سلام
زوم 105-18 با زوم g16 چقدر اختلاف دارد ؟
اختلاف کیفیت خروجی g16 با دوربینی مانند 5100 نیکون یا 600dکانن چه اندازه است؟(هم عکس و هم فیلم)
Printable View
سلام
زوم 105-18 با زوم g16 چقدر اختلاف دارد ؟
اختلاف کیفیت خروجی g16 با دوربینی مانند 5100 نیکون یا 600dکانن چه اندازه است؟(هم عکس و هم فیلم)
درود،
دوست عزیز شما یک دوربین کامپکت رو با دوربین dslr مقایسه میکنید و طبیعی هست که هر دو دوربین 600D و 5100 نیکون از هر نظر برتر از g16 هستند اصلا مقایسه اونها هم کار درستی نیست چرا که در یک رده قرار نمیگیرند.
در مورد زوم لنز هم لنز G16 با بازه فوکال 140-28 معادل فول فریم دارای 5X زوم و لنز 105-18 دارای 5.8X زوم هستند.
توجه کنید که این مقادیر زوم برای معادل فول فریم هستند و با توجه به اینکه ضریب کراپ سنسور دوربین G16 بیشتر از ضریب کراپ سنسور دوربینهای کراپدار نیکون هست( به دلیل سنسور کوچکتر)، در نهایت در دوربین G16 در یک فوکال برابر، میدان دید محدودتر و به عبارتی زوم بیشتری خواهید داشت.
ميزان زوم دو دوربين g16 , d5100 براي اكثر كارها كافي هستند. بيشتر عكاسان دنيا دز عكاسي روزمره از همين فاصله كانوني استفاده مي كنند. زياد نگران زوم نباشيد.
فاصله كانوني معادل دو دوربين:
G16=
28-140 ميليمتر
d5100 با لنز 18-105(ضريب كراپ 1.5)=
27-160 ميليمتر
دو دوربين از جهاتي همچون محدوده فاصله كانوني تفاوت چنداني ندارند. در نور روز خروجي آنها بسيار شبيه هم مي باشد. تفاوت دو دوربين در نور كم و عكاسي با ايزو بالا و همچنين مواردي همچون قابليت تعويض لنز، عمر باتري، خوش دستي، سرعت بالاي فوكوس، قابليت بالاتر در ويرايش فايلهاي خام، ويوفايندر خيلي بهتر و .... مي باشد كه همگي اين موارد به نفع دوربين dslr هست به جز وزن و ابعاد. خيلي ساده.
يك نكته ديگه كه براساس تجربه خودم و ديگران به شما مي گويم اينكه استفاده از dslr ها و يا دوربينهاي ديگر با سنسور بزرگ معمولا فرد را به عكاسي بيشتر تشويق مي كند. بنابراين اگر قصد پيشرفت در عكاسي داريد(كه ظاهرا تجربه و اطلاعاتتان در اين زمينه كم هم نيست) خريد دوربين dslr يا بدون آيينه منطقي تر است. من سوني سري nex را هم به شما(ali ka) پيشنهاد مي كنم.
دقیقاً بخاطر جمله آخرتون هست که اس ال آر بدرد شما نمیخوره.
باید قبول کرد کسی که وقت سر و کله زدن با اس ال آر رو نداره، براش کامپکت بهترین گزینه هست..
همونقدر که شات زدن با اس ال آر بخاطر تنظیماتش زمان بر هست، پردازش فایلهاش هم زمان می بره. برای کسی که میخواد زود به نتیجه برسه کامپکت ها بخاطر شارپ سازی و پردازش سریع عکس داخل بدنه برای مبتدی ها و کسانی که وقت و حوصله ندارن خیلی بهتر هست.
البته با همه احترامی که برای جناب چیگینی قائلم، با پستشون موافق نیستم، بنظرم کسی باید سراغ بدون آینه بره که حداقل با اس ال آر کار کرده باشه. اینطوری بهتر و زودتر با بدون آینه رابطه برقرار میکنه... ( البته این نظر شخصی منه )
برای کامپکت ها، روی Canon SX700 هم میشه حساب باز کرد.
