هرچه عدد مربوط به ماكزيمم ديافراگم كمتر باشد (دهانه ديافراگم قابليت باز شدن بيشتري داشته باشد) مطلوب تر است .
Printable View
دوست عزیز عدد دیافراگم هر چه پایین تر باشد (بر روی لنز هر دوربینی ) بیانگر قدرت بهتر آن دوربین در گردآوری نور در محیطهای کم نور خواهد بود.(عدد کوچکتر=گشودگی دهانه بیشتر)
اینفوگرافی زیر در قسمت aperture مشخص است اگر عدد اف کوچکتر باشد نور بیشتری وارد سنسور دوربین می شود.(البته اطلاعات مفید دیگری نیز در این تصویر وجود دارد که امیدوارم مفید واقع شود)
فایل پیوست 49746
در ادمه به ذهم برسه یرای دوستمون یه این نکته اشاره کنم تنها کاربرد عدد اف در توانایی لنز برای نور ضعیف نیست و به کمک آن با پایین آمدن عدد اف شاهد کاهش عمق میدان و با بالا رفتن عدد اف شاهد افزایش عمق میدان خواهید بود (البته در عمق میدان فقط عدد اف موثر نیست که جای مطرح کردنش اینجا نیست)
فایل پیوست 49748
سلام
عزیزان یکی از دوستای من دنبال یه دوربین حدود 600 تومن برای عکاسی ماکرو از محیط دهان و دندان می گرده .( البته کابردهای دیگری هم ازش انتظار داره )
با توجه به کاربردش ظاهراً باید دارای فاکتور های زیر باشه :
کامپکت . حساسیت ایزو خوب . دیافراگم باز . ماکروی خوب
حالا من بهش چه دوربینی رو پیشنهاد بدم ؟ نظرتون درباره Sony Cybershot WX60 و Fujifilm FinePix F660EXR چیه ؟:think:;
با سلام
خیلی ممنون از پاسخ و راهنمایی تمامی دوستان
الان این 2 تا دوربین که عکسش رو میزارم کدوم یکی بهتر هست (البته فقط از نظر اعدادی که روشون زده نه کیفیت ذاتی سنسور)
با توضیحاتی که فرمودید به اگه اشتباه نکرده باشم فوجی بهتر هست؟؟(فقط از نظر عددیمنظورم هست)
http://och.boxup.ir/images/85478631235146208276.png
http://och.boxup.ir/images/55045113727033722863.jpg
دوستان سلام بسیار زحمت کشدید . حقیقتش کمی فرصتم برای مطالعه تمامی صحفات کم هست .
اما میخواستم بدونم بین دوربینهای کامپکت کدام یک برای استفاده خانواده بهتر است . ترجیحا حالت های اتوماتیک آن متنوع و به حد کفایت خوب و دقیق عمل کند که که نیازی به تنظیمات جانبی یا دستی نداشته باشد و با الطبع خروجی خوبی هم داشته باشد . برای عکاسی در طبیعت (خانوادگی) محیطهای بسته نیاز دارند .
با تشکر
برای خریدکامپکت , وکلا اولین موردی که باید مشخص بفرمایین, میزان بودجه تون هست. اما جدای از اون فکر میکنم G15 و16 کنون و بالاترازاون G1x دوربین های خوبی هستند.
من که یکی دوماه قبل G15 برای یکی از دوستان ناوارد خریداری کردم وجدای اندازه کوچکش که بسیار دلنشین بود, عکسهای خوبی هم تحویل این رفیق ناوارد ما داده است. شما که دیگه استادید.
البته من کمی درباره فوجی fx1 هم تحقیق کردم.دوربین خوبی بود ولی درمقایسه با کنون g15 فکرنمیکنم برنده باشد.ولیکن بسیارزیباست.
سلام.البته بنده بازار رو زیر و رو نکردم و متخصص نیستم ولی چند نمونه دوربین خوب رو نام می برم.فقط بودجه رو لطفا بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد:Fujifilm finepix XF1 و Panasonic Lumix DMC-LX7 و Panasonic Lumix DMC-LF1 و Panasonic Lumix DMC-LX5 که فکر کنم قیمت اخری حدود 1 میلیون باشه.این ها نمونه های کنونی و نیکونی و سونی هم دارند.فقط همگی حالت کنترل دستی هم دارن.
