قیمت این دوربین بالاست ولی جزو کامپکت های بسیار خوبه ...کیفیت عکساش خیلی راضی کننده است.....و حتی با دوربین قبلیه شما میتونه برابری کنه ولی لنزش 28 میلیمتره که خیلی واید نیست البته بدم نیست
میشه انتظاراتتون برای کامپکت و دلیلتونو بگید برای خرید
Printable View
خب همونطور که گفتم زیاد کار خاصی نیست که بخوام یا این دوربین انجام بدم نهایت اینکه چند تا عکس داخل خونه و از وسایل و از این حرفها بی اندازم فکر کنم بدک نباشه ولی بازم قیمت یخورده بالاهست کاشکی یخورده ارزونتر باشه آخرین قیمتش رو حدود 500-530 دارم
بازم ممنون از راهنماییتون باز خودم یه نگاه به بررسی های خارجی بندازم ببینم چجوری هست دقیقاً
در مجموع فکر نکنم خروجی این دوربین ها خیلی با هم فرق کنه چون از یک اندازه سنسور و همه از نوع ccdاستفاده میکنند شاید فرق ها در میزان زوم امکانات جانبی و دیافراگم باشه ...و چند نمونه که من دیدم خیلی معمولیه
W690 ظاهرا از نظر امکانات از بقیه بهتره اونم با تفاوت خیلی کم مثل قابلیت پانورما و واید 25 میلیمتر و.....
W690 w650 w620 رو سونی تولید میکنه البته ممکنه این تولید در کشور چین باشه ولی دلیل بر فیک بودن نیست البته مدل w630 رو من ندیدم بودجه شما چقدره و چه کار می خواهید با دوربین انجام بدید
عرض کردم زیر 500 تومان
راستش به قول شما در این رنج قیمتی تفاوت خاصی دوربین ها ندارند، تا 650 هزار تومان که بررسی کردم (WX50 and WX70) صرفا با مدل W650 در داشتن توانایی ضبط 1080 و صدای استریو، سنسور CMOS و افکت های تصویری بود...
گزینه مد نظر خودم دوربین W650 است...اگر قصد خرید مدل بهتر داشته باشم، حداقل باید سراغ G15 یا X10 باشم که تفاوت قیمت بیش از سه برابر است.
کاربرد هم در پست قبلی عرض کردم صرفا برای عکاسی و تصویربرداری خانوادگی.
سپاس
با عرض سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز.
یک عدد دوربین عکاسی می خواستم برای عکس های خانوادگی و استفاده در مسافرت و .....
در رنج قیمت 700 تا 800.
2 مورد برام خیلی مهم است.
1. بالاترین کیفیت عکس
2. کم ترین نویز
با توجه به قیمت اعلام شده.
و در ضمن فیلم برداری برای بنده مهم نیست چون دوربین فیلم برداری دارم.
با تشکر.
دوربین کنون sx240hs جزو سری های خوب دوربین کنون هست 12.8 مگا پیکسل سنسور cmos واید 25mm و.....و حتی sx230hs با قیمت کمتر همون کارایی و داره
دوربین f660یا f750فوجی استفاده از سنسور بزرگتر البته تا 10% دوربین زیبا و شیک زوم 20 و وایو 25
من با سری f600کار کردم و واقعا واسه عکس خانوادگی راضی کننده بود
لام ميخوام يه دوربين خانگي بخرم رنج قيمتم الان تا 500 هست
خدوم مد نظرمCanon PowerShot A4000 IS قيمتش هم الان 465
ميخوام بدونم دوربين خوبي هست تو اين رنج بهتر از اين هم چيزي پيشنهاد ميكنيد يا نه
سلام دوستان.بنده تاره به جمع شما اضافه شدم و نیاز به راهنمایتون دارم.
من یک دوربین کامپکت می خوام بخرم که حدودای 600 ، 700 تومن باشه. مصرف هم بیشتر خانوادگی و یا منظره و مکان هاست.
دوتا دوربین هم در نظر گرفتم که یکی sony wx100 و یکی دیگه canon sx220hs هست.به نظرتون این دوربینا چطورن و کدوم بهتره و عکسای باکیفیت تری میگیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
این دو دوربین خیلی شبیه هم هستند و مشخصات نزدیکی دارند. سونی واید بهتری دارد و کنن تله بهتری. معمولا در این رده کنن رنگهای طبیعی تری دارد و سونی رنگهای خیلی غلو شده و پر رنگ و لعاب تری دارد (عوام این رنگهای غیر طبیعی رو می پسندند و فکر می کنند کیفیت عکس این دوربینها بهتر است) .
