پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
دوستان ممنون از همه کسانی که راهنمایی کردن . از مجموع راهنمایی های ارزشمندی که کردید من بالاخره تصمیم خودمو گرفتم و یه D5000 خریدم با لنز کیت.
به نظرم دوربین خیلی خوبیه.
باز هم ممنون راهنماییهاتون واقعا موثر بود. :::love2:::
پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید DSLR
سلام دوستان .
دوستان من می خواستم اول D90 بخرم اما به دلایلی که یکیش کنتراست رنگ بود منصرف شدم . اما الان اومدم روی Canon می خوام تو چند تا کلمه ساده من رو راهنمایی کنید که 500D بخرم یا 550D که این مدل می گن چوت تازه اومده قیمتش شاید کمی بیاد پایین و در آخر که من خودم این رو فکر می کنم بهتر از همه باشه 50D .
ممنون می شم تو ضیحات و نکات دوستان مورد قبول باشه .
باتشکر احسان
پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید DSLR
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r0otsharp
سلام دوستان .
دوستان من می خواستم اول D90 بخرم اما به دلایلی که یکیش کنتراست رنگ بود منصرف شدم . اما الان اومدم روی Canon می خوام تو چند تا کلمه ساده من رو راهنمایی کنید که 500D بخرم یا 550D که این مدل می گن چوت تازه اومده قیمتش شاید کمی بیاد پایین و در آخر که من خودم این رو فکر می کنم بهتر از همه باشه 50D .
ممنون می شم تو ضیحات و نکات دوستان مورد قبول باشه .
باتشکر احسان
با سلام
به این قسمت مراجعه کنید مطمئنا جوابتون رو می گیرید
http://www.akkasee.com/forum/forumdi...=54&order=desc
خلاصه بگم:
يه تعاوني دندون گرد داريم كه D90 رو با شرايط زير تحويل فوري ميده :biggrin::
قيمت : 1300 بدون بيمه
گارانتي : نيكو نگرش
شرايط: تمام قسط بدون پيش پرداخت ماهي 86 هزار بمدت 18 ماه ( حدود 1550 بعد از 18 ماه در مياد )
البته 12 ماهه و 6 ماهه هم داره كه اينجا نياوردم.
خب حالا براي مني كه اخيرا تو خواب slr ميگيرم دستم به نظر شما چنين خريدي منطقيه؟ تو نمايشگاه دوربين مصلي امسال ايده آل كيتشو ميداد 1120 !
برنامه خودم اين بود كه نيمه دوم امسال يه entery level مثل d3000 با 18-105 نقدي بگيرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
خلاصه بگم:
يه تعاوني دندون گرد داريم كه D90 رو با شرايط زير تحويل فوري ميده :biggrin::
قيمت : 1300 بدون بيمه
گارانتي : نيكو نگرش
شرايط: تمام قسط بدون پيش پرداخت ماهي 86 هزار بمدت 18 ماه ( حدود 1550 بعد از 18 ماه در مياد )
البته 12 ماهه و 6 ماهه هم داره كه اينجا نياوردم.
خب حالا براي مني كه اخيرا تو خواب slr ميگيرم دستم به نظر شما چنين خريدي منطقيه؟ تو نمايشگاه دوربين مصلي امسال ايده آل كيتشو ميداد 1120 !
برنامه خودم اين بود كه نيمه دوم امسال يه entery level مثل d3000 با 18-105 نقدي بگيرم.
سلام:
اگر این خرید برای شما منفعت مالی از قبول پروژه ای و مواردی از این دست .... یا علاقه خاصی که میباید انجام شود. ( در این مورد دوم بهتر باز هم صبر کنید ) شاید خرید دوربین قسطی منطقی باشد. بنظرم پیشنهاد خودتان خوبست یا میتوانید فرض کنید الان دوربین خریده اید و هر ماه همان مبلغ قسط را کنار بگذارید مسلما بعد از مدتی هم دوربین جدیدتری میخرید هم سودی در این خصوص پرداخت نخواهید کرد. البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ولی از دید من خرید قسطی در ایران بجز برای خانه و موارد خاصی دیگر توجیه اقتصادی ندارد.
موفق باشید