مگه دنبال برند کنون نبودی؟ یا من اشتباه میکنم؟ چیشد اومدی رو سونی؟
Printable View
s100 رو تو سایتها ندیدم موجود بزنند
تو بازار تهران هست؟میگن صدای لنزش تو فیلمبرداری میاد و...
من اصلا برام وای فای و.. مهم نیست
مارک و برند مهم نیست
دنبال بهترین بهینه ترین انتخاب برای یک دوربین خانوادگی هست
سقف بودجه هم که زدم1 میلیون
اگه با پول کمتر هم میشه کارم راه بیفته هم چه بهتره((مثلا دوستی گفته wx50 و wx70 از نظر کیفیت عکس گرفته شده توی رویو Cnet از 10 نمره 8 رو گرفتن که برای یه دوربین خونگی واقعا عالیه!)) و اینکه نخوام هزینه زیادتر کنم
البته دوربینی باشه که کیفیتش خوب باشه و یه چند سالی خوب جواب بده
تفاوت فاحشی پس بین hx30 با hx20 وجود نداره؟فقط امکانات جانبی هست(من امکانات جانبیش زیاد مهم نیست برام)
به نظر بنده كه زياد تفاوت فاحشي ندارند در رابطه با اون مشكلي كه فكر كنم تو نظرات سايت ديجيكالا خونديد فكر كنم منظورش صداي زوم تو فيلمبرداري بوده و الا بنده فكر نميكنم لنز به خودي خود در فيلمبرداري صدا بدهد اكه اشتباه مبكنم اساتيد به ما عرض كنند.علاوه بر اون فكر ميكنم hx30 قيمتش حدودا 1100 باشه كه با رم و ... 1200 در مياد. بنده هم تو همين رنج دنبال دوربين ميكردم و تا الان به همون s100 رسيدم كه هم كيفيت عكس هاي jpg اون خيلي بيشتر هست(نسبت به hx20) و هم عكاسي raw داره ولي به دليل همون مشكلات فعلا در خريدش مرددم
من قصدم s100 هستش(ولی اینو مطمئن باش که کیفیت عکس های s100 به دلیل سنسور بزرگتر بیشتر هست ولی در عوض مدل سونی فیلمبرداریش 100 درصد بهتر است) البته با توجه یه این که بنده سوپر زوم هم دارم بنابراین تو این دوربین اصلا دنبال زوم کردن نیستم شما هم زیاد وسواس به خرج ندید هر کدوم که بیشتر به دلتون نشسته و بیشتر به کارتون میاد اونو بخرید و این که اگر تهران هستید سمت جمهوری میتونید با دوربین ها قبل از خرید تو بعضی مغازه ها کارکنید و در غیر اینصورت حتی فکر کنم در شهرستان ها هم بشه قبل از خرید تست کنید هر کدوم بهتر بود بخرید و فکر کنم این دوربین توسایت پارس کنون موجود باشه به قیمت920 .البته بنده احتمال داره صبر کنم g15 بخرم.اگه هر کدوم رو خریدید یادتون نره اینجا بیاین ببینیم دوربینتون چه جوریه.باتشکر
بین این سه مدل کودوم رو بخرم؟
Hx20 V
sx260
sx240
فردا میخوام بخرم
هر سه هم گارانتی دار و به ترتیب1200و900و850 قیمت دارند
هدف هم دوربین خونگی و مسافرتی
بهترین انتخاب با کمترین هزینه کودومه؟
سلام
من با sx260 عکس گرفتم کیفیت خوبی داره و البته سونی هم دوربین خوبیه.
لینک زیر کمکتون میکنه.
Sony Cyber-shot DSC-HX20V Review: Digital Photography Review
باسپاس
با سلام دوباره به شما.این جور که معلومه شما s100 رو از گزینه هاتون حذف کردید.از بین sx240 و sx260 مشخص هست که sx260 بهتره پس میمونه انتخاب بین hx20وsx260 که بنده چند روز پیش با hx20 کار کردم و عکس هم تو یکی از فروشگاه ها گرفتم که دوربین خوبی بود ولی بازهم عرض میکنم اگر کیفیت بهتر تو فیلمبرداری مد نظرتون هست و باطری با دوام بیشترو اختلاف نه چندان زیاد کیفیت عکس برید سراغ hx20 در غیر این صورت sx260 هم انتخاب خوبی است و هم چنین با توجه به اختلاف قیمت 300 هزار تومانی.امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشد.
