سلام
به نظر شما كدوم بهتره در ضمن زياد از طبيعت خواهم گرفت
سلام
به نظر شما كدوم بهتره در ضمن زياد از طبيعت خواهم گرفت
يه كانون 16 مگا پيكسلينوشته اصلی توسط atana
ببخشید من زیاد متوجه این دو نامه نشدم. میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟
mikhastam ye dorbin bekharam ke gimatesh 500.000 alla 600.000 toman bashe dar zemn ziyad az tabiyat khaham gereft axs mikhastam bedonam be in gimat che dorbin oo shoma pishnahad mikonin
در اين رده دوربينهاي زيادي قرار دارن كه با توجه به سلايق شخصي ميتونيد دوربين مورد نظرتون رو انتخاب كنيد ولي د اگه من جاي شما باشم كانن جي 6 رو انتخاب ميكنم تو سايت بخش دوربين ديجيتال مقالهاي راجع به اين سري د دوربينها هست كه ميتونيد به انجا مراجعه كنيد واطلاعات بيشتري بگيريد اگه زوم هم براتون خيلي مهم باشه د پاناسونيك زد 20مي تونيد در نظر داشته باشيد موفق باشيد د
. http://digitalcamera.akkasee.com/archives/001853.php
mamnonam
rasti ye dorbin has canon powershot pro1 ke dass 2 has gimatesham 600.000 toman be nazare shoma khobe ya na ??
فكر مي كنم خريد دوربين ديجيتال نو بدون گارانتي معتبر ريسك بزرگي باشه چه برسه به اينكه دوربين دست دوم باشه.دوربينهاي ديجيتال وسايل پر استفاده اي هستن به همين دليل زودتر از دوربينهاي فيلمي مستهلك ميشن بازم بستگي به نظر خودتون داره من هرچقدر هم pro 1دوربين خوبي باشه اين كار رو نمي كنم.
نوشته اصلی توسط arena
hasht 8 mah az garantish monde hala nazaretoon chiye???
من راجع به جنس دست دوم تجربه خوبي ندارم .شايد اگه راهي وجود داشت كه ميشد فهميد تو اين مدت چقدر باهاش كار شده و چند تا عكس گرفتن بهتر مي شد نظر داد.اين كاملا به نظر شخصي شما بستگي داره.در ضمن فكر نميكنم به قطعات فرسوده گارانتي تعلق بگيره .موفق باشينوشته اصلی توسط atana