ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 4 April 2016 در ساعت 09:31
سلام دوستان وقتتون بخیر
بنده بادی نیکون دی 810 رو تهیه کردم
الان دنبال لنز مناسب برای عکاسی معماری میگردم
لطفا اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید بهم کمک کنید
بین لنز های توکینا 16-28 و سامیانگ 14 مم موندم
ممنونم
سلام خدمت دوستان
بنده دانشجوی سال سوم معماری ام و میخواستم با حدود 3.5 ملیون یه مجموعه بخرم در واقع مجموعه دوربین و لنز و کیف و حافظه میخواستم ازتون مشورت بگیرم که برای عکاسی که قطعا تماما عکس های معماری نیست ولی خب یکی از اولویت های مهم هست برای من ولی عکس های خیابانی و پرتره هم شاملش میشه چه دوربین و لنزی رو پیشنهاد میکنید
من در زمینه عکاسی کاملا اماتور هستم و در واقع این شروع کارم برای عکاسی هست ولی با توجه به شرایط اقتصادی نمیتونم تا چند سالی آتی تجهیزاتم رو به کل عوض کنم ولی در طول مدت میتونم کامل تر کنم
در واقع یه مشورت برای برند دوربین میخواستم خب کنون در زمینه لنز بسیار قوی هست و تنوع زیادی داره ولی از طرفی بدنه های نیکون بسیار پیشرفته تر از کنون هستن میخواستم ببینم که ایا شما با
-نیکون 7100 و لنز 18-105 یا 18-140 بیشتر موافقید
یا
-کنون 700 و لنز ...(در مورد لنز ها نتونستم هنوز زیاد تحقیق کنم و منتظر پیشنهاد شما هستم)
یا اگر گزینه بهتری مد نظرتونه ممنون میشم راهنماییم کنید
با توجه به اینکه تنها هدفم عکس های معماری نیست شاید از الان برای کار تخصصی معماری هدف گیری نکنم و ترجیح بدم کل هزینه رو برای یک لنز واید و یک دوربین انجام ندم اما اگر بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ازتون
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
دوست عزیز من با توجه به این بازه قیمتی که در توانم بود و تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم و با اطمینان 99درصدی این حرف رو میزنم
در زمینه لنز که تو همین تاپیک هم چندین بار بهش اشاره شده فکر میکنم که وجود لنز مناسب برای عکاسی در زمینه معماری در برند کنون بهتره یه جست و جوی ساده هم فکر میکنم تا حدی کافیه برای اینکه متوجه این موضوع بشید
اگر هم با بازه های قیمتی متشابه تو سایتای قابل اطمینان بررسی دوربین (مثل dpreview) چک کنید فکر کنم بتونید نتیجه مشابهی رو بگیرید
و اینکه ضمن تشکر از شما بابت نصیحتی که فرمودین فکر میکنم همین کار رو دارم انجام میدم و به همین دلیل اشاره کردم که در کار با دوربین اماتور هستم و باز به همین دلیل از شما بزرگواران مشورت خواستم
چقدر حرف هاتون شبیه حرف های بنده در سال گذشته هستش، انگار هرکسی باید این دوره رو بگذرونه
دوست من، اون اوایل من و شما به علت علم و دانش پایین خودمون با خوندن چند سایت معتبر و دیدن چند نقد و بررسی خارجی یه سری نتیجه گیری برای خودمون میکنیم و به خودمون این اجازه رو میدیم که با این لحن تند به کسی که سال 2009 عضو فروم بوده و دست کم 8 سال بیشتر از ما در دنیای عکاسی هست با این حد از اطمینان بگیم که حرف ما درسته و اون داره اشتباه میکنه.
نه دوست من، مطمئن باشید این به خاطر بی تجربی من و شماست، هیچوقت انقدر به دانشتون مطمئن نباشید! برداشتتون اشتباه بوده
بدنه های کنون معمولا از نیکون های همرده حرفه ای تر بودن(فوکس بهتر)، آپشن بیشتر داشتن(از صفحه لمسی تا فیلمبرداری بهتر)، محیط کاربری بهتر روان تر ساده تر و با امکانات بیشتر بوده
و نیکون معمولا فقط از نظر سنسور برتری داشته (داینامیک رنج و عملکرد بهتر در ISO بالاتر)
مطالعه کنید.
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe