-
D80 یا 30d - عکاسی شب و ...
سلام دوستان، من قبلا برای خرید کمک گرفته بودم ولی قسمت نشد.
حالا بعد از مدتی علاوه بر عکاسی معماری به عکاسی نجومی هم علاقمند شدم.( مثل همه )
از Review ها اینطور دستگیرم شد که nikon برای عکاسی نجومی مناسب نیست.
خواستم بدونم 30D میتونه جایگزین خوبی برای D80 باشه؟ البته با توجه به اینکه من مدتها فکر کردم تا به D80 رسیدم و منظورم این نیست که 30D به پای D80 نمیرسه.
یعنی با معیارهای من از D80 میشه 30D رو انتخاب کرد؟ ( از همه لحاظ ) با توجه به قیمت تقریبا نزدیک اونها.( میدونم که لنز کیتشون خیلی متفاوته ولی کلا...)
البته منظورم از عکاسی نجومی ، خیلی حرفه ای نبود چون دسترسی به تلسکوپ هم ندارم و وقت زیادی برای خارج از شهر رفتن هم ندارم. فقط در حد نوردهی طولانی و ...
ممنون میشم کمک کنید.
-
پاسخ: D80 یا 30d - عکاسی شب و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
سلام دوستان، من قبلا برای خرید کمک گرفته بودم ولی قسمت نشد.
حالا بعد از مدتی علاوه بر عکاسی معماری به عکاسی نجومی هم علاقمند شدم.( مثل همه )
از Review ها اینطور دستگیرم شد که nikon برای عکاسی نجومی مناسب نیست.
خواستم بدونم 30D میتونه جایگزین خوبی برای D80 باشه؟ البته با توجه به اینکه من مدتها فکر کردم تا به D80 رسیدم و منظورم این نیست که 30D به پای D80 نمیرسه.
یعنی با معیارهای من از D80 میشه 30D رو انتخاب کرد؟ ( از همه لحاظ ) با توجه به قیمت تقریبا نزدیک اونها.( میدونم که لنز کیتشون خیلی متفاوته ولی کلا...)
البته منظورم از عکاسی نجومی ، خیلی حرفه ای نبود چون دسترسی به تلسکوپ هم ندارم و وقت زیادی برای خارج از شهر رفتن هم ندارم. فقط در حد نوردهی طولانی و ...
ممنون میشم کمک کنید.
بله....
با 30 دی تمام نیاز های شما رفع میشود.( اگر دی 80 نیازهای شما را رفع میكرده است )
30 دی كاملا و قطعا و یقینا و حتما و 100% از دی 80 بالاتر است....
حتی 400دی و 350 دی هم نیازهای شما را رفع میكنند....
در مورد نوردهی طولانی نتها گزینه فعلا كنون است...
مباركتان باشد....
-
ممنونم آقای قبادی عزیز من قبلا هم از توضیحات به موقع و مفید شما بهره برده ام.
حرفتون رو قبول دارم، فقط می خوام بدونم از 2 مگاپیکسل اضافی بگذرم؟ و اینکه الان D80 با 18-135 هم قیمت 30d با 18-55 هست. بازم 30d ترجیح داره؟
یه چیز دیگه: یعنی D80 واقعا در زمینه نوردهی طولانی مدت اینقدر ضعیفه؟
بازم ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
ممنونم آقای قبادی عزیز من قبلا هم از توضیحات به موقع و مفید شما بهره برده ام.
حرفتون رو قبول دارم، فقط می خوام بدونم از 2 مگاپیکسل اضافی بگذرم؟ و اینکه الان D80 با 18-135 هم قیمت 30d با 18-55 هست. بازم 30d ترجیح داره؟
یه چیز دیگه: یعنی D80 واقعا در زمینه نوردهی طولانی مدت اینقدر ضعیفه؟
بازم ممنونم.
والله نیكون اصلا بد نیست...اما در نوردهی طولانی به دلیل نوع سنسور و موارد دیگر زیاد پیشنهاد نمیشود....
نه اینكه اصلا نمیتواند ها . نه بلكه كنون عملكرد بهتری دارد.....
قضیه دو مگاپیكسل هم اصلا مهم نیست و به هیج وجه مشكلی نخواهید داشت.....
از نظر لنز كه اون لنز نیكون بسیار بهتر است ( لنز كنون 50 تومان است و نیكون حدود 300 تومان ) شما با این اضافه پرداخت دارید یك بدنه ی حرفه ای تر و با امكانات بیشتر تهیه میكنید......
بین این دوربین ها فرق های زیادی وجود دارد...
اگر واقعا عكاسی شب برایتان مهم نیست میتوان قید كنون را زد و به سمت نیكون رفت....
-
از راهنمایی مفیدتون ممنونم آقا کاوه.
امیدوارم بتونم انتخاب درستی بکنم.
-
بازم سلام،
دوستان یه جواب به من بدین منو از این همه دردسر نجات بدید:
30d+18-55 و D80+18-135 تقریبا با یه قیمت کدومشون بیشتر ارزش خریدن رو داره؟
از لحاظ ترکیب لنز و دوربین عرض می کنم.
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
ممنون میشم کمک کنید.
اگر اینطوره اصلا تو تهران یا شهرهای بزرگ نمیتونید از ستاره ها و دیگر اجرام آسمانی خوب عكاسی كنید چون آلودگي نوري و هوا بسيار زياده و فقط بايد بريد به كوير يا جايي كه مشكل نوري نداشته باشيد
در خصوص نوردهي طولاني مورد استفادتون چقدره ؟
مورد ديگر برتري 30D بدنه فلزي اونه اما لنز كيتش اصلا در حد لنز كيت D80 نيست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
بازم سلام،
ممنونم
وحید جان
Dilemma میدونی یعنی چی؟؟ یعنی یک مساله یا معمای بغرنج که راه حل هم نداره ;) :::big grin:::
این سوال شما هم دقیقا همینه، من که تا حالا ندیدم کسی تو این سایت بتونه یک جواب ساده و عملی برای این سوال بده :::confused2::: (چون اصلا نمیشه!!)
