نوشته اصلی توسط
vahid_solar
بازم سلام،
دوستان یه جواب به من بدین منو از این همه دردسر نجات بدید:
30d+18-55 و D80+18-135 تقریبا با یه قیمت کدومشون بیشتر ارزش خریدن رو داره؟
از لحاظ ترکیب لنز و دوربین عرض می کنم.
ممنونم
وحید جان
Dilemma میدونی یعنی چی؟؟ یعنی یک مساله یا معمای بغرنج که راه حل هم نداره ;) :::big grin:::
این سوال شما هم دقیقا همینه، من که تا حالا ندیدم کسی تو این سایت بتونه یک جواب ساده و عملی برای این سوال بده
(چون اصلا نمیشه!!)
من خودم الان حدود یک هفته میشه که 30D خریدم و تقریبا همین مشکلات شما رو هم داشتم، ولی از اونجایی که بیشتر اوقات در طول هفته ، طی روز نمیتونم عکاسی کنم و بیشتر شبها میزنم بیرون،( جدا از زمانهایی که حالا مسافرت یا تور میرم) لذا واسم خیلی مهم بود که بتونم با ایزوهای بالا راحت عکاسی کنم، چون اصولا از عکس با فلاش زیاد خوشم نمیاد ، از طرفی نه اینکه با نیکون نمیشد، ولی دیگه اینو همه موافقند که نویز canon کمتره، به خاطر همین تصمیم گرفتم 30d بخرم، البته من هم یکی دو ماه هر روز کلی review و نمونه عکس از این دوربین ها میخوندمو میدیدم ها، ولی بالاخره این کارو کردم، از لحاظ بودجه هم من تو مضیقه بودم، ولی خوب خودمو بدبخت کردم
خیلی از دوستان از اون اول میدونن که مثلا از nikon خوششون میاد یا از canon ، ولی اگه مثل منو شما درگیر باشند، به نظر من بهترین راه حل یک حرکت انتحاریه، یه دفعه تصمیم بگیر و قال قضیه رو بکن، چون هر کدوم از این دوربینو یه چیزایی دارن که اون یکی نداره و کلی گیجت میکنه ;)
درسته که لنز کیت نیکون بهتره، ولی اصولا وقتی قدم تو این راه میگذاری، دیگه بدبخت شدی و پس از یه مدت هیچ کدوم از این لنز ها راضیت نمیکنه، ولی از لحاظ مالی D80 میصرفه!