شرمنده با اقا کیاووش همزمان شدم:redface:
ممنون دوستان. من برای خودم نمیخوام . دوستی از من پرسید . من هم هیچ ایده خاصی در این مورد نداشتم قیمت تقریبی این مواردی را هم که فرمودید میدونید ؟ قیمت خاصی نگفته یعنی خودش هم نمیدونه دقیقا چی میخواد. فقط بسیار نا وارد هستند ترجیحا میخواهند حالتهای اتوماتیک و یا همان مودهای متفاوت خوبی داشته باشه که نیاز به تظیمات دستی نداشته باشد . و من هم نمیدونم برای یک کامپکت چه رده قیمتی مناسب و متعادل محسوب میشه که راهنماییش کنم .
به قول اقا کیاووش شما خودتون استادید.همون فاکتورهایی که برای یه دوربین dslr مدنظر گرفته میشه مثل لنز خوب و سنسور بزرگتر رو برای کامپکت هم در نظر بگیریدمن خودم کنون جی 7 دارم.با احتساب قدیمی بودنش ازش راضیم و خوبه.این دوربین های جدید هم که هم سنسورشون در همون ابعاده و هم تکنولوژی cmos دارند.که از نظر نویز خوبن.دوربین های پاناسونیک که نام بردم یه مزیت دارند و اون لنزهای leica aspherical و دیاف باز (ولی رنج زوم کمتر 25-90 mm)هست.قیمت فوجی فیلم در یکی از سایت های اینترنتی(که نمییتونم اسم ببرم)1050000 تومان هست.از بقیه قیمت ندارم.اگر یادم بمونه امروز عصر واستون قیمت چندتا رو میگیرم.به لینک زیر هم سر بزنید.
Group test: Canon Powershot S95, Panasonic Lumix DMC-LX5, Nikon Coolpix P7000: Digital Photography Review
رده قیمتی متعادلی که درواقع نداریم. تعادل را انتظارات و جیب خریداراز دوربین تعیین میکند. ولی خوب من به هرکس که میخواد دوربین بگیره پیشنهاد میکنم یه چیزی بگیره که دراینده از دیدن عکسهاش لذت ببره ویا اگه بیشتر به عکاسی علاقه مندشد ازعکسهای ضعیف قدیمی نادم نشه! اینه که به نظرم اون 2موردی که عرض کردم وکیفیت بسیارخوبی دارند, انتخاب بدی نیستند.با قیمت حدود1200ویاکمتر و g1x هم باید حدود1500 هزار تومان باشه.همینطوریه مورد دیگه هم که به ذهنم رسیدالان canon s110 هست .
دوستان کسی جواب این سوال آخرمون رو ندادآ
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
اتفاق دوست گرامی دیگری هم مدل canon s110 و 120 را پیشنهاد کردن به لحظا کم حجم بودن و در عین کیفیت قابل قبول عکسها.
از G1x هم تعریف خوبی شنیدم به خصوص در مورد نزدیک بودن سنسورش به دوربین ها اس ال آر کراپ دار.
من این موارد را که شما و دوست گرامی آقای فرزاد دادند را در سایت ها دیدم اطلاعات و رنج قیمتشون و توصیه دوستان را هم بهشون میگم دیگه انتخاب با خودشون .
