به دنبال دوربين عكاسي ديجيتال كه به عنوان وب كم نيز استفاده شود هستم .باپولي زير يك صد هزار تومان ...چه ماركي؟چه فروشگاهي؟؟؟؟ياحق
به دنبال دوربين عكاسي ديجيتال كه به عنوان وب كم نيز استفاده شود هستم .باپولي زير يك صد هزار تومان ...چه ماركي؟چه فروشگاهي؟؟؟؟ياحق
دوربینهایی که در این رده هستند خیلی با هم فرق ندارند، چون اغلب از سنسور و پردازنده های آماده استفاده میکنند. می توانید دوربینی با قابلیتهای بالاتر بین ارایت، کریتیو، بنک و مرکوری انتخاب نمایید.
بین مارکهای معروف دوربین با این قیمت وجود ندارد. بین دوربین های فوجی دوربین هایی با قیمت حول و حوش 150 هزار دارد که وب کم هم می شوند، البته الان مدل یادم نیست ولی دیده بودم.
در آخر طبق رسم این فروم توصیه می کنم اگر برایتان مقدور باشد با کمی صبر و پس انداز با قیمتی در حدود 200 تا 250 یک دوربین خیلی بهتر و خدابیامرزی دار بخرید.
نوشته اصلی توسط Forum Manager
البته اگر براي وب كم ميخواي با قيمت پايين ترم حدود 20 الي 30 ميتوني چيز خوب بخري(البته براي وب كم) ولي اگر ميخواي دو منظوره استفاده كني اصلا چيزي رو بهت پيشنهاد نميدم چون بابت وب كم پول بيشتري ميدي و بابت عكاسي چيزي نداري
تصميم گرفتم براي خريد دوربين عكاسي ديجيتال صبر و پس انداز پيشه كنم .نوشته اصلی توسط Forum Manager
با قيمت 200 الي 250 چه دوربيني بهتر و خدا بيامرز هست؟؟؟؟
يا حق....
حال كه دو منظوره جواب نميده جه مارك وب كم با قيمت ارزان بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط rmb_ali
يا حق......
تصمیم خوبی گرفتید.
د راین حدود قیمت من Canon A75 را پیشنهاد می کنم. ضمنا مدل جدید Canon A510 نیز خوب است، ولی بخاطر اینکه دو باتری دارد شارژ شدن فلاش آن کند است و در صورت استفاده از فلاش باتری آن زودتر تمام میشود، ولی بخاطر استفاده از کارت SD سرعت ذخیره آن بیشتر و مصرف انرژی کمتری دارد و ضمنا سبکتر و جمع و جورتر از A75 است.
مدلهای نیکون نیز مانند 3100 یا 3200 در این رده هستند، ولی تنظیمات دستی کمتری دارند، در عوض خیلی نقلی هستند.
در مورد وب کم ها اطلاعاتی ندارم.
هر ماركس بخري توي اون رنج قيمت خوبهنوشته اصلی توسط edcxz1