سلام
دوستان من میخوام یه دوربین خوب بخرم
هر چی سرچ میکنم بیشتر میمونم....
یه دوربین میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه و یه جورایی همه کاره باشه
که با سرچ کردن به الترازوم ها رسیدم
البته هنوز شک دارم .... بین اینکه یه dslr بخرم و یواش یواش لنز هاش رو تهیه کنم یا همین اول یه like slr بخرم و همه کاری باهاش انجام بدم ....
اول اگه ممکنه بگید میشه با یه اولترازوم با اون سنسور کوچیکش کارایی یه دوربین حرفه ای رو انتظار داشت؟ حداقل 70-80 %کارایی؟
مثل عکاسی تو شب.... و حرکت ستاره ها و ... نویز کم ....
بعد اینکه از بین دوربین های زیر کدوم رو مناسبتر میدونید؟ 5200 رو هم واسه مقایسه اضاف کردم به لیست
مقایسه
طبق این لینک هم p520 توی امسال بهترین شده!
TIPA - TECHNICAL IMAGE PRESS ASSOCIATION - This year's awards
اون سونی هم گویا لنز کارلزایس داره و قیمتش تو بازار 1850 هست
فوجی رو هم یه نفر پیشنهاد داده بود میگفت خوبه که اونم 1500 اینوراس
از طرفی اکثرا تو ایران دیدم کنن استفاده میکنن... ولی hs50 حتی امتیازش از p510 هم کمتره
بخاطر گارانتی و خدمات هست که بیشتر تو ایران استقبال میشه؟
درود
http://forum.akkasee.com/f28/t7122.html
شما بهتر بود اینجا سوالتونومطرح میکردید
این دوربین های مقایسه ای همه slr like هستند و بهتره اگه می خرید ارزانترین رو انتخاب کنید چون تفاوت ها اندک هست به نظر من و نسبت به قیمت بالاشون ارزش خرید با قیمت بالا رو ندارند البته نه اینکه دوربین های بدی باشند فعلا متاسفانه با توجه به گرونی کارایشون با قیمتشون هماهنگ نیست
قطعا در شب و عکاسی نجومی با این دوربین ها به مشکل بر می خورید به خاطر سنسور کوچک و نویز زیاد .....بحث کنون و نیکون نیست اصلا مخصوصا تو این رده ها که دیگه بحث خرید لنز وجود نداره
به نظرم اگه می خواید سوپر زوم تهیه کنید مدل های سالهای قبل دوربین ها مثل hx200یا hs20 یا sx40و... رو تهیه کنید که با قیمت پایینتر در دسترس هستند
و اگر به دنبال کیفیت هستید بهتره به دنبال slr های سطح مبتدی بروید
پ.ن؛دوست من شما بهتره یکجا پست بگذارید تا جواب ها متمرکز شن و نطم فروم هم بهم نریزه ،
یه همه کاره خوب اگه میخوای FUJI XS-1
با سلام
دوستان میخواستم بدونم که بین این دو مدل دوربین کدوم کیفیت عکس بهتری داره و به صرفه تر هست خریدش
1- SAMSUNG PL100
2- Fujifilm FinePix L55
با تشکر
دوستان اگه دوربین بهتری هم هست که همین حدود قیمت (منظورم تا 200 تومن) هست بگن ممنون میشم
به هیچ عنوان هم قصد خرید دست دوم ندارم میخوام نو بخرم
درود
دوست من دوربین سامسونگ دوربین بدی نیست و تو این سری دوربین ها یعنی پوینت اند شوت سری a کنون هم هست و سری l نیکون البته زیاد نباید از این دوربین ها انتظار معجزه داشته باشی از این دوربین ها و شاید در حد دوربین های موبایل های گران قیمت
و تفاوت ها بسیار اندک هستند
پ.ن:فوجی فیلم تا اونجا که من می دونم دوربینی با سری l تولید نمی کنه بهتره تصحیح بفرمایید نام دوربین رو تا دوستان راهنمایی کنن
با تشکر
در مورد فوجی
این لینک دوربین هست
FinePix L55 Easy-to-use digital camera | Fujifilm United Kingdom
واینکه
به نظر شما بهتر هست که سامسونگ رو بگیرم
moty جان از اول هم گفتن بیام سمت خودت
راستش فکر کردم اینجا همونجاست !
