آره منظورم همون G1X بود!امروز یکیشو فروشنده اجازه داد روشن کردم دیدم موقع زوم روی اشیاء فوکوسش مرتب کمی تار میشه!
Printable View
سلام
یه دوربین میخوام واسه عکاسی خانوادگی
بیشترعکسها در منزل و با نور مهتابی خونه گرفته میشه
عکاسی در شب خوبی هم داشته باشه
زوم اپتیکال در فیلمبرداری فعال باشه حداقل زوم 10 باشه
چون تازه کارم تنظیمات اتو خوبی داشته باشه
بودجه :400 تومن
ممنون
دوست عزیز معمولا دوربین های کامپکت در محیطهای بسته و دارای نور مصنوعی و نه چندان کافی مشکل بازی فوکوس رو دارند من هم تجربه شما رو با این دوربین داشتم و دقیقا منظورتون رو متوجه شدم و این یک چیز عادی هست. اگه می خوایید در عملکرد فوکوس دوربین مطمئن شوید که اشکالی وجود ندارد دوربین را در فضای باز و ترجیحا نور کافی خورشید تست بفرمایید.
واسه عکاسی درنورکم پارامتر *< حداقل سرعت شاتر >* باید بیشتر باشه یا کمتر ؟ ینی کلا چند باشه خوبه ؟
دوست عزیز با سلام و احترام،
متاسفانه جواب درست و سر راستی برای سوال شما وجود ندارد.
اینکه شما می فرمایید نور کم، محیطهای بسیار بسیار زیادی هستند که میشه واژه "نور کم" رو به اونها اطلاق کرد و بسته به مقدار نور موجود در هر کدام از اونها، مقدار اپرچر، سرعت شاتر و حتی ایزو می تونه متفاوت باشه. پس بنابراین نمیشه که 100% گفت مثلا سرعت 1/30 حداقل سرعت هست یا سرعت 1/15 و ... چرا که محیطها متفاوت هستند و ممکن هست برای یک محیط کم نور سرعت 1/30 جواب بدهد برای دیگری 1/15 و الی آخر. حتی همونطور که عرض کردم ترکیب اپرچر و ایزو هم بسته به مقدار نور اون محیط همراه با سرعت شاتر تغییر می کنند تا بهترین نتیجه حاصل شود.
سلام
خسته نباشین
می دونم سوال تکراری هستش ولی لطفا کمک کنین
یه دوربین خوب برا استفاده خانگی با بودجه حداکثر 400 چی هست توصیه تون؟
ممنون
سلام
بهترین دوربین کامپک کانون پاور شات کدام است ؟
قابلیت ها
سنسور خوب
باتری خوب
زوم زیاد
و ...
با این قیمت می تونید دوربینی مانند canon 1100D رو داشته باشید که کیفیت تصویر مطلوبی برای شما داره و همین طور لذت کار با یه دوربین DSLR .در این حالت شما باید لنزها رو به نسبت هدفتون خریداری کنید(همراه این دوربین یه لنز 55-18 هست البته)اما برای داشتن زوم باید مبلغ به نسبت بالایی برای لنز هزینه کنید (مبلغ دقیق و لنز رو باید از تاپیک های دیگه دربیارید) و لزوما شاید ایده آل شما نباشه. ببینید هدفتون از عکاسی چی هست.صرفا کاربر خانگی هستید یا قصد دارید به طور حرفه ای یا حداقل نیمه حرفه ای به عکاسی بپردازید؟
sx500 و 510 هم مدل های سوپرزومی با کیفیت و امکانات پایین تر هستن(510 sxجدیدتر از 500 sxهست)
اما کیفیت قابل قبول در این رنج دوربین ها بعلاوه راحتی و زوم که اشاره کردید به نظر من در sx50 جمع هست.
تا جایی که من می دونم برای رسیدن به زاویه دیدی نزدیک به بسته ترین زاویه دید(بیشترین زوم)SX50 روی دوربین های حرفه ای باید چند ملیونی خرج کرد !
اگه زوم زیاد رو از گزینه هاتون حذف کنین توی همین کامپکت ها G1x هم دوربین خیلی خوبیه ورژن دومش هم در راه هست
و با همین بودجه با دوربین های حرفه ای به کیفیت بهتری میشه رسید البته بدون زوم زیاد
در کل به نظر من بهتره خواسته هاتونو اولویت بندی کنین(زوم زیاد،کوچیکی و حمل راحت،کیفیت بالا و...) و بعد ببینید G16 بهتره یا G1x یا SX50 یا...
