من می خواهم دوربین دیجیتال حرفه ای بخرم و کلا میخواهم وارد دنیای عکاسی حرفه ای بشم
تو مارک نیکون و کانن چه مدلهایی را به من پیشنهاد می کنید تا در موردشون تحقیق کنم :think:;
اگر هم کمی توضیح بدید که بیشتر براتون دعا می کنم :::love2:::
Printable View
من می خواهم دوربین دیجیتال حرفه ای بخرم و کلا میخواهم وارد دنیای عکاسی حرفه ای بشم
تو مارک نیکون و کانن چه مدلهایی را به من پیشنهاد می کنید تا در موردشون تحقیق کنم :think:;
اگر هم کمی توضیح بدید که بیشتر براتون دعا می کنم :::love2:::
شما چقدر اطلاعات درباره عکاسی و دوربین های حرفه ای و نحوه کارشون دارید؟
برای چه کاری میخواهید؟
علی الحساب بنده Nikon D7000+kit را به شما پیشنهاد میکنم.
حالا اشکال نداره به دل نگیر ^_^
قیمت فقط بابت بدنه و لنز
کلا می خواهم وارد دنیای حرفه ای عکاسی بشم.دوست دارم عکسهای موضوعی بگیرم....مثل مسابقه ای که شبکه ناشنال جیوگرافیک برگزار کرده بود و یک عکاس عراقی برنده امسال شد
در حال جمع آوری اطلاعات و آموزش در مورد این حرفه هستم
بعضی از استادان عکاسی میگن برند کانن به علت فلان و فلان خوبه
و بعضی از استادان که میانه روی می کنن میگن که اگر به فکر خرید لنز های مختلف هستید کانن بگیرید ولی اگر حالا حالاها نمی خواهید لنز بخرید،لنز همراه نیکون برای شروع یک عکاس در زمینه عکاسی حرفه ای مناسبتره
من با این اوصاف Nikon D90 را مد نظر قرار دادم چون لنز 18-105 همراش هست
الان هم Nikon D7000 را بررسی می کنم
با این اوصاف چه مدلهای دیگری را به من پیشنهاد می کنید تا بررسی کنم و اگر هم کمی توضیح بدید در مورد مدل مربوطه نور علی نور
با تشکر
دوستانیکه رو برند خاصی نظر میدهند بیشترنظر طرفداری از برندی میدهند تا نظر کارشناسی انتخاب زیاد هست قطعا یا نیکون یا کانون باید انتخاب کنید تا تو خرید فروش لوازم...دچار دردسره کمتری باشد ضمن اینکه بهترین هستند شاید برای شروع با این بوجه بهتر باشه بدنه مناسب بگیرید با لنز کیت مناسب بعدها باتوجه به نیاز و تجربه لنز بهتری تهیه کنید با توجه به اینکه برند کانون بعد از سونامی به نسبت نیکون افزایش قیمت بیشتری داشته بهترین انتخاب شما نیکون d7000+kit18-۱۰۵ که با حافظه و سه پایه 2t میشه اگه فیلم برداری مهم نیست d90+۱۸-105 با قیمت کمتر گزینه مناسبی هست اگه فیلم برداری مهمه و به کانون علاقه دارید 60d با کیت ۱۸-۱۳۵ و یا 600d با کیت ۱۸-۱۳۵ گزینه مناسبی هستند
من در حال تحقیق و یادگیری عکاسی حرفه ای هستم
متأسفانة سایتهای مختلف و معتبر اطلاعات ضد و نقیضی میدن
مثلا در مورد کانن 60 دی جایی خوندم نوشته بود حرفه ای و یه جا دیگه نوشته نیمه حرفه ای
در مورد نیکون دی 90 هم همینطور
من آخرش نفهمیدم نیمه حرفه ای و حرفه ای با هم چه تفاوتی دارند چون در آموزش هر دو جواب میدن و عکاس به راحتی میتونه تنظیمات دلخواه خودشو انجام بده
انتظار شما از دوربين اينه كه نام حرفه اي رووش باشه يا نيازهاتون رو برآورده كنه ؟ اينكه دوسه ميليون پول بي زبون رو صرف نام حرفه اي يا غير حرفه اي بكنيد زياد منطقي نيست .
با سلام
اصولا تمام دوربینهای سری EOS کانن(در نیکون نمیدونم چه سری هست) واژه حرفه ای اطلاق می شود و دوربینهای شبه حرفه ای به دوربینهایی مثل سری G کانن اطلاق می شود که تقریبا اکثر قابلیت های یک دوربین EOS رو دارند(منتها با کیفیتی پایینتر مثل حساسیت و گستره پویایی سنسور)
ولی بعضی سایت ها تقسیم بندی هایی انجام میدن که برای دوربینهای حرفه ایست و بشرح زیر است:
Entry Level: معمولا با بدنه ای پلاستیکی و کوچک، برای کسانی که تازه وارد دنیای حرفه ای می شوند مثل Nikon D3100
Mid Level: معمولا با بدنه ای فلزی(و بعضی اوقات پلاستیک) و کمی بزرگتر از سری قبلی، برای کسانی که کمی تا قسمتی با دوربین هایی حرفه ای کار کرده اند مثل Canon 60D
Semi Pro: با بدنه ای فلزی و کمی بزرگتر از سری قبل برای کسانی کار حرفه ای در سطحی تقریبا متوسط انجام میدهند مثل Canon 5D Mark II
Pro: با بدنه ای فلزی و گریپ سرخود، برای کسانی که کار حرفه ای را انجام میدهند در بالاترین سطح مثل Canon 1D Mark IV
موفق باشید.....
پ.ن: دوستان اگه جایی اشتباه نوشتم گوشزد کنند
در مورد عکاس معروف عراقی که پیش از این به شما گفته بودم
به سایتش سر بزنید
واقعا هنرمنده: غیث صالح
دست شما درد نکنه آقای اقبالی
به شدت به این توضیح شما نیاز داشتم
درود؛
ابتدا تشکر بابت اینکه این تاپیک رو ایجاد کردین.... راستش من هم مشکلی شبیه این موضوع دوستمون دارم... مبلغی تقریباً در مایه های 1.5 میلیون دارم که میخواستم یه DSLR بگیرم برای عکاسی حرفه ای.... مخصوصاً عکاسی پرتره.... و همچنین عکاسی منظره (outdoor)...
