سلام
دوست عزيز ما اين همه داد سخن داديم باز شما كار خودتان را كرديد كه
دوست من هر چيزي كه گرانتر بود به معني بهتر بودن نيست. براي منظور شما و با توجه به لنز شما؛ 7D انتخاب بسيار مناسب تري است هرچند كه همان 60D هم كارتان را به خوبي راه خواهد انداخت.
سلام
دوست من هر چيزي كه گرانتر بود به معني بهتر بودن نيست. براي منظور شما و با توجه به لنز شما؛ 7D انتخاب بسيار مناسب تري است هرچند كه همان 60D هم كارتان را به خوبي راه خواهد انداخت.
فرهاد حسيني
سلام . ممنون از همه برای راهنمایی هاتون ، ولی عرض کردم خدمتتون . من هنوز 5D نخریدم و واقعا" بعد از تموم شدن این تعطیلیها میخواستم برم بخرم . خیلی هم خوش حال بودم بابتش . آخه حساب کنید 22 مگاپیکسل خیلی راه دسته ! نمیدونم هرچند روی بیلبورد که نمیخوام چاپ کنم عکس پرتره رو ! شاید هم واسه استفاده من الکی زیاده ..
نمیدونم واقعا" گیج میشم. چون آخه میگن هیچ گرونی بی دلیل نیست یا چه میدونم هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری ! من رو اون حساب فکر کردم 5D هر چی باشه از 7D یا 60D کمتر نیست و در بدترین حالت با اینا برابری میکنه . ولی پست دوستمون آقای م.مبین (که ظاهرا" خودشون جفت دوربین ها رو دارند،) و بقیه .. باعث شد که بفهمم که بعضی وقت ها به اندازه پولی که میدی ممکنه آش نتونی بخوری !
و اینکه جدا" خوش حالم چون قبل از ابنکه پست آخر رو بزنم دیروز پیش خودم گفتم بابا میخوای یه دوربین بخری اینقدر شلوغ بازی نداره . ولی حالا پشیمون نیستم از اینکه راهنمایی خواستم. ممنون از همه.
ما در استدیو از 24-70 روی 7دی استفاده میکنیم(با وحود داشتن 5دی) که رنج بهتری نسبت با 5دی دارد.(38-112)
با توجه به اینکه مزیتهای 5دی به کار شما نمی آید به نظر من 7دی را خریده و از امکانات بیشتری مثل سیستم فکوس بسیار پیشرفته تر،کنترل وایرلس فلاش،فلاش سر خود،تراز داخلی،سرعت عکاسی بیش از دو برابر،امکانات فیلمبرداری بیشتر،ویوفایندر100% و ... بهره ببرید.
سلام ممنون آقا از راهنماییت. این رو گفتید توی پستتون . ولی من میخواستم دوباره بپرسم ، شما هم 5D دارید و هم 7D ، و برای عکاسی پرتره تو آتلیه از 7D استفاده میکنید ؟ و میگید که بهتر از 5d هستش ؟ درسته ؟ چون در این صورت شک نخواهم کرد برای خرید 7D .. چرا که تمامی مواردی که میفرمایید دقیقا" شرایطیه که ممکنه خودم باهاش توی آینده روبرو شم. پس چه بهتر که اشتباه نکنم . مرسی
سلام
من نگفتم 7دی بهتر از 5دی هست.
خروجی 5 دی در استدیو مزیت بزرگی بر 7دی ندارد!3 مگاپیکسل بیشتر هم مهم نیست.از 7دی استفاده میکنم چون رنج بهتری با لنز 24-70 به من میدهد(24-105 هم روی کراپ معادل 38-170 میشود که هم وایدش کافیست و هم شما خیلی مجبور به تعویض لنز برای کادر بسته نخواهید بود)
همچنین شما باید از دیافرگمهای بسته تری روی 5دی نسبت به 7دی برای دست پیدا کردن به عمق میدان بیشتر استفاده کنید.
به عقیده من 7دی برای کار شما اگر زیاد نباشد کاملا کافی است.
سلام
متاسفانه عکاسی و استفاده از دوربین به سادگی خوردن آش نیست!هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری !
اینکه هر چه قدر گرانتر بهتر سناریوی جالبی به نظر نمی رسه ، شما بهتره اول نیاز هاتونو بررسی و در فرصت مناسب اقدام به خرید کنید.
اگر خیلی عجله دارید ، حداقل یک هفته نوشته های دوستان در فروم رو مطالعه کنید .
5D و 7D آنقدر نسبت به هم متفاوتند که فقط خودتون میتونید تصمیم نهایی رو بگیرید.
سلام
هرچقدر پول بدهید آش می خورید ولی شاید آش خیلی بیشتر از ظرف ما باشد. شوخی
راستش دوستان نظر خودشان را دادند وصحیح هم گفتند ولی من به شخصه اگر مشکل مالی نداشته باشم 5D راترجیح می دهم .7Dدوربین خیلی خوبیست یک دوربین کراپدار که با یک فول دارد مقایسه می شود اما در 7D هم ظرفیتهایی دارد که شاید مورد استفاده یک تازه کار مثل من نباشد مانند جنس بدنه ، سرعت بیشتر ، فکوس بهتر و...که شاید زیاد هم به کار پرتره نیاید، در این صورت می شود به بدنه های سبکتر هم فکر کرد.
هرچند برای مقایسه بین این دوبدنه تاپیک جدایی هم هست
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.