پ.ن: مثل این که با پستم با پست آقای ali k همزمان شد
تشکر از راهنمایی هایتان
راستش من تجربه عکسبرداری حرفه ای را ندارم و به نوعی اولین دوربینی است که می خواهم بگیرم
در گذشته با دوربینهای آنالوگ کامپکت خیلی زیاد عکاسی کردم اما با نسل جدید دوربینها خیر
از لحاظ مالی می خواستم در حد اس ایکس 510 هزینه کنم اما به سفارش شما تصمیم گرفتم همان اس ایکس 50 را بخرم
حال دو سوال از شما اساتید دارم و آنکه من که در حدود 1،300،000 تومان برای اس ایکس 50 می خواهم هزینه کنم
بهتر نیست یک اس ال آر در همین قیمت مثل 1100 بخرم ؟
باز هم عرض کنم این قضیه زوم و کیفیت و راحتی برایم مهم است
یکی دو بار با اس ال آر ها کار کردم کمی مشکل به نظرم اومد
سوال دوم اینکه در اس ایکس 50 که زوم 50 ایکس دارد می توانید بگویید یعنی چه ؟
یعنی از نزدیک فاصله چند سانتی متری شروع می شود و نهایتا تا چند ده متری را کاور می کند ؟
یعنی می توان یک پرنده را در فاصله 20 متری ثبت کرد ؟
بسیار تشکر
دوست گرامی، امیدوارم مطالبی رو که می نویسیم براتون مفید باشه: با رقم مورد نظر شما می تونید دوربین DSLR مانند canon 1100D و nikon D3200 با لنز 55-18 تهیه کنید.در این صورت کیفیت بالای عکس رو خواهید داشت ولی برای زوم بالا باید هزینه ی نسبتا زیادی رو (نسبت به بادی خریداری شده و البته برند لنز) بپردازید. اگر چنین دوربینی خریداری کنید می توانید به مرور لنزهایتان را تهیه کنید و این مورد خود نکته ی منفی محسوب نمی شه وفقط زمان بره.در این فاصله با دوربینتون هم بیشتر آشنا می شید.
نکته بعدی اینه که عکاسی مثلا عکاسی از حیات وحش و پرندگان حوصله بالایی می طلبه و تصور نکنید با یک دوربین بریج کار شما راحت تر خواهد بود.
برای بدست آوردن زوم هم اگر دقت کنید 215-4.3 mm روی لنز sx50 نوشته شده که از تقسیم این دوعدد (برای همه لنزای دیگه هم همینه مگه لنز پرایم که حالا جای صحبتش نیست) 215/4.3 عدد 50 بدست می یاد.
شما با این دوربین می تونید از تقریبا هرچیزی که فکر کنید عکس بگیرید(در این تاپیک می تونید بیشتر باهاش آشنا بشید)
از عکاسی ماکرو تا عکاسی از ماه و اقمار مشتری (و حتی تصویر محوی از سیاره زحل!)
در جریان باشید قدری از زومی که شما مد نظرتون هست با کراپ تصویر بدست می یاد (به همین دلیل دوربین با سنسور بزرگتر می تونه قدری از کمبود زوم رو جبران کنه(این جمله رو ساده نوشتم))
مثال:این عکس رو می گیرید (در همین ابعاد)
فایل پیوست 55956
و با کراپ یا همون برش تصویر به این عکس می رسید:
فایل پیوست 55957
نمونه عکس های این دوربین رو از این لینک ببینید.
همچنین برای درک بهتر از زوم و مفاهیم واید و تله هم این لینک رو چک کنید.یه فایل فلش هست ببینید.
امیدوارم کمکی شده باشه.
دوست عزیز سلام و تشکر از راهنمایی که فرمودید
بنده با توجه به راهنمایی شما چندین مقاله از سنسور ها و اندازه های آنها مطالعه کردم و تا حدودی با توجه به کم سوادی ام در این مورد می توانم بگویم
یک اس ال آر معمولی مثل 1100 دی دارای سنسور به مراتب بهتری نسبت به اس ایکس 50 می باشد
1100 دی 22.2x 14.7 mm
اس ایکس 50 1/2.3" ( 6.17x 4.55 mm)
فکر کنم از نظر اعداد و ارقام هم ظاهرشان کاملا هویدای برتری 1100 باشد
حال دو سوال دارم
1- با توجه به این موضوع دیگر دلیلی برای انتخاب 50 ایکس نمی ماند
2- آیا زوم 1100 هم به اندازه 50 ایکس می باشد ؟
تمام نتیجه گیری های من را با توجه به عدم آگاهی به این حوضه در نظر بگیرید
درستش اینه که بگید 1100D با چه لنزی؟ با لنز کیت 55-18 شما چیزی به نام زوم ندارید. باید یه لنز تله تهیه بفرمایید. که البته هر چه فاصله کانونی آن بزرگتر باشد هزینه ی آن نیز بالاتر است. در یک دوربین dslr این لنزه که مشخص می کنه با چه زومی سروکار دارید نه بادی (بدنه) دوربین.