اگر زوم برای شما فاکتور طلایی در انتخاب باشد لازم به تذکر است که لنز همه کاره و البته زوم یک کامپکت کیفیتی در حد یک لنز زوم متوسط DSLR به شما نخواهد داد.از بحث سنسور نیز غافل نشوید.در خصوص لنز همه کار نیز میتوانید به تاپیک های راهنمایی برای خرید لنز Walk Around (تك لنز) مراجعه کنید.
دوربین های بدون آینه مانند سری NEX سونی (که گرانتر هستند) و EOS-M کانن (که ارزان تر است) کیفیت بالای دوربین های DSLR را با ابعاد کوچک کامپکت ها یکجا دارد. کسی که به فکر خرید DSLR می افتد و مدتی هم یک DSLR کرایه می کند به نظرم به عکاسی علاقمند است. با کمی (دو سه روز) مطالعه (کتاب آموزش عکاسی دیجیتال اسکات کلبی که ترجمه هم شده است مرجع مناسبی است) اصول اولیه عکاسی را می آموزد و از قابلیت های دوربین خود لذن خواهد برد. سنسور دوربین EOS-M یا سری NEX سونی چندین بار یزرگتر از دو.ربین G16 کانن است و در نور کم برای فیلمبرداری یا عکاسی بسیار مناسب تر است و در نور روز و برای منظره داینامیک رنج بیشتری هم دارد. حتی در مد اتوماتیک می توان با این دوربین ها عکس های بسیار با کیفیت تری گرفت.
مشکل اینجاست که این دوست گرامی از کیفیت تصویر 400d راضی نیست بنابراین خرید eos-m هم دردی رو دوا نمی کنه.در واقع مشکل جای دیگه ست.
https://pixelpeeper.com/adv/?lens=no...max=none&res=3
سلام
بحثهای جالبی انجام شد اما در تصمیم گیری همچنان در پله اول هستم ، خوشحال میشوم اگر دوستان با بیانی ساده تر اطلاعات ارزشمند خود را به بنده تفهیم کنند .
هفته پیش برای یکی از دوستان یک G16 خریدم.
ایشان هم می هواست عکس و فیلم با کیفیت در حد خانوادگی بگیرد. صمن اینکه همسر ایشان هم کلاس عکاسی می خواست بره و یاد بگیره.
ضمن اینکه داشتن wifi برای ایشان مهم بود.
توانایی ایشان در حد 2 میلیوت تومان بود و می توانست SLR خریداری کند اما حوصله دردسر های slr را هم نداشت.
فکر می کنم نیاز شما G16 یا G1X است .
با احترام
سلام
کیفیت خروجی یک dslr با دوربینی مانند کانن g16 چقدر اختلاف دارد ؟
علی جان دوستان بهتر راهنمایی میکنن اما اینارو هم من اضافه میکنم
با قیمتی که الان جی 16 داره شما میتونی نیکون 3100 و یا 3200 تهیه کنی با مارک کنون هم میشه 1100 و یا 1200 رو تهیه کرد
نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که تمام این 4 مدل همراه با لنز کیت 18-55 این قیمت رو دارن و برای تهیه لنز مناسب باید مقدار دیگه ای هزینه کرد
اگه هدف شما از تهیه ی ثبت خاطرات و لذت بردن از عکاسی باشه و یه نیم نگاهی هم به طور جدی به عکاسی داشته باشین کنون جی 16 کاملن مناسبه تو این لینک هم میتونین عکس های بدون ادیت با همین دوربین رو هم ببینین
اما اگه هدف شما از تهیه ی دوربین نگاه جدی تر به عکاسی باشه و آینده نگر باشین بدون شک دی اس ال آر گزینه مناسبتری خواهد بود