من خودم الان حدود یک هفته میشه که 30D خریدم و تقریبا همین مشکلات شما رو هم داشتم، ولی از اونجایی که بیشتر اوقات در طول هفته ، طی روز نمیتونم عکاسی کنم و بیشتر شبها میزنم بیرون،( جدا از زمانهایی که حالا مسافرت یا تور میرم) لذا واسم خیلی مهم بود که بتونم با ایزوهای بالا راحت عکاسی کنم، چون اصولا از عکس با فلاش زیاد خوشم نمیاد ، از طرفی نه اینکه با نیکون نمیشد، ولی دیگه اینو همه موافقند که نویز canon کمتره، به خاطر همین تصمیم گرفتم 30d بخرم، البته من هم یکی دو ماه هر روز کلی review و نمونه عکس از این دوربین ها میخوندمو میدیدم ها، ولی بالاخره این کارو کردم، از لحاظ بودجه هم من تو مضیقه بودم، ولی خوب خودمو بدبخت کردم :redface: :::big grin2:::
خیلی از دوستان از اون اول میدونن که مثلا از nikon خوششون میاد یا از canon ، ولی اگه مثل منو شما درگیر باشند، به نظر من بهترین راه حل یک حرکت انتحاریه، یه دفعه تصمیم بگیر و قال قضیه رو بکن، چون هر کدوم از این دوربینو یه چیزایی دارن که اون یکی نداره و کلی گیجت میکنه ;)
درسته که لنز کیت نیکون بهتره، ولی اصولا وقتی قدم تو این راه میگذاری، دیگه بدبخت شدی و پس از یه مدت هیچ کدوم از این لنز ها راضیت نمیکنه، ولی از لحاظ مالی D80 میصرفه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
بازم سلام،
ممنونم
همچين مقايسه اي زياد صحيح نيست چون خروجي 30D با لنز كيتش قطعا بهتر از D80 با لنز كيتش نخواهد بود خوب حالا نتيجه؟؟؟؟؟؟؟؟:::confused2:::اگر مي خوايد تركيب رو مقايسه كنيد بايد از خروجي ها نتيجه بگيريد و براي اينكار هم بايد لنزها تقريبا هم رده باشن تازه كيفيت خروجي كل ماجرا هم نيست، سركت فوكوس، خوشدستي، راحتي كاربري و منوها، تمايل برندي، برنامه توسعه تجهيزات آتي،..... همه موثره و كلا خيلي هم پارامترهاي شخصي هستن پس انتظار نداشته باشيد من نوعي براتون نسخه بپيچم
واقعيت رو بگم حيف 30D كه اون لنز روش نصب بشه پيشنهاد ميكنم اگر عكاسي نجومي براتون مهمه بريد 350D بخريد كه پول كمتري داده باشيد و كيفيت خروجي تون هم خيلي كمتر از 30D با اون لنز نيست
-
اگر عکاسی نجومی میخواهید که خب در برتری کنون شکی نیست ولی باز فکر کنید ببینید که واقعا" عکاسی نجومی میخواین؟:::happy::: چون با توجه به خرید لنز و تجهیزات کنون در آینده شما باید هزینه های بسیار بیشتری رو متقبل بشین و نیز با توجه به اینکه در حال حاضر لنزکیت 30d راضی کننده نیست باید به فکر یه لنز بهتر هم باشید ...
خلاصه همونطور که بابک خان گفت خیلی مسائل در تصمیم گیری موثره .. سلیقه , ارگونومی , نوع عکاسی , نویز و ...
راستی یادم رفت! 70-18 نیکون هم فراموش نشه ...
-
سلام،
فرشاد جان از نظرتون ممنونم، راستش عکاسی نجومی که نمی شه گفت ولی عکاسی شب رو نمی تونم ازش بگذرم.
شاهین جان ممنونم، شاید همین روزها منم مجبور به چنین حرکت انتحاری بشم.:)
بابک جان از توجهت ممنونم:
در مورد عکاسی شب حق با شماست ولی من گاهی اوقات طالقان هم میرم و می تونم از آلودگی های نوری و ... خلاص بشم. ولی خوب باید موقعیت شب موندن هم فراهم باشه.
ضمنا بابک جان قصد من مقایسه این دو تا دوربین نبود، از امکانات و ضعف های هر دو دوربین هم با خبرم. فقط می خوام از دوستان با تجربه که حداقل یک بار با این مسئله سر و کله زدن و تصمیم گرفتن، برای تصمیم گیری کمک بگیرم.
که اگه 30D بخرم بعدا از این لنز پشیمون نمی شم؟(اگر فرض کنیم فعلا تا مدتها بودجه همون 1.100باشه)
یا اینکه پشیمون نمی شم از بدنه D80 که چرا بدنه 30D رو نگرفتم؟ در مورد 350D هم عرض کنم که با این دوربین و هم اندازه هاش(ابعاد) کار کردم و به نظرم کوچک اومدن و تصمیم گرفتم گزینه آخرم بدنه کوچک باشه.
در کل هدفم از سوال این بود که آیا ( بدنه بهتر + لنز ضعیفتر )؟ یا (بدنه یه کم ضعیف تر + لنز یه کم بهتر)؟
اینم بگم که هر دو دوربینو شدیدا دوست می دارم.:::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
سلام،
فرشاد جان از نظرتون ممنونم، راستش عکاسی نجومی که نمی شه گفت ولی عکاسی شب رو نمی تونم ازش بگذرم.
شاهین جان ممنونم، شاید همین روزها منم مجبور به چنین حرکت انتحاری بشم.:)
بابک جان از توجهت ممنونم:
در مورد عکاسی شب حق با شماست ولی من گاهی اوقات طالقان هم میرم و می تونم از آلودگی های نوری و ... خلاص بشم. ولی خوب باید موقعیت شب موندن هم فراهم باشه.
ضمنا بابک جان قصد من مقایسه این دو تا دوربین نبود، از امکانات و ضعف های هر دو دوربین هم با خبرم. فقط می خوام از دوستان با تجربه که حداقل یک بار با این مسئله سر و کله زدن و تصمیم گرفتن، برای تصمیم گیری کمک بگیرم.
که اگه 30D بخرم بعدا از این لنز پشیمون نمی شم؟(اگر فرض کنیم فعلا تا مدتها بودجه همون 1.100باشه)
یا اینکه پشیمون نمی شم از بدنه D80 که چرا بدنه 30D رو نگرفتم؟ در مورد 350D هم عرض کنم که با این دوربین و هم اندازه هاش(ابعاد) کار کردم و به نظرم کوچک اومدن و تصمیم گرفتم گزینه آخرم بدنه کوچک باشه.
در کل هدفم از سوال این بود که آیا ( بدنه بهتر + لنز ضعیفتر )؟ یا (بدنه یه کم ضعیف تر + لنز یه کم بهتر)؟
اینم بگم که هر دو دوربینو شدیدا دوست می دارم.:::big grin:::
در مورد پشیمانی از خرید لنز مزبور که خب احتمالش کم نیست(البته نمیدونم قیمتش ارزش پشیمانی رو داره یا نه!) اصلا" نمیدونم این دوربین رو بصورت بدنه خالی هم میدن یا نه ... ولی اگر از بدنه و امکاناتی که 30d در اختیارتون قرار میده خوشتون میاد و ازش استفاده میکنید و در آینده هم قصد خرید لنز دارین(نه یکسال دیگه!) حتما" ارزش خرید رو خواهد داشت ... در غیر اینصورت فکر میکنم خرید 350d یا 400d همراه با لنزهای بهتر کار پسندیده تری باشه! چون معمولا" خرید یه لنز خوب خیلی بهتر از خرید یه بدنه خوب هست و فردا پس فردا هم هنگام آپگرید دوربین مجبور به آپگرید لنزهای بدرد نخورتون نخواهید شد .. جدای از این شما با بدنه ارزونتر و لنز بهتر میتونید از عکاسی لذت ببرید و با بدنه بهتر و نبود لنز خوب این روزهای قشنگ رو از دست خواهید داد ...
d80 هم دوربینی عالیست و شما با کمی افزایش بودجه قادر به داشتن یک فروند 70-18 هم روی این دوربین خواهید بود که بسی جذاب است!
