بله. البته به نظرم كيفيت خروجي لنز 18-55 STM هم بهتر از كيفيت لنز G1X است.
Printable View
خودتون كه اين كار را انجام داديد.
به نظرم كاربري اين دو دوربين قدري متفاوت است. به نظر من براي كسي كه به طور جدي به عكاسي علاقمند است، G1X ميتواند به عنوان دوربين دوم مورد استفاده باشد و جايگزين DSLR (يا دوربينهاي بدون آينه) نخواهد بود.
براي كسي كه علاقمند جدي و پيگير عكاسي نيست ولي مي خواهد دوربين كامپكت مناسب با كيفيت خروجي خوب داشته باشد، G1x انتخاب خوبي است.
ممنون مقايسه بنده طبق مشخصات هستش و بنده تسلطي به تاثير اين مشخصات درخروجي ندارم. اين اطلاعات روي كاغذه و براي كاربر غير حرفه اي زياد معني و مفهومي نداره.
بنده مقايسه خروجي رو ميخواستم.
مورد ديگه اينكه وقتي طبق گفته شما برتري از همه لحاظ با 100d هست براي كسي كه اندازه زياد براش مهم نيست چه لزومي به خريد دوربين g1x به جاي ان هست؟
با سلام! اعضای محترم از دیدگاههای مختلف تفاوت کامپکتهای پیشرفته با دی اس ال آرها رو بررسی کردند.
سوالی که میخوام مطرح کنم، مطمئن نیستم که جاش همینجاست یا نه؟! ولی فکر نکنم بیربط باشه.
ممنون میشم اگه لطف کنید و پاسخ بدید.
درسته که برای گرفتن عکس خوب آگاهی از اصول عکاسی، سنسور،لنز و... مهم هستند، حالا به عقیده شما در محیط بسته ( و کم نور) غیر از عامل اطلاعات عکاس، کدام عامل مهمتره؟ مثلا آیا لنز سریع کنون G16 مهمتره یا ویزگیهای سخت افزاری و نرم افزاری موجود در یک SLR سطح پایین با لنز کیت که معمولا دافراگمش 3/5 تا 5/6 است؟ ولی حسگر بزرگتر و پیشرفته تر داره؟
و آیا اگر سنسور مهمتره نمیشه با نرم افزارهای موجود، تفاوت بین اهمیت سنسورها رو به حداقل رسوند؟
در واقع میخوام بدونم که لنز باز تر در برابر سنسور بزرگتر تا چه قدر تفاوت میذاره تو کیفیت عکس و نوردهی در شرایط مذکور که بیشترین مصرف عکاسی برای غیر حرفه ای ها است.
با تشکرو آرزوی سلامتی!
درود،
دوست گرامی در نظر داشته باشید که سنسور بزرگتر بر لنز با دیافراگم باز ارجحیت داره اون هم سنسور یه dslr کراپدار با سنسور G16. الگوریتمهای کاهش نویز و پردازشهایی که در پردازنده خود دوربین برای پراسس عکسها استفاده میشند در دوربینهای DSLR بهتر هستند و نتایج به مراتب بهتری می دهند بنابراین یه دوربین DSLR حتی با لنز کیت بهتر از یه دوربین کراپدار با لنز دیاف باز هست.
همیشه نرم افزارها و پلاگین های مختلف و خوبی برای کاهش اثر نویزها ( تا حدودی ) در تصاویر موجوده اما هیچ کدوم پردازشی که خود دوربین بر روی عکسها انجام میده رو نمی تونند انجام بدند و معمولا با از بین رفتن جزئیات یا سافت شدن بیش از حد عکسها مواجه هستیم.
بنابراین یه دوربین DSLR حتی رده مبتدی به دلیل استفاده از لنزهای با کیفیت تر، پردازنده بهتر و سنسور بزرگتر و همچنین بدنه و تنظیمات حرفه ای تر، بهتر از یه دوربین کامپکت هست.
با سلام مجدد و ضمن تشکر از اعضای محترمی که پاسخ دادند!
با توجه به این نظر که ابعاد سنسور اولویت داره بر دیافراگم باز، نکته مهمی که فرمودید همون پردازشگر خود دوربین و اهمیتش در کاهش نویز یا نورسنجیه که مسلما در دی اس ال آرها پیشرفته تره.