ضمنا سونی مودهای HDR و پانوراما داره که کنن نداره. در عوض کنن فیلمبرداری بهتری داره.
حالا بر مبنای این تفاوتها خودتون یکی رو انتخاب کنید.
آقای حسینی خیلی ممنونم از جوابتون.هم از راهنمایی هایی که به دوستان میکنین و هم چرخی که داخل سایت زدم و مطالب مفیدش معلومه که سایت بسیار باکیفیتی هست و امیدوارم در ادامه راه موفق باشید.
یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه کدوم یک از این دوربین ها شب ها و یا به عبارتی در نور کم عکس های بهتری میگیرن ؟ این مدل کنون حداقل سرعت شاتر بالاتری داره و سونی ایزو بالاتر؟ یعنی سرعت شاتر مهمتره یا ایزو؟
ممنون از شما
بازم ممنونم ازتون.
دوسه تا سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون:
در مشخصات sx220 زده بود که فوکوس دستی داره.آیا واقعا دوربین های کامپکت میتون این قابلیت رو داشته باشن؟
باتری wx100 از نوع np-bn هست.آیا این باتری به راحتی گیر میاد در بازار؟
در زوم اپتیکال هر x که نزدیک میشه معادل چند متر هست؟مثلا 10x که نزدیک میشه یعنی چقدر؟واینکه wx100 علاوه بر زوم 10 برابری زوم دیجیتال 20 برابری بدون کاهش کیفیت(البته طبق تبلیغات) رو داره و این به چه معناست؟یعنی بعداز ده برابر نزدیک شدن، زوم دیجیتال انجام میده؟
ضمنا اگر ممکنه لینک انجمن wx100 رو برام بذارین.هرچی گشتم پیداش نکردم.
باز هم تشکر از شما
سلام
1- فوکوس دستی در دوربین های کامپکت بیشتر شبیه شوخیه خیلی بهش فکر نکنید. یعنی اینقدر کارآمد نیست که در انتخاب دوربین عامل تعیین کننده ای باشه.
2- باتری های لیتیوم یون در صورت استفاده صحیح طول عمر زیادی (3 تا 5 سال) دارند و نیازی به نگرانی در مورد آنها نیست. در صورت خرابی هم معمولا قابل تهیه هستند.
3- زوم اپتیکال حاصل تقسیم فاصله ی کانونی ماگزیمم به مینیمم است و قابل تبدیل به متر نیست! (لنز کنن 28-392 و لنز سونی 25-250 است). زوم دیجیتال بدون کاهش کیفیت هم همانطور که خودتان فرمودید یک حربه ی تبلیغاتی است ولی خوب بودنش از نبودنش بهتر است.
4- همه ی دوربینها لزوما تاپیک مخصوص به خود ندارند. بستگی دارد چقدر کاربر و طرفدار داشته باشند.
واقعا ممنونم ازتون.اگه سوال دیگه ای داشتم دوباره مزاحمتون میشم.
موفق باشید
تنها موردی که زوم دیجیتال بدون افت کیفیت اونم با استفاده از سطح سنسوره مربوطه به دوربین canon eos 600 D و فقط هم برای فیلمبرداری که از 2 مگاپیکسل سنسور استفاده میکنه
سلام
دوستان یک دوربین کامپک میخوام بخرم برای پدر و مادرم که حدود 60 سال دارن . یک مسافرت پیش رو دارن که میخوان از این دوربین استفاده کنند .
برای همین چند تا موضوع برام مهمه :
- کیفیت خوب عکس ها در حالت اتوماتیک ( چون حوصله یادگیری استفاده از دوربین رو ندارند :oops: )
- داشتن حالت فیلمبرداری با کیفیت قابل قبول و خوب
- پشتیبانی از حافظه بالا ( چون امکان تخلیه اطلاعات و خالی کردن حافظه براشون سخته )
- طول عمر باتری خوب
با تشکر
اصلا دوربین های کامپکت ساخته شدند واسه همین کاربری ها دیگه ،سبک ،استفاده راحت تنظیمات ساده و اتوماتیک و......