به نظرم شما اول مشخص کن که بیشتر به چه نوع عکاسی علاقه داری و بعد یه سیاحت کامل از ریویو و سمپل انواع لنزها انجام بده و بعد هم در آخر با توجه به لنزهای مورد علاقه و سلیقه و ... انتخاب کن .. انشاءالله که عاقبت به خیر خواهید شد .. حرکت انتحاری هم زیاد لازم نیست برادر!:::happy:::
در لینک زیر سمپل انواع دوربینها و لنزها موجوده .. توصیه میکنم حتما" ببینی .. البته فکر میکنم برای دیدن عکسها احتیاج به ف-ی-ل-ت-ر شکن هست اگه نیاز داشتی بگو بدم:
موفق باشید
-
مرسی فرشاد جان لینک لازم و بدرد بخوری بود.
عجیبا غریبا که خودم پیداش نکرده بودم.:eek:
دستت درد نکنه، مطمئنم بازم سوال خواهم داشت.:::big grin:::
مزاحمتون میشم.:redface:
-
نقل قول:
در کل هدفم از سوال این بود که آیا ( بدنه بهتر + لنز ضعیفتر )؟ یا (بدنه یه کم ضعیف تر + لنز یه کم بهتر
اول اینكه ببخشید كه دخالت می كنم بعد اینكه به نظر من "بدنه یك كم ضعیف تر + لنز یه كم بهتر"
منتهی این وسط یه چیزهایی مطرحه:
ضعیفتر رو چی تعریف می كنید؟ و این ضعیفتر كجاها براتون مسئله ساز میشه؟ مثلا می گویید بدنه دی 80 فلزی نیست و این یك ضعف است ولی واقعا چند جا احتیاج دارید كه بدنه فلزی قوی خیلی به كارتون بیاد؟
همچنین بهتر رو چی تعریف می كنید؟ و این بهتر كجاها بهتون كمك می كنه؟ مثلا لنز 18-135 اگر به قول شما یك كم بهتر باشه نسبت به 18-55 كنون (كه البته برابر گفته های دوستان در همین فورم نه فقط یه كم كه به مراتب بهتره ) آیا به جز عكاسی تفننی شب آیا با توجه به رنج نسبتا قابل توجه آن در موقعیتهای متعدد دیگه به كارتون نخواهد اومد؟
به عبارت دیگه منظورم این هست که اون یک کم ضعیفتر ممکن است هیچوقت برای شما دردسر ساز نشود واصلا احساس نکنید که با بدنه ضعیفی روبرو هستید ولی در مقابل اون یه کم بهتر ممکن است در خیلی از جاها بهتون کمک کنه و احساس کنید چندقدم پیش هستید
در مورد نویز هم به گمان من فاجعه آنقدر عمیق نیست كه بتوان نیكون را به راحتی از دور خارج كرد مخصوصا با توجه به راه حل های نرم افزاری كه روز به روز در حال توسعه هستند و این مشكل را برطرف می كنند (نمونه اخیر آن Image stack که آقای دکتر روشن اخیرا در تاریکخانه دیجیتال مورد بحث قرار داده اند...)
و البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
-
با سلام
ماکزیمم زمان باز بودن D80 در حالت Bulb چقدر هست؟ مثلأ برای عکسبرداری از رد ستا رگان قابل استفاده هست؟:::confused2:::
خیلی ممنون
-
در این مد تا جایی كه باتری دوربین جواب دهد شاتر باز میماند اما مسئله نویز ...
تا جایی كه یادم هست در هوای خنك یا سرد با دوربین های نیكون 30/45 دقیقه میتوان نوردهی كرد و چندان نگران نویز نبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
در این مد تا جایی كه باتری دوربین جواب دهد شاتر باز میماند اما مسئله نویز ...
تا جایی كه یادم هست در هوای خنك یا سرد با دوربین های نیكون 30/45 دقیقه میتوان نوردهی كرد و چندان نگران نویز نبود
واقعا؟
هوا چقدر باید سرد باشه؟
-
والا من مثل دوستان دیگه حرفهای نیستم
طبق مطالبی كه خوندم عرض می كنم
اما طبیعی كه سنسور تو هوای سرد دیر تر داغ بشه و ایجاد نویز كنه... به نقل و البته خرده تصرفی از مسعود خان
به هر حال اساتید میتونن بیشتر راهنمایی كنن
-
كلا در شرایط عادی بیش از 3-4 دقیقه نمیشه...چون هاله های بنفش در عكس ایجاد میشه....
عكسهایی كه من دیدم (در45 دقیقه)فكز میكنم در 20- درجه و شاید سردتر گرفته شده بود.....چون مكان عكس نزدیك به قطب شمال بوده....و البته باز هم مشكل هاله های بنفش رو داشت.
چند تا عكسه كه اگر پیدا كنم حتما توی فوروم میذارم...البته مربوط به دی 200 هست....
به طور كل در دمای 0 تا 20 درجه بیش از 5 دقیقه امكانپذیر نیست.
به بقیش هم كاری ندارم....
باز هم میگم برای عكاسی نجومی نیازی به تلسكوپ نیست...!!!!
-
سلام
نقل قول:
اول اینكه ببخشید كه دخالت می كنم
دوست عزیز من در این فروم از کمکهای شما دوستان بسیار استفاده کردم و از توجهتون تشکر می کنم.
نقل قول:
ضعیفتر رو چی تعریف می كنید؟ و این ضعیفتر كجاها براتون مسئله ساز میشه؟ مثلا می گویید بدنه دی 80 فلزی نیست و این یك ضعف است ولی واقعا چند جا احتیاج دارید كه بدنه فلزی قوی خیلی به كارتون بیاد؟
همچنین بهتر رو چی تعریف می كنید؟ و این بهتر كجاها بهتون كمك می كنه؟ مثلا لنز 18-135 اگر به قول شما یك كم بهتر باشه نسبت به 18-55 كنون (كه البته برابر گفته های دوستان در همین فورم نه فقط یه كم كه به مراتب بهتره ) آیا به جز عكاسی تفننی شب آیا با توجه به رنج نسبتا قابل توجه آن در موقعیتهای متعدد دیگه به كارتون نخواهد اومد؟
منظورم از ضعیف و قوی این نبود. ببخشید.
بیشتر مسئله اینه که می تونم از نویز کمتر ( فارغ از بحث در مقدار اون ) 30D و قابلیت long time exposure اون که مطمئنن از D80 بهتره بگذرم؟ یا به خاطر لنز نه چندان جالب کیتش بی خیال اون بشم. و در واقع بیشتر همین قابلیت 30D هست که باعث شده گذشتن ازش سخت بشه.( برای من البته )
نقل قول:
در مورد نویز هم به گمان من فاجعه آنقدر عمیق نیست كه بتوان نیكون را به راحتی از دور خارج كرد مخصوصا با توجه به راه حل های نرم افزاری كه روز به روز در حال توسعه هستند و این مشكل را برطرف می كنند (نمونه اخیر آن Image stack که آقای دکتر روشن اخیرا در تاریکخانه دیجیتال مورد بحث قرار داده اند...)