سوالی که در همین زمینه برام پیش اومد اینه که، در دوربین کنونG16 که پردازشگرشDIGIC 6 هست و دیافراگمش1/8تا2/8، احتمالا یا حتما باز هم کیفیت عکس به کنون 1200D با لنز کیت و پردازشگرDIGIC4 نمیرسه؟
با توجه به اینکه ابعاد چاپ احتمالی جز در موارد معدود بهA4 نمیرسه؟
حقیقتش 5 سالی هست که با کنون SX10 عکس میگیرم. از عکسهایی که در نور روز باهاش گرفتم که چند نمونه اش هم در گالری همین سایت هست راضیم. ولی از عکسهاش در داخل منزل راضی نیستم. تنظیمات ،وقت گیره و از حوصله خانواده خارجه. قصد دارم ارتقا بدم و در خرید کامپکت پیشرفته یا دی اس ال آر تردید دارم.
حتی میتونم G7X یا G1X مارک دو بگیرم که احتمالا برای خانواده هم راحت باشه. ولی نگرانم که اونها هم در محیط بسته پردازش خوبی نداشته باشند؟؟
دیگه سوالام تکراری میشه.
باز هم از توجه اعضای گرامی متشکرم.
ببینید بسته به امکانات و پردازشهای هر دوربین، پردازشگر مناسب از طرف سازنده برای اون دوربین در نظر گرفته میشه تا علاوه بر کارآیی، قیمت دوربین هم همچنان حفظ بشه. به عنوان مثال همین پردازنده DIGIC 4 در دوربینهای کامپکت کنون هم موجود هستند و اون چیزی که کارایی این پردازشگرها رو در دو دوربین متفاوت و غیر همرده متمایز میکنه کدها و الگوریتمهایی هستند که برای اون نوشته میشند. به عنوان مثال همین پردازنده روی 1200D مثلا همون کاری رو نمی کنه که روی یه دوربین کامپکت، حجم عکسها، رزولوشون سنسور، عملیات کاهش نویز و ... همه مواردی هست که در نوشتن کدها برای یک پردازنده مورد توجه قرار میگیرند و با وجود یکی بودن پردازنده، کارایی ها متفاوت هستند. برای درک بهتر فرض کنید که CPU نسبتا قوی کامپیوتر هم می تونه برنامه های سبک رو اجرا کنه و هم می تونه برنامه های سنگین رو.
بنابراین کیفیت g16 باز هم به پای کنون 1200D نمیرسه حتی با وجود پردازنده قویتر، چون همونطور که عرض کردم کیفیت اپتیکی لنز و همچنین بزرگتر بودن سنسور از عوامل عمده تضمین کننده کیفیت تصویر هستند. اما اگه نظرتون باز هم روی دوربینهای کامپکت هست می تونید به کنون g1x هم فکر کنید که در نور کم و محیطهای سربسته کیفیت تصویر خیلی خوبی داره ( به دلیل سنسور بزرگتر)
در پاسخ کلی به چنین سوالاتی:
ابتدا نباید فراموش کرد که دوربین تنها یک ابزار است بنابراین بنا به نیاز بایستی ابزار را انتخاب کرد
مثال:
آیا کیفیت بسیار مهم تر است و یا سرعت و دقت فکوس؟ پاسخ تنها در نیاز شماست در عکاسی ورزشی سرعت و دقت فکوس شاید اندکی مهم تر از کیفیت نهایی تصویر باشد-در مقابل در پرتره شما زمان کافی جهت فکوس دارید حتی با لنز منوال بنابراین کیفیت نهایی مهم تر خواهد بود
متاسفانه پیشرفتهای اخیر و روند رو به رشد و تنوع بازار تجهیزات مارا به سمتی سوق می دهد که نیاز اصلی و اولیه خود را فراموش کرده به دنبال نیازهای کاذبی که مد نظر دنیای تجارت است ، مانند مگاپیکسل بیشتر و.........
نگاهی به بزرگترین آثار عکاسی به ما یادآوری میکند که تجهیزات هرچه هست تقریبا کافیست و بیشتر ما نیازمند توسعه دید عکاسانه و خلاقانه خود هستیم
سلام! تمام اعضای محترم نکات مهمی را ارسال میکنند.
اما دقیقا به پشتوانه همین نظر که نیاز واقعی چیست؟ عده ای دچار تردید میشوند.