در مورد حافظه که بسته به نوع کارت حافظه ای که می خرید داره هرچی حجمش بیشتر سرعتش بیشتر بهتر
شما بودجتونو ذکر کنید تا با توجه به خواسته ها و بودجه شما دوستان راهنمایی کنند
ممنون دوست عزیز ، ولی ظاهرا دوربین ها هر حجمی از کارت حافظه رو پشتیبانی نمیکنند .
برای بودجه هم محدودیت خاصی ندارم ، ولی میخوام که کیفیت فیلم و عکس در حد قابل قبول باشه ( لزوما پیشرفته پیشرفته هم نمیخوام باشه که هزینه بیخودی بابت استفاده ای که نخواهد شد پرداخت کنم )
با تشکر
مگه موبایله که هر حجمی رو نخونه شما یه رم 16 بگیری با یه 8 کافیه و نیاز به پر خالی کردن نیست
به نظر من f600و f660فوجی زوم مناسب کیفیت فیلم فول اچ دی و کیفیت عکس قابل قبول با قیمت مناسب
و sx 230یا220کنون هم که دوربین خیلی خوبیه و این 4 دوربین تقریبا تو یک رده اند و کیفیت خروجیشون به نسبت قابل قبول تره و کاربری شون هم راحت
بین مدل های پایین و بالا تر این مدل هایی که گفتم تفاوت زیاد نیست حالا بسته به سلیقه و قیمت هر کدوم و بگیری به نظر من جواب میده
من دوربین f600رو برای پسر خالم و کنون 230رو برای همسایه ام گرفتم هردو خیلی راضین
اگر هم یه دوربین با کیفیت بهتر از اینهایی که دوستمون معرفی کردن بگیری CANON S100 رو پیشنهاد میکنم . قیمتشم حدود 1 تومن
با سلام، يه راهنمايي مي خواستم
قصد خريد يه دوربين كامپكت ترجيحا برند كانن با بودجه حدود 500 هزار تومان رو دارم. مورد استفاده هم براي عكس هاي خانوادگي و تفنني و يه كاربري عمومي هست. شارپ بودن عكس ها برام بسيار اهميت داره (اگه قابليت زوم نسبتا خوب هم داشته باشه كه عاليه، ولي ميزان شارپنس در اولويته). با اين تفاسير، بهتره از سري IXUS انتخاب كنم يا PowerShot؟ چه مدلي؟
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
اگه خیلی بخوای بودجه رو محدود کنی شاید نتونی چیز خوبی بگیری . تو این قیمتها IXUS 230 بد نیست ولی یه کم روش بگذاری میتونی تو سری SX یه چیز خوب و کامل بگیری مثلا SX220
ولله همه چیز نسبیه. اینکه میگین شارپ بودن براتون مهمه هر دوربینی در نور کافی عکسهاش معمولا شارپ و خوب هستش ولی تو نور کم فقط دوربینای سنسور بزرگ عکسهای خوب میگیرن. این بودجه برای خرید یه کامپکت ایده آل کمه ولی همان ایکسوس 230 بد نیست سونی WX70 هم با این قیمت میتونی بگیری.
ولله هرکدوم مزیت هایی دارن ولی در کل من SX150 را به دلیل تنظیمات دستی بیشتر برای عکاسان علاقمند مناسبتر میدونم ولی نکات مثبت ixus 230 نسبت به 150 هم زیاد هست یکی LCD با رزولوشن دو برابر و دیگری وجود باتری و شارژر لیتیومی و سومی فیلمبرداری بهتره ضمنن وزن و اندازه کمتری هم داره. مزیت 150 تنظیمات دستی و فلاش پاپ آپ هستش.
راستی سنسوراشون هردو یک اندازه هستن و خیلی خروجی متفاوتی ندارن.
لینک مقایسه:
http://www.dpreview.com/products/com...=canon_sx150is
سلام دوستان عزیز
من میخام یه کامپکت بگیرم ولی نمیخام زیاد هزینه کنم
این دوربین نهایت تا تابستون استفاده خاهد شد بعد که پولم جکع شد یه حرفه ای شو خواهم خرید
از بین اینا کدومو بخرم که کیفیت عکساش از همه بهتره؟
Canon A810
Fuji Jv300
Fuji Jx420
Olympus VG150
Canon A3200
Samsung ST67
کیفیت اش خوب باشه برا من کافیه
نیازه زیادی به تنظیمات دستی ندارم
همین که حالت اوتو اش و کیفیت اش خوب باشه برا من کافیه
از اینا کدوم بهتره
سلام
دوستان برای بودجه 500 تا 600 هزار از برند کنون (Powershot)چه کامپکتی را توصیه میکنید؟
برای نوجوانی 15 ساله میخواهم،پیچیدگی و تنظیمات دستی زیادی نداشته باشه خلاصه خروجی خوبی داشته باشه...برای عکاسی عمومی(خانوادگی،مسافرتو...)م خواهد.