در واقع در دوربین کامپکت، بزرگنمایی از مشخصات دوربینه اما در بین DSLR ها بزرگنمایی از مشخصات لنزه (که جدا از دوربینه)
دوربین خانوادگی زیر 300 هزار تومن چی خوبه ؟
سلام و تشکر بسیار از راهنمایی های ارزشمندتان
به عنوان آخرین سوال
canon sx 50 Hs سال 2012 معرفی شده است
با توجه به اینکه حدود 2 سال از این مدل می گذرد
تجربه دوستان canon ایی چه تخمینی برای معرفی سری جدید این دوربین دارند ؟؟
همچنین ممکن است یک مقایسه ای بین این دو مدل دوربین کنید و در جمع بندی بفرمایید کدام بهتر است ؟
Sony Cyber-shot DSC-HX300 Point & Shoot
و
Canon PowerShot SX50 HS Point & Shoot
من منتظر معرفی این دوربین امسال بودم که متاسفانه معرفی نشد هنوز. و واقعا نمی دونم کی ممکنه مدل بعدیش بیاد بیرون. البته سونی چند روز پیش h400 رو معرفی کرد با زوم 63 برابر.
بین دو دوربین مورد اشاره من رای به canon sx50 می دم. چون رزولوشن 20 مگاپیکسلی سونی در این سایز سنسور اصلا توجیه نداره.12 مگاپیکسل کنون کاملا مناسبه. عکاسی در فرمت raw که کنون داره ولی سونی نداره.این قابلیت کمک می منه ویرایش های بسیار بهتری بر روی عکستون داشته باشید. سرعت فوکوس کنون بسیار مناسبه و لرزشگیر هم عالیه. البته از اون طرف سونی در نور کم بهتر عمل می کنه. دوستانی که فیلمبرداری براشون مهمه فیلمبرداری سونی 60 فریم فول اچ دی ولی کنون 24 فریم فول اچ دی هست.
در مجموع من از sx50 و کیفیتش راضی هستم و در مورد سونی من انتخاب دوم می ذارمش.
با سلام یه دوربین کامپکت معرفی کنین با این مشخصات
1)لرزشگیر قوی
2)استفاده از باطری قلمی
3) مناسب برای عکاسی خونوادگی در محیط بسته
4)تنظیمات اتو مناسب
مارکش و زومش هم مهم نیست فقط هرچی زوم تو عکاسی داره بشه تو فیلمبرداری هم استفاده کرد
حداکثر تا 500 تومن مرسی
دوستان من قصد خرید g15 رو دارم. اما این فکر به سرم زده که یه مدت صبر کنم تا g16 ارزون تر بشه و بعد اونو بخرم.
بنظرتون تفاوت این دوتا دوربین چقدره؟ ارزش داره که صبر کنم یا نه؟
درضمن سایت imaging-resource چقدر اطلاعات و مقایسه عکساش قابل اطمینانه؟؟
در مشخصات روی کاغذ g16 در عکاسی پیاپی و استفاده از پردازنده digic6 در مقایسه با digic5 و فیلم برداری 60 فریم (البته فقط در full hd 1920*1280) و wifi برتری داره.
از این موارد موردی مثل wifi و حتی فیلم برداری در کیفیت عکس خروجی تاثیری ندارن. پردازنده digic5 پردازنده خوبی هست و در کل به نظر می یاد تفاوت قیمت فعلی با وجود این تغییرات چندان متناسب نیست! شاید خرید g15 حتی احیانا با قیمتی پایین تر از امروز بازار خرید به صرفه تری باشد. البته در عمل باید سنجید که برتری digic6 چه مقدار محسوس خواهد بود.
فایل پیوست 56128
سلام دوستان
من میخوام دوربین s100 کنون بگیرم. به نظرتون نو پیدا میکنم؟ s110 صفحه نمایشش لمسیه دوست ندارم. کسی از دوستان پیشنهاد دیگه ای داره دوربین هم رده s110 ولی صفحه لمسی نباشه.