تویه این لینک که واسه ما تازه وارد هاست کلیک کردم واسه قسما like slr ها ولی گویا اشتباه لینک شده
منم دیگه با خیال راحت پست دادم و فکر نمیکردم لینکش اشتباه باشه
الان متعجب شدم خودمم
مرسی از نظراتت
یه جمع بندی بکنم صحبت های شما رو هم لحاظ میکنم
دربازه ی اون پست توی تاپیک dslr ها هم همونطور که دیدیش سوالم این بود که کلا کدوم سبک دوربین رو توصیه میکنن دوستان (چون به نظرم باید حرفه ای تر باشن)
آره تعریفش رو شنیدم با اون سنسور 1/1.7 و دیافراگم عالیش
اما فکر کردم یه اولترازوم همه کار ها رو انجام میده ولی g15 نمیتونه
ممنون واسه راهنماییتون
درود
دوست من انتخاب دوربین کاملا به نیاز شما بستگی دارد
اگر قصد کار حرفه ای و حتی یادگیری ندارید و می خواهید از ثبت لحظه ها فقط لذت ببرید و در اینده نیز قصد خرج کردن برای دوربین را ندارید بهتره سمت SLR ها نروید و از کامپکت ها های اند ها و یا سوپرزوم ها انتخاب کنید
البته سری نکس سونی و NX سامسونگ نیز با قابلیت تعویض لنز و سنسور بزرگ و اندازه کوچک گزینه های بسیار مناسبی هستند
سوپر زومها خوب هستند مخصوصا برای شروع ولی در تله های بلند نباید انتظار معجزه داشته باشید و در شب نیز خیلی جوابگو نیستند برای همین خرید مدل های جدید با زومهای عجیب و غریب به عقیده من خیلی منطقی نیست با این قیمت ها البته ... و بهترین در این رده به نظر من XS1 فوجی می باشد.....هم سنسور بزرگتر هم دهانه لنز بزرگتر بدنه بهتر و فاصله کانونی معقول تر
البته اگر به دنبال کیفیت هستید دوربین های SLR باید انتخاب شما باشند یا دوربین هایی نظیر نکس سونی
آره ...
نیازم که واسه کار نیست
اما واقعا نمیدونم چقدر میخوام توش پیش برم ......
وقتی رو یه موضوع کلید کنم تا تهش رو در نیارم ول کن نیستم
الان هم میترسم وارد دنیای عکاسی شم چون وقتم با 1000 تا کار دیگه پره
هم نمیتونم نشم چون علاقه مند شدم ...
شاید یه لایک اس ال آر گرفتم به عنوان دوربین همه کاره که هیچ سوژه ای رو از دست ندم
و بعد که دستم باز شد و حرفه ای تر شدم یه اس ال آر یا 4/3 ام گرفتم ...
اما درباره ی این XS1
به نظر و با تعریفایی که شما میکنی و جاهای دیگه سرچ کردم چیز خفنیه
با وزن خفن !
جایی نیست به غیر از سایت dpreview که بشه مشخص کرد کدوم دوربین بهتره!؟
چون اون بیشتر دوربین ها رو نداره
درود
عکاسی اگر بخواهید در ان پیشرفت کنید بسیار زمان گیر خواهد بود....دوربین خوش ساخت و خوبی هست من از نزدیک باهاش کار کردم دوربین قابل تعریفی است ..... اگر از سوپر زوم ها به اندازه خودشان توقع داشته باشید نه یک دوربین حرفه ای شما را راضی می کنند.....
البته به نظرم به دوربین های بدون اینه مثل نکس و های اند ها مثل x10 نیز فکر کنید
DxOMark - Compare cameras side by side
در این سایت هم می توانید هم ریویو و هم مقایسه لنزها و دوربین ها را ببینید
سلام دوستان
یه دوربین خوب در حد 200 تومن میخواستم.
