باسلام...
والله عرصه سیمرغ نه جولانگه من است اما خوب منم چند تا سوال دارم و دیدم اینجا ظاهرا میشه به جواب برسم اگه ایرادی نداشته باشه منم بگم ، فقط قبلش معذرت میخوام اگه سوالهام به دلیل عدم تجربه و حرفه ای نبودن در مورد عکاسی یه جورایی مسخره هستش :
منم توفکر خرید یه دوربین تا 400 تومن هستم و توی چیزایی که تالا خوندم در مورد دوربینهای مختلف ، به این نتیجه رسیدم که برای کاربری های عمومی و نیمه حرفه ای بهترین انتخاب کانن هستش (و توی حرفه ای نیکون-البته فکرکنم-) ... برای همین دقیق شدم توی دوربین های کانن .
1- من توی دوربینهای کانن به یه مدل بر خوردم به نام IXUS که فکر کنم مدل 700 با کانن A620 امکانات یکسانی داشت به جز ، اینچ Lcd ، زوم و نوع باطری ، میخواستم ببینم فرقشون فقط همین هاست یا چیزای دیگم هست که توی کیفیت عکس تاثیر دارن ؟ اصلا سری IXUS چه فرقی با سری A داره ؟
2- میخواستم ببینم این دوربینها محصول چه کشورهایی هستند ، مثلا جایی خوندم که سری A کانن در چین تولید میشه ، این صحت داره یا نه و اگر داره این قضیه روی کیفیت تاثیری داره یا نه ؟
3- آیا این دوربینها عمر مفید دارند !؟ یعنی میشه با یه دوربین روزی چندین عکس توی موقعیتهای مختلف گرفت و دوربین بعد یه مدت خراب نشه ...
4- دیروز توی هفته نامه ارتباط از سه مدل جدید سری A صحبت کرده بود به نام های A700,A530,A540 میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی از این سه مدل داره و اینکه آیا قابلیت خاصی نسبت به A620 دارن یا خیر ؟ کلا میخوام بدونم ارزش صبر کردن داره یا خیر ؟
5- این نویز که توی صحبتهاتون هست چیه ؟! عدم تفکیک بین دو ناحیه از عکس رو میگید ؟!
دیگه همین دیگه ، شادوموفق و سربلند باشید همیشه و همیشه