ممنون
با سلام
من برای مصارف شخصی و خانوادگی در سفر ، مهمونی و....و کمی هم عکاسی برای دلخوشی و یادگیری خودم یه دوربین با کیفیت عکس عالی میخوام.بین S110و G15 , G1X موندم.کدوم اینا عکسهای باکیفیت تری ارائه میدن ؟قیمت هم برام مهم نیست .فقط کیفیت عکس برام مهمه .لطفا راهنمایی بفرمایید چه دوربینی بگیرم بهتره ؟
اولا دوست داشتن یه دوربین با صفحه نمایش لمسی به سلیقه شخصی بستگی داره نه تحمیل شما
دوما ایشون دوربین در رده ی s110 خواستن که از لحاظ امکاناتم شامل میشه نه فقط قیمت
سوما تا جایی که من از بازار پرسیدم g15 رو 1 تومن هم میشه گیر اورد s110 هم 750 اینا قیمتشه و این تفاوت فکر نکنم 50 درصد باشه شایدم تعریف شما از درصد چیز دیگه ایست!!!
با تشکر از راهنماییتون .
همونطور که میدونید G1X mark II هم جدیدا معرفی شده .آیا تفاوت بین G1X و G1X mark II اونقدر زیاد هست که ارزش صبر کردن و به بازار اومدن اون رو داشته باشه ؟ یعنی کیفیت عکسها در این دو دوربین تفاوت قابل توجهی خواهند داشت؟یا این تفاوت بیشتر به درد عکاسهای حرفه ای میخوره ؟ ممنونم.
خواهش میکنم.شاید کیفیت عکس ها خیلی افزایش نداشته ولی به احتمال زیاد کیفیت مقداری افزایش پیدا کرده.اگه عکاسی ماکرو براتون اهمیت زیادی داره و همچنین عدد f پایینتر(2) برای رسیدن به عمق میدان کم (تاری پس زمینه) این دوربین g1x mark ii انتخاب مناسبتریست البته باید در نظر بگیرید این دوربین زمانی که بازار ایران برسه احتمالا چیزی در حدود 2 تومن یا بیشر هزینه داره براتون که حتی میتونید dslr های خوبی تو این رنج بخرید.
موفق باشید
دوست عزیز بی شک بهترین سری کامپکت کنون همون سری G هست. اما مشکلی که وجود داره اینه که هم وزن زیادی دارند و هم تو جیب جا نمیشند. سری s کنون هم بهترین سری این برند برای دوربین های کامپکت ( به معنای واقعی )هستش که هم کوچیکه و به راحتی تو جیب جا میشه و هم اینکه در مقایسه با همرده های خودش کیفیت خیلی خیلی خوبی داره. من هم مثل شما از صفحه لمسی خوشم نمیاد و به قول شما قشنگ میره رو مخ آدم.
به قول دوستمون کیفیت سری G و S هم زیاد مشهود نیست و کمتر از 50% قیمت هستش. ضمن اینکه با ورود دوربین های S110 و S120 الان قیمت S100، پایین تر هم اومده. مطمئن باشید از خرید S100 ضرر نمی کنید.
من جای شما بدون هیچ شک و تردید و فکری S100 رو می خریدم.
موفق باشید.
دیروز رفتم دوربین قیمت بگیرم نمایندگی ایده ال در شهرستان گفتند کانن 280 بدون ارور باطری (رقم ششم عدد 0) 680 تومان و سونی مدل WX300 هم 680 تومان .....
به نظر شما سونی WX300 از لحاظ کیفیت عکاسی و فیلمبرداری بهتر است یا کانن 280؟
راستی پشت سونی WX300 نوشته بود ساخت چین آیا همه مدلهای سونی ساخت چین هستند یا نه مدلهای کامپکت ژاپنی هم داریمبا این حال نسبت به مدل زاپنی کانن می ارزد؟؟؟
شما بودید از لحاظ کیفیت کدام را پیشنهاد می کردید؟
سلام
میخواستم بدونم دوربین کنون Ixus 500 hs از نظر کیفیت ساخت و کیفیت عکس خوبه ؟
برای کسی که به شدت آماتوره میخوام خرید کنم ، ولی میخواد که دوربینش کیفیت خوبی داشته باشه.اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم بگید.