یه مورد هم که داشته باشه خیلی خوبه اینکه لرزش گیر داشته باشه تا عکس ها تار نشن.
یه مدل توی یه سایت دیدم که میخواستم بدونم نظرتون راجبش چیه؟
Nikon coolpix l27
درود
در حد 200 تومن واقعا فکر نکنم بیش از چند مدل باشه یکی همون نیکون یکی l 55 فوجی و یکی دیگه مال سامسونگ pl100 تو این رده ها هم تفاوت اونقدر نیست و کلا کیفیت عکسها هم چنگی به دل نمی زنه
بیشتر فکر کنم به قیافه و رنگ توجه کنید شاید بهتر باشه ;-)
حال مشخصات سامسونگو که می دیدم بد نبود خودتونم بهتره یه نگاهی بیاندازید و زیاد سخت نگیرید
سلام
آیا با بودجه ی 800 تومان انتخاب بهتر از sx260 هم هست زوم زیاد مهم نیست نهایت 16 تا
برای عکس برداری از مناظر
درود
به عقیده من sx230شاید گزینه بهتری باشه و شاید با قیمت پایینتر wx50 یا wx70سونی با دیافراگم بازتره 2.6 نسبت به 3.1 230و 3.5 بقیه مدلها ...اگه wx170 نویزی هست درشب از بقیه کامپکتها هم انتظار معجزه نداشته باشید چون اونها هم نویزی خواهند بود و تفاوت بسیار اندک و کلا کامپکتها در نور کم عملکرد جالبی ندارند من با ایزو 800 در یک اتاق 12 متری با زمینه سفید با استفاده از 5 لامپ 100 سفید و یک زرد با نور کافی در روز باز هم برای گرفتن عکس با یک کامپکت روی دست مشکل داشتم چون تار می شد و حتما باید از فلاش هم استفاده می کردم :::angry:::
سلام دوستان
خسته نباشین
یک دوربین می خوام بخرم فوری هم هست واسه 5 شنبه لازم دارم
واسه استفاده خانگی می خوام جمع و جور باشه کیفیت عکس و فیلم برداریش مدنظرمه
قیمتش هم حداکثر تا 400 تومن باشه
نظرتون راجع به canon s110 چیه؟
دوباره سلام
اگر ممکنه تا 800 تومن یه سونی با لنز کارل زایس با زوم حداقل 10 پیشنهاد بدید
کاربرد هم برای عکاسی از مناظر
الان سایتا رو که نگا می کردم خیلی خیلی قیمتش بالا هست
من این رو خیلی وقت پیش واسه یه نفرخریدم فک کنم 450 تا 500 شاید بود
واسه این بود فکر کردم قدیمی شده احتمالا ارزون هستش:oops:
خوب مدل دیگه دوستان پیشنهاد نمی دن تو این رنج قیمتی؟
با سلام
چیزی که ذهنیت دارم لنز مذکور در سری TX، RX ، HX بکار میره..
سری Rx که کلا گرونه و بدردتان نمیخوره
سری Tx که مدل های مختلفی داره ولی معمولا زوم زیادی ندارن(بالای5) ولی باز هم میتونید بگردید چون به قیمت مد نظر شما میخوره
سری Hx که compac داره و Slr lik.. کامپکتش لنز سری G سونی هست مثلا Hx10v که همه چی داره به جز لنز(تشخیص لبخند-چهره-3D-GPS-فیلمبرداری 60 فرم- قطب نما و همه نوع مموری هم بهش میخوره- حدودای 800ت)
ولی مدل لایک، لنزش کارل هست ولی خب مثلا Hx200v که داره قدیمی میشه و 300 اومده در حدود 1350 قیمتشه(خوبه اگر از نیاز شما نزنه بالا)
امیدوارم کمکتان کرده باشم.
سپاس.
