نوشته اصلی توسط
Aier
درمورد کوچ در برند: تاحالا با کنون کارکردی؟ به نظرم قبل از هرگونه تصمیم گیری برای تغییر برند یکم با کنون کار کن، گمونم از تغییر برند پشیمون بشی اگه هم کار کردی و باز میخوای برند عوض کنی، که دیگه تصمیم با خودته... اما واقعا تفاوتی وجود نداره که شما به خاطرش بدنه عوض کنی، خصوصا توی سبکی که شما کار میکنی نیکون کمبود لنز نداره
درمورد کوچ به فول فریم: کوچ به فول فریم هم واقعا نیاز نیست خصوصا برای شما که رفتار نویزی براتون مهم نیست، فقط هزینه اضافی و اینکه شما مجبور میشید لنز های گرون تر خریداری کنید، بنده متوجه نمیشم شما چرا میخواهید بدنه عوض کنید، اما تا 90 درصد گمان میکنم چیزی که دنبالش هستید رو با تعویض بدنه بهش نخواهید رسید! لنز های 50 و 85 و 105 نیکون که برای کار شما مناسب هستن خوشبختانه همگی فول فریم هستن، پس با خرید اینها ضرر نخواهید کرد حتی اگه در آینده به فول فریم هم کوچ کنید که البته بازم میگم نیازی نیست.
درمورد لنز های سری دی: بیخیال این لنز ها بشید! لنز های G فوکسشون خیلی سریع تر و دقیق تر و بهتره و کیفیت اپتیکیشون هم توی اپرچر های بازتر اگه درست یادم باشه بهتره. اینجوری نیست که لنز های سری D روی بادی هایی که موتور فوکس داخلی دارن مثل سری G باشن، خیر! من شخصا بعد از تجربه 50mm 1.8d روی 7200 حس کردم 50 سال توی تکنولوژی به عقب حرکت کردم با اون صدا و سرعت فوکسش. به نظر بنده سری G ارزش هزینه رو داره