بیرون رفتم نمایندگی کانن، پرسیدم چیکار کنم طرف گفت که کانن 600D بگیر....بعد که پول دستت اومد یه لنز بزار...
(Canon EOS 600D (Kiss X5 - Rebel T3i - Lens Kit 55-250 IS + 18-55 IS II
http://www.digikala.com/Products/Dig...inal/Pic10.jpg
http://www.digikala.com/Products/Dig...inal/Pic07.jpg
http://www.digikala.com/Products/Dig...inal/Pic05.jpg
http://www.digikala.com/Products/Dig...inal/Pic04.jpg
دوربین خوب و خوش دستیه.... البته در اون طرف که داشتم تاپیک ها رو بررسی میکردم یه تاپیک هم در مورد انتخاب بین 600d و 60d بود... اینک لینکش:
http://forum.akkasee.com/showthread....highlight=600D البته وقت نکردم به طور کامل بخونمش ....
ولی رفتم از چند نفر دیگه پرسیدم میگن شما که منظورت عکاسی پرتره هست ... به فکر کانن نباش... نیکون بگیر با این بودجت... بهتره...
بعدش یه چیز دیگه هم که برام مهم بود... این بود که فیلم برداریه دوربین هم خوب باشه..... البته این تاپیک هم به کمکم اومد:
http://forum.akkasee.com/showthread....highlight=600D متأسفانه این رو هم کامل نشد بخونم..... ولی در کل میخواستم در کنار عکاسی حرفه ایییش فیلم برداریش هم حرفی برای گفتن داشته باشه.....
راستش انتظاری که از عکاسی این دوربینی که میخوام بگیرم در این حدها هست:
http://vahiddarbani.persiangig.com/i...or-photography
البته دوستان در یه تاپیک خیلی کمکم کردند.... که بیشتر به دوربین و این ها نیست... مسئله های دیگه هم تأثیر زیادی دارن.... من هم خیلی چیزا توی این مدت یاد گرفتم.....
دوستان نظرتون چیه؟؟ من که بیشتر توی فکر پرتره هستم و در کنارش منظره.... چه دوربینی انتخاب کنم؟؟؟ خودم روی کانن 600d یا 60d نظر داشتم.... ولی یه عکاس که خودشم حرفه اییی هستش بهم گفت من خودمم کانن دارم ولی میخوام تغییر برند بدم برم نیکون کارر کنم........ نیکون روی بافت های صورت واقعی تر نشون میده....
Nikon D7000 یا Canon 600D یا 60D ????
واقعاً دیگه گیر کردم....
ممنون
راستی دوستان اینجا رو بخونید .....
http://tebyan-zn.ir/News-Article/pho.../14/30364.html
مخصوصاً نتیجه گیریشو ببینید.....
نقل قول:
نتیجهگیری
به نظر من D7000 نیکون دوربین بسیار خوبیست. اما برای اغلب کاربران ایرانی سوال مهم درباره مقایسه این دوربین با دوربین نسبتا تازهاورد 60D کانن است. در بحث عکاسی امکانات و مشخصات D7000 با توجه به اندک قیمت بالاتری که نسبت به 60D دارد کاملا به رقیب خود برتری دارد. اما این روزها بسیاری از کاربران اصلی دوربینهای حرفهای یعنی عکاسان آتلیه به دلیل استفاده از قابلیتهای پیشرفته ویدئویی دوربینهای DSLR بحث فیلمبرداری این دوربینها را بسیار جدی میگیرند. توجه کنید که دوربین 60D کانن میتواند فیلمبرداری Full HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه و فیلمبرداری HD را با سرعت اسلوموشن 50 فریم بر ثانیه انجام دهد که نسبت به D7000 کاملا بالاتر قرار میگیرد. اما اگر بحث فیلمبرداری را کنار بگذاریم، D7000 یک رقیب کاملا قدرتمند نسبت به 60D است.
اما برای خود نیکونیها، dpreview نظر جالبی را به عنوان نظر نهایی درباره D7000 مینویسد. اینکه D7000 یک به روزرسانی خوب برای دو مدل قبل و بعد از خود است! این دوربین نسبت به D90 که مدل قبل از خود است، سریعتر، دقیقتر و با امکانات ویدئویی بهتری است. اما نسبت به d300s که مدل بعدی خودش است ... تقریبا همه امکانات d300s را (جدای از بدنه بزرگتر و سرعت عکاسی بیشتر) دارد و البته همگی آن برتریها نسبت به D90 درباره D300s نیز صدق میکند!
اینجا رو هم یه مقایسه انجام داده:
http://www.dpreview.com/products/com...tDir=ascending
دوست عزیز در این سطح از دوربینها تفاوت زیادی بین نیکون وکنون نیست. اگر نمونه عکسهای سایتهای ریویو را مقایسه کنید بهمین نتیجه میرسید سایت dpreview امکان مقایسه عکسها را براحتی برایتان فراهم میکند. برای مثال همین دو دوربین 7000دی یا دی600 در ایزوهای زیر 3200 تفاوتی با چشم دیده نمیشود (در ایزوهای پایین بدلیل 2 مگاپیکسل بالاتر شاید کنون بهتر هم باشد). بیشتر ملاک انتخاب برند لنزهای قابل دسترسی است.
در مورد پرتره که مشخص است. اما منظورتون از عکاسی طبیعت چیست؟ عکاسی از یک شیعی کوچک از فاصله دور (حیات وحش)(لنزهای تله) یا landscape (لنزهای واید)؟ جواب به این سوال و محاسبه هزینه لنزها گزینه مناسب را مشخص میکند. شاید یک بدنه نیکون با لنز کیت 18-105 تا حدودی جوایگوی همه نیازهایتان باشد.
در آخر هم تعصبا عرض میکنم دوربین فقط و فقط کنون (بی منطق) :دی.
در مورد انتظارتون از عکاسی (لینکی که داده بودید) فراموش کردم بگم که این عکسها را تجهیزات نور پردازی و پردازش عکس ایجاد کردهاند نه دوربین ولنز. :)
برای پرتره به یک لنز تله کوتاه نیاز است. از 80 85 به بالا. اگر فرضا یک نیکون با لنز 18-105 خریداری کنید شما یک لنز با فاصله کانونی 28-160 خواهید داشت که برای پرتره مناسب است. البته لنزهای فیکس (مثلا 50 مم که روی دوبین شما میشود 75) با دیافراگم بالا هم برای عکاسی پرتره در indoor موجود هست که هم ارزان قیمت هستند هم با دیافراگم باز زمینه محو جالبی ایجاد میکنند و هم عکسهای بسیار با کیفیتی میگیرند( شارپنس و کنتراست).