از دید من جی 16 تو مقایسه با این 4 مدل اگه قابلیت تعویض لنز رو فاکتور بگیریم گزینه بهتریه
اینو هم اضاف کنم اگه یه لنز همه کاره حداقل یه ملیون هزینه به خرید اضافه میکنه مثل 18-105 و اینجاست که شما باید تصمیم بگیرید کدوم براتون مناسب تره
من حاضر نشدم لذت استفاده از دی اس ال آر رو کنار بزارم و سری جی بگیرم و با خیال راحت 3200 گرفتم و راضیم
سلام آقای چگینی
فکر میکنم عکس گرفتن با dslr زمانی نهایت کیفیت را دارد که عکاس حرفه ای با رعایت اصول عکاسی با آن کار کند ، حال اگر کسی با اطلاعات کم با dslr عکس و فیلم بگیرد نتیجه کار چقدر راضی کننده خواهد بود ؟
در ضمن دوربین پیشنهادی شما با یک لنز همه کاره برای من چیست ؟
جناب چگینی عذرخواهی میکنم
علی جان رعایت اصول ارتباطی با سخت افزار شما نداره
چه با موبایل عکاسی کنید چه با فول فریم رعایت نکات همیشه شمارو تبدیل به عکاس بهتری میکنه سخت افزار فقط بهانه است! ( چه فلسفی ) چون خود من با اطلاعات کم شروع کردم جواب من به شما اینه که لذت میبرید - پیشرفت میکنید و پیشرفت میکنید نتیجه ی کار قبل از هرکس برای شما باید راضی کننده باشه و بعد به مرحله ای برسید که برای بقیه هم این حس رضایت به وجود بیاد تکنیک هارو یاد بگیرید عکس ببینید و مطالعه کنید تا "لذت ببرید"
اگه تجربه ی عکاسی ندارید لنز کیت 18-55 چون هزینه ای نداره گزینه ی مناسبی برای ورود به عکاسیه که به شما کمک میکنه فواصل روبشناسید بتونید از منظره عکاسی کنید و کمی هم از چهره برای عکاسی خیابانی هم مناسبه و بعد از یه مدت که متوجه ریز نکات شدید به راحتی میتونید برحسب نیازتون لنز تهیه کنید
لنز های همه کاره بازه قیمتی بالایی دارن از 1 ملیون به بالا منتهی شما باید به نقطه ای برسید که متوجه بشید با هزینه ای که میکنید برای شما یه لنز همه کاره مناسبه یا یه لنز پرایم ولی حرفه ای تر
برای مثال 16-300 تامرون و 105 سیگما تقریبن تو یه بازه ی قیمتی هستن من هم قصد خرید برای سال جدید رو داشتم که با راهنمایی جناب چگینی 105 سیگما با "نوع عکاسی" من سازگارتر بود و برای خرید اونو انتخاب کردم
اما تو نگاه اول من انتخابم تامرون بود که یه لنز همه کاره به حساب میاد
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
سلام خزان محترم
با کمک اینترنت آشنایی مختصری با دوربینها دارم و میدانم با پول g16 میتوانم دوربینهای dslr مانند نیکون 5100 و 3200 و 3300 و ... یا کانن 1200 و 600 و ... بگیرم .
عکاس حرفه ای نیستم و هدفم عکس و فیلم گرفتن از خانواده کوچک خودم و گاهی مسافرتهای خانوادگی به رسم یادگار است البته یادگارهایی با کیفیت ، دوست دارم فیلم و عکس با کیفیت داشته باشم اما نمیدانم که آیا حوصله وررفتن با تنظیمات یک dslr را دارم یا نه ...؟ و همین نکته مرا در خرید معطل نگهداشته است ، گاهی به sx270 راضی و قانع میشوم و زمانی به پاناسونیک fz200 رضایت میدهم و پس از مدتی علاقه به dslr در من موج میزند و ...
