نقل قول:
سوال اول :
Nikon AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/4G ED که لنز fx هستش 2.300.000 هم قیمتش و رنج زوم خوبی داره ولی برای عکاسی داخلی که به خاطر رشته ام که معماریه برام لازمه میشه 24*1.5=36 با این حساب برای عکاسی تو فضای داخلی جوابگو نیست؟ چه میشه کرد ؟
دوست من هیچ نیازی نیست که شما هیچوقت به فول فریم کوچ کنید
درمورد لنز های کیت هم اشتباه میکنید، کلا درمورد شارپنس در اشتباه هستید، اگه من مقایسه لنز 18-55 روی دوربین d3300 رو با مقایسه لنز 24-120mm دو میلیونی روی دوربین فول فریم d610 رو برای شما انجام بدم و ببینید که یک دوربین 1 میلیونی با لنز 200 هزار تومنی کیفیت تصاویرش از همه لحاظ از دوربین فول فریم 5 میلیونی با لنز 2 میلیونی بیشتره چه خواهید گفت؟ شماهرچه بیشتر هزینه کنید آپشن های بیشتری خواهید داشت، نه صرفا شارپنس بیشتری. در حدی که عکس های ارزون ترین DSLR ها با گرون ترین DSLR ها قابل تشخیص نیستند.
بله این لنز قطعا برای معماری جوابگو نیست، صبرکنید 10-20 نیکون بیاد، اونو بگیرید که قیمتش مناسب خواهد بود
نقل قول:
سوال دوم :
لنز های زوم مثل 55-200 یا 18-200 یا 18-140 هم هستن ولی من بعدا روی فول فریم نمی تونم استفاده کنم و اینکه کیفیتشون برای شارپنیس عکس چقدر خوبه یا بد ؟ اینا قیمتشون از 500 تا 1200 هستن .
شارپنس دوربین ها و لنز های مدرن بسیار مشابه می باشند.
لنز هایی هم که گفتید روی فول فریم خطای vignetting غلیظی دارن و به دردتون نمیخورن، اما بهترین کار اینه که بی جهت به فول فریم کوچ نکنید و هزینه رو برای خودتون بالا نبرید
نقل قول:
یا اینکه یه لنز پرایم خوب بگیرم و بعد از چند وقت که شرایطم مساعدتر شد یه لنز واید-زوم خوب بگیرم , مثلا الان اگه لنز Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G رو بگیرم چقدر عکاسی با دوربینم با این لنز می تونه مفید باشه؟ بطب فکر کنم خیلی محدودم کنه فرضا اگه 8-9 ماه فقط همین رو داشته باشم؟! یا 35م.م نیکور
لنز 35 گیجی فوکس داره، نگیرید، 50 رو بگیرید، لنز دوست داشتنیی هست و تا مدت زیادی سرگرمتون میکنه و به خاطر f1.8 شما عکس های دوربینتون با این لنز رو دوست خواهید داشت. اما درنظر داشته باشید با این لنز باید به فکر عکاسی خیابانی پرتره و امثالهم باشید نه به فکر عکاسی معماری که غیر ممکنه با پرسپکتیوی که این لنز میده
نقل قول:
تو وبسایت dxomark یه سری P-Mpix معرفی شدن که نشون میده شارپنس عکس با ترکیب لنز و دوربین انتخاب شده چطوره, این اعدا واقعا چقدر ملموس هستن ؟ یا این حساب برای نیکون d5300 به جز لنز های پرایم بقیه لنزها حدود 10 p-mpix میده!
ملموس نیستند، باور کنید یه فیلتر شارپ ساده ی فوتوشاپ، باعث میشه عکس ادیت شده ی لنزی که DXO به شارپنسش 10 داده، از عکس ادیت نشده ای که 30 گرفته شارپ تر به نظر برسه. شما فقط کافیست مهارت فوتوشاپتون رو بالا ببرید