برای لند اسکیپ همین لنز با واید 28 برای شروع کافی است. در اینده اگر جوابگو نبود و نیاز شد میتوانید یک لنز زوم اولترا واید تهیه کنید. درضمن سنسورهای جدید نیکون دینامیک رنج بالاتری دارند و برای عکاسی طبیعت مناسبتر هستند.
شما با خرید یک بدنه نیکون مثل دی5100 یا دی7000 میتوانید لنز را م با قیمت کمتر روی بدنه خریداری کنید.
گزینه دیگری هم برای شما وجود دارد. دی600 همراه با لنز 15-85 کنون(میشود رنج 24-136). یک لنز بسار عالی با رنج بسیار جذاب. به دلیل وایدتر بودن این لنز امکان عکاسی landscape بسیار بهتری را در اختیار شما میگذارد. برای پرتره هم رنج بسیار مناسبی دارد. از نظر کیفیت هم بالاتر از 18-105 نیکون است. اما اندکی هم گرانتر(دو برابر;)).
شما میتوانید 600دی را با لنزهای ارزانتر هم تهیه کنید مثل 18-55 ویا 55-250. البته انتظار خیلی زیادی ز این لنزها نداشته باشید. خصوصا که نیاز به تعویض لنز هم پیدا خواهید کرد.
فکر میکنم یک نیکون 5100دی بمراه لنز کیت به بودجه شما نزدیکتر باشد.
سلام دوست عزیز
در یک نگاه کلی به دو برند نیکون و کنون برای رفع شبهه ی شما میشه گفت که :
واقعا نمیشه تفاوتی این وسط قایل شد و با اطمینان از یکی از این دو برند به عنوان برند بهتر نام برد
موضوع اصلی آینده نگری هست ، چون برندی که انتخاب میکنید ، به احتمال زیاد برند اولی و آخری شما خواهد بود ، البته این نمیشه روی آن تاکیید کرد ولی در کل این چنین هست ،
و انتخاب های بعدی شما که بیشتر لنز و .. خواهد بود ، مسلما تحت تاثیر انتخاب برند خواهد بود
برای انتخاب بهتر ( بیشتر از نظر مادی که بعدها دچار مشکل نشوید ) ، اول به نیاز های عکاسی تون توجه نمایید ، با توجه به نیاز عکاسیتون ، آیا بیشتر به لنز واید نیاز دارید ؟ یا به لنز نرمال ، یا به لنز تله ؟؟
در نگاه بیشتر اقتصادی و کمی هم کیفی میتوان اینچنین گفت که :
دوست عزیز مطمئن باشید در لنزهای بلند کاملا برند کنون لنزهای متنوع و ارزانتری ارائه میکند .
به عنوان مثال : در حالیکه 400-100 در حدود 2 میلیون است 400-200 نیکون قیمتی در حدود 8 میلیون و حتی بیشتر دارد ( البته 400-100 از لحاظ کیفیت اصلا قابل قیاس با 400-200 نیست ) .
400-100 کنون هم رده 400-80 نیکون است که البته هر دو لنز خوبی هستند اما لنز کنون از سرعت فوکوس بهتری برخوردار است .
1- هر دو برند لنز فیکس 300f/4 را دارند با کیفیتی کاملا یکسان که لنز کنون 200 تا 300 گرانتر است اما نکته اینجاست که لنز کنون لرزشگیر دارد و نیکون نه .
2- در 400 میلیمتر نیکون تنها 400f/2.8 را به قیمت 10.5 میلیون دارد ( که البته یکی از رویایی ترین لنزهای دنیاست ) اما کنون 400f/2.8 به قیمت 8 میلیون ، 400f/4 به قیمت 6 میلیون و 400f/5.6 به قیمت 1.8 میلیون را دارد که همگی لنزهایی بسیار کارآمد هستند و این دست عکاسان کنونی را برای خرید خیلی باز میگذارد .
3- لنزهای 500و 600 هر دو برند دیافراگم 4 دارند و لرزشگیر هم دارند اما لنزهای کنون بین 2 تا 3 میلیون ارزانتر هستند ( البته این دو لنز در برند نیکون کمی با کیفیت تر هستند و محبوبترین لنزهای حیات وحش محسوب میشوند )
4- در آخر هم لنزهای 200-70 هستند که دوباره همان داستان 400 میلیمترها بین دو برند پیش می آید برند کنون 4 ورژن 200-70 دارد که همگی کیفیت بسیار خوبی دارند و قیمتشان از 900 شروع شده و به 3 میلیون ختم میشود اما برند نیکون تنها یک 200-70 دارد به قیمت 3 میلیون البته با کیفیتی عالی .
( ببخشید که بیشتر به لنز تله پرداختم ، چون یکی از مشکلات بنده هم است )
اما برای لنزهای کوتاهتر از 200 میلیمتر قضیه کاملا برعکس است و نیکون لنزهای متنوع تر و با کیفیت تر با قیمتی مناسبتر دارد .
بطور مثال لنز 200 ماکرو نیکون بهترین لنز ماکرو دنیاست .
لنز 60f/2.8 نیکون بسیار با کیفیت تر از رقیب کنونی است
105-18 با توجه به قیمت بسیار مناسبش در برند کنون رقیبی ندارد .
لنزهای اولترا واید نیکون بسیار متنوع هستند و کیفیتی بالاتر از کنونی ها دارند مخصوصا 24-14 که بهترین لنز واید دنیاست . (این گفته ها با توجه به بررسی های شخصی و سوالاتی که از چند تا از استادای عزیز پرسیدم ، اینگونه برداشت نمودم ، )
فلاشهای نیکون هم می توان گفت کمی دقیقتر و با کیفیت تر از رقیب هستند .
