بابا کمک کنید .
بین H1 - s2is کدوم بهتره ؟
عکسها را میخوام حداکثر تا سایز A4 چاپ کنم ؟
بابا کمک کنید .
بین H1 - s2is کدوم بهتره ؟
عکسها را میخوام حداکثر تا سایز A4 چاپ کنم ؟
نوشته اصلی توسط saeed2u
سلام ...
در باره این دو دوربین یه سری بحثهای مفصل تو فروم شده بود، یکم جستجو کنین پیداش می کنین.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
سلام ...نوشته اصلی توسط a80300d
البته آراز! آزار یه کم فرق داره !!! ;)
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
چرا آریو جان؟مگه لینک دادن چه اشکالی داره؟نوشته اصلی توسط a80300d
میدونیم که خرید دوربین دیجیتال سخته و شاید برای خیلی ها استرس داشته باشه.
دوست عزیز من من زیاد در این مورد بحث نمیکم اما من با H1 هم کار کردم وبیش از 33 عکس هم ازش دارم که همون عکیس ها رو با S2 هم دارم.به نظر من در این رده از قیمت هیچ دوربینی بهتر از S2 نیست.شاید معایبی هم دارشته باشه که این در تمام محصولات تولیدی بشر چیز غیر عادی نیست . اگر دوست داشتی میتونی بیای و S2 منو ببینینوشته اصلی توسط saeed2u
و40 تاعکسی که نه آ4 بلکه آ3 چاپ کردم ملاحضه کنی . اون وقت تردیدی برای خریدش نمی کنی.
مسعود قدیری
اين دو دوربين اگر هم فرقي داشته باشند، مسلما در كيفيت عكسهاي آن ها نيست، گرچه در اين مورد هم فرق دارند اما بسيار كمتر از آن است كه بتوان در مورد آن حرف زد.
بزرگترين اشتباه در مورد دوربين هايي اينقدر شبيه به هم، بررسي كيفيت عكس هاي آن هاست، بهترين چيزي كه ميتوان در اين حالت مقايسه كرد، توانايي هاي دو دوربين نسبت به هم و اضافه كنيد ارگونوميك آن ها و همه اين ها در كنار قيمت قابل خريد در ايران ميتواند معيار مناسبي در اختيار شما قرار دهد.
واقعا زديد تو خال فکر ميکنم يه چنين حرف حقي جاي هيچ نطري رو نبايد بذارهنوشته اصلی توسط Amir A