اگر پیشنهاد بهتری از برند دیگه ای هم دارید مطرح کنید.
دوستان برای بودجه 500 تا 600 هزار از برند کنون (Powershot)چه کامپکتی را توصیه میکنید؟
برای نوجوانی 15 ساله میخواهم،پیچیدگی و تنظیمات دستی زیادی نداشته باشه خلاصه خروجی خوبی داشته باشه...برای عکاسی عمومی(خانوادگی،مسافرت و...) میخواهد.
اگر پیشنهاد بهتری از برند دیگه ای هم دارید مطرح کنید.
دوستان تا 500 تومن چه دوربینی برای کاربری خونگی و عکاسی بیرون از منزل و مهمونی پیشنهاد میدید
ممنون
سری sx220 به بالا خیلی خوب در اومدن اونم به خاطر سنسور جدید سیموس شونه حتی تو نور کم هم خروجی خوبی دارن .
سلام دوربین خونگی زیر 1 تومن چی خوبه
کار کردن باهاش آسون باشه
ترجیحا کانن
مــــــرسی
با حدود 500 تومن اگه بخوايم از برند سوني معرفي كنيم سايبرشات W730 ميتونه گزينه جدي باشه ...
سلام
دوستان تا 400 تومن چه دوربین کامپکتی خوبه؟
برند خیلی مهم نیست ولی اگه جز برند های معروف باشه بهتره.
کسی هم که میخواد استفاده کنه فقط عکس خوب میخواد و مشخصات جانبی و امکاناتش براش مهم نیست.(400 تومن و امکانات و کیفیت؟:::whistling:::)
کاربریش هم بیشتر مسافرتی هایی که میرن میخوان یه دوربین باشه عکس بندازن.
ممنون
ممنون فرید خان :*
دوستان یک سوال داشتم در مورد دوربین sony wx100
در حالیکه این دوربین فیلم برداری 1080 داره اما روی خود دوربین hd avchd حک شده.چرا فول اچ دی حک نشده؟ مگه دوربینی که 1080 میگیره فول اچ دی نیست؟ و منظور از avchd چیه؟ اندازه فیلمه یا کیفیت و یا فرمت؟
ممنون میشم توضیحی از دوستان بگیرم
فرمت(Advanced Video Codec High Definition) AVCHD يك فرمت كاملا جديد HD براي دوربين هاي ويديويي ديجيتال است كه سيگنالهاي1080i و 720p را با استفاده از فناوريهاي كدك بسيار كارامد روي رسانه هاي معيني ضبط مي كنند. اين فرمت به طور مشترك توسط سوني و پاناسونيك توسعه يافته است. AVCHD كه در سال 2006 معرفي شد، امكان استفاده از انواع مختلف رسانه هاي ضبط را فراهم مي كند كه در ميان آ نها مي توان به ديسك هاي DVDقابل ضبط، كارت هاي حافظه، حافظه Solid-State غيرقابل تعويض و درايوهاي هارديسك اشاره كرد. دوربين هاي ويديويي AVCHD از نوار مغناطيسي استفاده نمي كنند.
فرمت AVCHD از كدك فشرده سازي MPEG-4 AVC/H.264 براي ويديو و از كدك هاي فشرده سازي Dolby AC-3 يا PCM خطي براي صدا استفاده مي كند. اين فرمت در عين حال ويژگي هايي براي بهبود نمايش رسانه، مانند هدايت منو، نمايش اسلايد و زيرنويس را در بر مي گيرد. سيستم هدايت منوي اين فرمت شباهت زيادي به DVD ويديويي دارد و امكان دسترسي به ويديوهاي مجزا را از يك صفحه ورودي مشترك فراهم مي سازد. نمايش اسلايد با يك توالي از فريم هاي ثابت AVC آماده مي شود و مي تواند با يك تراك صوتي پس زمينه همراهي شود. زيرنويس ها در بعضي از دوربين ها براي ثبت زمان ضبط مورد استفاده قرار مي گيرند.