این بحثی است که بین این دو برند پایانی ندارد و شما باید با دید باز و بدون داشتن تعصب روی یک برند با توجه به متعلقاتی که در آینده نیاز
دارید انتخابی مناسب انجام دهید تا بعدها پشیمان نشوید
این بحثی بود که قبلا خودم دچارش بود م
البته نا گفته نماند که در این بین جدای از تجهیزات از نوع خود برند ، برند های دیگری هم هستند که می توانند نیاز های شما رو برطرف کنند مثل سیگما و تامرون و .....
ولی در بیشتر موارد لنز هایی که از دو برند نیکون و کنون هستند کیفیت به مراتب بیشتری دارنند ، ولی مواردی هم هست که برعکس میباشد و برند های متفاوت کیفیت بهتر
به هر حال این نظر شخصی بنده است
و اما در مورد انتخاب بدنه ، جدای از مطالبی که گفتم ، انتخاب nikon D7000 ذر این رنج قیمت میتونه بسیار انتخاب مناسبتری باشه ،
البته nikon D90 و canon 60 D هم هستن ولی خواب مسلما D7000 انتخاب بسیار مناسبتری است
موفق باشید دوست عزیز
سعید
پی نوشت : نمیدونم چرا انقر طولانی شد :))) ، ببخشید
بسیار لذت بردم...یک پست عالی ژورنالیستی به زبان ساده برای فهم عوام-beginner- همچون بنده از دنیای دیجیتال عکاسی بر اساس تجارب شخصی یک فرد در مقطع intermediate و یا کمی بالاتر..
اساتید فن در این حوزه به جز تنی چند بیشتر به خلاصه گویی بسنده می کنند که برای خودشان کاملا قابل درک و برای امثال بنده نیاز به کدشکن دارد..
همچنان درحال افزایش معلومات در این حوزه تازه شناخته شده توسط خودمان هستیم!
سلام دوستان
من به تازگی قصد خرید یه بدنه نیکون d7000 رو دارم .
میخواستم بدونم به نظر شما خوبه که به جای لنز 18-105 روش یه لنز 18-200 vr2 بگیرم ؟ اختلاف قیمتشون چقدره ؟
اینم بگم که این اولین دوربین slr هست که میخوام بگیرم و باش کار کنم ...
درود
سعید جان برای انتخاب 70-200 که فرمودید مشکل دارید حتما نباید دنبال VR II آن باشید که 3 میلیون قیمت دارد ورژن VR آن 2 میلیون قیمت دارد و روی کراپدار هیچ مزیتی نسبت به هم ندارند فقط روی فول فریم ورژن جدید در گوشه ها هم شارپ است اما ورژن قبلی خیر. و ضمنا لنز 80-200 هم هست با قیمت 1200که دیافراگم باز F2.8 هم دارد که از نظر کیفیت اپتیکی کم از 70-200 ورژن قبلی هم ندارد و فقط لرزه گیر ندارد. و از قضا دست پیدا کردن به چنین لنزی با این دیاف و کیفیت اپتیکی با این قیمت مزیت است فقط لنز را باید بگردید تا پیدا کنید.
موفق باشید
انوش
دایره تصویر لنز dx کوچکتر از fx است یعنی اگر از لنز dx روی فول فریم استفاده بشه گوشه های عکس تاریک میشه
بطور عام لنزهای DX سبکتر و ارزانتر هستند
اتفاق خاص که نمی افته ولی یکسری خطاهای اپتیکی مثل ویگنتینگ روی بدنه های کراپدار کمتر دیده میشه نسبت به بدنه های فول فریم.
درود؛
ابتدا خیلی تشکر میکنم که واقعاً صادقانه و درحدی مبتدی نظیر بنده توضیح دادین... واقعاً تشکر...
بنده فکرمو کردم، تصمیم تا حدی مبنی بر خرسید 60D متمایل شده، فقط یه سوال دیگه داشتم که برام مبهم بوده. ببینید اگه به لیست قیمت 60Dتوی ایران طبق سایت دیجیکالا و یا بازار دقت کنید:
Canon EOS 60D Body ◄▬▬▬ 1.250.000 تومان
Canon EOS 60D Kit EF 18-55 IS ◄▬▬▬ 1.360.000 تومان
Canon EOS 60D Kit EF 18-55 & 55-250 IS ◄▬▬▬ 1.470.000 تومان
Canon EOS 60D Kit EF 18-135 IS ◄▬▬▬ 1.840.000 تومان
دوستان چون این اولین DSLR بنده هست تجربهی زیادی روی لنزها و باقی مسائل ندارم، البته آقا مهدی لطف کرده بودن راهنمایی بزرگی در این بابت بنده رو کردن... که هدف بنده عکاسی پرتره و در کنارش landscape بوده... و گفتن برای پرتره لنز تله کوتاه بگیرم... لنز 18-85 لنز خوبی برای landscapeو پرتره هست.... و همچنین 18-55 و 55-250 هم نباید انتظاری داشته باشیم از این لنزها به دلیل رنج های پایین و بالاشون....
به نظر شما بنده که هدفم همون portrait و landscape بوده کدوم لنز رو مد نظر قرار بدم؟؟؟ همون 18-55 خوبه؟؟؟ یا بدنه رو به همراه یه لنز 18-85 (24-136) بگیرم؟؟؟ .... آقا مهدی گفته بودن که 18-85، بنده توی کتاب هم خوندم محدوده 85-100 بهترین محدوده برای عکاسی پرتره هستش... ولی محدوده لندسکیپ رو نمی دونم... لطفاً اگه میشه در مورد لنز 18-135 (مدل چهارمی) هم یکم توضیح بدین... تخصص این لنز کجاست؟؟
یه سوالی هم برام پیش اومده بود: چرا این مدل سومی که بالا نوشتم که همراه با 2 لنز هست قیمتش زیاد تفاوتی با مدل دومی نداره !!! چون تقریباً لنز 55-250 نصف قیمت در میاد...
البته راستش دوستان یه چیزی هم بگم، این جمله ته دلم مونده، Nikon D7000 - Nikkor AF-S 18-105mm VRهم یه ذره دلم رو گرفته، راستش مقایسههای رو که میخونم LCD متحرک و قدرت فیلمبرداری و همچنین در اون طرف قدرت قوی عکسبرداری نیکون آدم رو واقعاً سردرگم میکنه، مخصوصاً در مطلب "بهترین سنسور های APS-C سال 2010" ... راستش چون اولین DSLRم هست و به قول خیلی از دوستان که میگن مهاجرت از یه برند به برند دیگه سخته، این انتخاب سخته، آخه یه استادی هم بود که واقعاً عکاسیش عالیه، بهم میگفت من کانن دارم ولی میخوام از کانن به نیکون مهاجرت کنم، نیکون کیفیتش فوقالعادست، تو هم میخوای بگیری از اول نیکون کار کن.... نمیدونم راستش دیگه... انتخاب سختیه...