ببخشید دوستان
تو این رنج قیمت دوربین کنون هست؟ آخه یکم روی خرید سونی دودلم
سلام به همه دوستان
من تازه واردم و علاقمند به عکاسی. به همین دلیل هم چند ماه پیش یک Fujifilm S3200 خریدم.ظاهرش خیلی جذاب بود اما وقتی عکسهاش رو با دوربینهای کامپکت ارزانتر از این مدل مقایسه میکنم عکسهای دوربینم هم نویز بیشتری داره هم کیفیت پایین تری. راستش یه کم سرخورده شدم و انتظار این کیفیت رو نداشتم. حالا میخام بدونم برای خرید دوربینی با کیفیت برای عکاسی مناظر، Indoor و Outdoor تا رنج 1 میلیون تومان چه دوربینی پیشنهاد میدید؟
ممنون
اینکه شما نویز بیشتری داری البته باید ببینی تنظیمات دوربین رو درست اعمال می کنی تو عکس یا نه... ولی یه مدت کوتاه صبر کن eos-m با قیمت 1.500 هزار تومن می تونی بخری
درود
ضمن احترام، چه دوربینی در حدود قیمت 500-600+ هزار تومن:::blushing::: معرفی می فرمایید؟
کیفیت و زوم خوبی داشته باشد.
سلام
یکی از دوستان قصد خرید دوربین کامپکت داره و حدودا میخواد ۱ میلیون تومن هزینه کنه
چه گزینه هایی الان بهتر هستن با این حدود قیمت
ممنون
سلام
قصد خرید دوربین تا 2میلیون دارم و هدفم عکاسی از طبیعت و ماکرو هستش چه دوربینی پیشنهاد میکند؟
از دوستان کسی با NIKON P7700 کار کرده چه جور دوربینه به نظر شما مناسبه؟
کیفیت واسه من خیلی خیلی ملاکه
سلام دوست عزیز بله بنده با این دوربین کار میکنم بعد از fz150 این دوربین رو خریدم و البته با دوربین های کامپکت زیادی کار مردم
اما نتیجه :عکس هایی که با این دوربین در محیط بسته مثل خانه و همچنین عکس های پرتره ای که با ان گرفته شد خیلی کیفیت بالاتری نسبت به سایر دوربین های کامپکت داشت در محیط های باز مثل منظره هم کیفیت عکس ها خیلی خوب است اما به نظرم رنگ های پاناسونیک در طبیعت زیبا تر جلوه میکند حالت ماکروی خوبی هم دارد روی هم رفته یک دوربین کامپکت اما با کیفیت عکس بالاست .اگه راهنماییه بیشتر بخواید بازم در خدمتم .
سلام دوستان
با بودجه در حدود 500 هزار تومن چه دوربینی رو پیشنهاد می دید؟
سلام من یه عکاس آماتورم که خیلی به عکاسی علاقه دارم.میخوام یه دوربین زیر 1 میلیون بخرم.که فوکوس دستی داشته باشه و قدرت زوم خوبی(30X) داشته باشه و بتونم باهاش از این عکس هایی که توش پس زمینه تاره و لی خوده سوژه شفافه بگیرم!:::blushing:::.بیشتر عکاسی طبیعت رو دوست دارم.
با این بوجه طبق سرچی که کردم به گزینه های زیر رسیدم شما اساتید کدوم رو پیشنهاد میدید لطفا با ذکر علت من خودم فوجی 20 رو مد نظر قرار دارم ولی بعضی ها میگن برند خوبی نیست.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
1-fujifilm finpix sh20
2-fujifilm finpix hs25
3-canon powershot sx500 si
4-olympus 810-uz
سعید عزیز ضمن خوش آمد گویی به فروم، فوجی دوربین خیلی خوبیه یادمه دوستان همیشه میگن تو منوال خیلی قوی هست ولی چون شما مثل من اول راهی فکر نمیکنم زیاد رو این مد راحت باشی مگه اینکه هدفت کلا عکاسی حرفه ای باشه و بخوای ادامه بدی که اینجوری این برند خوب به کارت میاد. در مورد گزینه هات من اظهار نظر نمیکنم چون در مقامی نیستم بخوام راهنمایی کنم مطمئنا بقیه اساتید و دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن. فقط به نظرم قبل از خرید دوربین یک مقدار مطالعه بیشتر داشته باش در مورد عکاسی.
اگه هم خیلی میخوای حرفه ای ادامه بدی میتونی چند ماه صبر کنی و پس انداز بیشتر داشته باشی و با یک dslr شروع کنی. اینم به نظرم خوب پیشنهادیه.