علی جان برای هدف شما سری جی جوابگو خواهد بود شک نکن
اما سر و کله زدن با دی اس ال آر اونقدر ها هم سخت نیست
دوربین من مد راهنما داره برای افراد مبتدی برای مثال خواهر من هیچ شناختی از عکاسی نداره اما با استفاده از مد راهنما خیلی راحت عکس میگیره شما باید هزینه رو در نظر بگیری
لنزی که روی جی 16 هست معادلش تو دی اس ال آر همون 18-105 میشه که خود این لنز 1 تومن قیمت داره و ارزونترین بدنه اون 4 مدل هم 1100 قیمتشه پس با یه حساب سر انگشتی شما برای اینکه دوربین دی اس ال آری با مشخصات لنزی جی 16 داشته باشید باید 2200 هزینه کنید
اینو در نظر بگیرید که هیچ کدوم ازون دوربین ها وای فای ندارند ( برای من مهم نبود ) هیچ کدوم حتی با لنز 18-105 امکان فوکوس از فاصله ای که جی 16 میکنه رو ندارند ( تو جی 16 تقریبن میشه سوژه رو به لنز چسبوند! )
تو نور مناسب کیفیت عکس ها آنچنان تفاوتی نداره ولی تو نور کم تمام اون 4 مدل رفتار مناسب تری دارند
خیالتون راحت
اگه بخواهید از مد اوتوماتیک دوربین استفاده کنید انتخاب بهتر برای شما جی 16 خواهد بود چون پروسس بهتری داره
اگه زوم بالاتر و البته کیفیت بالاتر تو عکاسی و آپشن ها مد نظر باشه اف زد 200
دی اس ال آر هزینه داره
اگه با هزینه کردن مشکلی ندارید دی اس ال آر بردارید
سلام
قیمت سری nex سونی برایم کمی بالاست ، اگر بخواهم یک لنز همه کاره بردارم که گرانتر هم میشود ، اصولا قیمت دوربینهای سونی در ایران زیادی گران است .
آیا کیفیت خروجی eos m درمقایسه با نیکون 3200 مورد تائید شما هست ؟
اگر مقایسه ای کامل بین g16 با fz200 برایم انجام دهید موجب امتنان خواهد بود .
سلام
در سایت www.digikala.com بخشی هست که به مقایسه عکس گرفته شده از دوربینهای مختلف از یک صحنه مشترک میپردازد آیا کسی از دوستان این مقایسه را تایید میکند ؟
آیا صرفا با تکیه براین مقایسه میتوان دوربین دلخواه را گزینش کرد ؟
اگر سایت بهتر و مطمئن تری سراغ دارید معرفی بفرمایید ...
منتظر پاسخ سوال قبلی هستم .
دوربین g1x هم دوربین خوبی است با یکسری مشکلات از جمله فوکوس ، عدم تعویض لنز ...
سلام به سايت Digital Photography Review مراجعه كنيد.
ضمناً نام بردن و درج آدرس اينترنتي سايت هاي تجاري مثل ديجي كالا در فروم به نظرم ممنوع است.
سلام
اگر با نام بردن ازسایتی کاری خلاف مقررات انجام دادم سهوی بوده و سعی خواهم کرد تکرار نشود. درضمن به سایتی که گفتید مراجعه کردم ولی سوژه عکس هر دوربین با دوربین دیگر مشترک نیست و قضاوت برایم مشکل شد.
با توجه به آنچه تاکنون صحبت شد اگر پیشنهاد شخصی شما برای من را بفرمایید موجب امتنان خواهد بود ...
من تمام بحث شما رو خوندم و به نظرم به اس ال آر نیازی ندارید.بدون آینه هایی مثل همین کنون ای او اس ام یا سونی نکس 5 آر با لنز 55-18 یا حتی سونی آ3000 به همراه لنز 55-18 که در داخل کشور هم با قیمت خیلی مناسبی پیدا میشه برای شما کافی است.این آخری جثه یک اس ال آر رو داره و البته سنسور بزرگ اس ال آر ها با کیفیت خیلی خوب.فیلمبرداری نرم و روانی هم داره که برای کارهای خانوادگی بسیار عالی است.دلیل اصلی پیشنهاد این مورد قیمت خیلی خوب اونه.
اما در کنار همه اینها نظر اصلیم اینه که دوربینهایی مثل سونی آر ایکس 10 و پاناسونیک اف زد 1000 بهترین انتخابها برای شماست.سنسور نه چندان کوچک.لنز جذاب با محدوده بسیار جذاب(خصوصا آر ایکس 10 با دیافراگم ثابت و بازش) فیلمبرداری خیلی خوب و خروجی عکس خیلی خوب با هندلینگ و کیفیت ساخت عالی.در کل به نظرم برای کسی با استفاده شما دوربینهای بسیار کاملی هستند.منتها کمی از بودجه شما گرانترند.اگر بتونید تا حد اینها افزایش بودجه بدید پیشنهاد من یکی از این دوربینه.