ارادمتند همه - وحید
دوست عزیز
سلام
اگر یک استادی ( به قول شما ) به شما گفت : "برند X کیفیتش فوق العاده است و فقط با اون برند خاص میشه به کیفیت خوب و مطلوب رسید"، کمی باید درباره نظر ایشان شک کنید.
60D و D7000 که هیچ ، 600D و D3000 و D5000 و .... دوربین های دیگر هم رده از برندهای دیگر نیز برای شروع عالی و کافی هستند.
به عنوان یک پیشنهاد هر کدام از این دوربین ها را خریداری کردید ترجیحا لنزی تهیه کنید که بازه بیشتری را پوشش دهد مثلا 18-105 نیکون یا 18-135 کنون و یا اگر بودجه میرسد 18-200 .
برای شروع ایده آل هستند. بعدا با کسب تجربه و خواندن مطالب، بیشتر و بهتر خواهید توانست لنز های تخصصی و مورد نظر خودتون رو تهیه کنید.
سعی کنید بدنه های مختلف را در دست بگیرید، کمی هم Review ها را خوانده و نظرات دوستان را مد نظر بگیرید، به ندای درونی دلتان در مورد انتخاب برند هم گوش فرا دهید و در نهایت دوربین را خریداری کنید.
ولی از همه مهمتر، مثل من دوربین را برای کمدتان نخرید ! عکس بگیرید و عکس بگیرید و عکس بگیرید، لذت ببرید و تجربه کنید
شاد باشید
دوست عزیز سلام
پیشنهاد می کنم یک مدتی به مطالعه بحث های تخصصی مطرح شده در قسمت های مقالات و فروم بپردازید که دریایی از علوم مرتبط با عکاسی در آن نهفته است چون که دانستن برخی اطلاعات لازمه خرید - کارکرد دوربین و عکاسی پس از آن است . به قول معروف شما باید ماهیگیری یاد بگیرید. نکته بعدی اینکه طبق قوانین فروم نباید نام شرکتی را به کار ببرید که یک نوع تبلیغ محسوب می شود و اینکه سایتی که ازش نام بردید یک جور دلال بازار است و با واسطه گری جنس را تهیه و در اختیار شما قرار می دهد و اعتبار حرفه ای در زمینه عکاسی ندارد. نکته آخر اینکه برخی از قیمت ها و نام برخی از لنزها و مشخصات دوربین ها را به اشتباه درج کرده اید.
پس فراموش نشود راهی را که اکثر ما طی کرده ایم یعنی اول مطالعه و بعد اقدام به خرید و مباحث دیگر .
امیدوارم نیت خیر بنده را متوجه شده باشید.
دوست من ممنونم، بله. نیت خیرتون رو هم متوجه شدم... راستش در مورد مقاله هم مقاله های زیادی مخصوصاً در همین فروم عکاسی که واقعاً دریاییی از علوم بیکران عکاسی هست رو به دست آوردم...
راستش من با توجه به نیازم و تقریباً یک سالی سر و کله زدن با دنیای عکاسی سرانجام به این دو تا مدل رسیدم... در مورد برند چون وقتی به مقایسه ها میرسم همیشه بند نیکون بالاتر نشون میده خودشو... راستش نمیخوام انتخابی داشته باشم که بعداً پشیمون بشم... چون بودجه رو سعی کردم با زحمت زیاد به دست بیارم... ولی باز هم به قول شما باید تحقیق کنم....
ارادتمند شما
نوید خان ممنون... در مورد نظر ایشون بنده هم شک کردم... البته ایشون خودشون هم خیلی وقت کانون داشتن ولی الان میگن میخوام تغییر برند بدم.... درمورد مدلهایی که گفتین بله.... برای شروع خوبن... ولی انتخابی که من میخواستم یه اتخابی بود که چندسالی بتونه نیازهامو برطرف کنه.... در مورد لنز هم ممنون که راهنمایی کردین....
فقط میدونین چیه؟؟ سر هر مقایسه ای میرسم برند نیکون یه گام جلوتره.... مثلاً این جا رو نگاه کنید:
http://hdrcreme.com در پایین سایت رو نگاه کنید
top cameras
* Nikon D300
* Canon EOS 50D
* Canon EOS 500D
* Nikon D5000
* Canon EOS 450D
اینا لیست دوربینایی هستن که عکاسا برترین امتیایزا ررو بهشون دادن توی این چند سال.....
من هم نمیدونم دیگه ....
60D یا D7000 ....... نظر شما راستی چیه؟؟
جناب miri اگه میشه شما هم نظرتونو بگین.....
ممنون
شما محبت دارید بنده استاد نیستم و در این سایت در حال درس آموزی هستم
با در نظر گرفتن جمیع جهات قطعا برنده میدان Nikon D7000 است بدنه و سیلینگ بهتر - داینامیک رنج بالاتر - سیستم فوکاس بهتر - کیقیت عکس بهتر - رفتار نویزی بهتر - ویوفایندر بزرگتر - سنسور بزرگتر و سرعت عکاسی پیاپی بالاتر
و در مقابل فیلمبرداری بهتر - صفحه نمایش بهتر و متحرک و رزولوشن بالاتر از برتری های 60d است.
در نهایت این نیاز شما است که تعیین کننده است و در اکثر اوقات همان دوربین های ابتدایی هم پاسخگوی نیاز ما هست. و اینکه کیفیت عکس ها به مهارت عکاس وابسته است و در مرحله بعدی دوربین و تجهیزات موثر است.
لنز هم بسیار مهم است و بیشتر روی انتخاب آنها حساس باشید.
سلام
برداشت من از گفته های شما اینه که به برند نیکون تمایل بیشتری دارید. در این صورت حتما D7000 یا مدل های پایین تر از برند نیکون رو تهییه کنید.
اما
- دوست عزیز هر وب سایتی به زبانی غیر از زبان مادریمان لزوما معتبر نیست !