تا جایی که من اطلاع دارم برای نوردهی طولانی مدت فقط مسئله نویزی که در شرایط عادی مشخص می شه نیست، بلکه مشکلاتی مثل هات پیکسل هم پیش میاد ( در شرایط نوردهی طولانی و داغ شدن حسگر و ...) که مطمئنن D80 در این زمینه ضعیف تره.
نقل قول:
كلا در شرایط عادی بیش از 3-4 دقیقه نمیشه...چون هاله های بنفش در عكس ایجاد میشه....
عكسهایی كه من دیدم (در45 دقیقه)فكز میكنم در 20- درجه و شاید سردتر گرفته شده بود.....چون مكان عكس نزدیك به قطب شمال بوده....و البته باز هم مشكل هاله های بنفش رو داشت.
چند تا عكسه كه اگر پیدا كنم حتما توی فوروم میذارم...البته مربوط به دی 200 هست....
به طور كل در دمای 0 تا 20 درجه بیش از 5 دقیقه امكانپذیر نیست.
به بقیش هم كاری ندارم....
باز هم میگم برای عكاسی نجومی نیازی به تلسكوپ نیست...!!!!
چقدر منتظر بودم شما هم نظر بدید آفای قدیری: می شه نظرتون رو در مورد پست اول این تاپیک بفرمائید؟
شاید مقایسه این دو دوربین درست نباشه ولی تنها نقصی که برای من در مورد D80 وجود داره همین مشکل هات پیکسل هست.
اگه این مشکل نسبت به 30D خیلی مطرح نیست و می شه ازش گذشت برم سراغ همون D80 که خیلی دوست می دارمش!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
سلام
چقدر منتظر بودم شما هم نظر بدید آفای قدیری: .
اگه این مشکل نسبت به 30D خیلی مطرح نیست و می شه ازش گذشت برم سراغ همون D80 که خیلی دوست می دارمش!!!!
یه چی میگیا...
در مقابل مسعود اگه حرف از خرید غیر از 30D بزنی کلاهتون میره توهما... من گفته باشم...
اصولا" یه مثل معرف هست که میگه اگه کسی مثلا" بخواد بره نمیدونم دکتر بعد اشتباهی سر از دفتر مسعود اینا
دربیاره شما شک نکن با یک عدد 30D برمیگرده...حالا تصور کن یک نفر بره اونجا مثلا" بخواد دوربین اونم از نوع نیکونش بخره...
بسیاری بوده اند که رفته اند D200 , D80 بخرند بعد با یک 30D برگشتند...
بقول اصفهانیها یکیشون خودی من ...
اقا مسعود خیلی مخلصیم...
الان یکماهی هست میخوام واسه یکی از دوستام دوتا D80 بخرم ولی میترسم از عاقبت کار...
-
البته در بعضی موارد خاص 5D هم مشاهده شده
یه مدت شایعه سیگما هم بود که نمیدونم چی شد
اما سوای شوخی من فکر میکنم اگه فکر میکنی تا چند وقت بعد میتونی لنز بخری 30D بگیری بهتره
باز هم اساتیدی مثل مسعود خان هستن که درست تر و علمی تر راهنمایی می کنن که 30D بگیری:::big grin:::(شوخی)
-
نه،
به احتمال زیاد فعلا نمی تونم هزینه لنز کنم، اونم لنزهای گرون!!!:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
نه،
به احتمال زیاد فعلا نمی تونم هزینه لنز کنم، اونم لنزهای گرون!!!:(
وحید جان درین مورد خیلی تاحالا بحث شده...اما نظر من:
اگه حالا حالا ها نمیتونی لنزی بخری حیفه 30D با اون لنز...و توی انتخاب کیت d80 شک نکن که پشیمون نمیشی ...
اما اگه عکاسی اسمان شب و نجوم بیشتر انجام میدی یه ترکیب ایده ال رو روش فکر کن:350D + 17-70 sigma
که در نویز کم مثال زدنیه و هم امکاناتش حالا حالا ها جوابگوی کار شماست به قدیمی بودن و ...فکر نکن .اون لنز هم لنز خوبیه که خیلی از بچه ها اونو دارن و ازش راضیند...میتونی عکسهای مسعود رو با این ترکیب توی وبلاگش ببینی...قطعا" با بودجه شما با این ترکیب میتونی یه کیف و باطری اضافه هم بخری...
-
ببینید دوست من ..... واقعا تصمیم گیری در چنین شرایطی مشکله
مدتی خودم تو این مخمصه افتاده بودم که شکر خدا اینقدر دست دست کردم که مجبور شدم برم خدمت ..... و کلا از عکاسی دور بشم.!!! ببینید من هم تقریبا شرایط شما رو داشتم به فراخور رشته ام عکاسی معماری رو دنبال می کردم از طرفی هم به عکاسی نجوم علاقه مند بودم و هستم! و کلا از اونجایی که از عکاسی با فلاش بدم میاد (مگر مواقعی که مجبور باشم) ترجیح میدم با ایزو بالا عکاسی کنم که یه دوربین کم نویز رو می طلبه اما عکاسی با دوربین کم نویز بدون لنز مناسب هیچ لطفی نداره
اما پیشنهاد من: با توجه به بودجه ای که دارید پیشنهاد می کنم یک دوربین کم نویز ارزانتر + یک لنز خوب خریداری کنید مثل 350 دی ...... من خودم به شخصه از دوربینهای نیکون خیلی خوشم میاد اما با توجه به نوع عکاسی که ما دنبال می کنیم چاره ای جز انتخاب کنون نداریم ..... به قول دوستمون به قدیمی بودن این مدل هم اصلا فکر نکنید چرا که 100% کار مارو راه میندازه
موفق و پیروز باشید
-
مرسی از توجهتون.
در مورد 350d و یا 400d من شکی در کیفیت این دو دوربین ندارم فقط مسئله کوچیک بودن اونهاست که واقعا کلافه م میکنه.
به من بگید 400d سطح نویزش مثل 350d هست یا نه؟
یا شاید هم بهتره.
البته تو یه ریویو خوندم که یه اختلاف کمی با هم دارن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
مرسی از توجهتون.
در مورد 350d و یا 400d من شکی در کیفیت این دو دوربین ندارم فقط مسئله کوچیک بودن اونهاست که واقعا کلافه م میکنه.
به من بگید 400d سطح نویزش مثل 350d هست یا نه؟
یا شاید هم بهتره.
البته تو یه ریویو خوندم که یه اختلاف کمی با هم دارن.
به شهادت همه ی دوستان...
به شهادت بسیاری از تست ها...
نویز 350دی از 400 كمتر است....
توجه كنید...350دی كم نویز تر است...
-
همونطور که 30d از 20d نویزی تره ...
به نظر من هم 350d انتخاب خیلی خوبی هست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
همونطور که 30d از 20d نویزی تره ...
به نظر من هم 350d انتخاب خیلی خوبی هست ...
توی این موضوع تا حدودی شك و شبهه وجود دارد .... نمی شود قاطعانه قضاوت كرد.....
اما اصلا چكار به این دو تا داریم ؟
بحث ما 350 دی و 400 دی است.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
توی این موضوع تا حدودی شك و شبهه وجود دارد .... نمی شود قاطعانه قضاوت كرد.....