بسیار سپاسگزارم از دو دوست گرامی
بله فوجي از نظر عدد ديافراگم بهتر است(به اندازه ي 0.1 درجه ديافراگم بازتري نسبت به نمونه ي کنوني دارد)
سلام. به دوربینی نیاز دارم که بتونه خوب زوم کنه (بزرگ کنه ) تا باهاش عکسای کاملا با کیفیت بگیرم. عکسی هم که می خوام بگیرم عکس از اشیا است که خیلی بزرگ کنه یا حتی کثیفی روی دیوار و گرد و خاکو خیلی بزرگ کنه که نقطه ریز بشه یه لکه. یه چیز دیگه ای هم که برام مهمه اینه که همه ی تصویر واضح باشه نه اینکه روی یه چیزی فوکوس کنه و بقیه رو محو کنه. پرسیدم گفتن canon g15 و g1x
به نظرم sx50 hs باید بهتر باشه. اما نمی دونم کاری که می خوامو می کنه یا نه. دیدم توی عکسا که یه حشره رو هم می تونه خوب عکس بگیره اما پس زمینه رو محو می کنه. نمی خوام محو شه پس زمینه لازم دارم همه ی قسمت های عکسم وضوح کامل داشته باشه. sx 50 اینکارو می کنه؟
راستی من عکاس نیستم یعنی کار کردن با لنز ها و این چیزا رو درست نمی دونم. اما عکسایی که می خوام بگیرم نیازه در حد کیفیت نمایشگاهی باشه.
خود اس ایکس 50 تنظیمات اتوماتش واسه کاری که می خوام کافیه؟
اصلا فرق اس ایکس 50 با جی 15 چیه؟ به جز زومش دیگه چه فرقی دارن؟
باید چاپ بزرگ کنم مثلا 100 در 70 بشه چاپش کرد و وضوحش خوب باشه وضوح همه ی قسمتای تصویر خوب باشه و اطراف تصویر ناواضح نباشه.
می شه راهنماییم کنین؟
خیلی ممنونم.
اینکه پس زمینه رو تار میکنه خودش یه هنره
اگه میخوای پس زمینه محو نشه باید دیافراگم رو ببندی و ایزو یا زمان نور دهی رو زیاد کنی ... اینجور کل کادر تو زوم قرار میگیره .... ولی کیفیت کمتر دیافراگم چیز دیگس
واسه ی زوم و بزرگ کردن اجسام کوچک هم .... ببین شما نمیتونی تو فاصله ی کم از زوم 50 برابر استفاده کنی!
زوم معمولا برای فواصل دور استفاده میشه
باید دوربینرو تو حالت ماکرو بذاری که زوم همون 1 میشه .... در این حالت هم هیچ فرقی از لحاظ بزرگنمایی بین این و g15 نیست... ولی سنسور و لنز g15 قویتره تو این زمینه که نتایج بهتر میشه
البته من آماتوری بیش نیستم
بذارید اساتید بیان راهنمایی کنن ;)
تفاوت g15 و g1x و sx50 در سایز سنسور هست.برای عکس های نمایشگاهی و درگیر نشدن با لنز ها بهترین گزینه canon g1x هست که سایز سنسوری در حد دوربین های DSLR داره و در بین دوربین های همرده خودش بی رقیبه.
sx50 زوم بالایی داره ولی تصور نمی کنم برای کارهای نمایشگاهی چندان مناسب باشه.برای بزرگنمایی هم شما وقتی عکس باکیفیتی داشته باشی می تونی با کراپ کردن تصویر تا حدودی به بزرگنمایی در حد محدودی برسی.
فکر کنم شما باید یک دوربین حرفه ای بگیری،اگر بزرگنمائی لازم داری باید از لنزهای بزرگنمائی دار استفاده کنی اگر نه که یک لنز ماکرو بگیری.
با این دوربین هایی که نام بردی نمیتونی عکسهای اینچنینی بگیری!!
ماکرو دوربینهای غیر SLR به شکلیه که حتما باید به سوژه نزدیک کنی و واید مربوط به وایدترین حالت لنزه (غیر از بعضی مدلهای پاناسونیک ) و این باعث میشه خیلی جاها نشه لنزو نزدیک کرد مثلا اگه محدودیت ماکانی داشته باشی یا از موجودی زنده عکس بگیری ولی لنزهای ماکرو دوربینهای SLR معمولا به زوم بالا عکس ماکرو میگیره که این مشکلات رو نداره .
