مام همينو ميگيم آقا پسر پارسي
نطقم در مورد بدنه دوربين بود كه 7 دي واسه حيات وحش بيتره.در مورد لنزم يه اشاره اي نموديم كه تله هاي بلند درست حسابي بخرن.بازم هر چي شما و بزرگان مجلس بگن.ما ديديم كسي چيزي نگف پريديم وسط حوض!
مام همينو ميگيم آقا پسر پارسي
نطقم در مورد بدنه دوربين بود كه 7 دي واسه حيات وحش بيتره.در مورد لنزم يه اشاره اي نموديم كه تله هاي بلند درست حسابي بخرن.بازم هر چي شما و بزرگان مجلس بگن.ما ديديم كسي چيزي نگف پريديم وسط حوض!
سلام
شمامیتونید بانگاهی به گالری سایت ببینید دوستانی که در عکاسی از حیات وحش مشغولندازچه تجهیزاتی استفاده میکنند.بعنوان مثال:
عکاسی | گالری
7d-15-85mm/50mm f/1.8
حداکثر 100 متر؟!!! خوش اشتها هم هستید دوست عزیز!!! برای عکاسی حیات وحش حتی با بهترین تجهیزات و سوژه هایی به بزرگی گوزن هم باید حداقل به 40 متری سوژه برسید!!!
حالا برای پرندگان کوچک بماند که گاها باید تا 5 متر و یا کمتر هم نزدیک بشید!!! البته اینا رو با فوکال 800 میلی متر گفتم!! اگه لنز کوتاه تری داشته باشید که بدتر میشه!!!
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
آقا پسر پارسي بنده هم به اندازه جيب اين دوستمون گفتم در ضمن من خودم با اين لنز کار کردم براي کارهاي سبک کاملا مناسب و در آخر هم در مورد دوربين گفتم که 7D رو بهشون پيشنهاد دادم وقتي يه مقدار کار کردنمتوجه ميشنکه مثلا براي زوم بيشتر يه 18-200 بگيرن البته بستکس داره کارشون در چه سطحي ميخئاد ادامه پيدا کنه که اونم خيلي بايد خرج کنن که مثله شما استاد بشن حالا اگه حرفيه بفرمايد خوشحال ميشم از حضورتون فيض ببريم.
سلام
دوستان اين تاپيك با توجه به اشتباه كاربر شروع كننده آن (عدم آگاهي از مفاهيم فول فريم و كراپ و عكاسي حيات وحش) شروع شده و با پاسخ هاي بعضا بي ارتباط و نامعقول ادامه يافته و باز ماندنش به صلاح نيست.
به ايشان توصيه مي كنم قبل از هر خريد ديگري همانطور كه خود نيز به درستي تشخيص داده اند به مطالعه ي مباني عكاسي بپردازند و همزمان با تجهيزات فعلي شان به تجربه اندوزي بيشتر مشغول شوند و در زمان مناسب اگر سوالاتي براي خريد تجهيزات داشتند از تاپيك هاي موجود فوروم استفاده كنند و از ايجاد تاپيك جديد احتراز فرمايند.
با تشكر
فرهاد حسيني