ممنونم علی آقا
تا جایی که نگاه کردم روی همه دوربین های سونی چه کمپکت و چه حرفه ای که فیلم برداری فول اچ دی دارن می نویسه HD AVCHD
در حالیکه کنون همون FULL HD رو می نویسه
دوستان آیا دوربین پاناسونیک LX7 و نیکون P7700 در ایران موجود هست؟
ممنون میشم آدرس و تلفن فروشگاه و یا سایت اینترنتی ای که این دو دوربین برای فروش در اون هست رو اعلام کنید.
یکی از دوستان LX7 رو از استرالیا خریده بود 330 دلار ولی وقتی بیاد ایران کلی گرونتر میشه .
دوستان من دوربین sony wx100 رو گرفتم.تا جایی که باهاش کار کردم هم خوشدست و جمع و جوره و هم عکس و فیلم خوبی میگیره.
اما یکی دو تا سوال داشتم:
اول اینکه فرمت باکیفیت این دوربین که همون avchd هست رو موقعی که تو کامپیوتر با برنامه های پخش فیلم نگاه می کنم در هنگام حرکت دوربین تصویر مات میشه. وقتی که از برنامه play memories نگاه می کنم این مشکل برطرف میشه اما بازم انگار که تصویر گیر میکنه و روان نیست.البته هرچه کییفیت فیلم رو پایین میارم این مشکل کمتر میشه.مثلا رو کیفیت hq از فرمت avchd و کلیه کیفیت های mp4 این مشکل برطرف میشه.
می خواستم بدونم به نظر شما مشکل از کجاست؟ به نظرتون از سرعت پایین مموری در ضبط فیلم نمیشه؟ مموری من (fujifilm SDHC (4Gهست.
دوم اینکه مموری که مناسب فیلم برداری با کیفیت فول اچ دی باشه چیه؟ از لحاظ جنس و مدل و ظرفیت. چون جایی خوندم برای گرفتن فیلم فول اچ دی از هر نوع مموری نمیشه استفاده کرد.
مممنون میشم پاسخ شما رو بشنوم . . .
سلام من توی عکاسی خیلی مبتدی هستم ، دنبال یه دوربین کامپکت ارزون قیمت هستم ولی انتخاب های مشابه زیادی بین سه برند کانن و فوجی و سونی وجود داره که واقعا گیج شدم کدومش بهتره...وقتی مشخصات فنی شونو نگاه میکنم تفاوت چندانی دیده نمیشه ...به نظر میرسه فوجی با اینکه نسبت به بقیه برند ها قیمتش مناسبتره ولی توی ایران محبوب نیست آیا شما محصولات فوجی رو ضغیف میدونید ؟
من دو تا گزینه مد نظرم هست :
1-فوجی finepix jx500 با قیمت 249 تومن (قیمت از دیجی کالا)
2.سونی DSC-W630 با قیمت 340 تومن (قیمت از سایت چاره)
از لحاظ فنی تنها تفاوت مهمی که بین این دو تا دیدم این بود که فوجی 14 مگاپیکسله و سونی 16 مگا پیکسل که اطرافیان بهم میگن مگا پیکسل معیار کیفیت عکس نیست ممکنه یه دوربین 14 مگاپیکسلی عکسهای باکیفیت تری از دوربین 16 مگاپیکسلی بگیره... حالا به جز این تفاوت آیا شما تفاوت مهم دیگه ای بین این دو محصول میبینید که من ترجیح بدم 100 تومن پول اضافی بدم و سونی رو بخرم ؟
سلام به احتمال خيلي زياد از سرعت پايين مموري هست
البته براي كامپيوتر يه player خوب نصب كن شايد از كامپيوترت باشه
احتمال هم داره كامپيوتر شما از نظر سخت افزاري ضعيف باشه و نتونه فايل رو نمايش بده ميتوني همون فايل رو روي يه سيستم قويتر امتحان كني
اين دوربين معمولا اگه نتونه روي مموري خوب رايت كنه يه پيغام ميده
مموري مناسب براي rx100 سري 10 x هستش اگه ارزون ميخواي fuji وبا كيفيت بالا تر sandisk extreme خوبه
سلام
کدوم یکی از این ۴ تا مدل برای استفاده خانگی روزمره مناسبتره به نظرتون ؟ قیمتهاشون تقریبا برابره
CANON POWERSHOT SX160 IS
Olympus SZ-16 iHS
Fujifilm FinePix F660EXR
Canon SX220 HS
استفاده هم عکسهای خانوادگی بیشتر از کودک و سفر و فیلم از کودک
ممنون
canon sx220
با سلام
نظر بنده هم همون SX220 هست.
