صیغه ی اول شخص جمع....:::big grin:::
والله دوربین های دیجیتال از نظر سنسور به چند دسته تقسیم میشوند....
این دسته بندی ها هم قوانین خودش رو دارد...
مثلا سنسور های فول فریم...كه از نظر ابعاد كاملا هم اندازه ی نگاتیو دوربین های 35 م م است ( همین دوربین فیلمی های خودمون )
بعد از اون سنسور های APS هستند...
ابعاد سنسور هرچقدر بزرگتر باشد نویز دوربین كمتر است..
حالا نسبت این ابعاد به سنسنور های فول فریم را كراپ فاكتور دوربین دیجیتال مینامند...
در دوربین های كامپك و SLRlike لنز های آنها را بر حسب این فواعد شكل میدهند و ملا 28 آنها معادل 28 در دوربنی های فول فریم است...( تفاوت های تكنیكی بسیاری دارند كه اینجا جای بحث نیست )
در سایر دوربین هیا SLR دامنه ی لنز را باید ضرب در كراپ فاكتور كرد...مثلا یك لنز 10-20 بر روی دوربین های نیكون معدل یك لنز 15-30 در دوربین های فول فریم است....و معاد 16-32 در دوربین های كنون ( بعضی ).....
از لنز های دارای موتور داخلی میتوان برای نیكون دی 40 استفاده كرد ( اكثر لنز ها در حال حاضر دارای موتور هستند ) از نظر قیمت و موجود بودن هم زیاد مشكلی وجود ندارد...( نه كه اصلا ولی مشكل زیادی نیست )لنز های نیكون با پسوند اسمی AF-S دارای موتور هستند...همچنین لنز های دارای HSM در لنز های سیگما ( بتازگی دو لنز خوب و ارزان با این امكان تولید شده است )
در مورد نبودن LCD در بالای دوربین هیچ مشكلی وجود ندارد در حال حاضر بسیاری از دوربین ها این LCD را ندارند و حذف شده است( به دلیل بالارفتن كیفیت تصاویر LCD های اصلی و ارگونومی بهتر و هزینه ی كمتر طراحی و ساخت )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزیز
بنظر من وجود lcd بالا بی فایده نیست و برای بعضی از دوستان امری حیاطی است. اما برای منی که برای هر شات کلی وقت دارم نه اصلا به کارم نمی خورد. ولی عکاسانی هستند که در امر عکس خبری و ورزشی خیلی به خاطر زمان بسیار کوتاه هر شات به این ال سی دی ها نیاز مبرم دارند.
البته با ید توجه داشت که بعضی از علایم حیاطی که بر روی ال سی دی بالای نمایان می شود در داخل ویزور دوربین هم قابل رویت است.
محمد علی توفیق
يكي از مزاياي بزرگ Status LCD مصرف بسيار كمتر باتري است و همچنين زياد روشن ماندن آن هم صدمه اي به آن نمي زند. چون اين LCDها از نوع 7 Segment هستند كه مصرف پايين و عمر بسيار بالايي دارند.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
با تشكر از همه دوستان كه بنده تازه وارد را توی جمع با حال خودتون قبول كردید.تا این جا كه كلی از راهنمایی هاتون استفاده كردم.حقیقتش امروز سر كلاس تحویل پروژه دانشجوهام به خاطر حضور ناگهانی یك H9 و سوال یكی از دانشجوها (دوربین دیجیتال بخریم یا نگاتیوی؟) كلاس به سمت بحث عكاسی رفت.من اون چیزی كه به نظرم می اومد براشون گفتم.درست یا غلط؟نمیدونم؟می خواستم ببینم این بحثو تو این پست می تونم باز كنم یا نه؟می خوام بدونم درست راهنماییشون كردم یا نه؟ با تشكر از مدیران انجمن.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
هادی هژیرآذر
امروز هر دو دوربینو دست گرفتم.(D40وFZ50). پاناسونیك fz50واقعا دوربین خوش دست و خوش استیلیه.D40هم همین طور.اما به پای FZ50 نمیرسه.حالا فقط مونده انتخاب نهایی:D_SLR یاSLR LIKE. راستی Auto Bracketingچیه كهD40نداره؟