سلام دوستان ، من دنبال یک دوربین خیلی کوچک که بتونم توی جیبم بگذارم و همیشه با خودم حمل کنم می گردم و تا رنج قیمت 200 هزار تومان حاضرم پول بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان ، من دنبال یک دوربین خیلی کوچک که بتونم توی جیبم بگذارم و همیشه با خودم حمل کنم می گردم و تا رنج قیمت 200 هزار تومان حاضرم پول بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
يكي از دوستان من چند روز پيش دوربين T33 سوني را به قيمت 240 خريد كه براي كار شما به نظر عاليست.
دوستان نظرتون در مورد کونیکا مینولتا ایکس 50 چیه؟با قیمتی حدود 200هزار تومان
دوربینهای سری S نیکون هم بسیار جمع و جور و دارای کیفیت و مشخصات خوبی هستند. مثل S2 با 5 مگاپیکسل یا S3 با 6 مگاپیکسل و زوم اپتیکال 3 برابر
احمد رضا عزيز من با اين دوربين خيلي كار كردم... و ميشه گفت كاملا راضي كننده بود ... مخصوصا امكانات فيلم برداريش ( كه زياد شايد براي خريد دوربين عكساي فاكتور مهمي نباشه ولي به هر حال پارامتري براي انتخاب هستش ) .. كه نكاتي كه برام جالب بود افكت هاي مختلف براي فيلم و همينطور تريم كردن و ساير مواردي بود كه تو كمتر دوربيني با اين قيمت ميشه پيدا كرد ... كيفيت عكس ها هم بد نبود ولي عالي هم نبود ... فلاش خوبي داره و در حد متوسط هستش ... تو اين رنج قيمت انتخاب خوبيه ولي تو قيمت هاي بالاتر با نظر دوستان در مورد سري T سوني موافقم ... الان 2 سال هستش كه از T3 استفاده ميكنم و بسيار راضي هستم ... تنها مساله اي كه اذيت ميكنه عمر كم باطري هستش ... ماكرو فوق العاده اي داره اين سري از دوربين هاي سوني كه خيلي جالبه ...دوستان نظرتون در مورد کونیکا مینولتا ایکس 50 چیه؟با قیمتی حدود 200هزار تومان
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
سري X مينولتا هميشه فوق العاده بوده است، من با X و Xt كار كرده ام، ميدانيد كه اين سري پيشرو در تعبيه سيستم Folded optic بوده اند.
اما در مورد T7 بايد بگويم كه به بودجه ايشان نميخورد و عمداً T33 را معرفي كردم، مزيت T33 به T3، وجود داكت ثابت انتقال قدرت و ديتاست.
دوستان از راهنمايي همگي خيلي متشكرم ، من با توجه به بودجه ام تصميم گرفتم همون مينولتا را بخرم ، فكر مي كنيد هنوز توي بازار موجود باشه ؟ و به نظرتون بهترين جا براي خريدش كجاست؟