خیلی ممنون از راهنماییاتون حالا به نظرتون ن کدومو بگیرم اگه بهترم سراغ دارین بگین ممنونم
خیلی ممنون از راهنماییاتون حالا به نظرتون ن کدومو بگیرم اگه بهترم سراغ دارین بگین ممنونم
حالا حتما باید از اون 3 تا باشه؟
آریو مینوسپهر
سلام .نوشته اصلی توسط a80300d
آقای مینو سپهر میشه بفرمایید به جز اون 3 تا ، نظرتون رو چه دوربین دیگه ای هست ؟ و چرا ؟
ممنون
دوربینهای فوجی رو که به اون صورت نمیشناسم. اما از کنون:
ایشون میخواهند توی نشریه کار کنند. یعنی فکر نمیکنم بیش از لنز دویست لازم باشه.
از نظر کارایی به نظر من دوربینهایی مثل Slr-like ها مناسب است. یعنی همه کاره و عالی. مثلا دوربینهایی مانند
s3is و s2is.
اما به صورت حرفه ای و از لحاظ عملکرد حتما دوربینی SLR لازم خواهد بود. که ساده ترینش توی کنون همون 350 دی هست. مثلا همین سرعت در عملکرد تنظیم نوردهی و ... در slr ها به مراتب بهتره.
هزینه را هم حتما ذکر کنید. یا اینکه اصلا اختیار دارید دوربینی بجز سه دوربین پیشنهادی بگیرید یا خیر.
ویرایش توسط Minoosepehr : Monday 7 August 2006 در ساعت 11:50
آریو مینوسپهر
اگر هزينه مهم نيست و قراره كه بصورت حرفه اي كار بشه ولي از طرفي خريد سنگيني هم نباشه پيشنهاد من 30دي كنونه با يك لنز خوب مثل 24-105 سري ال كه حدود 2500000 در مياد ولي باز اگر هزينه اساسي يراي نشريه ميخواد بشه كنون5دي بهترين انتخاب خواهد بود
در بين اين 3 مدلي كه گفته بوديد 350دي بيشك بهترين انتخاب براي كاري كه شما ميخواهيد بكنيد -خواهد بود
محمد امدادی
اگه به غیر از اون سه تا هم باشه که به کارم بیاد خوبه ممنونم :)
پس سقف قیمت را تعیین نمایید.
آریو مینوسپهر
با عرض سلام.
میشه خواهش کنم دوربینهای slr رو که در سطح entry level هستن رو لیست کنید ؟
فکر کنم خیلی نامربوط به این بحث نباشه . مخصوصا با طرح آخرین سوال .
برای اول کار با یک Slr شاید دوربینهایی مانند :
Nkon D50
Canon 350D
Nikon D70s
Sony a100
رو بشه پیشنهاد داد. D50 قیمتشم که خیلی مناسبه. اما همونطور که گفتم شاید برای اول کار حتما نیاز به یک Slr نباشه. من منتظر جواب فرانک هستم.
آریو مینوسپهر
هرچی خوبه بگین قیمت مهم نیست هم ارزون هم گرون :rolleyes: