با سلام
یکی دو هفته هست که قصد خرید دوربین کردم و در همین مدت با سایت و فروم خوب شما اشنا شدم.
بعد از خواندن بررسی ها متوجه شدم که تا قیمت 500-600 اکثر دوستان یکی از این دو مدل را پیشنهاد میدادند و تمام بحث ها به یکی از این دو خاتمه میابد (به خصوص به Fujifilm FinePix HS20EXR) اما هنوز بین این دو نتوانستم به طور قطع تصمیم بگیرم.(با این که تمامی پست های دو تاپیک را خواندم).
حال چندتا سوال داشتم.
-برای من داشتن gps برای ثبت مکان عکس مهم است اما همیشه یک پای قضیه میلنگد. hx100 دارای gps است ولی از فرمت خام پشتیبانی نمی کند اما hs20 از فرمت خام پشتیبانی میکند درحالی که gps ندارد. حالا بنظر شما فرمت خام اینقدر مهم هست که به خاطر ان از gps بگذرم؟(با علم به اینکه تا به حال با دوربین canon ixus 60 کار میکردم و از این فرمت پشتیبانی نمی کرد و تنها برای رسیدن به جواب این سوال چند فایل raw دانلود و با انها کار کردم.(گمان می کنم بگویید خیلی مهم تر از این حرفهاست:biggrin:)).
-ایا این دو مدل برای فکوس از همان نور قرمز معروف استفاده میکنند؟
-با وجود این که hx100 با سرعت 60 فریم فیلم برداری می کند و hs20 با سرعت 30 فریم ایا اختلاف کیفیت نهایی به اندازه ای هست که در تصمیم گیری مهم باشد؟
بعد از دیدن این فیلم که با مقایسه دو دوربین پرداخته نیز سوااتی برایم پیش امد:
http://www.youtube.com/watch?v=TO7v-...0915106F00C85F
-هنگام زوم دستی hx100 حرکت لنز بسیار نرم است ولی در hs20 این طور نیست و ادم احساس میکند گیر دارد و لنز بریده بریده جابه جا میشود ایا همین طور است؟ اگر این گونه است ایا در حین کار با زوم دستی مشکلی یا اعصاب خوردی پیش نمی اورد؟
-در فیلم زوم الترونیکی (غیر دستی) را تنها برای hx100 نشان می دهد ایا hs20 امکان زوم غیر دستی را ندارد؟(فکر کنم در فیلم از completely manual استفاده می کنه که یعنی ندارد).
در کل بنظر شما کدام قابل قبول تر است؟
پیشاپیش ممنون