اما اصلا چكار به این دو تا داریم ؟
بحث ما 350 دی و 400 دی است.....
کاوه جان کاری به اون 2 تا نداریم .. فقط گفتم که دو دوربین قبلی کم نویز تر بودند .. اگه ایشون دنبال عکاسی شبانه هستند و از سایز 400d و 350d هم خوششون نمیاد انتخاب دیگری به غیر از 30d فکر نکنم داشته باشند البته نمیدونم 20d یا 20da بصورت نو پیدا میشه یا نه و اینکه تفاوت قیمتشون ارزش خرید رو داره ... ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
کاوه جان کاری به اون 2 تا نداریم .. فقط گفتم که دو دوربین قبلی کم نویز تر بودند .. اگه ایشون دنبال عکاسی شبانه هستند و از سایز 400d و 350d هم خوششون نمیاد انتخاب دیگری به غیر از 30d فکر نکنم داشته باشند البته نمیدونم 20d یا 20da بصورت نو پیدا میشه یا نه و اینکه تفاوت قیمتشون ارزش خرید رو داره ... ؟
Canon 20D به صورت نو غیر ممكن است گیر بیاید ( شاید باشید ولی ارزش ندارد ) اختلاف قیمت جندانی هم با Canon 30D ندارد....
Canon 20Da هم برای عكاسی معمولی پیشنهاد نمی شود و بایستی فیلتر روی سنسور را برداشت كه این كار ارزش ندارد....
Canon 30D هم ( به نظرم بنده ) از Canon 20D نویزی تر نیست.شاید هم نویز باشند و شاید بهتر باشد....
-
نویز 350 دی کمتر از 400 دی هستش بعلاوه اینکه من عکسهای 350 دی رو به 400 دی ترجیح میدم کمی شارپتر هم هستند ... در خرید 350 دی با یک لنز خوب شک نکنید مطمئن باشید از خریدتان پشیمان نمی شوید (با توجه به نوع مصرفتان) بنظرم با سایز کوچک آن هم کم کم کنار میاین و عادت می کنین
به نصیحت های کاوه جان هم گوش کنید که عاقبت بخیر میشین:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asa_59a
نویز 350 دی کمتر از 400 دی هستش بعلاوه اینکه من عکسهای 350 دی رو به 400 دی ترجیح میدم کمی شارپتر هم هستند ... در خرید 350 دی با یک لنز خوب شک نکنید مطمئن باشید از خریدتان پشیمان نمی شوید (با توجه به نوع مصرفتان) بنظرم با سایز کوچک آن هم کم کم کنار میاین و عادت می کنین
به نصیحت های کاوه جان هم گوش کنید که عاقبت بخیر میشین:::happy:::
با تشكر فراوان از افشین جان...
یك مورد اضافه كنم....
دوستانی كه با كوچكی 350 دی مشكل دارید یك راه كار بسیار عملی و خوب دارند....
استفاده از گریپ .....!
یك تیر و چند نشان....
هم بدنه بسیار بسیار بسیار خوشدست میشود...هم اینكه هیچ وقت احساس كمبود باطری نخواهید كرد و هیچ گاه با این مشكل بر خورد نمی كنید.....
این هم برای اینكه خوشدت شود....
بنده ارادت خاصی به این بدنه ی خوب و كار پس داده دارم....یكی از بهترین ها است ( هنوز هم )
-
یک سوال کاوه جان:
انتخاب بین 400d و 350d با توجه به این که اختلاف قیمت این دو در حال حاضر حدود 100 هزار تومان است، کدام یک؟
-
خداوندا!!! مرا در این راه یاری بفرما!!!! تا بتوانم از بین بیش از 3 شایدم 4 شایدم 5 .... دوربین انتخاب کنم.:confused:
همه بگین آمین!!! تا واسه بقیه هم دعا کنم.:(
-
انتخاب بنده قطعا 350 دی بود....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
انتخاب بنده قطعا 350 دی بود....
نظرت در مورد این گفته آقای Bob Atkins چیه؟
نقل قول:
The Canon EOS 400D (Digital Rebel XTi)is a clear improvement over the 350D (Digital Rebel XT). The sensor has been upgraded to 10.1MP, though users shouldn't really see a dramatic difference in image sharpness. The buffer size has been increased, the LCD size is larger, there are more AF points, an RGB histogram mode has been added as have picture styles. There is now an ultrasonic sensor cleaning mode to remove dust from the sensor. I think the update from the 350D to the 400D is more significant and worthwhile for users than the 20D to 30D update was.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
استفاده از گریپ .....!
یك تیر و چند نشان....
........
کیش و مات!!!
کاوه جان دیگه حجت رو تمام کردند .... من دیگه حرفی ندارم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
نظرت در مورد این گفته آقای Bob Atkins چیه؟
مواردی که ایشون اشاره کردند در مورد مزیت های 400 دی نه اینکه درست نباشه، در مورد نوع کاربرد آقای شعبانی چندان مهم نیستند مگه در عکاسی نجوم سرعت عکاسی پیاپی چقدر مهمه؟ (اصلا مهمه؟!) و یا 2 مگا پیکسل بیشتر به نظر من چندان مهم نیست در مورد شارپنس هم باید عرض کنم که من 350 دی رو شارپ تر و کم نویز تر از 400 دی دیدم!
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asa_59a
مواردی که ایشون اشاره کردند در مورد مزیت های 400 دی نه اینکه درست نباشه، در مورد نوع کاربرد آقای شعبانی چندان مهم نیستند مگه در عکاسی نجوم سرعت عکاسی پیاپی چقدر مهمه؟ (اصلا مهمه؟!) و یا 2 مگا پیکسل بیشتر به نظر من چندان مهم نیست در مورد شارپنس هم باید عرض کنم که من 350 دی رو شارپ تر از 400 دی دیدم!
موفق و پیروز باشید
سلام
فرض کنیم نهایتا 40 درصد از عکسهایی که می گیریم مربوط به آسمان شب و نوردهی طولانی مدت باشد، آنوقت چه؟ باز هم 350d انتخاب بهتری ست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
سلام
فرض کنیم نهایتا 40 درصد از عکسهایی که می گیریم مربوط به آسمان شب و نوردهی طولانی مدت باشد، آنوقت چه؟ باز هم 350d انتخاب بهتری ست؟
بله ... اگر فاکتور قیمت را در نظر بگیریم و با توجه به اینکه 350 دی شارپ تر و کم نویز تر از 400 دی است باز هم خرید 350 دی بصرفه است چرا که با خرید 350 دی چیز خاصی را از دست نمی دهیم
انتخاب خود من با این بودجه و کاربرد همون 350 دی هست
موفق باشید
-
یعنی با لنز های یك سان شارژنس این 2 دوربین با هم تفاوت داره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
یعنی با لنز های یك سان شارژنس این 2 دوربین با هم تفاوت داره؟؟
بله طبق آزمایشات و تست های انجام شده در حالت پیش فرض 350 دی شارپتره
اگه اشتباه می کنم دوستان بفرمایند
-
با اجازه دوستان میخوام نظر خودم رو بگم که البته هم با جریان بحث موافقه هم مخالف !