بازم از دوستان و اساتید درخواست دارم نظرات مطمئن تر و کاملتری ارائه بدن.
به امید پیشرفت روز به روزت تو عکاسی و دیدن عکسهای زیبا
یا حق
درود
دوست من اگر برای یادگیری و تنطیمات دستی دوربینی زیر 1 تومن می خواهید دوربینی تهیه کنید قطعا بهترین گزینه در دوربین های انتخابی شما دو گزینهفوجی هست من دوربین hs20 رو داشتم و تجربه بسیار خوبی نیز با این دوربین داشتم البته به شرط اینکه انتظارتون در حد همین دوربین باشه و نه بیشتر و اینکه با این دوربین می توانید عکسهایی با زمینه تار بیاندازید ولی قطعا میزان کنترل و کیفیت به اندازه دوربین های slr نیست
برای خرید یک کامپکت تا حدود1 میلیون تومان درخواست راهنمایی دارم برای یکی از دوستان,
فعلا بین نیکون (P310 (T8,500,000 و کنون (S110 (T11,600,000 نمیدونم کدوم رو بهشون پیشنهاد بدم وگیرهم داده که خودم یک مدل رو دقیقا اسم ببرم.
راستش من هیچ وقت ازاین اخلاقها نداشتم که یه پیشنهاد رو اکیدا به کسی بگم بخره. همیشه خرید وانتخاب نهایی رو میگذارم به عهده طرف. اینه که نمیدونم به این دوستمون چی باید بگم. وعزیز هم هست.
روی کاغذ که S110 سنسور بزرگ تر، زوم بیشتر ،عکاسی RAW و ظاهرا نویز کمتر داره .....
اما P310 عامه پسندتر ساخته شده ،فیلم برداری فول اچ دی 30fps ،مگاپیکسل16 ، مانیتور با کیفیت تر و دیافراگم 2 دهم باز تر در ابتدا ی رنج که تاثیر آنچنانی نداره و 1 واحد بازتر در انتهای رنج که چون در 100 میلیمتر هست نسبت به 120 میلیمتر کنون فرق چندانی نداره ......
من اگر باشم S110 میخرم ....
ّ
باتشکر از دوستان عزیز, اخه اختلاف قیمت اینها حدود400 هزار تومن هست و به همین خاطر چندان معقول نمیدونم که کانن اس110 ارزش اینقدر هزینه رو داشته باشه.واسه همینه که مردد هستم. البته دارم روش کار میکنم که یه جی15 بخره وهردو مون رو خلاص کنه.از فوجی کدام رو پیشنهاد میدید؟
راستی این Fx1 فوجی درقیاس با جی15 کنون حرفی برای گفتن داره؟
سلام دوستان خوبم
کسی تجربه ای با fuji finepix fx50 داره؟
میخوام بخاطر ضّد آب بودنش بگیرم
دوربین خودم sony H20 هست ازش راضیم. کیفیتش از این بدتر نیست که؟
سلام
ببخشيد كسي درباره فوجي Fx1 نظري نداره بالاخره؟ دوربين خوبيه يا فقط پول طراحي داريم ميديم؟!
ممنون
من تجربه عملي با اين XF1 ندارم اما احتمالا كيفيت تصويرش مشابه x10 و با وجود كمي بزرگتر بودن سنسورش، تفاوتي با ساير رقبايش مانند s110 يا G15 ندارد
ممكن است در عمل هندلينگ ضعيفتري نسبت به رقبايش داشته باشد
اگر حتما فوجي مي خواهيد x10/x20 به نظرم بهتر هستند
و در رقبايش سري s كنن و يا سري LX پاناسونيك انتخابهاي بهتري هستند
با توجه به رقبایی مثل canon s110 و sony rx100 با توجه به ابعاد سنسور، رزولوشن(البته هرچه بیشتر بهتر رو قبول ندارم) و عدد f فکر می کنم sony rx100 گزینه مناسب تری باشه. طراحی منحصر بفرد فوجی رو نمی شه نادیده گرفت. نکته ی دیگه ای که باید توجه کرد نکات ظریفی در کارکرد دوربین هست که در مشخصات دوربین ذکر نمی شه و اتفاقا می تونه تعیین کننده باشه.مثلا با لابردن فاصله کانونی طبیعتا نمی تونی از f/1.8 استفاده کنی که البته برای سونی و فوجی محدوده f یکسانه.