کلا افرادی که هر نوع دوربینی خریداری میکنند،چند گروهند؛ یا هنرمندو علاقه مند به عکاسی هنری هستند و یا شغلشان عکاسی است و یا صرفا دوربین را برای ثبت خاطرات میخواهند و در مورد عکاسی دیدگاه هنری یا اشتغال به آن ندارند.
بنده شغل عکاسی ندارم، اما به عکاسی بعنوان یک هنر، علاقمند هستم.( باز مشکل اینجاست که فرصت زیاد برای عکاسی هنری و خلاقانه ندارم و در نتیجه فعلا هر عکسی که بگیرم دوست دارم که کیفیت خود عکس بالا باشد!!! و از نورسنجی خوب و شارپ بودنش لذت ببرم!!؟؟
اتفاقا برای امثال بنده انتخاب دوربین سخت تر است.
زیرا از طرفی به خاطر علاقه شخصی دوربینهای کامپکت راضیم نمیکند و از طرفی استفاده از نوع حرفه ای برای خانواده ام مشکل است. بنابراین اگر وسع مالی برسد،
نهایتا باید یک دوربین ساده برای خانواده تهیه کنم و برای لذت شخصی از عکاسی، دوربین حرفه ای برای خودم. که در این صورت هزینه زیادتر خواهد شد.
میتوانم بگویم که دوربینهای سونی آلفا6000 یا 5100 چیزی بین دو خواسته و مناسبند ولی متاسفانه قیمت آنها حتی در صورت موجود بودن در بازار با نرخ قابل پیشبینی بسیار تفاوت داشته و ارزش خرید را از دست میدهند.
با سلام به همه دوستان
شاید سوالم کمی تکراری باشه، اما سعی می کنم همه خواسته هام رو شفاف مطرح کنم، تا بدون اگر و اما بتونین لطف کنین و کمکم کنین.
1- من علاقمند به عکاسی هستم. از اولین دوربینی که به دست گرفتم که سری A کنون بود تا بعد که برای خودم S95 گرفتم، همیشه اولین نکته برام این بود که بشه manual کار کرد و دوم این که کیفیت عکس خوب بشه گرفت.
2- من هرگز قرار نیست عکاس حرفه ای بشم. نه زمانش رو دارم، نه انرژی اش رو و نه پولش رو.
3- بنابراین عکاسی برام یک علاقه است، که در حد علاقه بودنش براش هزینه می کنم. در حال حاضر هزینه ای که می تونم براش فکر کنم بین 1 تا 2 میلیونه - هر چه کمتر بهتر. و این هزینه رو که بکنم تا سالها قصد ندارم هزینه زیاد دیگه ای انجام بدم.
4- خودم رو با S95 راضی می کردم تا این که اخیرا فوکوسش مشکل دار شده. اما حالا که به فکر تعویضم، می خوام صحیح انتخاب کنم. بین S95 و G12 اون موقع به خاطر محدودیت جیب و هزینه این گزینه رو انتخاب کردم و البته به ultracompact بودنش هم علاقه داشتم.
5- استفاده من از دوربین عبارت خواهد بود با: استفاده در طبیعت گردی (macro و منظره هر دو مهم هستن) + استفاده روزمره.
6- مشکلاتم با دوربین قبلی و البته محاسن مهمش برام عبارات بودند از:
- منفی: مناظر طبیعی واقعا اون طور که می خواستم قابل عکس برداری نبودند.
- منفی: تو نور کم کیفیت عکس به شکل فاحش پایین میاد
- منفی: زوم 3.8x واقعا کمه.
- مثبت: خیلی حمل و نقلش راحته. تو طبیعت گردی این خیلی مهمه.
- مثبت: سرعت عکاسی باهاش بالاست. من شکار لحظه رو دوست دارم.
پس خلاصه کنم، دنبال یک دوریین جمع و جور با کیفیت خوب می خوام برای عکاسی طبیعت هستم که بتونم تو روزمره هم ازش استفاده کنم، خیلی به فکر ارتقا نیستم، بودجه ام هم محدود به زیر 2 میلیونه. و این که به کار با دوربین و عکاسی علاقه دارم و از ور رفتن با دوربین نمی ترسم.