در اینکه دور بینهای 350 و 400 دی عالی هستند بحثی نیست پس این به کنار.
ولی...
اگر دستتان بزرگ است و فاکتور خوشدستی و جفت و جور شدن تو دست براتون مهمه با اضافه کردن گریپ به نتیجه
نمیرسید چون گریپ به زیر دوربین بسته میشه و نقشی در کناره دوربین که داخل دست قرار میگیره نداره و باز هم 4
تا 5 سانت بین دست و دوربین فاصله وجود داره و دست رو دوربین نمیشینه البته تعادل دوربین بهتر میشه
من 350 دی کامیار جان رو که گریپ داشت رو دست گرفتم از بدون گریپ بهتر بود ولی اصلا با 30 دی قابل مقایسه نبود
خود کامیار هم الان 30 دی داره و فکر میکنم خیلی خوب بتونه این تفاوتها رو بیان کنه
در ضمن این بدنه ها بجز اختلاف در اندازه و خوشدستی اختلافات مهم دیگری نیز دارن مثل سرعت و دقت فکوس !
اینها هم خیلی مهمه شاید از خوشدستی مهم تر ولی باز باید دید مورد استفاده چیست ؟
-
شما درست می فرمایید افشین جان.
من هم در نمونه های موجود هم در دوربین دوستانم این تفاوت رو احساس کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
در ضمن این بدنه ها بجز اختلاف در اندازه و خوشدستی اختلافات مهم دیگری نیز دارن مثل سرعت و دقت فکوس !
اینها هم خیلی مهمه شاید از خوشدستی مهم تر ولی باز باید دید مورد استفاده چیست ؟
کاملا درسته من هم با توجه به نوع عکاسی این دوستمون عرض کردم که 350 دی عالیه چرا که در عکاسی معماری یا نجوم سرعت فکوس چندان اهمیتی ندارند .... کلا که آدم اگه چشم بسته هم یکی از اینا رو بخره ضرر نکرده اما مساله اینه که متناسب با بودجه و نیاز چه دوربینی مناسبتره
-
مسئله همینه.
اگر مشکل بودجه نبود، یا میشد برای مدتی (شاید بیش از یک سال ) 55-18 رو روی 30d تحمل کرد ( که من نمی دونم میشه یا نه و از روی نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که نمیشه !!!!) 100% 30d رو انتخاب می کردم با وجود اینکه D80 رو هم خیلی دوست دارم.
-
ما اینجا یک الگوی خوب داریم : مسعود جان قدیری
با یک 350 دی یک سیگما 70-17 و یک سیگما 20-10 بهترین عکسها رو میگیره
برای شما هم با توجه به فرمایشتان فکر میکنم 350 دی +سیگما 70-17 عالی باشه
به سایز بدنه هم عادت میکنید همانطور که ما در ایران به خیلی از مسائل که ایده ال نیست عادت کرده ایم متاسفانه
پس زیاد نباید سخت گرفت
-
خوب .....
حالا اگر من بگم با جناب Bob Atkins موافق نیستم كسی ناراحت نمیشه ؟
ببینیم چی فرمودند....
نقل قول:
The Canon EOS 400D (Digital Rebel XTi)is a clear improvement over the 350D (Digital Rebel XT). The sensor has been upgraded to 10.1MP, though users shouldn't really see a dramatic difference in image sharpness. The buffer size has been increased, the LCD size is larger, there are more AF points, an RGB histogram mode has been added as have picture styles. There is now an ultrasonic sensor cleaning mode to remove dust from the sensor. I think the update from the 350D to the 400D is more significant and worthwhile for users than the 20D to 30D update was.
خوب....
سنسور و 2 مگاپیكسل رو كه اصلا بی خیال ، همه به خوبی می دانیم كه هیچ ارزش خاصی ندارد...
برعكس اشكال هم دارد!
نویز 400دی به همین خاطر از 350 دی بیشتر است....!
در مورد شارپنس هم نه كه بنده بگویم كل این نت میگوید كه 350 دی شارپتر است....
بافر و تعداد عكاسی پیاپی ! اگر عكاس خبری و یا ورزشی و از این موارد هستید بله 400 دی بهتر است!اگر همیشه وقت دارید و به صورت تفریح كار میكنید و یا در آتلیه كار میكنید.زیاد مهم نیست...
LCD size خیلی چیز مهیه! خیلی ، بنده هم اعتقاد دارم...
اما 350 دی هم LCD كوچكی ندارد ولی از 400 دی كوچكتر است.به جای این اختلاف سایز 350 دی Status LCD دارد . اما 400 دی Status LCD ندارد.و همین باعث نیاز شدید 400 دی به LCD بزرگتر است...
اما داشتن LCD بزرگتر خیلی خوب است..
در مورد تعداد نقاط فوكوس بنده هیچ اعتقادی به بیشتر بودن چند نقطه ندارم....
در حال حاضر تمام دوربین های سیستم 3/4 دارای 3 نقطه ی فوكوس هستند و كسی هم شكایتی ندارد.در همین فروم طبق امار اكثر دوستان تنها از یك نقطه استفاده میكنند ( مثل بنده )
این هم كه هیچی :::big grin:::
نقل قول:
an RGB histogram mode has been added as have picture styles
در مورد گردگیر سنسور بنده وجودش را خیلی خوب می دانم.اما نبودش فاجعه نیست.در آمار می فرمایند 5% تاثیر گذاری....اما بنده می گویم 15% تاثیر گذاری ( به عنوان یك مصرف كننده ) اما باز هم شما خواه و یا ناخواه باید هر از گاهی یك حالی به سنسور بدهید.....
زیاد صرفه ندارد ، بنده جای آقای Bob Atkins بودم همین 350 را انتخاب میكردم...:eek:
در مرود خوشدستی.....
بابا درسته من توی این فروم لغت جاكلیدی رو رواج دادم ، اما به جان خودم دیگه اینقدر ضایع نیست كه....!
برای خیلی ها تازه بزرگ هم هست ...
اما برای دست های بسیار بزرگ گاهی آزاد دهنده است....
اما جریان گریپ....
خیلی از دوستان از سبكی 350 گله دارند...خیلی كا از اینكه یك دست آدم نمیداند كجا برود....
بنده میگویم گریپ را محكم بچسبید....
به تاپیك گریپ مراجعه كنید...نظر مصرف كنندگان را مطلع شوید.....
-
نقل قول:
برای خیلی ها تازه بزرگ هم هست ...
یکیش من :biggrin:
نقل قول:
خیلی از دوستان از سبكی 350 گله دارند...
بابا کجاش سبکه، تازه سنگین هم هست. :::big grin:::
ببخشید پابرهنه پریدم وسط حرف، دیدم این بحثها زیادی مردونه شد بود هی میگید 350d سبکه و کوچیکه و اینها، گفتم بیام یک نظر متفاوت هم بدم که از زاویه دیگه هم ببینید قضیه رو ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darya_s
یکیش من :biggrin:
بابا کجاش سبکه، تازه سنگین هم هست. :::big grin:::
ببخشید پابرهنه پریدم وسط حرف، دیدم این بحثها زیادی مردونه شد بود هی میگید 350d سبکه و کوچیکه و اینها، گفتم بیام یک نظر متفاوت هم بدم که از زاویه دیگه هم ببینید قضیه رو ;)
ممنون.....بله همین طور است كه شما می فرمایید....350 دی برای خیلی از دوستان ابعاد بسیار مناسب و خوبی دارد....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
خوب .....