با درود دوست عزیز
دوربین Ixus 500HS قیمتش نسبت به ارزشش یمقدار بالاست و تنظیمات دستی هم نداره ، خاصیت این سری از دوربین ها بیشتر در جم و جور و کوچک بودنشه ،با این مبلغ میتونین دوربین های بهتری تهیه کنید ، اگه با باطری شارژی قلمی مشکلی ندارید Canon SX160 IS را تهیه کنید اگر هم با باطری قلمی مشکل دارین Canon SX170 IS را تهیه کنید که از باطری لیتیومی استفاده میکنه و باطری هم همراهش هست ، اما بنظر من باطری قلمی قابل شارژ هیچ مشکلی نمیتونه ایجاد کنه و حتی خیلی هم بهتره (بدلیل قیمت بسیار مناسب اینگونه باطری و شارژرها و کیفیت مطلوب) که البته اگه بخواین Canon SX160 IS را تهیه کنید باید برای شارژر و باطری قلمی هم هزینه کنید(نگران نباشید قیمت مناسب و پایینی دارند) معمولا باطری و شارژر را با هم نیز میفروشند که قیمت مناسبتری داره تا بخواین شارژر و باطری قلمی را جداگانه بخرید .
این سری از دوربین های کنون نسبت به قیمت کیفیت مطلوب و خوبی داره و همچنین تنظیمات دستی (منوال) هم داره که با ارزشه!
هر دو دوربین :
16 مگاپیکسل - 16 ایکس زوم اپتیکال (فاصله ی کانونی 28 – 448 میلیمتر) - پردازنده ی DIGIC 4 - صفحه نمایش 3 اینچ 230.000 کیلو پیکسل - سنسور (CCD 1/2.3" (6.17x4.55mm - و فیلمبرداری (1280x720 (30, 25 fps) , 640x480 (30 fps .
با تشکر از پاسخ شما
گفتم که برای کسی میخوام بخرم که به شدت آماتوره و فکر نکنم اصلا بدوه تنظیمات دستی چی هست !:-D
فکر کنم هر چی دوربین اتوماتیک تر باشه و کوچیک تر بیشتر مورد پسندش باشه . البته تو بعضی از مشخصات هم 500hs بهتره مثل پردازنش( DIGIC 5) ، فیلمبردایش که full hd هست .
((مقایسه این دو دوربین با هم ""http://www.pixel.ir/modules/featurecategories/compare.php?action=display ""))
با این وجود اگر تنظیمات دستی مهم نباشه 500hs گزینه خوبیه ؟
(البته اگه برای خودم میواستم بگیرم احتمالا sx170 رو میگرفتم ، چون حداقل خوش دست تره)
ممنون
برتری پردازنده ی DIGIC 5 به DIGIC 4 و نوع سنسور CMOS به CCD را قبول دارم ، اما این دوربین فول اچ دی رابا 24 فریم فیلمبرداری میکنه و تعداد فریم هاش کمه و آنچنان کارآمد نیست بنده به شخصه ترجیح میدم با کمتر از 30 فریم فیلمبرداری نکنم و فیلمبرداری با 30 فریم اچ دی را به 24 فریم فول اچ دی ترجیح میدم .
اگه تنظیمات دستی برای ایشان مهم نباشه و اندازه ی کوچک دوربین و زوم بیشتر هم مهم باشه بنظر من IXUS 500HS انتخاب خوبیه ، اما اگر فکر میکنین با زوم 5X مشکلی ندارند و براشون کافی است Canon IXUS 240HS انتخاب بهتریه ، مزیتهای Canon IXUS 240HS نسبت به IXUS 500HS : شانزده مگاپیکسل در مقابل ده مگاپیکسل (که زیاد مهم نیست بخاطر اینکه اینگونه دوربین ها با این اندازه ی کوچک سنسور بنظر من نباید بیشتر از 10 یا 12 مگاپیکسل داشته باشند) - دیافراگم بازتر در ابتدای فاصله ی کانونی f2.7 در مقابل f3.4 - صفحه نمایش 3.2 اینچ لمسی در مقابل صفحه نمایش 3 اینچ غیر لمسی - لنز وایدتر 24 میلیمتر در مقابل 28 میلیمتر - Wi-Fi برای ارسال عکس بصورت بیسیم برای لبتاب و گوشی های موبایل - رنج فلاش3.5 متر در مقابل2.5متر - وزن کمتر 145g در مقابل 155g - قیمت پایین تر . مزیتهای IXUS 500HS نسبت به IXUS 240HS : زوم بیشتر (فاصله ی کانونی بیشتر) - سرعت شاتر1/4000 ثانیه در مقابل سرعت شاتر 1/2000 ثانیه - دیافراگم بازتر در انتهای فاصله ی کانونی - گزینه ها و تنوع بیشتر در مد فیلمبرداری - تعداد عکس های گرفته شده با یکبار شارژ 190 عکس در مقابل 170 عکس .
