با عرض سلام خدمت دوستان محترم .
من به عکاسی علاقه دارم و میخواستم یک دوربین خوب بخرم
آیا canon g9 خرید مناسبی است یا توی این رنج قیمت دوربین دیگه ای رو پیشنهاد میکنید
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان محترم .
من به عکاسی علاقه دارم و میخواستم یک دوربین خوب بخرم
آیا canon g9 خرید مناسبی است یا توی این رنج قیمت دوربین دیگه ای رو پیشنهاد میکنید
با تشکر
من هم مثل شما دنبال یه دوربین خوب میگردم. با چند جا تماس گرفتم و مشاوره خواستم. بین جی9 و اس5 آی اس همشون اس 5 رو پیشنهاد كردن (البته این دومدلی بود كه من بینشون سرگردون بودم). میگفتن جی9 فقط به خاطر مگاپیكسل بالاترش 100 تومان گرونتره ولی از نظر كیفیت عكسهایی كه میگیرن مثل هم هستن چون سنسور اس5 بزرگتره. امیدوارم دوربینی كه میخوای بخری و باهاش عشق كنی. بقیه دوستان صاحب نظر هم اگه راهنماییمون كنن...
سلام
منم دو هفته قبل همین مشكلو داشتم.
بالاخره پس از تحقیق زیاد g9 رو خریدم. یكی از دلایلشم این بود كه فروشنده دو نوع s5 داشت یكی چینی و یكی ژاپنی . كه فقط 5 هزار تومان اختلاف قیمت داشتند. بخاطر همون g9 رو که مطمئن بودم اصلیه گرفتم . در ضمن خیلی راضیم واقعا حرف نداره
اتفاقاً G9 سنسورش بزرگتر هستش ( 1/1.7 در مقابل 1/2.5 در S5 ) ولي به نظر من G9 ارزش 520 تومنولی از نظر كیفیت عكسهایی كه میگیرن مثل هم هستن چون سنسور اس5 بزرگتره
رو نداره وقتي Nikon D40 هم همون قيمته و يا Canon 350D قيمتش 580 تومنه، البته بزرگ هاي فوروم
بهتر مي تونند راهنماييتون كنند.
سلام دوست عزیز
البته با اجازه آقا آرش و بقیه اساتید سایت..
شما موارد استفادتون رو نگفتید،كار حرفه ای یا خانگی؟تو چه محیط هایی می خوایید بیشتر كار كنید؟
دوربین g9هم دوربین بسیار خوبیه و در سایت http://www.digitalcamerainfo.com
به عنوان بهترين دوربين زير 500 دلار در سال 2007 معرفي شده.اما اگر نظر منو بخواييد با اين بودجه روي اس ال آرها حساب باز كنيد كه در كلاس بالاتريه!
ویرایش توسط amirshiraz : Wednesday 30 January 2008 در ساعت 08:55 دلیل: غلط املايي!!!
Sony Cyber-Shot DSC-W35
اقا، من كه موارد استفاده مو گفته بودم!! تو يه پست ديگه با عنوان "كدام دوربين براي شروع بهتره؟" ولي هيچكي جواب نداده هنوز!!!
من توي اين يكي دو روز با چندين جا تماس گرفتم و همشون ميگفتن S5 چيز بدي نيست و (البته كسي از G9 بدنگفت). از يكي دو نفر هم كه اس5 داشتن پرسيدم خيلي راضي بودن. اينجا هم چند نفري كه جي9 داشتن ميگن ازش راضين.من كه هنوز نتونستم تصميم بگيرم. به هرحال صحبت از حداقل 450- 500 هزار تومان پوله و نبايد الكي خرجش كرد.
دوستان، بازهم اگه راهنمايي كنن...
باسلام
من می خوام یك دوربین Like Slr بخرم كه كیفیت فیلمبرداری آن خوب باشد.راستی بهترین كیفیت برای دیدن این فیلمها چه رنجی است وبا چه fps ی .
مرسی
سلام
والا اگه برای شما اندازه مهمتره و میخوای دوربینت توی جیبت(اگر چه به سختی) جا بشه جی9 بهتره. کیفیت عکسشان هم زیاد فرقی نمی کنه. اما اس5 حرفه ای تره. در ضمن اگر اس3 گیرت بیاد از اس5 بهتره.
تفاوتهای اصلی آنها این است:
کیفیت فیلم برداری جی 9 بهتره(1024×768)
بزرگنمایی اس 5 بیشتره(12برابر)
در نهایت به خاطر قیمت کمتر من اس3 را پیشنهاد میکنم.
آقا، من رفتم اس5 رو خريدم. كيفيت عكسش معركست. تنظيماتش كامل كامله، هم اتوماتيك هم دستي.