سلام دوستان .. من تازه واردم و علاقه مند به عکاسی... :::love2:::
می خوام یه دوربین کامپکت بگیرم ...تا قیمت 300
انتظاراتم :
1 - جدی وارد بازار شده باشه قدیمی نباشه
2 - کیفیت عکسش عالی باشه چون می خوام فقط برم سفر عکس بگیرم بذارم فیس بوک همین خدایی lol
3 - باطری قلمی خور نباشه شارژی باشه.. لرزشگیرم داشت چه بهتر
ممنون میشم کمک کنید:::whistling:::
کانن Canon A 810 و کانن Canon A2400 و کانن Canon A2300 میتونه انتخاب مناسبی باشه.
چرا جدیدتره اما به نسبت هزینه ای که میخوای بکنی گفتم.تا جایی من قیمت دارم a2400 باید 300تا320 باشه.
فراموش نکن باید یه هزینه هم برای حافظه و کیفش و محافظ صفحه بکنی که همینا 50-60 تومن میشه
خب اگه قیمتش 250 میتونه برات مناسب باشه البته فوجی فیلم Fuji Film FinePix JX700 هم خوبه لرزشگیر هم داره.
لرزشگیر یه سیستمه که مربوط به لنز میشه.تو کیفیت نمیشه گفت تاثیر داره اما اگه دستت لرزش داشته باشه اونو به حداقل میرسونه و باعث میشه تصویرت ثباط بیشتری داشته باشه.یسری از لنزهای حرفه ای هم لرزشگیر ندارن.این دلیل ضعف نیستش.اما میتونه یه مزیت باشه
در این قیمت حقیقتا نباید حساس بود.اما به عنوان راهنمایی می تونید از بین سوالات زیر که مهمترن از فروشنده سوال بپرسید؟
1- باطری (قلمی یا لیتیوم یون)
2- لرزشگیر (مسلما بودنش بهتره)
3- ccd یا cmos (نمی دونم در این قیمت cmos استفاده می شه یا نه ولی بدونید مصرف انرژی cmos ها کمتره)
4- جدا روی رزولوشن بالای 12 دل خوش نکنید(در سایز سنسورهای این دوربین ها 16 و 18 مگاپیکسل بیشتر تلبیغاتی هست تا کاربردی)
5- ترجیحا و ترجیحا دوربینی با f پایین بگیرید چون با عدد f بالا جدا در شب و نور کم اذیت می شید.( در این قیمت عدد f/2.8 اگر پیدا بشه مناسبه (بازهم نمی دونم در این قیمت پیدا بشه یا نه))
6- ببینید به فلش نیاز دارید یا نه؟
7- آیا به جی پی اس نیاز دارید یا نه؟
البته اگر در آینده بخواید دوربین های دیگری و البته گرونتری هم بخرید از این لیست استفاده کنید.
موارد زیادی هست که باید نوشت اما در رنج قیمت شما نیاز نمی شه.
موفق باشید(و خیلی خوبه که با اطلاع خرید می کنید)
باهات موافقم bidari عزیز.
سلام دوست عزيز، راستش يه دوربين جديد نيكون ازيكي ازدوستان كه به تازگي حدود٣٠٠ به بالاخريده بودند ديدم وتست كردم. هرشكلي با تنظيمات ومنوهاوررفتم، عكسها خوب نشد كه نشد. كيفيت عكسهايي كه من با ايفون ميگيرم به مراتب بهتره مشكلات كمتري داره عكس. درسته اسمشون دوربينه وحداقل از يه موبايل بايد عكسهاي بهتري داشته باشه، ولي دراين دوربين كه من نديدم وفكرهم نميكنم دراين قيمتها دوربينهاي ديگرهم كيفيت بهتري داشته باشند. اگرقيمت بسته بندي ونمايشگروباتري وموتور و... را كسر كنيد، باور بفرماييدسنسور وپردازنده يه موبايل امروزي ، قيمت بالاتري ازباقيمانده اين دوربينهاخواهد داشت.