سلام دوست عزیز. به نظر من بهترین پاسخی که به شما داده شده است این پاسخ آقای چگینی است.
توصیه من به شما این است که eos-m و نیکون d3200 را که مد نظر دارید امتحان کنید (در دست بگیرید) و آن دوربینی که به دست شما بهتر می نشیند انتخاب کنید. هر دو دوربینهای ارزانی هستند و با توجه به امکان تعویض لنز و سنسور APS-C قابلیت انعطاف خوبی دارند.
این امر کاملا شخصی است. برای مثال به دست من eos-m بهتر از کنون SL1 می نشیند اما برای دوستمان آقای نیمای عزیز کاملا بر عکس است. من نیکون d3200 را به d5200 وکنون 70d را به هردوی آنها (از نظر هندلینگ) ترجیح می دهم! شاید به نظر خیلی عجیب باشد!؟
-بعد از انتخاب دوربین و لنز کیت (خواه 18-55 یا 18-135) یکی از کتابهای آموزش عکاسی را در دست بگیرید و آن را به صورت خود آموز دنبال کنید. توصیه من کتاب Understanding Exposure آقای Bryan Peterson است. این کتاب هم به صورت ebook انگلیسی در دسترس است هم به توسط دوست خوبمان آقای مهندس شهبازی عزیز ترجمه شده است.
- سعی کنید با همان لنز کیت سبک عکاسی خود را پیدا کنید. شما کاربرد عکاسی طبیعت و خانوادگی را مد نظر دارید در مقابل تاکید زیادی رو لنز های بلند با زوم زیاد داشته اید. به نظر من لنز کیت برای عکسهای خانوادگی و مهمانی های خودمانی انتخاب بسیار خوبی است. لنزهای واید در منظره کاربرد زیادی دارند. خود من از روزی که قصد بازگشت به عکاسی داشتم قصد امتحان لنزهای تله را داشتم. نشان به آن نشان که از ابتدا یک لنز 11-22 تهیه کردم و شاید به زودی یک لنز 8مم هم اضافه کردم!
- در پایان نظر شما را به این لینک زیر جلب میکنم. ایشان بیشتر عکسهای این مجموعه را به ef-m 18-55 گرفته اند (البته با شرایط استودیو):
I used the EOS M to shoot for one of the biggest model agency in America.
اگر کمی جستجو کنید "عکسهای روزمره" زیادی در فرومها می بینید.
سلام
ترجمه فارسی کتابی که معرفی فرمودید را چگونه میتوانم دانلود کنم ؟
با تشکر
اگر قصد خواندن نسخه فارسی را دارید من توصیه میکنم آن را تهیه کنید. فکر نمیکنم به صورت pdf موجود باشد.
حتی اگر قصد خواندن زیان اصلی را هم داشتید و در خارج از کشور بودید توصیه همین بود. جدا از بحث حقوق مولف- کتاب مصوری است نسخه چاپی آن لطف دیگری دارد.
سلام
نسخه چاپی آن را چگونه میتوانم تهیه کنم ؟
سلام بر دوستان عزيز
بنده به تازگي صاحب يه فرزند شدم و براي عكس گرفتن از ان و همچنين براي مسافرت نياز به يه دوربين با كيفيت خوب دارم
بين دوربين هاي g16 و 100d و eos m كدوم رو پيشنهاد ميدهيد؟
با تشكر فراوان از دوستان عزيز ببخشيد ها من اهل خريد لنز و حمل لنزهاي متنوع رو ندارم و فقط ميخوام با خريد يه دوربين حوالي 1500000 هم براي مسافرت هام هم براي عكاسي از بچه ام استفاده كنم ولي كيفيتش برام خيلي مهمه مخصوصا توي نور كم منزل براي عكس از بجه. احتمالا هم بيشتر با مد اتوماتش كار كنم البته دارم در مورد عكاسي و تنظيماتش اطلاعات كسب ميكنم. البته يه كمي بزرگتر بودن 100d براي كيفيت بيشترش برام مهم نيست ولي ديگه نميخوام براي خريد لنز و حمل لنزهاي متنوع هزينه كنم. حالا باز هم به نظرتون ارجحيت با 100d است؟
ببخشيد دوستان يعني به نظرتون اگه بيشتر در حالت اتومات عكاسي كنيم كيفيت g1x يا g16 هم رده دوربين بدون اينه eos m يا حتي 100d است؟
سوال ديگه ام اينه كه امتياز دوربين g1x توي سايت دپريويو خيلي كمتر از g16 و g15 است. باز هم به نظرتون اين دروبين بهتر از g16 است؟
ببینید از لحاظ کنترل نویز و عمق میدان g1x تنه به تنه dslr میزنه اما g16 برتری که داره لنز با دیاف باز تر و پرتابل تر بودن ( که یک دلیلش میتونه سنسور کوچکتر باشه) یکی فیلمبرداری بهتر و احتمالا سرعت عمل بیشتر.
