اگر دوربین كمپكت می خوای كه شب ها بتونی با خيال راحت از تو جیب درش بیاری فقط فوجی سري F البته تو كلاس T10 يا Exilim نيستن
اگر دوربین كمپكت می خوای كه شب ها بتونی با خيال راحت از تو جیب درش بیاری فقط فوجی سري F البته تو كلاس T10 يا Exilim نيستن
نه احمد جان من از اونا نيستم كه به خاطر دستمالي قيصريه رو به آتش مي كشند :biggrin:
اولن كه يك كاسيو نبود و با مدلي كه ايشون فرمودند و با توضيحات ديپرويو شد دوتا
بعدش هم ايشون فرمودند ex-v7 و بنده عرض كردم اونو فراموش كنيد چون ظاهرن سري Exilim همگی این مشكلات رو دارند.
راستی در مورد كن راكول هم هیچی نگیم بهتره ایشون حتا هیچ ابایی نداره كه وسط ریویوی فرمایشی خودش حتا برای ساعت كاسیو هم تبلیغ كرده
فرهاد حسيني
سلام
راستش وقتی پست كاوه رو دیدم كه اون همه پاناسونیك رو توصیه كرده بود, بدجوری نمك گیر شدم !!!! و دلم نمیخواد اصلا" از سونی بد بگم, ولی واقعا" قرمزی چشم, بخصوص در سری T بیداد میكند!!!!
چون سایز جیبی میخواهید, Panasonic-LZ7 رو توصیه نمیكنم, اما اگه زوم بالا میخواستی, چرا!!!
دوربینهای كاسیو هم در كل انتخابهای خوبی هستند, ولی قیمت مضحك آنها هر جنبنده ای را فراری میدهد (قیمت همین V7 فكر كنم 478 تومان در مشهد باشد!!!! )
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=731
در كل من سری FX پاناسونیك و W سونی رو بهتر از بقیه میدونم.
این هم نمونه عكس شب پاناسونیك از دوربین قبلیم, تا جایی كه یادمه, به لطف لرزشگیرش, روی دست گرفتم:
P1030772.jpg
(سایز عكس 25% سایز اصلی و كیفیت آن 20% نسخه اصلی است).
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Saturday 4 August 2007 در ساعت 21:33 دلیل: اصلاح قیمت V7
با وحید كاملا موافقم....
اما به خاطر تبلیغات پاناسونیك هم شده به نظرم اون قشنگ تره ، خوب این تبلیغات واسه ما درست شده دیگه ! مگه نه ؟:::big grin:::
اما من هم مثل وحید نظرم روی سری T سونی زیاد خوب نیست...زیاد پیشنهاد نمیكنم....
اما روی سری W میتونم كلی بحث كنم....
پاناسونیك هم كه مدل های جذاب و با قیمت های جذاب تر داره...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
Casio Exilim EX-Z750
من دقیقا این مدل رو دارم و کاملا ازش راضی ام، هرچند این دلیل خوب بودن نیست می خواستم لینک نظر کن راکول رو بذارم ، اینجوری گفتی دیگه روم نمی شه:biggrin: ولی کلا از اکن راکول خوشم می آد، آدم مثبتیه؛ من که تا حالا ندیدم در مورد چیزی نظرش منفی باشه. مثلا در مورد لنز معروف 55-18 کانن که به عنوان لنز کیت فروخته می شه گفته:فقط یه نمونه عکس؛ عکس روز سایت steves-digicams تاریخ 3 آگوست(پریروز):It's a great little lens
سلام
احمد جان شما اگه با مركوری هم عكس بگیری و بعد اینقدر دستكاریش كنی ( این دیگه عكس نیست بیشتر به نقاشی شبیه شده) می تونی چنین چیزی دربیاری :biggrin: ( البته این حرفای منو زیاد جدی نگیرید من اصولن آدم شوخ طبعی هستم و عادت دارم چیزا رو اگزجره كنم )
در مورد آقای راكول هم باید بگم كه ایشون خرجشون از همه ی عكاس ها و ریویو گر های دنیا بیشتره. خوب چكار كنه بیچاره زن و بچه داره ( توی یكی از ریویو ها عكسشون رو هم گذاشته بود)
فرهاد حسيني
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته فرهاد خان از دوربین های آلترا کامپکت نباید انتظار زیادی داشت. بهرحال این مدل کاسیو رو که من خریدم یه سری از امکانات داشت که واسه ام جالب بود و از انتخابم خیلی هم راضی ام.
در مورد آقای کن راکول؛ توی یکی از ریویو ها که چه عرض کنم، ریویو ها پره از عکس های خونواده اش و اون بچه ننرش رایان ولی کلا من ازش خیلی خوشم می آد.
اون تیکه اگزجره هم خیلی باحال بود، یاد مکس افتادم(منظور شما هم همین بود نه؟)