اينه كه يا حداقل ٦٠٠-٥٠٠ توماني هزينه كنيد،
يااگه تلفن همراه جديد باقيمت بالاي ٧٠٠-٨٠٠ داريد،حتماقبل ازخريد درمغازه عكسهاي دوربينهاي كانديدتون رو با عكسهاي تلفنتون يه مقايسه كنيد.
ببخشيد ،تجربه من بودازاين دوربين جديد. شما ميتوانيدمدلهاي ديگه رو صدالبته قبل ازخريد توي مغازه تست بفرماييد.
این سری coolpix یعنی چی ؟ معنی خاصی داره ؟
من در این باره اطلاعی ندارم،اساتید محترم کمک کنند.؟!
ممنون از راهنمایی مفیدت.
من راجب کامپکت ها تحقیق زیادی نکردم و ... اطلاعات زیادی ندارم
بازم ممنون.
سلام..:redface:
بلاخره بعد از کلی جستو جو و کسب کلی اطالاعات این دوربین کانن که تقریبا کامل هست رو پیدا کردم : Canon IXUS 240HS
قیمتی حدود 450 داره ...
به نظر شما دوربین خوبی هست ؟
ملاک من برا انتخابش :
1 - جدید بودن
2 - پردازنده digic 5
3- داشتن لرزش گیر
تو این رنج قیمت گوشی خوبی هست ؟ یا بهتر از اینم اومده و جدیدتر ؟؟؟؟؟
اگر خوبه که برم بگیرم .. ممنون :::love2:::
انتخاب خوبیه.درواقع در این قیمت می شه گفت عالیه (البته من از نیکون در این قیمت چیز خاصی ندارم پیشنهاد بدم) اما توجه داشته باشید مقداری از قیمت را صرف wifi یا لمسی بودن صفحه نمایش می کنید که ممکنه بشه ازش صرف نظر کرد.شاید هم کاربردی باشه چون راحت تر عکسا رو به موبایل و تبلت و اینترنت انتقال می دید.
پردازنده digic5 نقطه ی قوت خوبی هست و عدد f که از 2.7 شروع می شه هم خیلی خوبه.امیدوارم لحظات خوبی رو باهاش داشته باشی.
البته shuter lag خیلی مناسبی نداره.
یه مقایسه
فایل پیوست 51249
آقا باز یه دوستام گفت نگیر ... میگه این ixus 240 لنزش cmous هست ... میگه ixus 132 بگیر که هم جدیدتره هم CCD هست ... یا POWERSHOT A2600 بکیر که ارزونتره..
بازم موندم بین 3 تا .... تورو خدا بگین کدوم ؟؟؟؟؟؟ قیمتاش هم اینه : IXUS 240 = 445 IXUS 132 = 370 POWERSHOTA2600=350
کدوم بگیرم ؟ :::angry::: تقریبا یه قیمت هستن..
برام اصلا صفحه لمسی و وای فای مهم نیست...
از لینک زیر برتری های هر دوربین رو بر اون یکی ببین (در این سایت 8 دلیل برتری برای 132و 18 دلیل برتری برای 240 آورده) .این که کدوم موارد براتون مهمه با خودتون.فقط توجه کنید لزوما تمام اطلاعات این سایت ممکنه کاملا درست نباشه.موارد مهم رو از سایت ای دیگه هم تحقیق کن.
مقایسه IXUS 240 و IXUS 132
نکته ای که در یکی از پست های این تاپیک جا انداختم این بود که سری Lumix پاناسونیک فقط سری کامپکت رو شامل نمی شه و مثلا lumix GH3 یک دوربین بدون آینه با لنز قابل تعویض هست.عدم دقت رو ببخشید.
لطفا انتخاب آخر رو بگین بین این دو مدل فقط موندم :
CANON IXUS 132 جدیدتره قیمت : 360 CCD
CANOS IXUS 240HS قیمت : 460 CMOUS
کدوم؟؟؟؟؟؟؟
معذرت
سلام.
میخوام یه دوربین عکاسی بخرم حداکثر یکونیم میلیون.برای عکاسی خانوادگی میخوام.کیفیت و راحتی عکاسی واسم مهمه.این مدلاروپیدا کردم که البته هیچ شناختی بهشون ندارم لطفاکمکم کنید واگه مدل بهتری میشناسید معرفی کنید.
