پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
* Spot metering
به نظر من ارزشش رو داره. 1000دی فاقد نورسنجی نقطه ای است. تا جایی که دست دوستان دیدم داینامیک رنج 450دی وقتی تو حالت هایلات قرار میگیره بهتر از 1000دی است.
سلام
بله 450D ارزش 100 هزار تومان پرداخت اضافه رو داره ولي ارزش چند ماه صبر كردن شمارو نداره. اگر واقعا به عكاسي علاقمنديد امروز دوربين بخريد بهتر از فرداست.
البته اين را هم بگويم كه بعد از خريد هر DSLR اي وسوسه ي خريد لنزها و لوازم جانبي گوناگون امانتان را خواهد بريد پس اگر امكان هزينه كردن در آينده را نداريد اصلا قيد DSLR رو بزنيد وگرنه دچار افسردگي خواهيد شد :::happy:::
جناب فرهاد عزیز نظرتون را راجب به d300 و d300 s بفرمایید ....:::blushing:::
سلام:
اگه میخواین دوربین SLR بخرید پیشنهاد من خارج از برند کنون هست دوربین های نیکون هم که بدرد بخورشون قیمت بالایی دارن.
می مونه یه برند فوق العاده که هیچ کس ازش حرف نمی زنه. بله مینولتای قدیم که تکنولوژی اش رو به سونی داده شما می تونید با قیمتی حول و هوش 530000 تومان یه سونی DSLR_A200 بخرید و امکانات فوق العاده اش نسبت به قیمت بر خوردار باشید.
این دوربین که من خودم بعد از مدتها تحقیق در موردش اونو خریدم خیلی بهتر از کنون 1000 دی هست. و لنز کیت اش هم برای اونایی که پول کافی ندارن خیلی راضی کننده هست.
موفق و سربلند باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
citizen6000
جناب فرهاد عزیز نظرتون را راجب به d300 و d300 s بفرمایید ....:::blushing:::
سلام
مثل اين مي مونه كه به كسي بگيد نظرتون رو در مورد هلوي هسته جدا و شليل شمس بگوييد :::happy:::
خوب مسلما هر دو دوربين هاي بسيار عالي اي هستند. ولي اگر به من بگويند نظرتان راجع به شليل به قيمت كيلويي 7 هزار تومان چيست مي گويم خيلي گران است.
Nikon D300 دوربيني است كه هيچ عكاسي نمي تواند عيب روي آن بگذارد ولي به نظرم در حال حاضر بدنه ي اين دوربين 1.500.000 تومان نمي ارزد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
x625
سلام:
اگه میخواین دوربین SLR بخرید پیشنهاد من خارج از برند کنون هست دوربین های نیکون هم که بدرد بخورشون قیمت بالایی دارن.
می مونه یه برند فوق العاده که هیچ کس ازش حرف نمی زنه. بله مینولتای قدیم که تکنولوژی اش رو به سونی داده شما می تونید با قیمتی حول و هوش 530000 تومان یه سونی DSLR_A200 بخرید و امکانات فوق العاده اش نسبت به قیمت بر خوردار باشید.
این دوربین که من خودم بعد از مدتها تحقیق در موردش اونو خریدم خیلی بهتر از کنون 1000 دی هست. و لنز کیت اش هم برای اونایی که پول کافی ندارن خیلی راضی کننده هست.
موفق و سربلند باشید.
دوست عزیز شما که انقدر خوب و کامل دیگران رو راهنمایی میفرمایید بد نبود یه اشاره هم به قیمت لنزهای سونی میفرمودید!
بعید نیست که کسی که dslr میخره قصد خرید لنز برای اون رو هم داشته باشه!
مثلا لنز 70-200 سونی اون هم بدون لرنشگیر(به خاطر وجود لرزشگیر روی بدنه) با f2.8 قیمتش 2.800.000 تومان هستش و این در حالی هست که تو برند کنون که شما اون رو توصیه نمیکنید(:::confused2:::) قیمت این لنز 1.350.000 تومان هستش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
دوست عزیز شما که انقدر خوب و کامل دیگران رو راهنمایی میفرمایید بد نبود یه اشاره هم به قیمت لنزهای سونی میفرمودید!
بعید نیست که کسی که dslr میخره قصد خرید لنز برای اون رو هم داشته باشه!
مثلا لنز 70-200 سونی اون هم بدون لرنشگیر(به خاطر وجود لرزشگیر روی بدنه) با f2.8 قیمتش 2.800.000 تومان هستش و این در حالی هست که تو برند کنون که شما اون رو توصیه نمیکنید(:::confused2:::) قیمت این لنز 1.350.000 تومان هستش!
در ادامه صحبت آقای مبین:
و بعد از یک مدتی اگر خواستید به کنون یا نیکون کوچ کنید (که احتمالش خیلی زیاد است) داشتن حتی دو لنز گرانقیمت سونی که به آسانی هم فروخته نمیشوند مانع بزرگ و عذاب آوری خواهد بود.
فرهاد عزیز ببخشید که دوباره می پرسم ، مگر d300 ارزان تر از این هم بوده است ؟ و با توجه به تجارب شما و شناخت چند ساله بنده از صحبتها و نظراتتون راجب به دوربینها کی قیمت ؟d300 s پایین میاد و چه مقدار زمان لازم داره . خوب اگر 7d کنون هم وارد بازی بشه ، میشه که قیمت d300 s پایین بیاد .
سلام
تجربه ي چند ساله ي اخير نشون داده قيمت بدنه هاي نيكن (برعكس كنن) به سختي پايين مياد و عملا وقتي قيمت پايين اومده كه ديگه دوربين از رده خارج شده و خواهاني نداره.