پس از طرفی شما در g16 دیاف بازتر برای عکاسی در محیط کم نور دارین اما در g1x کنترل نویز خیلی بهتر.
حالا باید خودتون نیاز سنجی کنید دیگه.
اون امتیازی که سایت ها میدن مجموعه ای از تست های مختلفه که کیفیت عکس یک بخش از اون هست. شما باید دوربین های مد نظرتون رد بررسی کنید و ببینید کدوم بیشتر به دردتون میخوره.
درود،
از لحاظ اینکه g1x دوربین خوب با سنسور بزرگتری هست شکی نیست اما این دوربین باز هم در پس dslr های مبتدی قرار میگیره حداقل از نظر کنترل نویز.
در مورد عمق میدان هم باید ببینید روی dslr از چه لنزی با چه دیافراگمی استفاده میشود در حالیکه g1x لنز ثابت با دیافراگم معلوم و عمق میدان مشخص دارد و دادن حکم قطعی در این باره صحیح نیست.
بله، من هم گفتم تنه به تنه dslr میزنه نه این که هم سطح باشه ( شاید تصور من از این اصطلاح اشتباهه ) ضمنا من با توجه به نیاز ایشان که گفتند نمیخوان از چند لنز متفاوت استفاده کنند تمرکزم روی استفاده از لنز کیت بود و عمق میدان اون لنز.
و در نهایت من این حرفو بیشتر برای مقایسه با g16 زدم که سنسور کوچک تری داره.
البته باید به صحبت های قبلی موردی رو اضافه کنم که چون g16 دیاف بازتر داره و من هم کراپ فاکتور این دو دوربین رو نمیدونم نمیتونم نظر قطعی در باره عمق میدان بدم.
بنده خدمت خمه دوستان حرفه اي ارادت دارم. خواهش ميكنم بنده رو با توضيحات تخصصيتون گيج تر نكنيد . بنده چون تجربه عكاسي حرفهاي نداشتم البته يه سري مطالعات داشتم اما دقيقا نيمدونم مثلا ايا عمق ميدان زياد براي من كاربرد داره يا نه؟
بنده فقط كاربرد و بودجه ام را گفتم و اينكه كيفيت عكس برام خيلي مهمه و سايز دوربين زياد مسئله اي نيست. بين اين چهار دوربين يكي رو كه براي كاربرد من بهتره معرفي كنيد ممنون خواهم شد:
g16 به قيمت 1300
g1x به قيمت 1400
100d با لنز 18-55 به قيمت 1500
eos m
كاربرد: عكاسي از كودك در خانه و عكاسي در سفر و عكاسي خانوادگي
باز هم بسيار ممنونم
به نظر من چه g1x بخرین چه g16 برای کار شما تفاوت آنچنانی ندارند اگه جایی میتونین برید دوربین ها رو از نزدیک ببینید از هر کدوم خوشتون اومد و احساس کردین باهاش راحت تر هستین تهیه کنید اما eos m هرچند یه لنز خوب برای عکاسی تو محیط خونه همراهش هست اما فکوس کندی داره و برای عکاسی از کودک به نظر من خوب نیست (اگه دوستان مخالف هستند توضیح بدهند). برای همین با مقداری هزینه بیشتر به نظر من بهتره 100d بخرین و یک لنز 55-250 هم تهیه کنید یا اینکه 100d رو به همراه 18-135 تهیه کنید.