- ثانیا، شما از فرض غلظ به هر حکمی بخواهید میرسید، کجای سایت آمده است که
نقل قول:
اینا لیست دوربینایی هستن که عکاسا برترین امتیایزا ررو بهشون دادن توی این چند سال.....
اون دوربین هایی که نام بردید فقط بیانگر تعداد عکس های ثبت شده در گالری آن سایت با آن دوربین هاست. همین ! هیچ تفسیر دیگری هم ندارد. برای مشاهده بیشتر به صفحه زیر نگاهی بیاندازید.
از این جور مقایسه ها هم میخواهید انجام دهید (مقایسه آماری)حداقل به سایتی مثل Flicker سر بزنید نه سایتی که جمعا 3000 تا عکس هم ندارد.کد:http://hdrcreme.com/cameras
D7000 و 60D هر دوربین های مناسب و خوبی هستند، من در مورد عکاسی HDR بسیار بی تجربه ام، در ضمن استاد هم نیستم،
اگر به برند نیکون علاقه دارید در خرید D7000 شک نکنید.
شاد باشید.
با سلام خدمت شما
چند ماه پیش در موقعیت مشابه شما بودم با کمی تفاوت( چند لنز و فلاش نیکون داشتم) به هر حال در مقایسه این دو دوربین مطالب زیادی هست که پیشنهاد می کنم بخونید اجمالا" در همه آنها برتری در بخش عکاسی با دی7000وفیلمبرداری با 60دی است انتخاب بر میگردد به شما که کدام برایتان مهم است دوستان نکات خوبی رو یاد آور شدند منم چند مطلب از قلم افتاده به ذهنم میرسه که در انتخاب بنده در خرید دی 7000 بسیار تاثیر گذار بود1- نورسنج بسیار پیشرفته دی7000 که "با بهره گیری از 2016پیکسل و یک پردازنده 3D به صورت تئوری امکان دنبال کردن سوژههای متحرک را براساس رنگ و جهت حرکتشان دارند"2- نویز کمتر در دی7000 به علت بزرگتر بودن سنسور و در نتیجه چگالی رزولوشن کمتر نکته مهمی است3- بدنه فلزی دی7000درمقایسه با60دی 4-پوشش 100درصدویوفایندر دی7000در مقایسه با 96درصد60دی. در نهایت من از خرید و کار با این دوربین راضی هستم (حیطه کاری بنده عکاسی از طبیعت ) نکته ای که از نظر من ضعف این دوربین هست ابعاد کوچک آن است که موقع نصب لنز های سنگین این مورد ملموس است البته بازهم فکر نمیکنم از 60دی کوچکتر باشد.
ابعادش بله ، با اینکه کمی از d90 بزرگتر است ولی شکل و فرم بدنه برای هندلینگ میتوانست خیلی بهتر باشد
بدنه ی 60 بزرگتر از D7000 است و تقریبا میشه گفت که هندلینگ , و خوشدستی 60D کمی بهتر از D7000 است ، و اما در سایر موارد از نظر عکاسی برتری با D7000 است
البته ناگفته نماند که همانطور که دوستان عزیز هم فرمودند ،در مورد بدنه ی این دو دوربین ، سیلینک D7000 بهتر از 60D هست
در مورد فیلم برداری هم باید یگم که ، به نظر بنده کسی که میخواهد دوربین عکاسی حرفه ای DSLR بگیرد ، مسلما باید هدف اصلی آننقل قول:
و اگر به دنبال فیلم برداری هستید 60D انتخاب بهتری هست
عکاسی باشد و فیلم برداری در اولویت های بعدی باید باشد ،
وگرنه با یک دوربین هندیکم هم میشه کار فیلم برداری تاحدی که نیاز آدم رو برطرف کنه انجام داد
پس اگر کسی می خواهد DSLR بگیرد ، به نظر من در ایتدا تنها باید به عکاسی و خصوصیات دوربین در این مورد توجه نماید و بعد فیلم
برداری ، البته فیلم برداری هم میشه به عنوان یکی از فاکتورهای دوربین برای خرید نام برد ولی نه به عنوان فاکتور اصلی در دوربین DSLR
این نظر شخصی بنده است
موفق باشید
سعید
من هم وضعیت مشابهی در خرید دوربین دارم. و شاید کمی پیچیده تر! 3 تا گزینه از 3 برند مختلف دارم! PENTAX K-5 CANON 60D NIKON D7000 و چون اختلاف کمی بین کیفیت عکس این 3 دوربین هست می مونه بحث انتخاب لنز. با توجه به بودجه و رنج مورد نیاز و نوع استفاده ی من (پرتره و آتلیه) 3 انتخاب اولیه وجود داره : PENTAX 17-70 CANON 15-85 NIKON 18-105 ضمنآ تجربه ی کار با D90 + 18-105 رو دارم و می خواستم بدونم آیا با توجه به یکسان بودن لنز 105-18 در D7000 و D90 تفاوت خاصی در خروجی این دوربینها هست؟ با تشکر از راهنمایی دوستان و اساتید محترم.
من هم شدیدا با فرمایشات سعیدخان موافقم چون به تجربه دیدم
یکی از محدودیت های فیلمبرداری در دوربین های حرفه ای اینه که شما محدود به لنزها هستید یعنی وقتی یک لنز 18-55 روی دوربین دارید توانایی زیادی برای زوم ندارید و الی آخر
چندی پیش یکی از بستگان قصد خرید دوربین فیلمبرداری داشت با قیمتی در حدود همین دوربینهای DSLR که خودشون به این نتیجه رسیدند که حالا که قراره این قدر خرج دوربین فیلم برداری بکنیم یه دوربین عکاسی حرفه ای میخریم که هم عکاسی کنیم و هم فیلبرداری که بیشتر هم برای فیلم برداری میخواستند و هر چی ما جز زدیم که نکنید گوش ندادند و حالا موندن توش که باید چند برابر خرج کنند تا هی لنز عوض کنند و فعلا به یک 18-200 راضیشون کردم.
قرض اینکه خیلی تو مود فیلمبرداری نباشید یعنی منظورم اینه که اولویتتون رو به بخش فنی عکسبرداری لحاظ کنید اگر دوربین عکاسی میخواهید.