IXUS 240HS رم SD میخوره اما IXUS 500HS رم Mini SD .
میشه نتیجه گیری کرد برای کسی که احتیاج آنچنان به زوم بیشتر نداره ، بیشتر از مد فیلمبرداری اچ دی و فول اچ دی استفاده میکنه Canon IXUS 240HS گزینه ی بهتریه .
آقا بیزحمت یه سوال دیگه دارم.
بعضی از مغازه هارو دیدم که دوربین شبیه 500 hs داشتن ولی روش نوشته شده بود 520 hs آیا این دو تا باهم فرق میکنن؟ یکی از فروشنده ها میگفت 520 فیک هستش؟
ممنون
دوربين عكاسي تقلبي وجود ندارد
Canon 520 HS Review: Express Review
با شما کاملا موافقم ، هیچوقت نتونستم قبول کنم که بیشتر از 400 یا 500 هزار تومان برای دوربینی بدم که از سنسور 1/2.3 اینچ استفاده میکنه سنسوری که در مکانهای کم نور عکساش پر از نویزه (سنسوری که روی ارزانترین مدلهای دوربین های کنن و حتی روی همه ی دوربین های سوپر زوم کنون هم نصبه) ، آخه مگه میشه برای 50 یا 60 هزار تومان بیشتر یا کمی زوم بیشتر سنسور 1/1.7 اینچ و همچنین فرمت RAW را به سنسور 1/2.3 اینچ ترجیح داد؟! این کجا و آن کجا! سنسور 1/1.7 اینچ سنسوریه که روی دوربین های G15 و G16 کنون هم نصبه .
من خودم اگه بخوام دوربینی بخرم که وجود مد منوال برام مهم نباشه و بخوام همیشه از مد اتوماتیک استفاده کنم دوربین A1400 رو میخرم که قیمتش زیر 200 هزار تومانه و یا یکی دیگه از دوربین های سری A را انتخاب میکنم اگه هم مد منوال برام مهم باشه دوربین SX160 و یا یکی از دوربین های این سری را انتخاب میکنم ، بیشتر از این برای اینگونه از دوربین ها با این اندازه ی کوچک سنسور هزینه نمیکنم چون مثل پول دور انداختنه و اگه بخوام بیشتر هزینه کنم ترجیح میدم S110 و یا دوربین دیگه ای از این سری را انتخاب کنم .
ضمنا در حال حاضر دوربین های کامپکت کنون در 99% موارد سر تر و بهتر از دوربین های سونی هستن و در مورد اون 1% هم قیمت های سونی آنقدر بالاست که آدم مجبور میشه و ترجیح میده سمتشون نره!
باید نیازهای خود را بشناسیم و طبق آنها هزینه کنیم چون در غیر اینطورت پول هدر دادنه اون هم در این حال که قیمتها خیلی بالا هستن ، بنده که آماتور هستم و نمیدونم فرمت RAW ویا تنظیمات دستی به چی میگن چرا باید برم پول اضافی به دوربینی بدم که از خیلی از قابلیت هاش استفاده نمیکنم و فقط بصورت اتوماتیک باهاش عکس میگیرم و همچنین از خیلی از قابلیتهای دیگه .
صرفا اندازه سنسورش نیست . قدرت فلاش . ضبط فرمت راو . کیفیت بدنه . زوم و فوکوس با رینگ . اف 2
وقتی که تو محصولی این قابلیتها باشه حتما شرکت تولید کننده تو قطعات دیگه هم فرقی میگذاره و سعی میکنه قطعات دیگه هم مثل لنز و بدنه و باطری و برد و خلاصه همه چی کیفیت خوبشو بگذاره .
ممنون که یه توضیح کاملی دادین
به نظرتون برای عکاسی خانگی ( بشه عکس هاشو چاپ کرد و کیفیتش قابل قبول باشه) و فیلمبرداری بهترین دوربین کامپک چی می تونه باشه؟
تا رنج قیمت 500 تومن
آیا با هزینه کردن بیشتر به تفاوت متناسب با هزینه کرد دست پیدا می کنیم؟
سلام دوستان،
سوال من اینه که همراه دوربین کنون G16 یه لنز آداپتور LA-DC58L هم میفروشن. تو سایت خود کنون نوشته که این آداپتور برای وصل کردن تله کانورتر به کار میره.