بازم تاکید میکنم برای عکاسی شما همون g16 یا g1x خوبه اما 100d بهترین کیفیت رو به همراه امکانات زیاد میده که اگه روزی تصمیمتون برای عکاسی جدی تر بود احتیاج به هزینه اضافی نباشه.
دوست عزيز اگه 100D با همون لنز 18-55 بگيرم همه ان موارد مصرفي كه عرض كردم رو جواب خواهد داد؟
در جواب کاربر گرامی:مهدی
g1x
سلام
اگه موارد عکاسی که گفتین فقط همین هاست g1x خوبه اما با 100d برای ارتقا و تهیه لنز های بهتر دستتان باز تره (که البته ظاهرا قصد این کارو ندارین) پس احتمالا g1x برای شما کاربردی تر باشه. در نهایت اگر خیلی دل به شک بودید بهتره به فروشگاه رفته و هر دو این دوربین ها را از نزدیک مشاهده کنید و هر کدام که پسندیده شد تهیه نمایید.
دوست عزیز من هم دقیقا شرایط شما را دارم
سوالم اینه که من وقتی از ISO یا سایر تنظیمات سر در نمیارم و علاقه و فرصتی هم برای این کار ندارم، آیا دوربین کامپکت پیشرفته برای من بهتر نیست؟
موارد استفاده من برای گرفتن عکس داخل خانه، کوه و طبیعت و این موارد استفاده (مخصوصا کوه) که منو مجبور می کنه دوربین کوچکتر و سبک تری رو با خودم حمل کنم. حالا با این تفاسیر مثلا من G16 بخرم بهتر نیست تا یک دوربین BASIC ENTRY نیمه حرفه ای؟
بله دوست عزیز 100%.
در صورت فرض یک رزولوشون ثابت برای دو سنسور کراپدار و فول فریم، اندازه فتو دیودهای سنسور فول فریم بزرگتر هست پس طبعا نور بیشتری رو جذب خواهند کرد و جذب نور بیشتر یعنی نویز کمتر. به عنوان مثال اندازه مساحت یک فتو دیود سنسور نیکون D7000 چیزی جدود 4 پیکو متر و اندازه مساحت یک فتو دیود سنسور نیکون D4 چیزی برایر 7 پیکو متر هست.
در کل سنسور بزرگتر، باعث عمق میدان کمتر، نویز کمتر و همچنین به دلیل جذب نور بیشتر تصاویر با کیفیت تری خواهید داشت.
خوب من برای مقایسه rx100 سمت چپی g16 وسطی g7x سمت راستی رو مقایسه کردم. g16 مگاپیکسل کمتری دارد و در نتیجه با حسگر (۲ مورد بعدی ۲۰ مگ هستن) درسته؟
ولی تو این اطلاعات ابعاد سنسور g16 از اونها بزرگتره؟؟؟؟فایل پیوست 66388
منظور از ایزو خاص مقدار ایزو است که بعد از آن تصاویر افت کیفیت قابل توجهی پیدا میکنند و برای استفاده عمومی کاربردی نیستند. خوب طبیعتا در شرایطی که نور خیلی کم باشد یا نور مقداری کم باشد اما شما به سرعت شاتر بالا نیاز داشته باشید.
معمولا در سطح g16 این ایزو 400 تا 800 است اما مقداری ایزو بالا تر را هم میتوان برای مصارف خانگی تحمل کرد در dslr های سطح پایین و متوسط این مقدار تا 1600 و 3200 است.
البته این به معنی این نیست که به هیچ وجه نتوان از ایزو بالا استفاده کرد اما از این ایزو ها به بالا عملکرد دوربین های نسبتا پایین می آید.
ایزوی مطلوبی که DXO برای این دوربین در نظر گرفته 230 هست و برای G1XII این مقدار 581 می باشد و برای G7Xاین مقدار 556 بدست آمده است.
اما میتوان تا ایزوی 800 هم عکس قابل قبولی داشت در حدی که خیلی از افراد متوجه این قضیه نشوند اما بستگی دارد در چه شرایط نوری باشید.
جهت اطلاع در همین سایت ایزوی مطلوب برای D7100 نیکون که 2800 قیمت داردبه مقدار 1256 و برای فول فریم نیکون که 4500 قیمت دارد 2925 تعیین شده است.
