)، فیلمبرداری اولویت خیلی پایینی واسم داره و عملا میشه گفت خیلی مهم نیست،
بودجه ام رو سقف 2 میلیون در نظر گرفته ام ولی خب نیاز باشه میتونم 600 700 هم بیشتر هزینه کنم
و سوال دیگر اینکه، به لنز دوربین و فاصله کانونی چقدر باید اهمیت بدم؟ موضوعی که تو مدل D5300 باعث اختلاف قیمت 600تومانی شده است
ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی نمایند
با تشکر
سلام
7000 و 5300 تفاوت های زیادی با هم دارند. بهتره با مقایسه دقیق آنها یکی رو متناسب با نیاز و سلیقه خودتون انتخاب کنید.
درباره لنز من به شخصه اول 105-18 و بعد 140-18 رو ترجیح میدم.
لنز 55-18 ورژن 2 به شدت آسیب پذیر احساس میشه و من فقط به عنوان لنز بکاپ توی سفر ها به همراه خودم می برم.
دوستان گلم سلام ... بین دوربینهای نیکون d5300 یا canon 700d تا سقف 2 میلیون تومن... برای عکسهای خانوادگی تو محیط بسته (اتاق ) و باز (طبیعت سبز شمال ) ...اگه انتظار زیادی نیست عکاسی نزدیک از گلها هم خوب پوشش بده ... منتظر راهنمایی گرم شما دوستان هستم..کدومشون بهتره ؟؟ اگه خودتون هم نظری دارین و لنز خاصی مد نظرتون هست خوشحال میشم ..سپاس
سلام
نیکون d5300 و کنون 700d , هر دو خوبند.
عکاسی با کنون راحت تره.
لنز 55-18 کنون سریعتر هست و بدنه مستحکم تری داره.
برعکس بدنه نیکون کیفیت بالاتری داره و کنون در نگاه اول شبیه اساب بازی به نظر میاد.
کار کردن با منو ها در کنون بسیار ساده تره.
در کل سلیقه شخصی مهمترین آیتم در انتخابه. هر دو بهتره از نزدیک ببینید.
البته تفاوت های جزیی اما بسیار مهمی با هم دارند.
- مثلا در هنگام فوکوس دستی , کنون با تنظیمات دیفالت در لحظه فوکوس هم در ویزور چراغ میده و هم آلارم میده اما نیکون فقط چراغ میده. این مورد با توجه به ویزور کوچک و تقریبا بی کیفیت هر دو آیتم مهمی می تونه باشه.
- نقاط فوکوس در ویزور کنون ریزند و خیلی زود هم خاموش میشن اما در نیکون مربعی هستند و با مکث خاموش میشن. سوای بحث سرعت فوکوس , در نیکون شما تسلط بیشتری دارید که دوربین در کجای کادر فوکوس می کنه.
و
نکته آخر اینکه اگر کسی اهل سر و کله زدن با تنظیمات مختلف دوربین و تست و تمرین نباشه , 700d رو بگیره بهتره.
دوستان به نظر شما کنون 750d اگه بیاد با لنز 18 _55 از 3 میلیون قیمتش بیشتره ؟؟
اساتید محترم با توجه به اینکه میخوام عکاسی رو به صورت جدی دنبال کنم لطفا با توجه به در نظر گرفتن سنسور جدید Expeed 4 در بدنه d5300 و کیفیت عکس های بالاتر لطفا نظر خودتون رو بین دو انتخاب زیر با توجه به بودجه تا سقف 2 تومن عنوان کنید...متشکرم
nikon d7000 + 18-55vr2
یا
nikon d5300 kit 18-55vr2
دوست عزیز بهتره در یک تاپیک سوالتون رو مطرح کنید تا دوگانگی در جواب براتون پیش نیاد . در مورد اضافه کردن لنز هم فقط بحث رنج لنز نیست بحث کیفیت هم مطرحه . اگر هم پافشاری بر روی 18-55 دارید پیشنهاد من D5300 هست به دلایل زیر که جناب کاظمی گفتن :
24 مگاپیکسل در برابر 16 مگاپیکسل
پردازنده جدید تر
مانیتور چرخان
قیمت مقرون به صرفه تر
دوربین جدید و به روز تر
با سلام . بی ادبیه تا وقتی که اساتید هستند من نظر بدم . دوست عزیز من هم 2 سال پیش مثل شما روی مدل و برند میچرخیدم . هر دو مدل دوربین مد نظر شما خوبند اما تفاوتهای اندکی هم دارند . وقتی شما میگی طبیعت سبز شمال ، اتاق و فضای بسته ، عکسای خانوادگی و ... یعنی یه لنز تقریبا همه کاره میخوای ! اینم توی دنیای DSLR تقریبا نشده !! ولی خب ! شما تفاوت دو برند رو ببینید بعدا تصمیم بگیرید(کانن : قیمت کمتر لنز+فیلمبرداری قویتر+راحت بودن منو/// نیکون : دینامیک رنج بیشتر+نویز کمتر+ بدنه مقداری مستحکمتر و...) در کل هر دو برند عالی هستند . هر دو دوربین لنز کیت 18-55 دارند . این لنز برای شروع لنز خوبی هست به خصوص در نسخه STM کانن که امکان فکوس ممتد در فیلمبرداری و همچنین فکوس سریعتری رو داره . در نیکون هم این لنز (18-55) لنز خوبی هست . شما با 2 میلیون یکم بالا یا پایین میتونی D5200+18-105 و یا 650D +18-135 STM بگیری . چرا ، چون به مرور فوکال یا رنج زوم ، 18-55 برای شما کم خواهد بود . (شما چون همه جور عکسی میخوای بگیری این دو لنز رو پیشنهاد دادم .) اگر ژانر عکاسی رو هم تخصصی تر مشخص کنید با این بودجه ترکیب های دیگه رو هم میتونید بگیرید .