با 210 هزار تومن میتونم دوربین 2/3 مگا dslr بخرم؟
با 210 هزار تومن میتونم دوربین 2/3 مگا dslr بخرم؟
والا من تا حالا دوربین Dslr با این رزولوشنی که شما میگین ندیدم !
چرا دوست عزیز داریم، خوبشم داریمنوشته اصلی توسط paya
CANON D30
NIKON D1
NIKON D1H
اما نمیدونم پیدامیشه یا نه احتمالا دست دومش باشه اما با این قیمت؟؟؟؟؟ خداداند
رزوولوشن کنون دی30 2/3 مگا و نیکون دی1 و دی1 اچ 7/2 مگا است.
قیمت هیچ یک از دوربینهای ذکر شده کمتر از 2000 دلار نیست البته دست دوم چون هیچیک الان تولید نمی شوند.
دی1 نیکون در زمانی که به بازار معرفی شد 5000 دلار قیمت ان بود و کنون دی 30 حدود 3000 دلار.
میتوانید در سایت ebay قیمت دست دوم انها را کنترل کنید.
دوربین های نیکون رو بعید میدونم با این قیمتها پیدا کنید....
دلیلش هم بدنه حرفه ای این دوربینهاست.. که هنوز هم دست خیلی از دوستان عکاس خبری میبینم که مثل تراکتور داره کار میکنه و کار خبری رو راه میندازه.... رزولوشن اون کافیه و سرعت عمل و بدنه به درد این کارها میخوره....
اما D30 کنون اصولا باید همین حدود قیمت داشته باشه....(البته اگه صاحبانش مثل پیکان 47 روش قیمت نگذارن!)
دوربين دي 30 دوربين خوبيه بدنه اش هم فلزيه ولي فکر نمي کنم کسي اين حدود بده بايد حدود 400 تومان بدن در ضمن کسي که اين دوربين رو خريده و اون موقع براي اون اينقدر پول داده احتمالا خيلي از اون کار کشيده و علاوه بر شاتر از جهت پردازش هم افت کرده ولي اگر حدود 400 تومان هم باشه و سالم فکر کنم ازرش داره چون واقا اس-ال-آر يک چيز ديگس-فکر کنم عکس ماه چند وقت پيش فتو نت که از يک موج سوار بود هم با دي 30 بود البته با لنز 8 ميليمتر فيش آي-البته دي 30 و حتي دي 60 که 6 مگاپيکسل هست از نظر پردازش تصوير از 300دي ضعيفتر هستند ولي بدنه ها فلزي هست
البته احتمالا منظور سياوش عزيز از افت كردن، افت كيفيت پردازش - بر اثر مرور زمان - نيست، نوع و روش پردازش است.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نوشته اصلی توسط Amir A
بله بيشتر منظورم روش پردازش بود چون فکر مي کنم از نظر بدنه دي 30 و دي 60 دوربينهاي خيلي خوبي هستندحتي کراپ سنسور دي 30 همون 1.6 هست بدنه ها هم از منيزيم هست-در مورد افت کيفيت تصوير البته به نظر من فکر کنم کسي که سال 2000 دي 30 خريده و 3000 هزار دلار براش پول داده در اين پنج سال مي تونه سالي سي هزار عکس گرفته باشه يعني 150 هزار عکس -فکر مي کنم بالاخره يک افتي تاثيري در کيفيت اگر هم ايجاد نشده باشه شانس ايجادش باشه-البته اين دليل نخريدن دي 30 نيست اگر چون خودم اس-ال-آر 3 مگاپيکسلي رو به غير اس-ال-آر هاي 8 مگاپيکسلي ترجيح ميدم البته از نظر کنترلي که روي عکس داريم که به نظرم خيلي مهمه-ولي فکر نمي کنم کسي دوربين اس-ال-آر ديجيتال با بدنه منيزيم رو بده 200 هزار تومان
ممن.ن ÷س با ایت تفصیر باید غید dslr و بزنم برم یه canon 300x انالوگ بخرم