حالا اگر من بگم با جناب Bob Atkins موافق نیستم كسی ناراحت نمیشه ؟
.....
نه! اینطور نمی شه!:biggrin:
شما فکر می کنی که 400D بهبود یافته 350D هست یا نه؟
اگر هست، آیا این این قیمت اضافه(به اندازه حدودا 15 درصد کل قیمت 350D) ارزش پرداخت رو داره یا نه؟
به نظرت مجموع(LCD بزرگتر و شفاف تر، گردگیر، هیستوگرامRGB، نقاط فوکوس بیشتر و...) به این مقدار بیشتر پول دادن می ارزند یا نه؟
نکته1: بحث مناسب بودن و اینا نیست، در کل گفتم...
نکته2: بحث مناسب بودن هم اگر باشه، فرض کنید کسی که 30 درصد از عکس هاش مربوط به آسمان شب می شه، می تونید برای اینکه خیالتون راحت بشه؛ نهایتا 50 درصد فرض کنید(به احتمال بسیار زیاد هیچ یک از افراد این فروم این همه عکاسی آسمان شب ندارند)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
نه! اینطور نمی شه!:biggrin:
شما فکر می کنی که 400D بهبود یافته 350D هست یا نه؟
اگر هست، آیا این این قیمت اضافه(به اندازه حدودا 15 درصد کل قیمت 350D) ارزش پرداخت رو داره یا نه؟
به نظرت مجموع(LCD بزرگتر و شفاف تر، گردگیر، هیستوگرامRGB، نقاط فوکوس بیشتر و...) به این مقدار بیشتر پول دادن می ارزند یا نه؟
نکته1: بحث مناسب بودن و اینا نیست، در کل گفتم...
نکته2: بحث مناسب بودن هم اگر باشه، فرض کنید کسی که 30 درصد از عکس هاش مربوط به آسمان شب می شه، می تونید برای اینکه خیالتون راحت بشه؛ نهایتا 50 درصد فرض کنید(به احتمال بسیار زیاد هیچ یک از افراد این فروم این همه عکاسی آسمان شب ندارند)
بله آپدیت شده ی 350 دی است.....
اما...
اما...
هر آپدیتی با ارزش نیست....
مثلا همین S3IS & S5IS كمتر كسی است كه به سراغ S5IS برود...! هیچ تغییر شگرفی رخ نداده است..
در مورد 400دی به نظرم هر كسی كه توان پرداخت بیشتر ( حتی 100 تومان ) را دارد بهتر است به سراغ 400 دی برود...
اما نه به دلیل داشتن تعداد نقاط فوكوس بیشتر..و یا گرد گیر سنسور....این دو مورد اصلا چیز های مهمی نیستند..قصد بنده این است كه دوستان بدانند كه چه چیزی ارزش پرداخت دارد...
این عینا قضیه نیكون دی 40 و دی40 ایكس است...
بنده در آن قصیه هم اعتقاد داشتم كه دی 40 ایكس ارزش پرداخت ندارد...!( اختلاف 150 تومان بود )
وقتی یك حداقل هایی كه نیاز هر كسی را بر طرف میكند در همه ی دوربین ها وجود دارد.نباید به دلیل مارك و مدل بالاتر به سراغ جدید تر ها رفت...
مثلا محال است كسی كه 350 دی دارد قصد اپگرید دوربین خود به 400دی را داشته باشد ، با پوزش اگر اینطور باشد باید در بعضی چیز ها شك كرد....
اما وقتی قصد خرید یك بدنه ی جدید را دارید اگر توان پرداخت دارید به سراغ 400دی بروید....
اما نه به خاطر تعداد نقاط فوكوس و یا گردگیر سنسور..!
بلكه به خاطر مونیتور بزرگ تر شفاف تر و داشتن تكنولوژی ساخت جدید تر كه شاید به چشم ما نیاید ولی چون این صنعت بسیار ابتدایی است شاید یك سال و چند ماه تاثیر گذار باشد....
اما بنده با 350دی كاملا نیاز هایم برطرف میشود.....
به هیچ كدام از برتری های 400دی نیاز ندارم......
موضوع نویز هم اصلا مهم نیست....
فقط به دلیل یادآوری عرض كردم...كه اشتباه نشود....نویز 350دی كمتر است.....شاید برای كسی مهم بود...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اما وقتی قصد خرید یك بدنه ی جدید را دارید اگر توان پرداخت دارید به سراغ 400دی بروید....
سلام
منظورم دقیقا همین بود...
ممنون.
-
سلام دوستان.
برای 30D لنز زیر 400 تومن(اصلا بیشتر نشه حتی 1 تومن) چی پیشنهاد می دید؟
البته با توجه به کارایی که قبلا عرض کردم.
شاید خدا خواست و بالاخره 30D قسمتمون شد.:::big grin:::
پ.ن : یه لنز با رنجی که بشه از تعویض مداوم فرار کرد. مثل Sigma 17-70
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
سلام دوستان.
برای 30D لنز زیر 400 تومن(اصلا بیشتر نشه حتی 1 تومن) چی پیشنهاد می دید؟
البته با توجه به کارایی که قبلا عرض کردم.
شاید خدا خواست و بالاخره 30D قسمتمون شد.:::big grin:::
پ.ن : یه لنز با رنجی که بشه از تعویض مداوم فرار کرد. مثل Sigma 17-70
همان 17-70
-
کاوه نظرت در مورد Canon 17-85 IS چیه؟ البته قیمتش حدود 500 تومان هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
کاوه نظرت در مورد Canon 17-85 IS چیه؟ البته قیمتش حدود 500 تومان هست.
به نظر من اين بهترين لنز دم دستي كنن براي بدنه هاي 1.6 با توجه به قيمته.
و باز به نظر من ارزش اينو داره كه از زير سنگ هم آدم 100 تومن اضافه هزينه كنه و اين لنز رو بگيره. يه لنز همه كاره ي لرزشگير دار :biggrin:
-
سلام...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
به نظر من اين بهترين لنز دم دستي كنن براي بدنه هاي 1.6 با توجه به قيمته.
و باز به نظر من ارزش اينو داره كه از زير سنگ هم آدم 100 تومن اضافه هزينه كنه و اين لنز رو بگيره. يه لنز همه كاره ي لرزشگير دار :biggrin:
جناب فرهاد؛ نميخوام بگم لنز بدي است! ولي به نظر من كنون واقعا تو اين رنج براي دوربين ها*ي كراپ 1.6 چيزي نداره...اصلا از f/4-5.6 و ca بالاي 2 اين لنز خوشم نمياد...تو اين رنج هم به نظرم لرزه گير زياد مفيد نيست!
اگر نسخه*ي HSM سيگما 70-17 براي مانت كنون هم بيايد واقعا ارزش سيگما بيش از 85-17 است...:redface:
شما قبول داريد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
سلام...
