درود
اول بگم که خواستم تو تاپیک جامع سوالم رو مطرح کنم ولی گفتم شاید این سوال چند نفر دیگه هم باشه و اینطوری دسترسی به پرسش و پاسخ خیلی آسانتر از سرچ بین تاپیک های چند صد صفحه ای هست.
از خودم بگم که من فقط علاقه مند عکاسی هستم و از روی علاقه کمی هم مطالعه بر روی عکاسی داشتم ولی بغیر از یک دوربین point & shot خانگی تاحالا دستم هم به SLR یا D-SLR نخورده !
علاقه من شدیدا به شات های landscape و seascape و همینطور عکس از ساختمان هست که با لنز های ultra wide angle و fisheye گرفته شده باشه و یا portrait با DOF بسیار کم و البته HDR
با جستجو هایی که کردم و شناخت علاقه خودم در عکاسی متوجه شدم که رسما با سنسور های APS-C نمیتونم نتیجه ای رو که میخوام بگیرم (برای مثال حتی نتیجه کار لنز sigma 8-16 روی canon 600d رو دیدم ولی به هیچ وجه نتونسته بود چیزی که من دنبالش هستم رو در بیاره)
و وقتی هم که قیمت پایین ترین سطح 35 میلیمتری canon رو هم که 5d mkii هست دیدم جدا نا امید شدم ! (همراه با یک زوم لنز با Aperture قابل قبول و سه پایه و کارت حاظه و ریموت و مخلفات دیگه حدود 5 میلیون تومان)
گفتم قبل از اینکه کلا بخاطر نبود بودجه کافی قبل از ورود به عکاسی باهاش خداحافظی کنم از شما دوستان که بصورت حرفه ای به عکاسی مشغول هستید هم سوال کنم شاید توصیه برای من داشته باشید
سپاسگذارم بابت فرصتی که برای مطالعه گذاشتین و منتظر راهنمایی شما هستم
بیژن