در مورد سوال آخرتون باید بگم که مثلا در شرایط داخل اتاق با یک پنجره در روز ، بسته به شرایط نوری بدون فلاش حدودا ایزوی بین 100 تا 400 نیاز دارید .
خوب
تقریبا من به نتیجه رسیدم
فقط می خواستم نتیجه گیری نهایی منو تایید کنید.
چیزی که برام مهمه : عکس تو اتاق با نور معمولی(طبیعی یا مناسب) خوب باشه.نویز دیده نشهروی صفحه پی سی که نگاه می کنم.به احتمال زیاد چیزی رو هم چاپ نکنم
سبک باشه.
باطریش مناسب باشه
زیاد اهل عکس گرفتن نیستم.بیشتر تجربی یا تفریحی
به بودجه من بخوره
با این تفاسیر g16.نظر شما دوستان؟
راستی الان یک سایت زده برای تخفیف این دوربینو. با قیمت 1249. نظر دوستان در مورد قیمتش چیه؟
با این هزینه الان چرتکه هم نمی دهند برای شروع بسیار خوب و با کیفیت است با خیال راحت خرید کنید این دوربین آنچان پرطرفدار است که بدون افت قیمت شدید یک سال دیگر براحتی می توانید بفروشید(البته2 % هم فکر نمی کنم چنین کاری انجام دهید)
زمانی که s110 ارزان و با کیفیت در بازار یافت میشد خیلی ها خرید نکردند اکنون مجبورند s120 را با به قیمت 1200 بگیرند
در این کلاس تقریبا میشه گفت بی رقیبه و قیمت رقبا سر به فلک میزند
با سلام به دوستان عزيز
دوستان ميخواستم ببينم تفاوت دوربين g1x با دوربين 100d با لنز 18-55 به جز يك برابر زوم بيشتر و تفاوت اندازه در چيست؟
كيفيت عكاسي و فيلمبرداري در كدام بهتر است (به خصوص در نور كم)؟
كداميك براي عكاسي غير حرفه اي خروجي بهتري از لحاظ نويز كم و كيفيت عكاسي دارد؟
با تشكر پيشاپيش
دوست عزیز 100D تو تمام موارد برتری داره
ولی خوب ای دو دوربین یک دنیا با هم تفاوت دارن
اولا اینکه 100D خریدن یعنی تازه اول پول خرج کردن ولی این پول خرج کردن برای تجهیزات هست که شاید شما هیچ وقت بهش نیازی نداشته باشید اما این دوربین با لنز 18-55 عملا کارایی دلچسبی نداره و تا به لنزهای خوب مجهز نیشه کارایی خودشو نشون نمیده لنزی مثل 50 F1.8 برای عکاسی پرتره و لنزهای تخصصی دیگه در کل انتخاب با خودتون هست
درکل اگه دامنه زوم g1x براتون کافی هست توصیه بنده هم همون G1x هست ولی اگه به عکاسی علاقه دارید 100D تقریبا هیچ محدودیتی نداره و میشه انتظارات بسیار بالایی از این بدنه داشت حتی اینکه کیفیت عکس 100D با D5300 و حتی 60D برابری میکنه اینو بنده شخصا در عمل به وضوح مشاهده کردم
دوست عزيز ممنون از پاسختون ولي بنده هنوز نتونستم به جوابم برسم.
در اينكه با لنزهاي مختلف برتري كامل با 100d هست هيچ شكي نيست ولي سوال بنده اينه كه با همون لنز 18 -55 اس تي ام و بدون هيچ تجهيزاتي كيفيت عكس اين دو دوربين رو مقايسه كنيد؟
چون هر دو داراي حداقل فاصله در حالت ماكرو يكسان و محدوده ديافراگم مشابه هستند سنسور 100d بزرگتر هست به نظر برتري در كيفيت عكس (حتي در نور كم) با 100d هست درسته؟ و تنها برتري g1x در كوچكتر بودن و زوم 4 در برابر زوم 3 هست بازم درسته؟
هيچ كدوم از اساتيد نميخوان نظر بدن؟
خوشحال ميشيم اساتيد با نظراتشان تازه وارد ها رو راهنمايي كنن