جناب فرهاد؛ نميخوام بگم لنز بدي است! ولي به نظر من كنون واقعا تو اين رنج براي دوربين ها*ي كراپ 1.6 چيزي نداره...اصلا از f/4-5.6 و ca بالاي 2 اين لنز خوشم نمياد...تو اين رنج هم به نظرم لرزه گير زياد مفيد نيست!
اگر نسخه*ي HSM سيگما 70-17 براي مانت كنون هم بيايد واقعا ارزش سيگما بيش از 85-17 است...:redface:
شما قبول داريد؟
من قبول دارم كه كنن توی این رنج واقعن یه پاش می لنگه. دوستان نیكنی ناراحت نشن ولی یكی از عوامل فروش نیكن در سال های اخیر فقط همین مورد بوده و بس. بسیاری از طرفداران كنن به علت عدم وجود یك لنز با رنج مناسب به طرف نیكن متمایل شده اند ولی این لنز لنگه كفش كهنه ی كنن در بیابانه كه به نظرم به این قیمت می ارزه.
ضمنن من با 70-17 سیگما كار نكرده ام بنابر این نظر مقایسه ای نمی تونم بدم ولی اونایی كه كار كرده اند نسخه ی موجود رو به 85-17 كنن ترجیح نمی دهند. نسخه ی جدید هم احتمالن در بدو ورود قیمتش از كنن بالاتر خواهد بود.
من احساس می كنم كنن با40D یك لنز كیت انقلابی هم عرضه كند. یه چیزی تو مایه های EFS 17-105:cool:
-
منم موافقم، البته من فقط تو تست ها و ریویو ها دیدم که 17-70 Sigma در بسیاری موارد بهتر عمل کرده.
دوستان، به غیر از سایت خانه دیجیتال از کجا می تونم قیمت لنزهای سیگما رو بگیرم یا مطمئن بشم در ایران هست یا نه؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
من قبول دارم كه كنن توی این رنج واقعن یه پاش می لنگه. دوستان نیكنی ناراحت نشن ولی یكی از عوامل فروش نیكن در سال های اخیر فقط همین مورد بوده و بس. بسیاری از طرفداران كنن به علت عدم وجود یك لنز با رنج مناسب به طرف نیكن متمایل شده اند ولی این لنز لنگه كفش كهنه ی كنن در بیابانه كه به نظرم به این قیمت می ارزه.
ضمنن من با 70-17 سیگما كار نكرده ام بنابر این نظر مقایسه ای نمی تونم بدم ولی اونایی كه كار كرده اند نسخه ی موجود رو به 85-17 كنن ترجیح نمی دهند. نسخه ی جدید هم احتمالن در بدو ورود قیمتش از كنن بالاتر خواهد بود.
من احساس می كنم كنن با40D یك لنز كیت انقلابی هم عرضه كند. یه چیزی تو مایه های EFS 17-105:cool:
فرهاد خان یه چیز هم هست ها! خیلی هم هستند که فقط به خاطر این که با نیکون نمی تونستند نوردهی طولانی مدت داشته باشند به سراغ کانن رفتند...
-
-----------------------------------------
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
ولی یه حس قوی به من میگه با 135-28 عرضه میشه!:) به همین دلیل هم احتمالا" دوربین کراپ 1 خواهد داشت!lol
-
کانن لنز ۲۸-۱۳۵ داره....که اتفاقا Is هم داره....
دوربین فول فریم هم داره...
قرار نیست همه چی رو با همه چی قاطی کنیم... کانن اگر قرار باشه فول فریم بده قطعا اسمش ۴۰دی نخواهد بود.
-
مدیرجان بابت فول فریم مزاح کردم! فقط در جواب فرهاد خان گفتم که به احتمال خیلی زیاد لنزکیت این دوربین 135-28 خواهد بود و انقلابی در کار نخواهد بود ... !:::happy:::
-
والله 18-85 لنز بسیار خوبی است...
سرعت فوكوس خوب...
لرزه گیر ( كه در این رنج به نظرم به آن نیاز داریم ... ! )
و بدنه ی بسیار عالی....
اما ....
17-70 هم محاسنی دارد كه نمی شود نادیده گرفته شود.....
از همه مهم تر اف 2.8 این لنز....
اپتیك عالی و كم خطا ی این لنز....
داشتن قابلیت ماكرو......
اما اشكالاتی هم دارد...مثل سرعت فوكوس كمتر....
اما اگر بنده قصد انتخاب داشتم قطعا 17-70 انتخابم بود....( نظر كاملا شخصی )
اختلاف قیمت این دو هم كم نیست به هیچ وجه.............
-
3 فایل پیوست
و خداوند من را افرید تا از 85-17 دفاع کنم !:)
ببینید سیگما 70-17 فقط در ابتدای رنج اف 2.8 داره اگر اشتباه نکنم تا 24 پس رو 2.8 نمیشه حساب کرد
کنون سه تا لنز برای فول فریم و 1.6 داره در این رنج 105-24 و 70-24 و 85-17 پس کمبودی نیست و فکر میکنم یک دلیل انتخاب نیکون ارزانتر بودن این برند میتونه باشه
در مورد ca واقعا اغراق شده اوضاع اینقدرها هم بد نیست اکثرا کسانی که این لنز رو نداشتند فقط با خوندن ریویو ها میگن ca این لنز خیلی زیاده ولی در عمل اصلا موضوع اینقدر حاد نیست
مثلا همین 105-24 تو 24 میلیمتر ca داره خفن ! ولی تا حالا اینجا کسی گفته ؟ یا همه فقط تعریف کرده اند ؟
تازه این لنز یک المان UD هم داره که 85-17 نداره
این عکسها رو طی یک برنامه بازدید کذائی از کاخ سعد اباد گرفتم با 105-24 خودتون قضاوت کنید .( البته شك دارم این ca هست یا Defringe )
عکسها بدون ادیت هستند
-
سلام
تقریبا قطعی شده بود که 30 دی بگیرم که 40دی اومد.
حالا دوستانی که تجربه بیشتری دارن به من بگن:
40 دی حدودا کی وارد بازار ایران می تونه بشه؟
و با چه اختلاف قیمتی؟
واسه کسی که می خواد تا آخر ماه 30 دی بگیره چه توفیقی می کنه؟
یا رو قیمت 30 دی چه قدر و از کی اثر میذاره.(چقدر سوال دارم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_solar
سلام
تقریبا قطعی شده بود که 30 دی بگیرم که 40دی اومد.
حالا دوستانی که تجربه بیشتری دارن به من بگن:
40 دی حدودا کی وارد بازار ایران می تونه بشه؟
و با چه اختلاف قیمتی؟
واسه کسی که می خواد تا آخر ماه 30 دی بگیره چه توفیقی می کنه؟
یا رو قیمت 30 دی چه قدر و از کی اثر میذاره.(چقدر سوال دارم)
حداقل 3تا 4 ماه بعد از ارائه به بازار های جهانی....
با چی چه اختلاف قیمتی؟اگر با 30 دی به نظر من با 200 تا 300 هزار تومان حداقل...شاید در ابتدا 500 تومان....
نمیدانم.....
خیلی كم ، خیلی خیلی كم شاید نهایتا 50 تا 100