در واقع با این توصیفات، بگین slr، mirrorless یا compact با کیفیت، کدوم بهتره و این که مارک و مدل هم اگه پیشنهاد بدین خوبه. (البته شاید خرید من تا 6 ماه دیگه رخ بده و عجله ای برای این کار ندارم)
سلام و خوش آمد خدمت شما
خیلی خوب شرایط رو شرح دادید
اول از همه بحث رنج لنز هست که ظاهرا با 105 میلیمتر دوربین قبلیتون کنار نیومدید.
در این شرایط خیلی از دوربینهای خوب کامپکت رو باید حذف کنیم ، مثل G1 X با 112 میلیمتر و G1 X Mark II با 120 میلیمتر و G7 X با 100 میلیمتر و S120 با 120 میلیمتر
به عکاسی ماکرو هم که علاقه دارید و قصد هزینه زیاد ندارید که در این شرایط دوربین کامپکت مناسب تره مگر اینکه یه DSLR سطح پایین یا دست دو بخرید و از یک لنز 18-55 معکوس استفاده کنید که فکر نمیکنم با سایز دوربین و تعویض لنز کنار بیایید.
از طرفی از پایین آمدن کیفیت تو نور کم گلایه دارید که بهترین راه حل این مشکل سنسور بزرگ تر هست
کلا تو دوربین های موجود در جهان با سنسور بزرگ و رنج لنز حداقل 200 و قیمت مناسب Pnasonic FZ1000 رو داریم که الان قیمتش به حدود 700 دلار رسیده و Sony RX10 که حدود 900 دلار هست که پیدا کردن هر دو شون کار بسیار سختیه.....
اما اگر با رنج دوربین قبلیتون کنار میایید G7X از بقیه جهات برای شما فوق العادست
و اگر هم با این قضیه کنار نمیایید ست 5 تیکه m کنون رو بگیرید ، که برای ماکرو مگر فیلتر کلوز آپ تهیه کنید یا .....
پ.ن: چون با عکاسی در نور کم مشکل دارید مدل های P7800 نیکون و G16 کنون رو توصیه نمی کنم چون تفاوت خیلی زیادی با دوربین قبلیتون ندارن....
با سلام
هدف من از عکاسی فقط تفریح و گرفتن عکس با خانواده و دوستان هست ولی میخواهم دوربینی که میخرم دارای مشخصات زیر باشد.
1. کیفیت بسیار بالای عکس
2. کیفیت بالای عکس در شب مخصوصا در نور مصنوعی که اکثر گوشی ها کم میاردند
3. فیلمبرداری با کیفیت full hd
4. قیمتی کمتر از 1.5 میلیون
خیلی از دوستان پیشنهاد میکردند که میشه با خرید یک گوشی با قیمت 2200 مثلا note 5 به موارد بالا دست یافت ولی اگر عکس های دوربین های حرفه ای را با دوربین گوشی های موبایل مقایسه کنیم میتوان متوجه شد که دوربین های موبایل واقعا اسباب بازی (البته فعلا) هستند.
من بین انتخاب دو گروه دوربین به شدت گیر کردم. اول تصمیم داشتم یک پست جداگانه در این رابطه بزنم ولی چون مشکل اصلی من انتخاب بین dslr و compact حرفه ای بود تصمیم گرفتم در همین جا سوالم را بپرسم. در ادامه این دو گروه را آورده ام.
1. Canon Powershot G7X یا Canon Powershot S120 یا Fujifilm XQ1
2. Nikon D3300 Kit 18-55 VR II
این نکته را هم ذکر کنم که اگر با dslr ذکر شده در بالا به کیفیت بالاتری میرسم حاضرم که چند روز وقت برای یادگیری تنظیمات آن بگذارم. فقط تصمیم ندارم یک هزینه اضافی برای خرید لنز بکنم. (برای رفع مشکل 55-18)
با تشکر
سلام بر شما
دوستان راهنمایی کردن من در تکمیل فرمایشاتشون یاداوری میکنم جنس عکس به شدت به اندازه سنسور وابسته است.اگر شما عکسی میبینید که به نظرتون خیلی با کیفیت میاد ( البته کیفیت وابسته به پارامترهای مختلفی است که نمیخوام وارد بحثش بشم ) مطمئن باشید با دوربینی با سایز سنسور مناسب گرفته شده.این قضیه در سایز کوچک عکس مثل اینستاگرام و ... شاید خیلی به چشم نیاد ولی در سایز اصلی عکس به شدت دیده میشه.عکسی که با موبایل گرفته میشه و در نمایشگر موبایل خیلی عالی دیده میشه قطعا در نمایشگر بزرگ در برابر ارزانترین SLR هم حرفی برای گفتن نداره.این قضیه در مورد کامپکت ها هم صدق میکنه.البته هستند کامپکت هایی با سایز سنسور بزرگتر و نزدیک به SLR که خوب کیفیت بهتری دارن.
