صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: fz5 vs h1 (مقایسه تصویری)

كاربر آشنا lind آواتار ها
    تشکر کرده
    158

پیش فرض پاسخ: fz5 vs h1 (مقایسه تصویری)

بابا شما ها چرا همش دنبال دعوا و کل کل هستین اصلا یک نفر این سایتی که من گفتمو باز کرده همه صفحات او ریویو رو دیده یا نه؟؟!!
    اصلا پست اول و دوم منو خوندین یا نه؟
    بابا 7 صفحه مقایسه تصویری شاخ به شاخ (شما چکار به زبون سایت دارین عکسارو بچسبید!)
    راستی آقا امین شما اگه کل صفحه و صفحات دیگه رو میدیدی برات جالبتر هم میشد!!(در ضمن یه مقایسه همین جوری برای 350d و d50 انجام داده که دیدنش جالبه!)
    مهدی بیگمرادی

كاربر فعال asa_59a آواتار ها
    تشکر کرده
    23

جناب lind کسی دنبال دعوا و کل کل نیست اگه شما به یک اعتراض و یا یک اظهار نظر برچسب دعوا و کل کل رو می زنید بحثش جداست
    اعتراض من به اینه که بعضی ها نمی خوان حقیقت رو قبول کنن و روی دوربینشون تعصب دارن و این تعصب باعث میشه که بحث حالت احساسی بگیره و از منطق فاصله بگیره که معلومه آخرش چی میشه
    من خودم یکی از همین دوربین های پاناسونیک رو که شما بحثش رو باز کردید دارم تا حالا نه الکی تعریفش کردم و نه تعصبی روش داشتم اگه ایرادی داشته پذیرفتم و بهم بر نخورده
    دیگه اینو همه می دونن که سونی و پاناسونیک رنگهای اشباع شده تری دارند (هر چند که با برخی تنظیمات تا حدودی تعدیل می شوند) دیگه این دفاع کردن نداره که!!!
    در ضمن من اون سایت هایی رو که شما معرفی کرده بودید رو دیدم خیلی جالب بودند و به قول شما هیچ احتیاجی به فهم زبان روسی وجود نداشت

موفق و پیروز باشید
    افشين ساسانيان
    Panasonic Lumix DMC FZ5

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

كامران عزيز، قسمت به طور كلي اش را ميتونيد از اينجا بخونيد:

http://www.luminous-landscape.com/tu...stograms.shtml
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر آشنا lind آواتار ها
    تشکر کرده
    158

با شه اگه اینطوری دوست دارین حرفی نیست!!
    اینارو هم یه نگاه بندازید:

لینک تمام تصاویر:http://www.videozona.ru/photo_tests/...50D_page05.asp
    مهدی بیگمرادی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

دوستان محترم، خواهش می کنم بحث غیر علمی و غیر منطقی رو دوباره پیش نکشید، به هم تیکه نندازید، اینجا جای تمسخر و به رخ کشیدن و این صحبتهای بچه گانه نیست...! امید داشتیم سری قبل با صحبتهایی که شد دیگه این مسائل تکرار نشه اما گویا بعضی از دوستان دلشون جنجال به راه انداختن می خواد، اصلا انگار به خاطر همین جنجال ها میان اینجا و با بحث های جانبی کام دوستان و خودشون رو تلخ می کنند.
    برای بار آخر: فروم جای این بحث ها نیست، چه مهمه هرکس چه عنوانی داره، اینجا همه برای حل مسائل مربوط به عکاسی و عکس میایم. تمسخر و ایجاد تشویش که هنر نیست، برخورد نامناسب که کاری نداره ، چرا تا از یک تاپیک چشم برداشته می شه دو نفر با هم جنگ می کنن؟ شما رو به خدا منطقی باشید. به فکر کسانی که تاپیک رو مطالعه می کنن باشید، زشته، فروم با همین حرفها داره وجهه خودش رو از دست می ده...

از دوستانی که بحث های غیر علمی کردن خواهش می کنم خودشون زحمت بکشند و پستهای اضافه رو حذف کنند.
    ویرایش توسط sanaz : Tuesday 7 February 2006 در ساعت 14:54
    ساناز نافذ
    ---------------

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2