میخواستم بدونم که با این آداپتور میشه لنز های دیگه ای هم بهش وصل کرد؟؟
من دوبار به کنون ایمیل زدم و این سوال رو ازشون پرسیدم. بار اول گفتن که
other accessories may attach, but these are not officially supported.
بار دوم که ایمیل زدم گفتن که نمیشه لنزهای DSLR رو بهش وصل کردو
البته منظور من لنز DSLR نیس و منظورم چیزهایی مثل اکستنشن تیوبه.
لطفا توضیح کامل بدید. ممنون
معمولا برای اینگونه دوربینها یک تله کانورتر و یک واید کانورتر عرضه می شه. گاهی شرکت های متفرقه ثالث (third parties) هم لنزهایی از همان نوع ولی ارزانتر برای این منظور ارائه می دهند ولی کلا خیلی ذهنتون رو درگیرش نکنید. خیلی ارزش خرید و تجربه کردن ندارند.
خیلی قدیما یه تاپیکی داشتیم کلی راجع بهشون صحبت کرده بودیم ولی هرچه گشتم پیداش نکرم.
تله کانورتوری که بخواد بهش وصل بشه TC-DC58E خودش 250 دلاره که 1.4 تله میکنه که میشه 7x زوم . 1400 پول دوربین رو بدی 800 تومنم پول کانورتور رو خوب میری یه SLR درست و حسابی با لنز 18 135 میگیری دیگه !
دوستان من بین G1X و G16 گیر افتادم.
الان داشتم تاپیک مربوط به G1X رو میخوندم و توش گفتن که فوکوس دوربین کنده. کسی هست که اینجا این دوربین رو داشته باشه و اشکالاتش رو بگه؟
سلام دوستان
قصد خرید یک دوربین کامپکت با کیفیت و پیشرفته را دارم که همیشه بتوانم به راحتی همراه خود داشته باشم.
لازم به ذکر هست در کنار دورینهای اس ال ارم یک کامپکت خوب و عالی میخواهم .
چه مدلی را و به چه دلیل پیشنهاد میکنید ؟؟
من خودم بین مدلهای زیر بیشتر قصد انتخاب دارم
canon g1x
canon g16
nikon p7700
sony rx 100
خروجی عکس برای اینجانب در کنار سبکی و سرعت لنز بسیار مهم میباشد .
متشکرم.
canon eos m
دوربین canon g1x دوربین بسیار خوب است.سایز سنسور تقریبا در اندازه ی DSLR هست و کمینه f2.8 هم برای عکاسی شرایط نوری ضعیف خوبه (هر چند در این زمینه ضعیف تر از p7700 و RX100 هست) . محدوده سرعت شاتر 1/4000 تا 60 ثانیه هم در این رنج چشمگیره (برتر از RX100) و ایزو 100-12800 هم نقطه قوته.(در این مورد p7700 پایین تره ولی rx100 بالاتر قرار داره ولی از آن جایی که سنسور rx10 کوچکتر از g1x هست و رزولوشن بیشتری داره، 20 در برابر 15 به معنی نویز زیاد در ایزوهای بالای rx100 هست که عملا نتایج ضعیفی به بار می یاره به خصوص که معمولا سونی رزولوشن ها رو بالا انتخاب می کنه و بیشتر تبلیغاتی هستش) .
پردازنده Digic5 هم سریع ولی از قدرت پردازنده های دو دوربین دیگه اطلاعات دقیق ندارم.
دوربین RX100 چشمی و کفشک فلاش اکسترنال نداره و صفحه نمایش اون ثابت هست اما دو دوربین g1x و p7700 این مزیت ها رو دارن.البته صفحه نمایش متحرک در عکس خروجی تاثیر مستقیم نداره ولی در کنار یه دوربین DSLR داشتن دوربینی که در جاهای مختلف نیاز باشه کادر عکس رو هنگامی که جلو دوربین هستیم ببینیم مفید فایده است (حداقل برای من که بوده)
در کل این سه دوربین نقاط قوت هایی دارن که گمان می کنم g1x انتخاب بهتری باشه.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید و ما ور هم از عکسای زیباتون بی نصیب نذارید.