سونی اچ ایکس 300
کانن جی 15
نیکن دی 3200
فوجی اچ اس 35
البته خودم از سونی خوشم اومده ولی نمیدونم درعمل کدوم بهترهه.ممنون از کمکتون
میشه یه سایتی معرفی کنید که دوربینآرو باهم مقایسه کنه هم عملی هم از روی اعدادو ارقام مقایسه کرده باشه
سلام
نمیدونم دلیلتون برای انتخاب این مدلها چی بوده ولی دقیقتر باید خواسته هاتون رو بگین . مثلا تو اینها هم SLR هست هم کامپکت هم سوپرزوم !!!
اگه کیفیت براتون حرف اول رو میزنه نیکون D3200 تو اینها کیفیتش از همه بهتره ولی اگه باکمی اختلاف canon 600d میگرفتین بهتر بود ولی مهمترین مسئله تو این دوربین نداشتن فوکوس ممتد سریع برای فیلمبرداری هست .
اما قید سونی hx300 رو بزن چون تو کیفیت تصویر حرفی برای گفتن نداره اگرم میخوای سونی با کیفیت بگیری برو سراغ سری NEX
تو سایتهای ایرانی دیجیکالا و digihouse خوبن و سایت خارجی جامع مثل dpreview.com هم خوبه
همانطور که جناب bahri-d فرمودن مجموعه ی بسیار ناهمگنی رو پیشنهادی نوشتین.
اگر قصد دارید عکاسی رو خیلی محدود انجام بدید و احیانا تصمیم ندارید بعدا به عکاسی حرفه ای رو بیارید و البته دوربینی در ابعاد کوچک می خواید canon G15 که نوشتید انتخاب خوبیه که البته می تونید canon G1X رو به عنوان یه دوربین کم نظیر (و در خانواده خودش بی نظیر) مد نظر داشته باشید.در این رده شما با موضوعی به نام خرید لنز مواجه نیستید چون لنز این دوربین ها ثابته.
اگر دوربین حرفه ای مدنظرتون هست یا قصد دارید نگاهی هم به این مورد داشته باشید دوربین canon600 D یا canon 650D رو ببینید.مزیت بزرگ این رده اینه که می تونید به مرور با خرید لنزهای گوناگون هرکاری رو که از دوربینی در نظر دارید انجام بدید.
اگر کیفیت محدود رو در کنار زوم بالا می خواید (به همره فیلمبرداری فول اچ دی) مثلا برای عکاسی از مناظر خیلی دور می تونید دوربین sony hx300 رو که نوشتید انتخاب کنید که البته من در این رده canon sx50 رو پیشنهاد می دم.اما در این رده کیفیت عکس قابل مقایسه با دوربین هایی که نوشتم نیستن (به خصوص چاپ در ابعاد بزرگ وگرنه برای ابعاد کوچک جندان مشکلی وجود نداره)
امیدوارم کمکی کرده باشم.
جواب منم بدین دیگه :-(
کدومشون اس ال آره؟مبتدی ام.
حداکثر یکوچهارصد،پونصدمیتونم هزینه کنم.
من چیزی بلد نیستم.فقط توی دیجی کالا سرچ کردم باتوجه به بودجم اینارو پیداکردم
اگر من بودم قطعا 240 HS رو انتخاب میکردم
1- به خاطر دیافراگم لنز که بازتر هست و کیفیت بالاتری برای عکس ها بوجود میاره
2- وایدتر بودن لنز
3- کیفیت بالاتر LCD
4 - WiFi
5- سرعت عکاسی 1.9 در برابر 0.8 دوربین دیگه ای که گفتید
6- حسگر Cmos
تنها مزیتی که در 132 دیدم زوم بیشتر بود که با توجه به دیافراگم بسته تر و کیفیت پایین تر در شب برای من اهمیتی نداره
زیاد شک به دلتون راه ندید ، سریع بخرید خودتون رو راحت کنید ......