خودم به شخصه شاید باور نکنید اما تا حالا شاتر دوربین رو بالا نگه نداشتم(یعنی فیلمبرداری نکردم)
در یک کلام فیلبرداری رو به عنوان یک آپشن نگاه کنید تا یک اصل ...
باز هم این نظر من بود تا نظر شما چی باشه ...
متشکرم. بله تا حدودی ولی فکر می کنم با توجه به عدم تغییر لنز نتایج حاصله از مزایا و معایب یکسان مربوط به لنز برخوردار خواهند بود. و چه بسا تغییر لنز مهمتر و محسوستر از تغییر بدنه و سنسور باشد. مثلآ D3100 به همراه یک لنز با کیفیت تر از 105-18 در حدود قیمت یک میلیون به نظر شما خروجی متفاوت تری نخواهد داشت؟ هرچند که لنز خاصی با رنج مشابه و کیفیت بهتر سراغ ندارم. اگه در این زمینه راهنمایی کنید ممنون میشم.
تقریبا تمام مدلهای dslr که جدید هستند فیلمبرداری دارند پس جزو امکانات اولیه دوربینها شده ولی با توجه به تفاوت های زیاد و حرفه ای و هزینهای گزاف لوازم جانبی برای فیلم برداری (فالو فوکوس از ۴۰۰ تا چند میلیون ...)
کسانیکه قصد استفاده غیر حرفه ای تو فیلمبرداری دارند خیلی رو فیلمبرداری با dslr حساب نکنند ملاک انتخاب رو تو امکانات دیگه بزارند
البته در خرید دوربین دیجیتال باید دید واقعا چه می خواهیم..
یادش بخیر دوربین های خدا بیامرز پولارید ...همان لحظه عکس می گرفتی و چاپ میشد!
بنده یک دوربین سونی DSLR LIKE مدل f-828 داشتم و همچون یک کودک ذوق کرده مرتب در حال عکس گرفتن از آدمیزاد و حیوانیزاد! بودم..
ولی پس از چند سال عکس گرفتن دیدم احتیاج به تغییر هست و دیگر این مدل عکس گرفتن ارضایم نمی کند..
بعبارت ساده تر نه اینکه یک عکاس حرفه ای شده باشم بلکه احساس کردم کم کم می توانم بجای گرفتن از لبه استخر برای شبه شنا کردن می توانم به وسط استخر رفته و کمی بیشتر دست و پا بزنم..
حالا این یعنی چه؟
یعنی اینکه نمی توان یک مرتبه چند ده پله از نردبام عکاسی بالا رفت..باید دید آیا هزینه ای که می شود واقعا مفید واقع خواهد شد و ارضایمان خواهد کرد و یا اینکه تبدیل به سروکله زدن بیهوده خواهد شد؟!
البته می توان بجای پله اول از پله چهارم شروع کرد ولی در مرحله های بالاتر دیگر نمی توانید چند پله بالاتر بپرید چراکه جاذبه شما را به پایین خواهد کشید!یا حداقل دچار سرگیجه خواهید شد.
حالا این را ببینید:
http://www.zoomit.ir/it-news/photogr...ge-photography
این هم یک روش عکاسی دیجیتال است!
(حالا کسی از من چیزی پرسید که من هم نخود آش بزرگان قوم شدم؟)
یک سوال از سعید خان...
شما که خود اکنون D7000 دارید آیا ترجیح می دهید که از ترکیب لنزهای با رنج متفاوت DXو FX استفاده کنید بر روی این بدنه کراپدار و یا اینکه از لنزهای FX بیشتر سود خواهید برد و در آینده به فکر تعویض بدنه خواهید بود؟مثلا انتخاب یک فول فریم...سپاس.
سلام بر شما عزیزان که به ما مبتدی ها کمک میکنید و ممنون.
من چند تا دوربین مدنظرم هست که بخرم لطفا یکی بهم بگه بینشون کدوم بهتره؟ برای استفاده خانگی میخوام که حملش راحت بشه منظورم اینه که مسافرتی باشه و بزرگ نباشه ضمن اینکه به لحاظ امکانات چیزی مثل dslr باشه. یه چیزی میخوام که تا سالها برام دوام بیاره ومجبور نشم عوضش کنم.پولش هم تا 17000000 تومان اوکی هست.خیلی در مورد ویژگیهای یک دوربین خوب تحقیق کردم اما از اونجائیکه تا بحال نخریدم نمیدونم که کدوم برند واقعا به لحاظ کیفیت عکس خوبه و کدومشون واقعیه؟
لطفا بین دوربینهای زیر بهم بگید کدومش خوبتره و به درد من میخوره؟
canon g1x
canon s100
canon s110
canon s120
panasonic tz 30
panasonic lx 7
panasonic Lf1
panasonic sz7
panasonic tz 25
samsung EX2f
samsung nx 2000
samsung nx 1100
sasung nx 1000
sony RX100 II
sony nex-5T
sony alpha nex-7
اما حقیقت اینه که از اول تصمیم داشتم g1x بگیرم اما خیلی دودل بودم چون خودم یک دوربین فیلمبرداری panasonic SD900 دارم که خیلی ازش راضی هستم.علت اینکه قصد خرید دوربین عکاسی رو دارم اینه که میخوام در عین اینکه کیفیت عکسش فوق العاده باشه(در حدdslr) فیلمبرداریش هم درحد عالی باشه.نمیدونم g1x کیفیت فیلمبرداریش درچه حد هست ولی میخوام بتونم جایگزینی برای دروبین فیلمبرداریم هم بشه و دیگه نیازی نباشه دوتا دوربینم رو همراه خودم به مسافرت ببرم.همینطور که گفتم برام سایز و زوم و خیلی چیزها مهمند.مثلا میخوام در جاهایی مثل زیارتگاهها که امکان بردن دروبین های بزرگ نیست بتونم تو جیبم جاش بدم و یواشکی عکس وفیلم بگیرم .برای همین خیلی مردد هستم چی بگیرم که کیفیت عکس g1x رو داشته باشه و در عین حال فیلمبرداریش هم خوب باشه و بتونم از فواصل دور عکس و فیلم بگیرم بدون نویز و ....
یکی میگه سونی بگیر ،یکی میگه پانا سونیک و...