دوستان سلام
ممکنن یه مقایسه مه جانبه بین ۲ تا دوربین Eos m و G1x داشته باشید ؟
یعنی هرکدوم چه مزایا و معایبی نسبت به دیگری داره ؟ و آیا این لنزهایی که ای او اس ام میخوره مثه لنزهای دوربین های اس ال ار همه گیره و به راحتی پیدا میشه ؟
ضمنا من بیشتر پرتره ایندور و طبیعن و ماکرو کار میکنم
یه سوال دیگم دشتم که خی مبتدیانس،تو مشخصات دوربین اخیرالذکر نوشته شد بود بدون آینه،این بدون آینه دقیقا یعنی چی و چه اهمیتی داره؟ مگه بقیه کامپکت ها بدون آینه نیستن ؟
ممنون بابت پاسخ های خوبتون
سلام
مقایسه دوربین ها تاپیک مخصوص به خود دارد. در چند جمله، EOS-M یا دوربین های بدون آینه؛ یعنی اینکه شما دیگر ویزور ندارید و از طریق همان صفحه ی نمایش که در این دوربین لمسی هم هست(مانند دوربین های کامپکت) میتوانید کادرتان را ببندید. که این خود مزایا از جمله کوچک شدن بدنه، و محدودیت هائی از جمله نور دیدن زیاد سنسور و همچنین اتمام سریع باطری میگردد. در عوض توانائی های Dslr را تا حدودی دارد مانند سنسور APS-C و قابلیت تعویض لنز.
لنزهای آنهم به وفور موجود بوده، و حتی با تبدیلی که برای این دوربین موجود است براحتی میتوانید از تمام لنزهای کنون حتی سری EF هم استفاده کنید.
اما G1X جزو کامپکت های رده بالا است و قابلیت تعویض لنز ندارد. بزرگترین مزیت این دوربین، سایز سنسور آن میباشد 18.7*14 mm
نتیجه: اگر میخواهید از عموم افراد 1 لول بالاتر عکاسی کنید همان G1X اکتفا میکند. ولی اگر مایل به ادامه هستید باید وارد دنیای DSLR ها شوید و با مطالعه و صرف زمان فراوان، پیشرفت کنید.
تاپیک دوربین مذکور: http://forum.akkasee.com/f47/t17874.html
موفق باشید.
سلام
یکی از دوستان قصد خرید کامپکت ixus 140 کانن رو داره اما تو بازار مدل ixus 145 رو به عنوان مدل جدیدتر بهش پیشنهاد دادن اما من وقتی مشخصات هر دو مدل رو مقایسه کردم مدل 145 امکانات پایین تری نسبت به مدل 140 داره و سئوال اینه که چطور کانن مدل جدید رو با امکانات پایین تری معرفی کرده؟
ضمنا سنسور bsi-cmos مدل 140 عملکرد بهتری داره یا سنسور ccd مدل 145؟
لینک مقایسه از dp review
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
سلام دوستان اگه ممکنه یه کامپکت خوب بهم معرفی کنین که برای کسی که با اس ال آر کار کرده تا حدی راضی کننده باشه؛ خیلی تحقیق کردم و تاپیک ها رو خوندم اما گیج شدم بودجه تا 500 و ترجیحا" کنون ؛ ممنون میشم راهنمایی کنین
بستگی داره چه نوع کامپکتی مد نظرتون باشه. سوپرزوم باشه یا کامپکت با سنسور بزرگ (که احتمال میدم دومی مورد نظرتون باشه.)
نزدیکترین کامپکتهای کنون به SLR ها اول از همه سری G و بعد سری S هستند. هرچند با این قیمت بعید میدونم دوربینی از این سری ها پیدا بشه.
فکر کنم اگه بتونید G12 رو پیدا کنید با بودجه تون همخونی داشته باشه
اگر جمله با اس ال آر کار کرده رو به معنی توقع خروجی و آپشن های یه دوربین slr بدونیم در این قیمت هیچ دوربینی نیست که مناسب باشه. دوربین های این قیمت پایین ترین دوربین های موجود هستن. ولی باید دید برای چه هدفی قصد خرید دوربین کامپکت دارن؟ g1x می تونه انتخاب مناسبی باشه (گرانتر از محدوده قیمت شما) یه دوربین سوپرزوم هم می تونه مناسب باشه ( دوری از خرید یه لنز تله گران قیمت و البته بازهم گرانتر از محدوده قیمت شما).
ممنون از راهنمایی همه دوستان، موضوع اینکه من یه اس ال آر داشتم که دزدیده شده فعلا نمیتونم اس ال آر بگیرم ولی بدون دوربین هم که نمیشه سر کرد، یه چیزی میخوام برای یه مدت دستم باشه , اینجور که فهمیدم sx160,170 و IXUS 300 جواب دادن ؛ میدونم اس ال آر نمیشه فقط یه چیزی میخوام ناامید کننده نباشه البته من هیچ وقت کامپکت نداشتم و نمیدونم کار کردن باهاش میتونه لذت بخش باشه یا نه