درسته . 240 واقعا ارزش اون اختلاف قیمتو داره .
سلام دوستان ..
بلاخره رفتم یه دوربین فروشی که آشنا هم بود یه دوربین گرفتیم ..قرار بود canon ixus 240 بردارم.. که دیگه با تعریف مغازه دار nikon s6400 coolpix برداشتم ...
بدک نیست..
کیفیت فیلمش عالیه / عکسش خوبه ولی خیلی عالی نیست ..
شارژشم بعد 1 روزو نیم تموم شد با روزی 100 تا عکس ...
خودش رو 390 گرفتم که تو سایتا زده 450 ..آشنا بود البته .. یه رم معمولی 30 تومن .. یه کیف 12 تومن ..
یه سایت بود بنچمارک دوربین گذاشتین. میشه بنچمارک این دوربینم بذارید ببینیم..
میشه بهم بگین اینی که الان گرفتم بهتره یا اون کانن اولی که انتخاب کرده بودم.. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟ :::love2:::
سلام.بلاخره تصمیمم رو گرفتم.یه دوربین کامپکت میگیرم
حداکثر قیمتش هم یکمیلیونو دویست باشه.
ممنون میشم اگه اساتید مدل های پیشنهادی شونو بگن.
دمتون گرم
کسی نیست؟؟؟!!!
سلام دوست عزیز
از کامپکت های با کیفیت تو رنج قیمتی که گفتید بهترین کیفیت را g15 کانن داره (1280قیمت).
همچنین اگر ظاهر کلاسیک را می پسندید دوربین x10 فوجی فیلم را هم می تونید انتخاب کنید که اون هم کیفیت بالایی داره.
از دوربین های کامپکت کوچکتر و جمع و جورتر و نیز کمی ارزانتر هم میشه به s110 کانن و fuji xf1 اشاره کرد.
موفق باشی.
دوربین canon s110 و همچنین فوجی XF1 نسبت به قیمتشون دوربینهای خیلی خوبین . البته هر چی اولویتهاتون رو بیشتر بگین هدفتون برای خرید مشخصتره و بهتر میشه کمک کرد .
دیروز این پست تو تاپیک راهنمایی برای خرید دوربین های slr like دادم گویا اینجا به نتایج بهتر و انتخاب های دقیقتر میرسم:
یکی از اقوام قصد خرید دوربین تا 600 تومن داره. بیشتر برای عکسبرداری و فیلمبرداری از مسابقات کشتی لازم داره ( حدود 20 الی 30 متر فاصله حساب کنین ) پشینهاد شما دوستان چیه؟ سپاس
با توجه به محدودیت بودجه و عملکرد ورزشی که مد نظرشون هست می بایست فیلمبرداری خوب full hd و باسرعت بالا داشته باشه (مثلا 60 فریم بر ثانیه ) که برای صحنه های ورزشی مناسب باشه و زوم نسبتا خوبی داشته باشه. بهترین فیلمبرداری رو در این رده قیمتی (وحتی در رده های بالاتر) دوربین های سونی داره.
تو این رنج قیمت دوربین Sony wx-150 را می توان انتخاب کرد که حدود 600 قیمت داره. البته اگه زوم 10 برابر براشون کم نباشه! دوربین دیگری که هم از نظر عکس و هم فیلم با کیفیت تر باشه میشه به hx-10V اشاره کرد که زوم اپتیکال 16 برابر هم داره اما قیمتش حدود 800 میشه.
دوربین های فوق حسگرشون BSI-CMOS است و تو نور کم و فضاهای بسته کارکردشون نسبتا بهتر از CCD است.لنز دوربین های فوق هم همگی لنزهای G سونی هستند و فیملبرداری هردو 60 فریم بر ثانیه فول اچ دی است.