سلام
من امروز رفتم جمهوری سونی wx100 بگیرم ولی از ۴۵۰ تا ۷۰۰ تومن قیمت میدادن. یه عده میگفتن هم گارانتی اصلی داریم و بدون گارانتی که بدون گارانتی فیک، ریفرش یا ریفربیش هست. بدون گارانتی رو زیر ۵۰۰ تومن و با گارانتی رو بالای ۶۰۰ تومن میدادن. حرفشون راسته یا چرت میگن؟
به نظر شما چیکار کنم همونی که میگن ریفرشه رو بگیرم؟! چون گارانتی به کار من نمیاد و از طرفی نمیخوام جنس فیک هم بخرم!
هر دو دوربین مزایایی دارن.حسگر p310 مقدار کمی بزرگتر و رزولوشن بالاتری داره(16مگاپیکسل دربرابر 12) اما محدوده ایزو و سرعت شاتر s110 کاملا برتر از p310 هست. اگر به دردشون می خوره s110 فرمت raw رو هم داره که لازمه ی کار حرفه ای هست ولی اگر اشتباه نکنم p310 نداره.
محدوده دیافراگم p310 قدری بهتر از s110 هست و می شه گفت یه مقدار سریعتر هست(اختلاف زیاد نیست.) زوم اپتیکال s110 عدد5 و p310 عدد 4 هست. البته این قیمت هست که تصمیم نهایی رو می گیره اما اگر قیمت شما برای s110 درست باشه و وزن و اندازه براتون مهم نباشه قطعا انتخاب های بهتری هم در این قیمت دارید.
با سلام
ممنون میشم از دوستان که بنده رو راهنمایی کنند
بین sony WX60 و Panasonic Lumix DMC-SZ7 کدام رو پیشنهاد میکنید؟
من امروز رفته بودم که canon ixus125 بگیرم که فروشنده ایندو رو به من پیشنهاد داد و گفت که خیلی بهتر است از این مدل کنون.
بودجه تا 600 کنار گذاشتم و هر دو مدل فوق، بین 500 تا 600 قیمت دارند.
من فتوشاپ بلد نیستم و برای من مهمترین چیز، کیفیت خروجی عکس هست که بتونم در کامپیوتر نگهداری کنم یا مستقیما پرینت بگیرم. همچنین، دوربینی میخواهم که به آسانی هر چه تمام تر بتونم با کیفتی خوب، عکاسی کنم.
با سپاس فراوان از دوستان و اساتید عزیز
در اين خصوص حكم كلي نمي توان صادر كرد. دوربين هاي كامپكت بسيار عالي Canon مانند سري G مانند G15 و اخيراً G16، سري S مانند s110، سوپر زوم هاي SX40 و SX50 و كامپكت هاي ارزان تر مانند SX 260 و دوربين هاي بسيار خوب پاناسونيك مانند FZ200 و دوربين هاي نيكون مثل P510 و همچنين دوربين هاي فوجي اگر بهتر از مدل هاي مشابه سوني نباشند مسلماً كمتر هم نيستند.
توصیه می کنم نگاهی به دوربین Canon Ixus 510 HS بندازید که در خیلی زمینه ها از دوربین سونی wx60 جلوتر هست. اولا حسگر 16 مگاپیکسلی در دوربین سونی به اعتقاد من مزیت نیست و بیشتر تبلیغاتی هست و حسکر 10 مگاپیکسلی کنون قطعا برای سنسور این دوربین ها به لحاظ نویز بهتره.یا ببینید سونی ایزوی این دوربین رو تا 12600 نوشته که مشخصا بازی با اعداده. شک نکنید این دوربین کنون در همه ی زمینه ها از سونی جلوتره.
رنج قیمت هم تقریبا یکی هست.البته این یه پیشنهاده.
با سلام
دیاف توی کامپکت ها هر چی پایینتر باشه بهتر هست ؟
که اشاره کردید بهش ؟؟