نوشته اصلی توسط
benign
سلام:
دوستان راستش میخوام عكاسی رو یاد بگیرم. خیلیها بهم دوربینهای SLR-Like رو توصيه كردن به چند دليل يكي اينكه امكانات اتوماتيك دارن و ميشه با همين امكانات اتوماتيك عكاسي كرد و از عكاسي لذت برد همچنين امكان فيلم برداري هم در بيشترشون وجود داره كه اين مورد هم براي من مزيت بزرگي به شمار ميره و همچنين امكانات تنظيم دستي هم دارن و امكان ياد گيري باهاشون وجود داره.
من نيازهاي خودمو ميشناسم (با خوندن نوشته هاي دوستان به اين نتيجه رسيدم كه بايد اول نيازهاي عكاسي خودم رو بشناسم) و الان به نظر من و براي من دوربين Fujifilm FinePix S6500fd ايده آل به نظر ميرسه. جز دو عيب نداشتن hot shoe و همچنين Plastic tripod mount (كه اگر فلزي بود واقعا عالي ميشد) بقيه مواردش برام ايده آل است.
داشتم پستهاي مختلف رو در انجمنهاي مختلف ميخوندم و در بعضي نوشته هايي بود با اين محتوا كه به زودي دوربينهاي SLR-Like جديدي به بازار خواهند آمد (هم فوجي هم كنن هم سوني و هم نيكون) كه دوربينهاي فعلي رو از رده خارج خواهند كرد. من براي خريد تا الان حدود 6 ماه فقط بررسي كردم حالا آيا به نظر شما من 1 تا حداكثر 2 ماه ديگه هم صبر كنم يا اينكه در اين مدت دوربيني كه بخواد رقيب جدي Fujifilm FinePix S6500fd باشه به بازار نخواهد آمد؟ همونطور كه گفتم تا حداكثر 2 ماه ديگه ميخوام دوربين رو بخرم. آيا تا اون زمان دوربين هايي ميان كه ارزش صبر كردن رو داشته باشن؟
ممنون از راهنماييتون
علي