ولی به طور کلی دیدن نمونه عکسها در وب و اینستا نمیتونه به شما کمک کنه برای انتخاب ولی با قاطعیت بهتون میگم با توجه به اینکه خودم استفاده کننده کامپکت و دوربین بدون آینه و SLR فول فریم هستم ٬ هر کدام کارایی و مزایا و معایب خودشون رو دارن.هر چه دوربین بزرگتر و سنگین تر میشه حمل و نقل استفاده هم سخت تر میشه ولی عکسها در شرایط درست استفاده بهتر میشه و برعکس هرچه دوربین کوچکتر میشه شرایط استفاده راحت تر میشه ولی ممکنه در بعضی شرایط سخت عکاسی کیفیت خروجی راضی کننده نباشه.
در نهایت نظر من SLR ارزان قیمت و یا بدون آینه هستش که در حال حاضر هم بهترینشون با توجه به قیمت EOS-M هست.
اگر هم خیلی در تصمیم گیری مردد هستید و فکر میکنید ممکنه کامپکت نیازهاتون رو براورده کنه حتما قبل از خرید نمونه عکسها در شرایط مختلف رو در سایز اصلی مرور کنید تا بعد از خرید خدایی نکرده پشیمون نشید.
موفق باشید
با تشکر از شما و جناب Dariush Chegini و MahBaz
به نظر شما nikon d3300 بهتر از canon eos M نیست؟! در تمام بررسی ها امتیاز nikon بالاتر هست. canon eos M هم برای خرید خیلی کم پیدا میشود.
با این slrهای ارزان به خاطر 55-18 بودن دیافراگم به مشکل بر نمیخورم؟
یک سوال دیگه هم داشتم فیلمبرداری (نه خیلی طولانی) با slr مشکلی ایجاد نمیکند؟ چون یکی از دلایل من برای خرید فیلمبرداری است.
در ظاهرا شاید اما نظری که دوستان دادن با در نظر گرفتن مجموعه ای از جوانب هست....
1-با توجه به اینکه قصد هزینه های بعدی جهت خرید لوازم جانبی و لنز رو ندارید قطعا M گزینه بهتری هست.
Canon EOS M Body + 22mm + 18-55 + 90EX + EF-M Mount Adaptor Kit در مقابل D3300 + 18-55
شما با همان مبلغ یک لنز 22mm با کیفیت و یک فلاش خوب رو هم بدست میارید.
2- اندازه کوچک M مزیتی هست که بعد از مدتی استفاده به اون پی می برید.
3- از لحاظ داینامیک رنج D3300 قوی تره که بستگی به کارایی شما داره.
4- باتری D3300 بهتره ولی میتونید با تهیه یک باتری یدک مشکل رو حل کنید ، هر چند اگر استفاده عادی دارید نیاز پیدا نمی کنید.
5- در کل دو نکته دیگه هست که خیلی مهمه اول علاقه به برند خاص ، دوم از نزدیک دیدن دوربین و کار کردن با آن ، به یک مغازه بروید و تست کنید
و نهایتا من اگر باشم M رو می خرم ، موفق باشید
D3300 و EOS-M دو دوربين متفاوتند. Eos-m يك دوربين mirrorless (بدون آينه) است وD3300 يك DSLR . مزيت عمده ي EOS-M كوچك بودن اندازه آن است كه همراه داشتن و حمل آن را آسان مي كند، كيفيت نسبتاً بالاي لنزهاي آن و قيمت ارزان كه كيت 5 تكه آن شامل دوربين، 2 لنز، يك فلاش و يك تبديل لنز، قيمتي زير 1500000 تومان دارد.
18-55 مشخصه ديافراگم لنز نيست. فواصل كانوني حداكثر و حداقل لنز را مشخص مي كند.