سلام
من ميخوام يه دوربين بخرم كه تقريبا همه كارهاش اتوماتيك باشه
بين سه تا دوربين ميخوام يكي رو انتخاب كنم
دوربين nikon 4100
دوربين canon A85
دوربين sony P100
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
متشكرم
سلام
من ميخوام يه دوربين بخرم كه تقريبا همه كارهاش اتوماتيك باشه
بين سه تا دوربين ميخوام يكي رو انتخاب كنم
دوربين nikon 4100
دوربين canon A85
دوربين sony P100
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
متشكرم
اگر مي خواهي بخش اتوماتيك دوربين قويتر باشد در بين اين سه دوربين سوني پي 100 در اين زمينه بهتر است. فوكوس و لنز سوني براي كارهاي اتوماتيك عالي عمل ميكند. ضمن اينكه پي 100 داراي عملكرد بسيار خوبي در زمينه فوكوس سريع، تاخير شاتر بسيار كم و كيفيت تصوير بسيار خوبي است.
من بهت nikon 4100 رو پيشنهاد ميدم دوست عزيز.قيمتش هم واقعا نسبت به كنون آ85 بهتره.كيفيت عكسهاشم بي عيبو نقصه .سوني هم چيزه زيادي واسه گفتن نداره!! من مدت 1ماه فقط كارم بررسي دوربين هاي مختلف بود واسه خريد.البته اگه با رزولوشن زياد مشكلي نداشته باشي nikon SQ و بهت پيشنهاد ميدم(با رزولوشن 3.2)البته ساخت ژاپن هست.4100 هم واقعا انتخاب خوبي هست.البته اگه امكان تنظيم دستي كنون رو در نظر نگيريم خيلي دوربين معمولي هست.
Nikon SQ دوربيني با نويز بسيار بالا در نور كم است.
لطفا مرجع يا مدركي دال بر اين مطلب لطف كنيدسوني هم چيزه زيادي واسه گفتن نداره
لطفا منظورتون رو از معمولي توضيح بديدالبته اگه امكان تنظيم دستي كنون رو در نظر نگيريم خيلي دوربين معمولي هست
دوستان عزيز
من تقريباً هر روز مطالب دلخواه خودم رو در اين انجمن مي خونم، از همگي هم متشكرم كه با صبر و حوصله نظرات يا پاسخ هاشون رو مي نويسن.
كمتر پيش مياد كه مطلبي بنويسم چون فكر مي كنم فعلا بهتره ياد بگيرم ...، اما مدتي است كه لحن نامناسب و تمسخرآميز يكي از دوستان در اين انجمن آزار دهنده شده به طوري كه مرا هم وادار كرد كه اين چند خط را بنويسم.
آقاي احسان!
اگر فكر مي كنيد كه نظراتتون علمي، منطقي و مستدل هستند چرا هوچيگري مي كنيد؟ در مباحث علمي كلي حرف نمي زنند، بلكه جزء به جزء موضوع رو از زواياي مختلف مورد بحث قرار مي دهند و در آخر هم فتوا يا حكم كلي نمي دهند بلكه فقط و فقط نظر خودشون رو بيان مي كنند، آن هم بعد از ارائه دليل و مدرك. و اگه مسئله مربوط به اختلاف سليقه باشه كه جاي بحث نداره، و دليلي هم براي توهين نميشه كما اين كه در فروم هاي ديگه اين اختلافات بوده و هست اما كاملا دوستانه مطرح ميشه و حرمت افراد حفظ ميشه. كلمات و جملات شما بوي دوستي و صميميت نمي دهند. چي رو ميخوايد ثابت كنيد. آقاي احسان اگه درست استدلال نكنيد طبيعتاً خوانندگان مطالبتون نتيجه خوبي راجع به شما نمي گيرن. آقاي احسان پيشنهاد مي كنم يه بار كل مطالبي رو كه نوشتيد بررسي كنيد، من اين كار رو كردم شما كمتر از يك ماهه كه عضو شديد از مجموع 14 مطلبي كه شما تو اين مدت كوتاه نوشته ايد حداقل در 4 مورد به ديگران توهين كرده ايد و يا ....
و در آخر اين كه آقاي احسان يك ماه مطالعه و بررسي مدت چندان زيادي نيست كه باعث بشه شما با اين قطعيت نظراتتون رو بيان كنيد. و اگه بخوايم اين رو ملاك قرار بديم بايد صحبت هاي آقاي شهبازي و آقاي محمديان روشن رو كه حدود يك ساله دارن تو اين انجمن از تجربه ها و اطلاعاتي كه حاكي از ماهها و ماهها مطالعه است مي گن بيشتر قبول كرد.
بهتره ياد بگيريم كه بايد نظرات مخالف رو با ادب، احترام و منطق و منطق پاسخ داد.
در پايان از زحمات آقاي شهبازي، آقاي محمديان روشن و آرش و ساناز عزيز تشكر مي كنم و از طولاني شدن مطلب عذر مي خوام.
آقاي احسان
من اون سوالها را از شما كردم تا اگر به منابعي دسترسي داريد كه دال بر اون نوشته شما باشه در اختيار من بگذاريد . چون ديد من نسبت به اون دوربينها با اون نوشته متفاوت بود.
و اين خود دليلي است بر اين مطلب كه اصلا منظورم اين نبوده و نيست كه فقط حرف خودم را بزنم بلكه هميشه ميخوام از همه نكات تازه رو ياد بگيرم. اصلا هم خودم رو عقل كل نميدونم و اتفاقا هميشه در اين فروم همه رو به نظر دادن و شركت در بحثها تشويق كردم
بنابراين اصلا لازم نبود كه اون پست آخر خودتون رو حذف كنيد
من فروشنده اين دوربينها هستم با اين 3 مدل هم زيادكار كردم
شك نكنيد و canon a85 رو انتخاب كنيد.
آقا من هم بين اين سه مدل موندم نميدونم كدوم رو انتخاب كنم آخرش هم نفهميدم كدومش بهتره راستي من دو سه روزه دنبال يه دوربين ديجتال نسبتا مناسب تو همين رنج قيمت دارم ميگردم لطفا اگه امكان داره در مورد sony p100 هم يه كم منو راهنمايي كنيد و همينطور در مورد قيمت و قرق دو دوربين A80 و A95 آخه هر دوشون ال سي دي قابل چرخش دارن ممنون هگي -فقط يه ذره ساده بگيدد اخه ...
البته این دوربین هایی که گفتی، همه دوربین های خوبی هستند و میتونی با خیال راحت هر کدومو انتخاب کنی. اما یه پیش نهاد برات دارم، چند روز پیش دوربین اولیمپوس 5050 رو دیدم به قیمت باور نکردنی 380 هزار تومان! که غیر قابل رقابته. علتش هم اینه که 5060 جایگزینش شده.
دوربین بسیار خوبی است که مدت ها رقیب سر سخت G5 کانون بوده . لنزش هم بسیار عالیه (1.8). کفشک فلاش هم داره و امکاناتش کامله.