-
طبیعتاً این سؤال یک جواب مشخص ندارد و هر یک از دو انتخاب مذکور میتواند برای عدهای انتخاب مناسب باشد.
فکر میکنم بهتر است اینگونه بحث را ادامه داد که افراد با تجربه نظرشان را در مورد شرایط ارجحیت هر یک از این انتخابها ذکر کنند.
منظور من از افراد با تجربه افرادی هستند که شناخت مناسبی از نیازهای عمومی دیگران دارند.
-
SLR
در جایی که مقایسه slr با slr like هست همان لنز کیت برای بحث کافیه و شاید یه تامرون 150 تومنی که خلاء تله و ماکرو رو پرکنه . چون با همین امکانات هم عکسهایی به مراتب با کیفیت تر از بهترین slrlike ها میگیرید. مخصوصا الان که بحث فیلمبرداریشم تقریبا حل شده و تقریبا همه slr های جدید فیلمبرداری هم دارن.
-
این موضوع کاملا بستگی به کاربر داره...آخه لایکها هم خیلی پیشرفت کردن...از بین اونها میشه به آخرینهای سری جی کنن(جی11و12 ) اس کنن(95و90) یا ال ایکس پاناسونیک اسم برد که از کیفیت خیلی خوبی برخوردارن.برای خیلی ها حتی دنبال کننده های جدی این هنر کیفیت دوربینهای فوق کفایت میکنه.خیلی از کاربران اصلا حوصله حمل تجهیزات رو ندارن..
-
سلام
به نظرم این سوال از اساس اشتباه است.
بله درست است که کیفیت خروجی معمولی ترین DSLR ها با ارزان ترین لنزهای کیت ممکن است از بهترین SLR Like ها بهتر باشد ولی به قول معروف هر یکی را بهر کاری ساخته اند.
این مقایسه مثل مقایسه ی کامپیوتر دسکتاپ با لپ تاپ است که هیچ یک تا به حال نتوانسته است جای دیگری را پر کند.
شما DSLR را نمی توانید هرجایی ببرید. مزیت عمده ی SLR Like ها (به خصوص انواع کامپکتشون) این است که با داشتن رنج مناسبی از فاصله ی کانونی با ابعادی کوچک (Slr Like های پاره آجر مانند فوجی را مستثنی کنید) و کیفیتی (اینروزها) قابل قبول، کار شما را راه می اندازند.
ولی اگر به عکاسی به صورت جدی فکر می کنید، حتما به فکر DSLR (به شرط گسترش حداقلی لنزها و تجهیزات در آینده) فکر کنید.
-
بله . خیلیا دلیل اینکه دنبال این دوربینا نیستن به خاطر اندازشه چون نمیشه اونو به عنوان یکی از وسایل گذاشت تو کیف مثل G11 . فکر کنم خیلی جاها با SLR اجازه عکاسی هم ندن . فقط میشه این بحث رو جایی کرد که سایز دوربین مهم نباشه . ولی وقتی فقط کیفیت مطرح باشه و وقتی ببینی یه EOS1000 با لنز کیتش در ایزو 3200 نویز کمتری نسبت به ایزو 800 G11 داره و یا با 100 تومن لنزی بگیره که F 1.8 داشته باشه و همچنین فلاشی با برد 12 متر اونوقت شاید SLR رو ترجیه بده .
-
ممنون از راهنمايي دوستان خوبم!
بله محدوده مالي از حدود 700 تا 800 تومن شروع ميشه تا 1.500 !
بيشتر دوست دارم نيكون داشته باشم.
احتمال اپگريد بدنه را تا چند سال ندارم ولي ميتونم شايد اهسته اهسته لنز تهيه كنم.
خودم برام چندتا تا گزينه بيشتر نمونده(البته به نظر خودم):
1.D3100 +kit+High Quality Lens
2.D90 Body
3.D90 + kit
4.D7000 + 18-55
5.D7000 Kit
راستي به عكاسي ماكرو هم علاقمندم!!!
-
اگر میتونید مبلغ رو تهیه کنید که همون گزینه 5 دیگه...
-
به نظر من هم علاوه بر سایز کوچک تو سری های کامپکت، مزیت دیگه اونا کار تو جاهاییه که اجازه استفاده از SLR رو نمیدن... که البته یه وقتایی هم یه کم عجیبه! مثلا من چند ماه پیش از دو نفر شنیدم که عکاسی با SLR از آبنما (فواره) های پارک ها و مجسمه های شهری ممنوعه، ولی با SLRLike (چه کامپکت و چه سوپر زوم) مشکلی نیست!!!
البته یه جاهایی هم هست که برعکسه... مثلا موقع عکاسی از مجالس، یا هر مراسمی که عکاسی مجازه، وقتی با کامپکت کار کنی زیاد بهت محل نمی ذارن، ولی وقتی SLR داری، همه از سر راه میرن کنار تا یه عکاس حرفه ای بتونه کارش رو انجام بده :)
پ.ن: این جمله آخر رو از اسکات کلبی نقل (به مضمون) کردم...
-
با سلام موضوع جالبیه
slrlike برای شروع عکاسی و یاد گرفتن پایه عکاسی خوبه
و slr برای خرفه ای ترشدن البته این نظره منه
موفق باشید.....
-
داشتن فاصله كانوني اس ال ار لايكي مثل sx30 يا HS10 يا مثلا FZ100 براي slr داران قشر آسيب ديده و حتي متوسط ;) آرزويي دست نيافتني است...