من می خواهم دوربین دیجیتال حرفه ای بخرم و کلا میخواهم وارد دنیای عکاسی حرفه ای بشم
تو مارک نیکون و کانن چه مدلهایی را به من پیشنهاد می کنید تا در موردشون تحقیق کنم
اگر هم کمی توضیح بدید که بیشتر براتون دعا می کنم
من می خواهم دوربین دیجیتال حرفه ای بخرم و کلا میخواهم وارد دنیای عکاسی حرفه ای بشم
تو مارک نیکون و کانن چه مدلهایی را به من پیشنهاد می کنید تا در موردشون تحقیق کنم
اگر هم کمی توضیح بدید که بیشتر براتون دعا می کنم
شما چقدر اطلاعات درباره عکاسی و دوربین های حرفه ای و نحوه کارشون دارید؟
برای چه کاری میخواهید؟
علی الحساب بنده Nikon D7000+kit را به شما پیشنهاد میکنم.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
حالا اشکال نداره به دل نگیر ^_^
قیمت فقط بابت بدنه و لنز
کلا می خواهم وارد دنیای حرفه ای عکاسی بشم.دوست دارم عکسهای موضوعی بگیرم....مثل مسابقه ای که شبکه ناشنال جیوگرافیک برگزار کرده بود و یک عکاس عراقی برنده امسال شد
در حال جمع آوری اطلاعات و آموزش در مورد این حرفه هستم
بعضی از استادان عکاسی میگن برند کانن به علت فلان و فلان خوبه
و بعضی از استادان که میانه روی می کنن میگن که اگر به فکر خرید لنز های مختلف هستید کانن بگیرید ولی اگر حالا حالاها نمی خواهید لنز بخرید،لنز همراه نیکون برای شروع یک عکاس در زمینه عکاسی حرفه ای مناسبتره
من با این اوصاف Nikon D90 را مد نظر قرار دادم چون لنز 18-105 همراش هست
الان هم Nikon D7000 را بررسی می کنم
با این اوصاف چه مدلهای دیگری را به من پیشنهاد می کنید تا بررسی کنم و اگر هم کمی توضیح بدید در مورد مدل مربوطه نور علی نور
با تشکر
دوستانیکه رو برند خاصی نظر میدهند بیشترنظر طرفداری از برندی میدهند تا نظر کارشناسی انتخاب زیاد هست قطعا یا نیکون یا کانون باید انتخاب کنید تا تو خرید فروش لوازم...دچار دردسره کمتری باشد ضمن اینکه بهترین هستند شاید برای شروع با این بوجه بهتر باشه بدنه مناسب بگیرید با لنز کیت مناسب بعدها باتوجه به نیاز و تجربه لنز بهتری تهیه کنید با توجه به اینکه برند کانون بعد از سونامی به نسبت نیکون افزایش قیمت بیشتری داشته بهترین انتخاب شما نیکون d7000+kit18-۱۰۵ که با حافظه و سه پایه 2t میشه اگه فیلم برداری مهم نیست d90+۱۸-105 با قیمت کمتر گزینه مناسبی هست اگه فیلم برداری مهمه و به کانون علاقه دارید 60d با کیت ۱۸-۱۳۵ و یا 600d با کیت ۱۸-۱۳۵ گزینه مناسبی هستند