بین مدل های زیر کدومو پیشنهاد میدین؟
کاربردم فقط عکاسی خانوادگی وگاهی هم فیلمبرداریه
سونی hx200
کانن g15 - sx50 - sx40
نیکن p510 - p520
فوجی x10 - hs35
دوربین های شما در دو گروه کلی قرار داره. hx200 و sx50 و sx40 و p510 و p520 و hs35 همه سوپر زوم هستن که کلا من در بین همه sx50 رو پیشنهاد می دم(فقط hs35 در عدد f بهتر هست)
بین دو دوربین باقیمانده هم g15 رو پیشنهاد می دم (که توصیه می کنم نیم نگاهی هم به دوربین فوق العاده g1x بندازید.قدری گرانتر اما فوق العاده ارزشمند)
یک دوربین کامپکت قدیمی کانن 450 که 5مگاپیکسل ساده دارم البته چند سال پیش خریدم
الان میخوام حول حوش 500 یک دوربین بخرم موندم چی بگیریم
بیتشر مدنظرم خرید کارکرد
الان سوپر زوم هست مثلا hs10 فوجی نمیدونم واقعان موندم حرفه ای بخرم یا سوپر زوم علاقه به عکس برداری هم دارم
حرفه ای هم کانن 350 دی و... هست نمیدونم ارزش دارد ادم پول به دروبین تولید ساخت 2008 مثلان بدم؟
یک مورد کانن sx130 هم هست حول حوش 300 میگه کارکرده؟البته دیدم نوع sx150 قیمتش همین 300
ممنون میشم راهنمایی کنید
بیشترین کارم هم خانوادگی یاهمون کانن قدیمی معمولی رو استفاده کنم بهتر؟
سلام دوستان من توی عکاسی کاملا آماتور هستم فقط در حد معمول عکس گرفتم.
همیشه توی عکس ها در نور کم ( جایی که نمیشه از فلاش هم استفاده کرد ) عکس ها بد بودند. میخوام یک دوربین بخرم تا حدود 1 میلیون تومان حالا یک مقدار بالاتر هم ایراد نداره.
تا اونجایی که توی سایت ها دیدم اینا به نظرم خوب اومد:
canon g15 - nikon p330- fujifilm x10
از طرفی هم توی این رنج قیمت دوربین nikon p520 هم خودم دوست دارم اما نمیدونم عکس های توی نور کمش چطوره
توی برند ها هم خودم nikon رو بیشتر دوست دارم و fujifilm هم چون تا حالا ندیدمش چیزی در موردش نمیدونم.
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
با سلام
ببخشید من نمیدونستم این سوالمو کجا باید مطرح کنم ولی لطفا راهنماییم کنید:
من میخوام یه دوربین در حدود 500-550 هزار بخرم.میخوساتم چند مدل خوب بهم معرفی کنید.البته نمیخوام خیلی حرفه ای عکاسی کنم ولی خوب میخوام تو این رنج قیمت بهترینشو بگیرم.
من خودم این مدل در نظر دارم : Canon IXUS 255 HS نظر شما درموردش چیه؟
1.فیلمبرداری و عکاسیش خوبه؟ من شنیدم که فیلمبداری چند تا از کانن ها صداش نویز داره صدای هوا توش هست درسته؟
2.حدودا زومش چند میلی متر هست؟
3.سونی بهتره بگیرم یا کانن؟
ببخشید زیاد شد.ممنونم اگه راهنماییم کنید.
مرسی
?
اگر در حدود دوربینی پیشنهادی خودتون می خواید بهتر می دونم که Canon Ixus 117 HS رو بگیرید.چون عدد f از 2.8 شروع می شه و در نور کم بازدهی بهتری داره. زومش هم 4 برابر هست. اما اگر زوم براتون مهمه (مثلا زوم 20 برابر و بیشتر) می تونید از فوجی s4000 رو امتحان کنید.
البته نکته ی مهمی هست که نباید فقط به اعداد و ارقام روی کاغذ بسنده کرد و در عمل بسیاری نکات هست که می تونه تعیین کننده باشه(مثلا قدرت لرزشگیر و سرعت فوکوس)
بین سونی و کنون در این قیمت چندان تفاوتی نیست.اگر در همین تاپیک پست های قبلی رو بخونید نکاتی برای خرید هست(به طور کلی) که حتما به دردتون می خوره.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.