من به شخصه در انتخاب یک کالا, به برندهای معتبرتر و صاحب نام تر در زمینه تولید اون نوع کالا برتری میدم(در اینجا Canon نسبت به Olympus و FujiFilm). پس می مونه انتخاب بین SX160 و SX220. یکی از تفاوت های این دو در نوع سنسورشونه. SX220 از سنسور CMOS بهره می بره در حالی که SX160 دارای سنسور CCD می باشد (حالا این که کدوم نوع سنسور برتره سوالیست که برای من هم مطرحه). SX220 از صفحه نمایشی با رزولوشن بالاتر برخوردار است, توانایی فیلمبرداری Full HD را داراست و در بازار محصولات شناخته شده تر و به اصطلاح امتحان پس داده تر است.
(اگه جایی رو اشتباه عرض کردم دوستان تصحیح بفرمایند).
یکی از دوستانم می خواهند یه کامپکت حدود 500 تومن بگیرند.
راستش خودم خیلی وقته کامپکت های جدید رو بررسی نکردم و...
ولی بهشون گفتم که حدود 600-700 تومن یه چیز مناسب تری گیرشون می آید و..
پیشنهاد خودم کانن sx220-230 بود ولی بهشون گفتم که جدید تر توی این رده خبر ندارم ، توی تالار مطرح می کنم شاید دوربین بهتری پیشنهاد بدهند.
قیمت همین حدود باشد مناسبه.
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که تا 400 تومان چه مدلی کارایی بهتری دارد یا بهتر بگوییم که پیشنهاد شما چیست ؟
یا از بین اینها کدام را پیشنهاد میکنید ؟
canon a 3300is
canon a 3200is
canon a 2400is
canon a 3400is
سلام
دوستان بدون در نظر گرفتن قیمت از دو مدل زیر کدوم انتخاب بهتری هست ؟
Nikon Coolpix S9300
canon powershot sx260 hs
سلام دوستان عزیز من تو عکاسی مبتدی هستم..بین دو دوربینp510 وd3100موندم قیمتشون حدود 200 فرق داره...من از این دو دوربین انتظام دارم عکسهای لحظه ای رو بدون تار بودن و با کیفیت بگیره ..تشکر..به راهنماییتون نیاز دارم.
سلام ی سوال اماتورانه دارم ایا لنزی هست تقریبا همه کاره باشه واید زوم خلاصه هرچه خوبان دارن اون هم داشته باشه با قیمت تقریبا مناسب ضمنا نظر کلیتون درباره d60چیه با سپاس
سلام
سوالتان را جای درستی نپرسیدید. این تاپیک مربوط به دوربین های کامپکت است.
ضمناً لنزهای همه کاره ای مثل 18-105 و 16-85 در برند نیکون و 18-135 و 18-200 و 15-85 در برند نیکون و همچنین در برندهای سیگما و ... با دامنه فاصله کانونی واید تا تله وجود دارد که همه کاره (Walk Around) محسوب می شوند و البته کیفیت و قیمت های متنوعی دارند.
این دو دوربین خیلی با هم فرق دارن . p510 زوم بالا داره و d3100 سنسور بزرگ و لنز قابل تعویض . مطمئنا کیفیت d3100 به مراتب بالاتر از p510 هست . البته یه چیزی که هست برای کسانی که آماتور هستن و از این دوربین انتظار همه کاره بودن رو دارن باید بگم که تو فیلمبرداری قابلیت اتوفوکوس ممتد نداره .
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
بین دو دوربین (Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
و Sony Cyber-Shot DSC-WX100
کدوم کیفیت بهتری داره؟روی کاغذ امکانات سونی بیشتره(زوم بالاتر,رزولوشن بیشتر و...) اما دیافراگم کانون پایین تره,امکاناتی مثل عکاسی سه بعدی و پانوراما برام زیاد مهم نیست.بیشتر کیفیت برام مهمه و کیفیت فیلم برداری خوبی هم داشته باشه
ایا در برند کانون کیفیت مدل های ixus نسبت به powershot یا سری A کمتره؟
با 500 تا 700 تومان مدل بهتری هم میتوان خرید؟