یکی میگه سونی رنگهاش اغراق آمیز و مصنوعیه و مشخصات فنی تجاری داره و یکی میگه پاناسونیک رنگهاش سرد و بی روحه.یکی دیگه میگه روی فیلمبرداری کنون نباید اصلا حساب بازکرد.خلاصه نمیدونم چی بگیرم.لطفا خودتون رو جای من بگذارید و با توجه به تجربه و اطلاعات فنی بالاتون برام یک دوربین معرفی کنید.
دوست عزیز شما فقط به یک نکته اشاره نکردید که آیا دوربین با زوم بالا می خوایید یا نه اگه جوابتون مثبت باشه اونوقت بعضی از گزینه هاتون حذف میشه.
پدر من بعد از چند سال می خواست برای خودش یک دوربین کوچک اما با امکانات و کیفیت تصویر خوب تا عالی بخرند. من به ایشون پیشنهاد دادم که canon G1X بخرند و همین کار رو هم کردند. خود من هم باهاش کار کردم و کیفیت عکسهاش واقعا خیلی خوبه البته فیلمبرداری زیاد نکردم اما تا اونجایی که یادمه وقتی دوربین رو برای فیلمبرداری هم تست می کردم از نتیجه اش راضی بودم.
حتما می دونید که سنسور G1X کمی کوچکتر از سنسور کراپدار DSLR و بزرگتر از compact ها است و تو دنیا دیگه دوربینی با این اندازه سنسور وجود نداره و سنسورش منحصر به فرد هست و چون اندازه اش بزرگه به طبع عکسهایی با شارپنس خیلی خوب می گیره. فقط ایرادش اینه که کمی سنگینه و تمام امکانات حرفه ای رو که مد نظرتون هست رو داره.
دوربین های PANASONIC TZ30، Canon s100,s110,s120 و Sony RX100 II هم دوربینهای خوبی هستند.
سلام دوستان عزیز.از استید می خوام من رو راهنمایی کنید. من در حال تحقیق راجع به خرید دوربینی تا مبلغ 1/800/000 تا 2/000/000 هستم.قبلا فقط با دوربین های دیجیتال معمولی کار کردم و حرفه ای نیستم.علاقه زیادی به عکاسی دارم مخصوصا طبیعت و عکاسی ماکرو.زوم دوربین هم برام مهم هستش .و عکاسی خانوادگی .از استاید محترم خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید البته با واژه های ساده که این تازه کار هم متوجه بشه چه دوربینی بخرم؟ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
بنده قصد خرید دوربین دارم. با بررسیهایی که کردم و با توجه به بودجهام تصمیم به خرید یک بدنه نیکون D7000 و خرید جداگانه یک لنز Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G یا Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D گرفتم.
از شما دوستان دو سوال داشتم، اول اینکه آیا این بدنه را توصیه میکنید؟ آیا در این رنج قیمت گزینه بهتری هم وجود دارد؟ و دوم، شما کدام لنز را توصیه میکنید؟ من قبلاً یک fuji hs10 داشتم که متاسفانه سال گذشته دزد یا دزدانی شیشه ماشین را شکوندند و آن را ربودند :-( به ذهنیاتم و عکسهای آن موقع که نگاه میکنم علاقهمندی من بیشتر به طبیعت و منظره میباشد (تعدادی از عکسها را اینجا میتوانید ببنید)، با این اوضاف به نظر 18-55 برایم مناسبتر به نظر میرسد اما وقتی نمونههای عکس 50mm f/1.8 D را در اینترنت دیدم شارپنس و کیفیت عکسهای آن من را مجذوب کرد و کمی دو دل شدهام. شما دوستان کدام یک از این دو لنز و یا گزینههای دیگر را پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
هیچ کسی نیست جواب من رو بده ؟canon 650 چطوره؟nikon 3200 چطور؟
سلام جناب شهسواری عکساتون واقعا عالی هستند .در مورد انتخاب دوربین هم باید عرض کنم دوربین 7000 نیکون یکی از بهترین هاست با توجه به ورورد 7100 قیمت این مدل کاهش زیادی داشت و الان بهترین زمان برای خریدشه و به جرات بگم که بهترین است.به نظر حقیر عکسها رو که دیدم بهتره لنز 18-105 که لنز کیتش رو بخرید رنج بیشتر این لنز تو کار بیشتر لازمتون میشه و شارپنس خوبی هم میده اگر به کار پرتره هم علاقه داشتید پولی براتو موند لنز 50 میلی رو هم میتونید داشته باشید.
نیکون و کنون مهم نیست مهم خلاقیت عکاسه.هر دو از دوربینهای خوب هستند ولی بهتر از همه این دومورد نیکون 7000 است .همه بدنه جوندارتری داره.هم اینکه لنزهای سری af رو هم ساپورت میکنه.در هردو صورت با مبلغی که عنوان کردین دیگه پولی برای خرید لنز بهتر نمیمونه و فقط همون لنز 18-55 میتونی بخری .مگه اینکه دوربین ضعیف تر بردارین و لنز بهتر بخرین مثلا یه نیکون d70 بردارین با یک لنز nikon 28-105 af که قایلبت اکرو فوق العاده ای داره طوری که دیونت میکنه
ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما.نظرتون راجع به این که 650 رو با لنز 18-55 بخرم و طبق راهنمایی یکی از دوستان چند ماه بعد که مبلغی به دستم اومد لنز مکمل ef-s 55-250mm f/4-5.6 is رو بخرم چی هستش ؟
راستی با 1/900 میشه بادی کنون 60D هم گرفت که بنظرم از نیکون D7000 بهتره...
d7000 با 7d؟ 7 دی فول فریمه! دی7000 که کراپه اصلا کلاس این دو تا با هم فرق داره، نمیشه مقایسه کرد.
بنظرم حساب فول فریم ها جداست...
60 دی هم رزولوشنش 2 مگ بیشتره، هم خوش ساخت تره، ال سی دی چرخانش هم خیلی کارایی داره...
البته سوءتفاهم نشه ها، من تعصبی روی Canon ندارم اتفاقا خودم دوست دار نیکون هستم ولی خب منظورم این بود که دوست عزیزمون میتونه نیم نگاهی هم به 60دی داشته باشه.
با تشکر
دوستان گلم
رقبای اصلی نیکون D7000 رو در اینجا مشاهده کنید: Nikon D7000 Review - Rivals | PhotographyBLOG
Nikon D7000 review vs Canon EOS 60D | Cameralabs
ارادتمند
مجتبی
:::happy:::